Némó elmondása szerint Te is jelen voltál a tripla leszúrt Rittbergeremnél.
A kwesttel folytatott beszélgetésed - nagyjából -szó szerint:
kwest (miután hallotta tőlem, hogy Te vagy csaby1): - Óh, most hallom, hogy egy újabb ismerős! Kwest! (És nyújtja a kezét.)
csaby (azt gondolván, hogy kwest-nek hiszi beszélgetőpartnere): - Nem, nem kwest, hanem csaby1 vagyok!
Tényleg húzós estéd lehetett, ha én világosítalak fel a történésekkel kapcsolatban. :-))
Feribá!
Szerencsére nincs izomlázam, hiszen nem emeltem nehezet, csak fajsúlyosat, ráadásul azt is váltott kézzel. :-))
A nálam lévő táblát viszem a Nádasba bekeretezve a következő paksi látogatásomkor.
Az se volt semmi, mikor kwest azt hitte, hogy én vagyok a kwest, rá fél órára meg a ttamást kérdeztem meg hogy melyikük is lenne a ttamás. Belfera már akkor kiröhögött ezerrel. Mondjuk akkor már benne volt egy pár feles a különböző pálinkafajtákból. Na én se voltam mér színjózan
Holnap előhívatom és remélem minél előbb felkerülnek a kaposkosárra az általunk készített fényképek.De szerintem ttamás is felteszi őket az oldalára.Ha fenntlesznek szólok nektek is!
Nekem is fáj mindenem!
Bokorugrás is volt? :o)))))))))
Nem tudom hogy vagytok vele, én de járni alig tudok.
Belfera! Neked nincs izomlázad? :)) Úgy értem a jobb kezedben. :))
Szóval összejött...
Reméltem hogy jó hétvége lesz, de őszintén szólva ez a hangulat még engem is meglepett. A végeredmény teljesen megérdemelt, mert az a csapat nyert amelyik a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtotta. Én is a Szolnokot láttam a legerősebbnek, de nem volt igazi centerük (Avass inkább kint szeret játszani), a végjátékokat rendszerint elbukták, legjobb játékosuk rögtön a legelején lesérült és egyszerűen nem volt szerencséjük. Viszont összehoztuk velük a torna legjobb meccsét. Tipikus ASE győzelem született: A félideji -17 után a végén +1 ide!!!!
Gratulálok minden csapatnak és köszönjük a részvételt! Jövőre nem mi rendezzük, de persze nem azért mert nem leszünk bajnokok. :))
Az estéről azt hiszem nem tudok újat mondani. Kijelenthetjük, hogy egy szurkoló (hovatartozástól függetlenül) tud mulatni. A Nádasban és a Bongóban elfogyasztott cefremennyiség úgy gondolom erre utal.
Némo!
A vödörnyi whiskykólád hatására, tegnap elfogyott otthon a Cataflam.
Belfera!
Hol vannak a táblák?
Kwest!
Tényleg jók a passzaid!
Gery!
Milyen volt a literes sör?
Avass!
A DK legjobb játékosa címre szerintem még sérülten is komoly esélyeid vannak.
Ttamás!
Sajnos Jonny boy ki van kapcsolva, de amint tudjuk feltesszük a pontos eredményt.
Ha valaki esetleg emléxik még az összes végeredményre, akkor feltehetné, hogy összesíthessem a tippeket. Már úőgy hiányzik egy jó kiértékelés az életemből! :-))
Na akkor én is egy kicsit. Szerintem is nagyon jó volt a minden, utólag is bocs, hogy nem nagyon tudtam segíteni a szervezésben.
Nekem minden nagyon tetszett, na persze a vasárnapot kivéve. A hülye fejemmel beültem egy taxiba hazafelé menet ahelyett, hogy egy jó kis 4 km-es sétával kiszellőztettem volna a fejem. De mára semmi gond. Most érzem csak milyen jó hatással volt a sok Uncsi a gyomorbajaimra.
Hát, ha tudom, hogy bokorugró partit rendeztek, akkor maradtam volna még. Jövőre szóljatok nekem is.
Ja persze, gratulálok a győzteseknek. A jó sorsolásnak köszönhetitek.
Még valami, ha esetleg valaki felvette videóra az emberrel, faulttal együtt dobott felhőtriplámat, az ossza már meg velem, mert én még ilyet az életben nem csináltam. Még a leendő unokáimnak is megmutatnám, milyen volt a nagypapi fénykorában.
Avass meg lefoglalta az ezüstöt jövőre, mert a kiírás értelmében jövőre nem a bajnokcsapat rendezi a tornát.
Sajnos mi fáradtságra hivatkozva kidőltünk az esti buli húzósabb része előtt, de úgy látom, felejthetetlen élményről maradtunk le! belfera ugyan csak későn érkezett szombaton, de ezexerint mély nyomokat hagyott a paksi éjszakai életben! :-) Ezért külön gratulálok neki! (Bár ahogy visszagondolok arra, milyen tempóban kezdtek "melegíteni" már Micusnál a vacsora után a Bongo-bulira, nem is értem, miért lepődtem meg az itt csak sejtetett végeredményen!? :-) )
A teljesítmények ecsetelésekor ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a legjobb dobó játékos cím azért Pakson maradt Árpi csapattársunk jóvoltából, és ha részelteznem kell még az Atomic Boys (szó szerint) kiemelkedő képességeit, akkor nem szabad megfeledkeznünk Zsolt nagyszerű centerjátékáról - ha jól láttam, a vacsoránál Fodor Peti hosszasan beszélgetett vele félrehúzódva... :-)
(Azt még megemlíteném, hogy a hangulat úgy lett volna az igazi, ha a vendégjátékosokat és -szurkolókat szoros rendőri védelem alatt tudjuk tartani a meccsek alatt és között, de mivel aznap volt vmi rendőrfoci is Pakson, a kommandósok mozgósítására nem volt lehetőség. :-) )
Kössz még egyszer az ASE, a Bongo, a "Kiss Nádas" és a kollégium támogatását!
Gondolom mindenki értesült a magyar vízilabda válogatott kárára hozott nevetséges és vérlázító FINA-döntésről.
Én - mint nagy mozgalomindító - megkérnék minden jóérzésű magyar szurkolót, akit felháborít ezen határozat, hogy juttason el tiltakozó levelet (akár magyarul is) a döntéshozóknak. Árasszuk el e-mailekkel (akinek van kéznél vírus, az is mehet) ezeket a rohadt maffiózókat! (Én napi 5-10 e-mail küldését tervezem - persze nagyjából mindig ugyanazt.)
A döntést meghozó FINA vízilabda Világliga Intézőbizottság 2 tagjának címe a következő:
Ami még kimaradt:
Köszönet a Zsebegyetem összes tagjának, azért, hogy sikeredzőt csináltak belőlem. Ezennel bejelentem visszavonulásom, hiszen az edzősködéssel járó stressz már nem való az én szervezetemnek, ezért a jövőben technikai igazgatóként tevékenykedek a csapat mellett.
Mint kiderült ez a mérkőzés lett a torna döntője, hiszen a paksiak nagy csatában és fergeteges szurkolói buzdítás mellett 1 ponttal legyőzték az ismételten kapkodó Baglyokat, így ki-ki meccsen dőlt el a kupa sorsa.
A magunk részéről abban bíztunk, hogy ez a nagyon izgalmas ASE-Olaj mérkőzés sokat kivett a hazaiakból és mint kiderült ez a jóslatunk is bejött. Fergetegesen kezdtünk (12:0)-hiába mozgósították minden tartalékukat az Atomic Boys fiúk, hiába volt a 7m-ről dobott kétkezes(!!!) tripla, valamint a pár perc múlva 8-ról és emberről(!!!) valamint +büntetőt érő tripla - megnyertük a meccset és vele együtt a kupát is.
Örömünkbe a szélrózsa minden irányába dobáltuk magunkat, de nem éreztünk csalódottságot a másik oldalon sem!
Összességében egy nagyon jól szervezett, izgalmas azonban jó hangulatú kupán vagyunk túl, amit mindenképp hagyományosra kellene szervezni a jövőben!
Az esti buli pedig felejthetetlen volt!!!
Azt gondoltam én már mindent tudok az éjszakai életről és a bulikról, de Belfera bebizonyította, hogy nem múlhat el jó buli "bokorbaugrás" nélkül!:-))) Persze nem árt, ha okor-okor ténylegesen bokorba ugrik az ember nem csak két fűcsomóra.:-)) Mert az bizony fájdalmas is lehet!!
Apropó bokorbaugrás! Ezúton kérném meg a paksi kollégákat, ha valaki esetleg találna a kollégium melletti bokros részben egy fekete keretes sárga lencsés szemüveget, juttassa vissza Ferának. Ha mégsem lesz meg az sem baj, majd legfejjebb lövök neki egyet valamelyik falusi búcsuba!:-))
Üdv.
Zotya
Ui.: Azért egy ilyen sorrenddel kiegyeznék az NBI-es bajnokság végén is!
Csak csatlakozni tudok az eddigi véleményekhez: remek volt a hétvégi rendezvény, szuper szervezéssel, kajával, piával, és egy oltári nagy bulival.
Nekem különösen a nemesbodza, a szatmári szilva, a barack, a vilmos, a becherovka és a Stroh 80 ízlett, de a paksi virágföld is kiváló minőségű, viszont az atomváros bokrai még kicsit zsengék. :-)))
Maximálisóriásimegagigahiperszuperköszönetéstisztelet (remélem, nem hagyok ki senkit):
- Jonny Boy-nak, Saabee-nak, Fishtax-nek, Feribának - és persze a többieknek - a szervezésért és a legyekért :-))
- Micusnak és csapatának a remek étkekért és itókákért - utólag is bocs a "koszolásért", de remélem a tegnapi vihar azért lemosta járdát :-)
- Pruzsinak a teljesen szakszerű és roppant gyors kiszolgálásért + azért a felejthetetlen tripláért :-)
- Tomas79-nek a nagyon korrekt szállásért, no és persze a két Stroh 80-ért - ami egyébként medvepuszik okozta sérülések orvoslására is
remek :-)
- Fodor Péternek és kedves családjának a balatoni nyaralás megszakításáért, a happeningen való aktív részvételért, no és persze a kör pezsgőért - Gyere haza, Peti! :-))
- Szendinek (tudom, hülye vagyok), Janinak (puszi a kedvesednek, vigyázz rá nagyon, mert Jonny Boy egész éjjel próbált kikezdeni vele, alig bírtam ellökdösni mellőle) és Little Jonny Boy-nak (ne hagyd, hogy Csaby valaha is rábeszéljen az alkoholfogyasztásra) a jegyzőkönyv, a statisztika és az eredményjelző teljesen korrekt kezeléséért
- Artúr Dokinak a hazakísérésünkért, a Vándor pontos szövegének ismeretéért, és a tegnapi gratuláló sms-ért
- Csaby-nak, egyik legkitartóbb ivócimborámnak a teljes tüdőből szóló, ugrálással fűszerezett "Körmendolé" felvállalásáért a buliban
- a Bongo Café tulajdonosi körének és teljes személyzetének a felejthetetlen buliért
Ha valaki esetleg megtalálná a nojnkomazekszes produkcióm közben elveszett szemüvegem a kolesz előtti rekettyésben, akkor kérném, hogy őrizze meg számomra a következő találkozásig.
Egyébként már alig várom, hogy felkerüljenek a netre a dzsemborin készült jobbnál-jobb fényképek.
Nem írhatok mást befejezésként, mint amit - állítólag - az előttünk igazoltató paksi rendőrőknek kiabáltam kilógva az autó ablakán:
Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! :-)))))
U.I.: Remélem senkinek sem okoztam csalódást az esti produkciómmal - akinek mégis, annak elmondanám, hogy engem, mint a körmendi csapat szakvezetőjét, köteleztek a hagyományok, és muszáj volt követnem a nagy előd által kijelölt irányt. :-))))
Elolvasva az eddigi írásokat, nagyon nem tudok mit hozzátenni! Gratula!!! Gratula!!! Gratula!!!
Nem tudom lehet-e ezt a hangulatot és szervezést überelni mindenesetre, ha minden évben így sikerül a rendezvény, akkor mindenki maradéktalanul elégedett lehet. Számomra nagy öröm volt látni különböző csapatok szurkolóit egymással karöltve italozni, kötetlenül beszélgetni, poénkodni stb. Ezen a napon minden résztvevő otthon érezhette magát és ez elsősorban a szervezőknek köszönhető! Még1x köszi mindent!!!
És akkor magáról a tornáról!
Úgy látszik hiába volt a korai indulás mert csak a Szolnokiak elleni meccs előtt 20 percel értünk oda. Magyarázat a kisebb-nagyobb technikai szünet!:-)) Beérve a csarnokba, látva a profin melegítő Olajos legényeket bevallom pár pillanatra meghült bennünk a vér. Ezek után aztán meglepetés volt, hogy milyen jól tartottuk magunkat a szünetig, bár tény mindíg mi kapaszkodtunk. A 3. negyedbeni rövidzárlat miatt aztán elmentek a Baglyok 12-vel és bizony, ha nincs a jó centerjátékunk, valszeg az utolsó negyedet már nem eröltettük volna. Aztán, hogy milyen a sors, az addig nagyon jól játszó szolnoki csapat kapkodásba kezdett és az utolsó 3 percben sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést. Ott is elmondtam, de leírom most is, egyéni képességek alapján nálam a szolnoki csapat volt a nyerő, dehát mint tudjuk a KOSÁRLABDA csapatjáték.
Sok pihenésre nem volt idő, hiszen következett a Kaposváriak elleni mérkőzésünk. Még szerencse, hogy volt az öltözőfolyosón az a szódaautómata, (ilyet én is csináltatok a konyhába!) mert különben nem lett volna elég szufla végignyomni ezt a meccset. Tanulva az előző mérkőzésünkből, az volt a taktika, ha lehet el kell menni minnél jobban az elején, mert hátha a meccs végére oxigénhiányra hivatkozva nem marad senki a pályán.:-)) Mint utóbb kiderült, ez jó húzás volt csakúgy mint a centerjáték eröltetése.
Még azt is elbírtuk, hogy a csapatunkból a 15-ös többször is lépéshibákkal vétette magát észre!:-))
Nem ártana a gyereknek a lábmunkáján is javítani, mert Bazsy úgy verte meg ahogy akarta!!!
Végülis hoztuk a meccset, így már akkor tudtuk: Amennyiben nyerünk a hazaiak ellen is, miénk az első Topic-Index kupa!
Köszönet mégegyszer a szervezőknek én minden résztvevőnek,szerintem minden várakozást felülmúlt a torna és az utána levő programok.
Az az igazság,hogy hagytunk mindenkit győzni ellenünk!Na mindegy majd jövőre megmutatjuk mit is tudunk valójában és talán már megszűnik ez a q' kaposvári átok amitől mindig mindenki megsérül! :o)
Köszönet a körmendieknek,hogy rögtön a helyszínen elsősegélyben részesítették és megmentették a lábam egy bizonyos görcs nevű betegségtől.
Jó volt megismerni titeket és olyan arcokat akiket legfeljebb egy másik szektorból láthattam.
Sőt!A Pruzsival rögtön találkoztam szombat reggel és megállapítottuk,hogy decemberben miután bemászott a szektorunkba elborult arccal üvöltötte a képembe,hogy ..... kaposvári .....! :o))))
Reménykedtem,hogy gyengébb csapatokkal érkeztek,idézem Avass-t: "szándékosan butítottam a csapaton"... Erre a szolnokiak kijönnek és zsákolgatni kezdenek... :o))))
Na mondom...mi lesz velünk!Végül is jobb helyen végeztünk mint a Klíma!
Zotya sikerült este lepattanót szedni?Mert mikor elmentünk láttam helyezkedtél! :o)))
Gabci köszi a "Jaffát" mégegyszer,remélem megjegyezted,hogy Somogyországban nagyvadásznak hívják! :o)
A "Mi és Fodor Peti a Klímás sállal" című fénykép nem lesz semmi...igazi csemege a kosárlabda rajongóknak!Kellemesen csalódtam benne-jó arc!
Remélem ha csapataink találkoznak akkor még tartunk pár összeruccanást!
Szeretnék csatlakozni a többiekhez, én is gratulálok a szervezéshez, minden vérprofi volt, ezt nehéz lesz túlszárnyalnunk jövőre, de azért megpróbáljuk! (ja, aki nem tudná: a kupa évente kerül megrendezésre, a bajnokcsapat otthonában - már ha a paksiak és a fehérváriak el mernek jönni :-)))
Én személy szerint nagyon jól éreztem magam (Micus, nagyon korrekt volt a pörkölt!) Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, hogy tápos voltam, és nem tudtam sokáig rontani a levegőt, pedig szerettünk volna egy jót bulizni veletek, de a család legifjabb tagjának nem volt hozzá kedve.
Bocsi, ez van, majd jövőre...
Elszálltak a Baglyok! - a csk. levonta a tanulságot
Esélyesként érkeztek, mégis csak a harmadik hely jutott a szolnoki csapatnak. Hogyan történhetett ez? Kérdeztük a szolnoki csapat önjelölt kapitányát:
Avass:
- Igen, a három mérkőzésből csak egyet tudtunk megnyerni, a ZsebeEgyetem ellen 5, Az Atomic Boys ellen mindössze 1(!) ponttal kaptunk ki, ráadásul úgy, hogy mindkét gárda ellen szinte végig vezettünk, az utolsó pillanatokban fordult meg az állás.
Krézy Jenő:
- Ez nagyon úgy hangzik, mintha kondícionális probléma lett volna a csapattal! Vagy másban látja a kudarc okát?
A: - Szerintem a kondícióval nem volt probléma. A Gabci-Bocai duó például rendszeresen a Gellért hegyen tartott futóedzéseket méghozzá úgy, hogy felváltva cipelték egymást, hegynek fel!!! Inkább fejben nem bírtuk a terhelést, ráadásul én is sok hibát követtem el...
KJ - Igen, ezt örömmel hallom! Milyen hibákra gondol?
A - Sokáig sorolhatnám, pl.: a köztudottan igen jó tripladobó jugoszláv légiósunknak, Todicsnak későn adtunk sört, így csak az Atomic ellen tudott brillírozni, vagy említhetném azt is, hogy nem bíztam eléggé a taktikailag jól felkészült és kirobbanó formában lévő Bocaiban, akit egyébként nagyon megviselt a kudarc. Ráadásul sérüléstünk is volt...:-(
KJ: - Tehát kudarcként értékeli az eredményt?!
A: - Igen, levontam a konzekvenciát, a csapatnak már be is jelenettem a lemondásomat...
KJ: - Nahát, nahát, nagyon sajnálom, bár őszintén szólva csodálkoztam volna, ha ezek után a helyén marad, nekem is az a véleményem, hogy...... (az interjú többi része érdektelen, már csak Jenci ecseteli a magánvéleményét, kb. 3 oldalon keresztül).
Minden paksi csákónak gratulálok a szervezéshez! Tényleg nagyon magasra tettétek a mércét a jövőbeni kpaszervezők számára.
Komolyan mondom én nagyon vártam ezt az összeröffenést, de ez jobb volt, mint ahogy én legmerészebb gondolataimban elképzeltem. Király volt már maga a torna is, de utánna az esti vegyespörkölttel ízesített baráti társalgás, illetve (főleg) a Bongo tényleg nagyon nagy királyság volt.
Ha belfera eszembe jut még mindig röhögnöm kell.
Hihetetlen baráti beszégetés paksi fiatalokkal; tequila nemoval; dance minenkivel; közös éneklés, illetve huhogás csabyval, belferával; jaffa bazsynak, hazakóválygás hatkor. Volt itt minden, de fel munkára, majd leírjátok ti.
Ui: A lányok fenekére a sugár úgy látszik jó hatással van! :)))
Szia Sporttárs
Látod, látod, elviccelünk itt egymás mellett (a végén nálam is kinnt volt gyel).
Te valóban nem írtál ilyet, mármint sem Bojanról, sem másról, de elhangzott ez a mondat fehérvári részről, és most Te "bűnhődtél meg" érte.
Egyébként én fogtam a humort, remélem Te is... (viccelj csak nyugodtan).
Na akkor így a Sziget kirándulás előtt néhány szót a tegnapi gáláról.
Azt hiszem nagyon jó hangulatú és nagyon jól sikerült rendezvényt tudhatunk magunk mögött...hovatartozástól függetlenül mindenki csak jókat mondott az est végén a tornáról.
Azt elmondhatjuk,hogy a vasi vendégek megérdemelten nyerték a tornát és kárpótolták magukat az elvesztett bajnoki döntő után.
A huhogósok is két nagyon kemény és izgi meccset nyomtak,s bár hasonlóképpen pechesen el is vesztették azokat látszott hogy tisztességesen felkészültek.
A Fashion srácok Kaposvárról is tisztes helytállást produkáltak,ám őket is utolérte a somogyi átok,azaz a sérüléshullám,így a végére alig maradt harcképes játékos.
Köszönet a vendéglátás részért Micusnak és a Nádas Bűntanya személyzetének...szerintem itt is igen-igen jól érezte magát minden résztvevő...
Nem is beszélve az est végét jelentő Bongo Cafe partyról,ahol együtt mulatott körmendi,szolnoki,kaposvári szurkoló a hazai stábbal...
Köszönet a résztvevő csapatoknak és játékosoknak és zárszóként csak annyit: jövőre folyt.köv.!
Vízlát!
Mentem Sziget-elni...
Ja Hajrá ASE!( bővült a keretünk: a Smafc-ból érkezett Pojbics 1-2-es posztra.)
GRATULÁLOK a győztes csapatnak, és minden résztvevőnk a tisztes helytálláshoz.
Remélem, nem ez volt az utolsó ilyen megmozdulás. Jövőre is meg kell szervezni. Akárki is csinálja, a lecke fel van adva, mert a paksi srácok nagyon jól megyszerveték az egész rendezvényt...
Nekem legalábbis nagyon tetszett, még így is, hogy mindenkitől kikaptunk... ;-)))
Ja, és üzenném a srácoknak, hogy a bulit a bajnoki meccsek után folytatjuk! Remélem részetekről sincs akadálya a dolognak!
Most pedig jó pihenést mindenkinek, mert a három meccs azért elég fárasztó volt...
Mégegyszer köszönjük a paksiaknak a kitűnő rendezést, és a vendéglátást!
Csak gyorsan a végeredmény, aztán biztosan jönnek majd a hosszabb tudósítások, szerintem nagyon jól sikerült a torna!
I. index MNK-topik kosárlabda torna a Bongo kupáért:
1. Zsebegyetem - 3 győzelem
2. Atomic Boys & Girls - 2 győzelem
3. Fáradt Olaj - Szolnoki Baglyok - 1 győzelem
4. Fashion Fans - tisztes helytállás, a végén már csak 6 emberrel
Sziasztok!
Hosszú hallgatás után én is ismét jelentkezem! Igaz az oldalt most nyáron is olvastam, de nem igazán volt téma amiben hozzá tudtam volna szólni. A bajnokság sorsolásáról tudtok valamit? Megvolt már,és ha igen, akkor hol lehet megtalálni? Ma pedig Hajrá Zsebe Egyetem!!! Majd várom (gondolom nem csak én) a beszámolókat!
Mi körülbelül 3/4 7 - kor indulunk Szolnokról,ebből is látszik,mindenáron szeretnénk elkerülni egy esetleges késést.A hamarabb érkező Baglyok számára pedig annyit,hogy úgy negyed tíz körül majd figyeljenek egy kék Fiat Puntót a csarnok környékén!
Holnap találkozunk!
Mi testületileg egyszerre jelenünk meg.
Indulás 1/2 7-kor Szombathelyről! Aztán csak nyomon-nyomom!!!
Sok sikert minden csapatnak és győzzön a jobb!!
De legalább a Körmend!!!
Én is még mindenkinek egy utolsó jó edzést kívánok (, aztán este egy nagy ivászatot a holnapi találkozás örömére. Most szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy ne igyon előre a medve bőrére (legfeljebb a Bagoly tollára)!)