Tedd már fel a szövetséges levelet, lehetséges, hogy én is meglepem őket...Mankóként talán használhatom az irást (mé nincs hosszú i?).
Aztán jobbulást a bokasérültnek, bár szerintem nem kizárt, hogy ez is a taktika része... Ugye Avass, ugye???...De figyi, az alapvető célkitűzést már teljesitettük, legyűrtük a fehérváriakat...:)))
Jobbulást a sérültnek!
Az általam a legutóbbi hívásodkor felvetett kocsi úgy néz ki,összejön,de csak szombaton reggel tudunk majd elindulni Paksra.Ha úgy marad a helyzet,hogy esetleg fel kell vennünk valaki(ke)t a csapatból,értesíts kit és hol,én meg majd próbálok tenni az ügy érdekében.
Addig is sok-sok pihenést a propagandafőnöknek!
...egyszóval beindult a propaganda gépezet Szolnokon. Már most kifogásokat keresnek, arra az esetre, ha esetleg nem Ők hozzák haza a kupát. Avass még arra is képes volt, hogy kitöresse a lábát!
Elképesztő, szánalmas, visszataszító! És még huhognak is!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az imént kaptuk a hírt az MTI-től:
"A csapatkapitány sérülése - véletlen, vagy szabotázs???
Egy felkészülési mérkőzésen bokasérülést szenvedett a szolnoki csapat meghatározó (hmmmm)játékosa, és csapatkapitánya, Avass.
- Igen, csúnyán aláfordult a bokám, betörés közben alámléptek, én pedig pontosan a srác lábán fogtam talajt. - nyilatkozta a szenvedő fél.
A csapatorvost kérdeztük:
- Mennyire komoly a sérülés?
- Ezt még így az orvosi vizsgálatok előtt nem tudom megmondani, az mindenesetre biztos, hogy a tornáig már nemigen edzhet a játékos, a többit majd meglátjuk.
- Úgy hallottuk, hogy felmerült az is, hogy nem volt véletlen az ügy.
- Nem hallottam róla, és nem is tudom elképzelni. Egyébként is, mindenféle bizonyíték nélkül nem is tudom, ki állíthat ilyet.
(figyelitek a cím és a tartalom közötti eltérést? ettől tudok a falra mászni az újságok cikkeinél is!!!)"
Nem tudom még mmilyen mezben leszünk, ez attól függ a technikai vezetőnk milyent tud adni. Vagy akar-e egyeltalán, mert ez egy más kérdeés, de még folyamatban van a dolog.
Ha nem is kapunk mezet, akkor is viszünk két féle pólót, hogy ne legyen gond a színekkel...
Sziasztok iszákosok!
Úgy látom, itt a távollétemben egyesek poénkodtak a káromra (nem is volt rossz :-))) Lassan olyan hírem lesz, mint Koprivicának anno! Csak jól sikerült az a demo-videó (köszi Spielberg Pista!)
Egyenlőre semmit nem tennék hozzá az átigazolási hírekről, talán csak azt az örök igazságot tenném közhírré, amire nyílván magatoktól sohasem jönnétek rá /:-))/ szval, csak annyi: majd kiderül az első meccseken, hogy a sok frissen leigazolt, NBA szintű légiós mennyire tud kosárlabdázni.
Más. A szervezők kérésének eleget téve (Fish) írtam egy szívhez szóló levelet a szövetségnek, kíváncsian várom a reakciót (mondjuk tippem van erre, és ez erősen tart a 0-hoz - mármint az illetékeksek reakcióját tekintve...) Ha tömegével érkeznek ide a beírások, hogy tegyem közhírré a szöveget, akkor talán tehetek valamit az ügy érdekében (már ha romantikus tipusok vagytok, és könnyezni akartok) :-)....
Kicsit más. Én is szereztem a csapattól mezt, PIROS (mondjuk kevésbé meglepő, tekintve, hogy a körmendi színtestvérek a feketét már lefoglalták). SZóval z ügyben érintett paksi egyletnek üzenem: Nektek max. a kék maradt gyerekek!!! Hacsak nem készültök egy hazai, azaz világos szereléssel, ahogy illik! :-))
Most más nem jut eszembe, úgyhogy ennyi.
Reszkess Paks, mert jövünk!!!
Én pozítív értelemben gondoltam!Átlag napi 10-12 hozzászólás ebben az időszakban szerintem akkor is jó,ha meg sem közelíti a bajnokság közben tapasztalt számokat.Köszi a kiegészítést!
Szia xGabi!
Csak a Falcoról írt soraidhoz szeretnék néhány gondolatot hozzátenni:Zsoldos valszeg mind3 légióshelyre új embert akar hozni.Wiley tuti megy, Tarle jobb ajánlatot keres(de benn van a pakliban), Alexe is benn van a pakliban, de helyette lehethogy más lesz.Igaz sok újat nem mondtam.Már reszket a kezem, lábam , szívem egy jó kis légiósért akit 2 hét múlva a felkészülés kezdetén már lehet stírülni hogy mit tud és mit nem.
1 7ig nyaralok ha jó idő lesz.Ha vmi híre van valakinek a Falcoról, akkor írjatok!
köszi
Ne zsörtölődj a pangás miatt! Legalább hamarabb végig tudtad olvasni a hozzászólásokat!
Körmendről még annyit, hogy állítólag Trummer is marad, szerintem nagy esélye van a csapatkapitányságra is, hacsak nem valami légiós kapja ezt a kitüntető címet. Ha valakinek van esetleg ezzel kapcsolatban jobb tippje, esetleg infója, kérem ossza meg velünk!
... és az utolsó fejezet!
ZTE : McClendon már biztos,szó van Madisonról is.Parkerral mi is felvettük a kapcsolatot,de az a leginkább valószínű,hogy Egerszegen sem marad és az Olajba sem jön.A rutinos Bencze sem lesz hátrányára a csapatnak.
Sopron : Zorán elég rendesen maga köré gyűjtötte az általunk még meg nem ismert jugókat ; "szépen " játszani biztosan nem fognak,az eredményt illetően nekem például fogalmam sincs,hová futhatnak be.Gyengéjük,hogy elég szűkös a magyar keretük : Walke Karcsi sem fiatal már,Djure Stan méginkább nem,a többiek pedig talán túl fiatalok.
MAFC : az itteni hírek szerint Borisz Maljkoviccsal erősítenek,aminek az lehet az alapja,hogy Borisz családja már évek óta Budapesten él.Ezenkívül semmi konkrétum - még!
Szeged : sikerült szponzort találniuk,és elindulnak - egyelőre ez a legbiztosabb,amit megtudtam az ottani történésekről.
Zárom hosszúrqa sikeredett soraimat ; aki bármilyen kiegészítést tud tenni a fentiekhez,ne szégyellje!
...és akkor a többiek!
Kaposvár : Ivkovics,Simon,Filipovics,Dzunics és a cserék maradnak,egy szemtelenül fiatal fehér amerikai érkezett légiósnak az elmúlt hetekben.Bencze Tamás távozik,ugyanez a helyzet Brown - nal.Tehát további egy légiós érkezése várható ; nem szeretnék találgatásokra alapot adni,de kíváncsi leszek én arra,hogy Miljkovics mester hogy boldogul egy amerikai sráccal.
Albacomp :
a.,Lapov igazolása nem zsákbamacska,ha úgy kosarazik,mint az elmúlt idény kb. márciusáig tette nálunk,akkor húzóember lesz.Hátránya,hogy tavaly óta ő sem fiatalodott meg,márpedig a bajnokság vége felé már gondjai voltak
b.,a két amerikai nagy reményekkel érkezett,szerintem a török bajnokságból jó számokkal érkező ehet meg több sót ; Hart osztrák bajnokságban mutatott teljesítménye csalóka,a Falco Stephens - e is hasonló mutatókkal érkezett és mégis elküldték
c.,Theisz Péter : irányítóban eddig sem volt hiány,benne az a legjobb,hogy magyar állampolgár (meg persze az,hogy jövőre nem kapjuk majd a "nektek hány külfölditek van ?" dumát :-)))
d.,Halm : a fentieknél nagyságrendekkel kevesebb erősítést jelent,már Debrecenben is legtöbbször csak kispados volt ; viszont a csapatuk cseresora elég hosszú,ezért sokra vihetik.
Debrecen : Lee +30 pont,Fodor érkezése viszont annak a jele,hogy McDaniell nem megy vissza.Gémes,Csaplár-Nagy és a többiek maradnak.
Dombóvár : sürgős igazolásokra lesz szükségük,mert Bódi Feri biztosan nem fogja tudni a távozó Lee - t pótolni.Mellesleg semmi hírem felőlük...
Lassan a nyári szünet felénél tartunk (már bajnokság szempontjából),gondoltam készítek egy összegző elemzést a játékospiac eddigi mozgásáról.Kezdjük mindjárt az Olajjal!
a.,Kip Stone érkezése biztosra vehető,megírta az itteni média is
b.,aki figyelmesen átolvasta a mai Nemzeti Sportot,könnyen ráakadhatott Nikaola Glisovics nevére - mint a Sopron új játékosa.Tehát vagy két emberke fut ilyen név alatt (ami - valljuk meg - kevésbé valószínű),vagy egyszerűen az eurobasket szerkesztői eltévesztettek valamit
c.,várható egy amerikai center érkezése ; a harmadik légiósnak eddig se híre,se hamva,de szvsz az a hely sem marad majd betöltetlen.
Paks : a vezetésnek sikerült együtt - tartania a bajnokcsapatot,tanulva pl. a Kaposvár egy idénnyel korábbi szétszéledéséből.Egyedül Fodor Marci a távozó,őt akár házon belül is pótolhatják.
Körmend : mondanom sem kell,Németh Isti távozása nagy problémát jelent és nem lesz majd könnyű pótolni,de a légiósok közül is csak Mujanovics maradása biztos.Ráadásul Madison állítólag Zalaegerszegre szerződik.Érkezőkről egyelőre még semmi hír,de az ismert okokból az MTE nem is szokta elkapkodni a bevásárlást.
Falco : Kálmán,Pankár,Tarle és a kiegészítő emberek nagy része marad,szó van Alexe megtartásáról is.Wiley minden bizonnyal megy,a helyére a debreceni Ruckert említette a zuhanyhíradó ; egyébként szerintem Zsoldos András személye már önmagában is elég biztosíték egy formálódó jó csapat kialakulására Szombathelyen.
Szevasztok!
Örömmel olvasom,hogy az általam távolléttel töltött két hét alatt majdnem százötven hozzászólást sikerült összehoznotok!Ez aztán a pangás,gratula mindenkinek!
És akkor most a legfontosabb : ráérek és szívesen részt veszek a harmadikai kosárbajnokságon,Avass kollégát ezúttal is kérném,hogy a fejleményekről tájékoztasson és a részletekkel kapcsolatban (indulás,utazás módja,stb.) értesítsen itt a neten,vagy akár telefonon is!A kosárlabdát mint olyat pedig kösz,megismerem akár élőben is,még két hét semmittevés okozta állapotban is! :-))
Szóval játszani mindenképpen fogok (ezt az önbizalamat!),csak a tornát követő össznépi banzájból kell majd egy keveset visszafognom,mert negyedikén reggel már egy újabb program vár.Én ilyen elfoglalt vagyok,ha tetszik,ha nem! :-))
Ha tehetem,még ma este jelentkezem egy kicsivel hosszabban is!
Igen,jól láttad-csak két indextopicos van a listánkon.Ill "aktív" index topicos kettő a Lecsó és én.De már szóltam többeknek is,hogy írjanak majd be ide is de majd még rájukszólok.