Keresés

Részletes keresés

muybien Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5239
oops. bocs a nagy képért, meg a duplázásért.. az index jelzésének veszem.. és ezzel vége a képlinkelésnek:)
Előzmény: muybien (5238)
muybien Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5238

Akció. Bosnic (6), Starevic (30)

muybien Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5237

Akció. Bosnic (6), Starevic (30)

muybien Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5236

Középen Bosnic (kopasz). Balra Emeka Erege (90)

muybien Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5235
Gulyás Robi is ott volt...
muybien Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5234
Rasid osztja az észt... vagy a litvánt..nemtom (bocs:DDDDDD)

muybien Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5233

vmi Lbénáztam...

Előzmény: muybien (5232)
muybien Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5232
kicsit megkésve de itt vannak a képek a Camp-ről.. ha még emlékszik vki... (köszönet érte Tasinak

Ez a győtes litván csapat. Most nem ugrik melyik állatról nevezték el őket de nem is érdekes. Viszont. Kép az.

Bal szélén fehérben Mindaugas Lukosius, ugye apróbb magyar múlt:), jelenleg a DJK Würzburg edzője (Albacomp ellenfele a kupában)
Felső sor középen Gabsys (8) a triplakirály (9/11, 8/10, 1/7 volt a lőtábla a 3 meccsen), jobb szél Raimondas Leikus (93), nekem ő azért érdekes, mert szerintem nagyon hasonlít az ex-gyseves Mujanovicsra...:DD.
Alsó sor, balról, Vaisvila (85) ő a Szolnok játékosa azóta, mellette Klemensas Patiejunsas (9), a torna legértékesebb játékosa, akinek sikerült tripla-duplát egyszer elérni ill egyszer megközelíteni a 3 meccs alatt.

némo Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5231

Majdnem elfelejtettem! Itt Szombathelyen nem vagyonk kosárlabda nélkül, ugyanis tegnap kezdődött (és vasárnapig tart) 5 ország részvételével a kedett fiú EB-selejtező.
Magyarországon kívül itt van Lettország, Németország, Portugália és Izrael. Tegnap játszottuk az első meccsünket és nagy csatában vertük a Portugálokat.
Most kezdődik a Lettek elleni meccsünk, úgyhogy indulok!

Előzmény: némo (5230)
némo Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5230

Szia Llama!

A Pojekről elég, ha annyit tudsz, hogy ex körmendi és az ASE (szerintem) nagyon jó vásárt csinált vele. Meggyőződésem, hogy 3-4 hónap múlva nem siratjátok a Marcit!
Annak idején azért kellett távoznia Körmendről, mert a posztján 4 bevethető játékos volt, ha jól emléxem (Szájer, Hencsey, Kálmán, Pojbics). Szóval dönteni kellett és mivel a Putesznak nem a Pojek (és a Lacika) volt a szemefénye, (no meg a Szájer Józsi is meghatóan törölgette könnyeit a maradás érdekében) mennie kellett.
Azt már én sem értem, hogy vajon nekünk pl. az idei (2002-2003) szezonba miért nem volt rá szükségünk.

Üdv.
Zotya

Előzmény: Llama (5227)
Avass Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5229
Hello Bazsy
Tudom, az az arc volt, aki banánmintás burnuszt viselt! Ennek ellenére nem volt szimpatikus, mert három szerecsen szolgával érkezett, akik 2 méter és mázsa fölött kezdődtek. Ezenkívül egy szót sem szólt az OilBoys-nak kialkudott "I LOVE SZTOJAN" feliratú Kalasnyikovokról!
Előzmény: _Bazsy_ (5223)
Llama Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5227
Üdv Allz!

Pojbics kollegáról mit kell tudni?

ASE5

Előzmény: csaby1 (5226)
csaby1 Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5226
Alakul a Körmend is. De eddig minden új légiós ezzel a szöveggel jött:
"villámgyorsan cselez, nagyszerüen lát a pályán és a pontszerzéssel, triplákkal sem áll hadilábon."

Csak max a triplák helyett sok sapka, vagy lepattanó, esetleg harcos palánk alatti munka van. Na majd meglátjuk.

Mi van a Nickellel????

Előzmény: némo (5225)
némo Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5225

Sziasztok!

Részlet a mai vas Népéből.

" Edwin Suber irányító-labdazsonglőrt várják a piros-feketék.

Még az új vezetőedzőt, Zsebe Ferencet is meglepte, hogy a formálodó Rába-parti kosárlabdacsapat fiatal játékosai mekkora kedvvel láttak munkához. A piros-feketék jövő héten egy irányítóként használható amerikai labdazsonglőrt várnak.

Hogy kikkel dolgozik a bevallása szerint kissé még lámpalázas pályakezdő szakember? Nos, Samir Mujanovics, Trummer Rudolf, Lóránt Péter, Lóránt András, Kutasi Gergő, Ferencz Csaba, Szlávik Mátyás, Keresztes Rafael, Bacsa Péter és Jarosevits Róbert vett részt a keddi edzésen, amelyről csak a derekát Budapesten kezeltető Grebenár Péter hiányzott.
Apropó, centerek. A vezetőedző sejteni engedte, ha az elkövetkezendő napokban, hetekben jól dolgoznak Grebenárék, akkor elképzelhető, hogy ötös poszta nem forszírozza légiós igazolását. Annál inkább szüksége van külföldi mezőnyemberekre. Biztató lehet, hogy a Zsebe-Sabáli edződuó irányító posztra már meg is lelte Németh István helyettesét. Zsebe szerint egy valódi amerikai labdazsonglőrt találtak. Edwin Suber, akit jövő hétre várnak, ugyanis a videofelvételeken fölöttébb sokoldalú, improvizatív kosarasnak látszik. A 25 éves 175 (!!) centis fekete játékmester világhálón talált portréjából kiderül: villámgyorsan cselez, nagyszerüen lát a pályán és a pontszerzéssel, triplákkal sem áll hadilábon. Az előző évadot a Mountain State University együttesében töltötte, pontátlaga 18,9, emellett meccsenként 7,7 gólpaszt is kioszt. A körmendiek még egy jó hátvédre fenik a fogukat, s a hírek szerint már azt is tudják, kit szeretnének ezen a poszton látni. Igérik, mihelyt megállapodnak a játékossal, azonnal felfedik lapjaikat."

Azt már csak én teszem hozzá, hogy a statisztikából vajon miért hagyták ki a dobásblokkolást?:-)))

Előzmény: belfera (5224)
belfera Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5224
Maljkovics a MAFC-ban folytatja. (Forrás: Eurobasket)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5223
Avass nálam Pakson érdeklődött irántad egy afganisztáni csapat managere!A csapat neve vmi "Kandahar Al-Kaida Islam Fundaments"!Azt mondta,hogy cserébe érted az Albacomp meccsig felszerelik az Oil Boys-t vállról indítható rakétákkal!

:o))))

Avass Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5222
...gyerekek, tisztára zavarba hoztok, de azé' jól esik. Köszköszkösz...
Feribá, indexMVP? Hááááááát nem is tudom, szerintem a szerénységed nem engedte, de szerintem a paksi irányító jobban kavargatott. Ráadásul azzal sem vagyok tisztában, hogy kik voltak a topicosak a Zsebeegyetemből, persze Némót kivéve. Mondjuk ez az én bűnöm, mert buli helyett inkább szunyáltam, rajtam részben kívülálló okok miatt (kérezzétek Belferát). Szóval nem vagyok meggyőződve arról, hogy a Feribá által rám ruházott cím nekem jár-e. Ezt többek közt az is jelzi, hogy semmiféle külföldi ajánlatot nem kaptam az ügynököktől. :-(
Jonny boy Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5221
Hát én is csak köszönettel tartozom, azoknak, akik segítették és támogatták ezt a felejthetetlen rendezvényt. Tehát:
- a Café Bongónak a kupáért és a fergeteges buliért
az Atomerőmű SE-nek a csarnokért és a mezekért, a támogatás nélkül sokkal nehezebb lett volna megszervezni az eseményt
-Tomasnak a szállásért és a mezfeliratozásért
-Micusnak és a Kiss Nádasnak a kajáért és a büféért, na meg az esti békés iszogatásért
-Feribá04-nek a szervezés irányításáért
-minden Atomic boysosnak, aki segített
-Jani druszámnak, Viktor tesómnak és Szendinek a zsűriasztal-személyzeti teendők elvállalásáért
- a megjelent, fantasztikus szurkolóknak
-minden csapattagnak a lelkes játékért
-és végül, de nem utolsósorban minden résztvevővek, hogy emelték a nap és az est fényét

Remélem senkit nem hagytam ki, ha mégis, attól háromszoros elnézést.
Azt hiszem, kiválóan szórakoztunk, még sok ilyen akcióra lenne szükség.

Mostantól pedig arccal a bajnokság és a Champions Cup felé!
Hajrá ASE!!!

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5220
Megnéztem ezt a ferfikosar.hu-t, de még nagyon az elején vannak a fejlesztéseknek.

Új információval nem találkoztam, habár pl. az átigazolások áttekinthetőek, csak az adatok nem pontosak ill. erőteljesen kiegészítésre szorulnak.

Az is jó lenne ha valami új dologgal rukkolnának elő.
Pl. egy olyan archívumot szívesen látnék amely az elmúlt bajnokságokat tartalmazza, helyezéseket, statisztikákat stb.
Vagy egy olyan fórumat ahol az MKOSZ vezetői is véleményt alkotnak egy-egy meccsről, esetről stb.

De legalább egy újabb kosárlabdás olvasnivaló...

Előzmény: Fishtax (5218)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5219
Ahoy!

Elkészültek a képek a szombati topickosárról!
A kaposkosárra valószínűleg később kerülnek fel de ha minden igaz akkor vagy ma este vagy holnap már megtalál6ók lesznek a www.tar.hu/ttamas oldalon!
Nem lettek rosszak!Sőt!

Pacsi

Fishtax Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5218
Úgy látszik, közel egy év után a férfi bajnokság névadója is elérkezettnek látta az időt, hogy vmit felmutasson abból, amit vállalt. Meglátjuk...

fish

Feribá04 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5217
Köszi ZsuZsuv, hogy felvállaltátok a főszponzor szerepét. Tényleg elég jól sikerült a party és remélem belátod, hogy előzetes félelmed az ittas keménymag mulatozásától teljesen indokolatlan volt. -))
Előzmény: ZsuZsuV (5216)
ZsuZsuV Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5216
Üdv Mindenkinek! Lenne egy tiszteletteljes kérésem azokhoz, akik részt vettek az előttem szólók által már több ízben ecsetelt hétvégi tornán. Aki fényképek birtokában van, lenne olyan kedves, hogy küldene nekem egyet-egyet a legjobbakból. Szeretnék egy tablót készíteni a Bongo-ba, amit örökre kitennék a sportolók képei közé. Valamint (amennyiben megkapom rá a jogot) feltenném honlapunkra is. Aug. 27-ig a zsuzsuv@freemail.hu-n vagyok csak elérhető, utána már az itt megadott címen is. Ha nincs digit fotója valakinek, akkor ígérem, szkennelés után visszaküldöm a képeket!
Egyébiránt a tornának tényleg remek hangulata volt, minden várakozásomat felülmúlta. Az esti party pedig korrektre sikeredett - ez leginkább a Ti "jófejűségetek"nek köszönhető. Bármikor hasonlóra vágynátok, várunk benneteket szívesen!
Előre is köszi a segítséget!
Ui.: Fish!!! Hogy Te mit hagytál ki egy kis "fáradtak vagyunk" miatt!!!!
Feribá04 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5215
Szerintem esély nincs rá, hogy heti rendszerességgel kosárlabdát láthassunk valamelyik csatornán. Az M1, M2, Duna TV-nek szerintem ez sok, a kereskedelmi csatornáknál lehetetlen, a Sport1 pedig inkább német, olasz, angol vagy spanyol bajnokikat közvetít, mert az tényleg több embert érdekel.
Ne legyen igazam, de örüljünk ha havonta egyszer látunk magyar kosárlabdát valamelyik adón.
Előzmény: oilboys (5214)
oilboys Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5214
Üdv mindenkinek!

Nagyon örülök ,hogy - már a beírások alapján- jól sikerült a topic-torna!

Az NS cikk tényleg nem semmi, talán a sok okostojás rájön eccer már arra, hogy felejtsük el a focit magyar szinten, és inkább a kosárlabdára koncentráljunk...

A hírek alapján a jövő évi szezon is nagyon színvonalas és kiegyensúlyozott lesz,

Vajon lesz olyan TV CSATORNA , amelyik felkarolná végre a közvetítést??? Hiszen minden fordulóban lesz legalább egy-egy derbi, amit sokan néznének!

Bár az utóbbi évek tapasztalata alapján ez kicsit utopisztikusnak tűnik...:-((((

Szóval, a szezon kezdetéig mindenkinek tartalmas pihit az izzasztó szurkolásig.!

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

csabesz

Gabci456 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5213
Bocs!
Kaposvár
Előzmény: Gabci456 (5212)
Gabci456 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5212
Ez a De Grey gyerek kegyetlennek látszik!
Bajnokesélyes kaposvár?!?!
Előzmény: sarkat5 (5210)
Feribá04 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5211
Tényleg állat ez a cikk a NS-ban. Ha az index csaby1 kábé 10 levele közül egyet figyelembe vesz, most csinálhatott volna magának egy ingyenreklámot.
Előzmény: Fishtax (5206)
sarkat5 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5210
Összeállt a Klíma-Vill kerete

Ronald Degree érkezik Kaposvárra

Kaposvár
Teljesen összeállt a Klíma-Vill Kaposvári KK NB I férfi „A” csoportos kosárlabda-csapata, miután a klub vezetői egy évre szóló megállapodást írtak alá a legutóbb Finnországban játszott színesbőrű amerikai Ronald Degree-vel.
Utolsó kerettagját is szerződtette a 2002/2003-as bajnoki szezonra a Kaposvári Klíma-Vill KK NB I férfi „A” csoportos kosárlabda-csapata; a négyes, ötös poszton bevethető amerikai Ronald Degree-vel egy éves szerződést kötött a klub vezetősége. A Finnországból érkező, 1976-ban született színesbőrű center 204 cm magas, a súlya pedig 106 kilogramm. Legutóbb a negyedik helyen zárt csapatával, ahol 21,6 pontos és 12 lepattanós átlagot ért el úgy, hogy mérkőzésenként átlagban négy (sikeres) dobásblokkolása is volt. Az amerikai kosaras előtt nem ismeretlen az európai játék, hiszen harmadik szezonját töltötte az öreg kontinensen; korábban Portugáliában játszott. Az új kosarast a hét végén, szombaton várják a somogyi megyeszékhelyre, aki hétfőn kapcsolódik majd be a Kaposvári Klíma-Vill KK felkészülési munkájába.

Bocai Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5209
Sziasztok,
Én is szertném megköszönni a vendéglátást, a szervezést a házigazdák részéröl, nálunk pedig külön köszönet Avassnak a csapatvezetöi teendök ellátásáért. Nekünk volt a legszebb mezünk, plusz bagoly dizájn. Avassal már nem bírtuk a tempót a Bongóig de jövöre nem leszünk ilyen táposak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!