Keresés

Részletes keresés

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.07.29 0 0 5092
Fiúk, a csúcson kell abbahagyni,
vagy dobogó a cél?

(Ne legyetek maximalisták önmagatokkal szemben, főleg ha másnaposan játszotok.)

Előzmény: Avass (5087)
ttamás_ Creative Commons License 2002.07.29 0 0 5091
Miért, ez nem csak a négyes döntő lesz?
;-)))
Előzmény: Gabci456 (5090)
Gabci456 Creative Commons License 2002.07.29 0 0 5090
Tényleg, a négyben már bent vagyunk!

Szép volt baglyok, ez kemény munka volt! :)))

Előzmény: Olaj az Isten (5089)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.29 0 0 5089
Avass!

Tedd már fel a szövetséges levelet, lehetséges, hogy én is meglepem őket...Mankóként talán használhatom az irást (mé nincs hosszú i?).

Aztán jobbulást a bokasérültnek, bár szerintem nem kizárt, hogy ez is a taktika része... Ugye Avass, ugye???...De figyi, az alapvető célkitűzést már teljesitettük, legyűrtük a fehérváriakat...:)))

Olaj az Isten!

Előzmény: xGabi (5088)
xGabi Creative Commons License 2002.07.28 0 0 5088
Jobbulást a sérültnek!
Az általam a legutóbbi hívásodkor felvetett kocsi úgy néz ki,összejön,de csak szombaton reggel tudunk majd elindulni Paksra.Ha úgy marad a helyzet,hogy esetleg fel kell vennünk valaki(ke)t a csapatból,értesíts kit és hol,én meg majd próbálok tenni az ügy érdekében.
Addig is sok-sok pihenést a propagandafőnöknek!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Avass (5086)
Avass Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5087
...egyszóval beindult a propaganda gépezet Szolnokon. Már most kifogásokat keresnek, arra az esetre, ha esetleg nem Ők hozzák haza a kupát. Avass még arra is képes volt, hogy kitöresse a lábát!
Elképesztő, szánalmas, visszataszító! És még huhognak is!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Avass (5086)
Avass Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5086
Az imént kaptuk a hírt az MTI-től:
"A csapatkapitány sérülése - véletlen, vagy szabotázs???

Egy felkészülési mérkőzésen bokasérülést szenvedett a szolnoki csapat meghatározó (hmmmm)játékosa, és csapatkapitánya, Avass.
- Igen, csúnyán aláfordult a bokám, betörés közben alámléptek, én pedig pontosan a srác lábán fogtam talajt. - nyilatkozta a szenvedő fél.

A csapatorvost kérdeztük:
- Mennyire komoly a sérülés?
- Ezt még így az orvosi vizsgálatok előtt nem tudom megmondani, az mindenesetre biztos, hogy a tornáig már nemigen edzhet a játékos, a többit majd meglátjuk.

- Úgy hallottuk, hogy felmerült az is, hogy nem volt véletlen az ügy.
- Nem hallottam róla, és nem is tudom elképzelni. Egyébként is, mindenféle bizonyíték nélkül nem is tudom, ki állíthat ilyet.
(figyelitek a cím és a tartalom közötti eltérést? ettől tudok a falra mászni az újságok cikkeinél is!!!)"

Gipszágyban is: fel Paksra!!!

ttamás_ Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5085
Feribá04!

Nem tudom még mmilyen mezben leszünk, ez attól függ a technikai vezetőnk milyent tud adni. Vagy akar-e egyeltalán, mert ez egy más kérdeés, de még folyamatban van a dolog.
Ha nem is kapunk mezet, akkor is viszünk két féle pólót, hogy ne legyen gond a színekkel...

A többi majd kiderül.

Üdv.: ttamás

Előzmény: Feribá04 (5082)
andrej11 Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5084
Sziasztok!

Jómagam 2 hétre eltüntem szabira, lehet hogy néha benézek, de nem igérem.

Mindenkinek kellemes hétvégét, jó pihenést.

Andrej11

Feribá04 Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5083
Illetve készíttetjük.
Előzmény: Feribá04 (5082)
Feribá04 Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5082
Nekünk kék a mezünk és külön erre a tornára készítjük. Remélem a kaposváriak fehérben lesznek.
Előzmény: Avass (5081)
Avass Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5081
Sziasztok iszákosok!
Úgy látom, itt a távollétemben egyesek poénkodtak a káromra (nem is volt rossz :-))) Lassan olyan hírem lesz, mint Koprivicának anno! Csak jól sikerült az a demo-videó (köszi Spielberg Pista!)
Egyenlőre semmit nem tennék hozzá az átigazolási hírekről, talán csak azt az örök igazságot tenném közhírré, amire nyílván magatoktól sohasem jönnétek rá /:-))/ szval, csak annyi: majd kiderül az első meccseken, hogy a sok frissen leigazolt, NBA szintű légiós mennyire tud kosárlabdázni.

Más. A szervezők kérésének eleget téve (Fish) írtam egy szívhez szóló levelet a szövetségnek, kíváncsian várom a reakciót (mondjuk tippem van erre, és ez erősen tart a 0-hoz - mármint az illetékeksek reakcióját tekintve...) Ha tömegével érkeznek ide a beírások, hogy tegyem közhírré a szöveget, akkor talán tehetek valamit az ügy érdekében (már ha romantikus tipusok vagytok, és könnyezni akartok) :-)....

Kicsit más. Én is szereztem a csapattól mezt, PIROS (mondjuk kevésbé meglepő, tekintve, hogy a körmendi színtestvérek a feketét már lefoglalták). SZóval z ügyben érintett paksi egyletnek üzenem: Nektek max. a kék maradt gyerekek!!! Hacsak nem készültök egy hazai, azaz világos szereléssel, ahogy illik! :-))

Most más nem jut eszembe, úgyhogy ennyi.
Reszkess Paks, mert jövünk!!!

boran Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5080
Én sem haragból írtam amit! :)
Előzmény: xGabi (5079)
xGabi Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5079
Én pozítív értelemben gondoltam!Átlag napi 10-12 hozzászólás ebben az időszakban szerintem akkor is jó,ha meg sem közelíti a bajnokság közben tapasztalt számokat.Köszi a kiegészítést!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: boran (5077)
jani0625 Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5078
Szia xGabi!
Csak a Falcoról írt soraidhoz szeretnék néhány gondolatot hozzátenni:Zsoldos valszeg mind3 légióshelyre új embert akar hozni.Wiley tuti megy, Tarle jobb ajánlatot keres(de benn van a pakliban), Alexe is benn van a pakliban, de helyette lehethogy más lesz.Igaz sok újat nem mondtam.Már reszket a kezem, lábam , szívem egy jó kis légiósért akit 2 hét múlva a felkészülés kezdetén már lehet stírülni hogy mit tud és mit nem.
1 7ig nyaralok ha jó idő lesz.Ha vmi híre van valakinek a Falcoról, akkor írjatok!
köszi
Előzmény: xGabi (5073)
boran Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5077
Ne zsörtölődj a pangás miatt! Legalább hamarabb végig tudtad olvasni a hozzászólásokat!
Körmendről még annyit, hogy állítólag Trummer is marad, szerintem nagy esélye van a csapatkapitányságra is, hacsak nem valami légiós kapja ezt a kitüntető címet. Ha valakinek van esetleg ezzel kapcsolatban jobb tippje, esetleg infója, kérem ossza meg velünk!
Előzmény: xGabi (5075)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5076
Inkább keselyűk (lecsapunk mint Butrageno).

De sajnos ez nem valószínű hogy összejön, sebaj majd egy litván bedobó helyettesíti Darryl-t.

Előzmény: Adam--14 (5071)
xGabi Creative Commons License 2002.07.25 0 0 5075
... és az utolsó fejezet!
ZTE : McClendon már biztos,szó van Madisonról is.Parkerral mi is felvettük a kapcsolatot,de az a leginkább valószínű,hogy Egerszegen sem marad és az Olajba sem jön.A rutinos Bencze sem lesz hátrányára a csapatnak.

Sopron : Zorán elég rendesen maga köré gyűjtötte az általunk még meg nem ismert jugókat ; "szépen " játszani biztosan nem fognak,az eredményt illetően nekem például fogalmam sincs,hová futhatnak be.Gyengéjük,hogy elég szűkös a magyar keretük : Walke Karcsi sem fiatal már,Djure Stan méginkább nem,a többiek pedig talán túl fiatalok.

MAFC : az itteni hírek szerint Borisz Maljkoviccsal erősítenek,aminek az lehet az alapja,hogy Borisz családja már évek óta Budapesten él.Ezenkívül semmi konkrétum - még!

Szeged : sikerült szponzort találniuk,és elindulnak - egyelőre ez a legbiztosabb,amit megtudtam az ottani történésekről.

Zárom hosszúrqa sikeredett soraimat ; aki bármilyen kiegészítést tud tenni a fentiekhez,ne szégyellje!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: xGabi (5074)
xGabi Creative Commons License 2002.07.25 0 0 5074
...és akkor a többiek!
Kaposvár : Ivkovics,Simon,Filipovics,Dzunics és a cserék maradnak,egy szemtelenül fiatal fehér amerikai érkezett légiósnak az elmúlt hetekben.Bencze Tamás távozik,ugyanez a helyzet Brown - nal.Tehát további egy légiós érkezése várható ; nem szeretnék találgatásokra alapot adni,de kíváncsi leszek én arra,hogy Miljkovics mester hogy boldogul egy amerikai sráccal.

Albacomp :
a.,Lapov igazolása nem zsákbamacska,ha úgy kosarazik,mint az elmúlt idény kb. márciusáig tette nálunk,akkor húzóember lesz.Hátránya,hogy tavaly óta ő sem fiatalodott meg,márpedig a bajnokság vége felé már gondjai voltak
b.,a két amerikai nagy reményekkel érkezett,szerintem a török bajnokságból jó számokkal érkező ehet meg több sót ; Hart osztrák bajnokságban mutatott teljesítménye csalóka,a Falco Stephens - e is hasonló mutatókkal érkezett és mégis elküldték
c.,Theisz Péter : irányítóban eddig sem volt hiány,benne az a legjobb,hogy magyar állampolgár (meg persze az,hogy jövőre nem kapjuk majd a "nektek hány külfölditek van ?" dumát :-)))
d.,Halm : a fentieknél nagyságrendekkel kevesebb erősítést jelent,már Debrecenben is legtöbbször csak kispados volt ; viszont a csapatuk cseresora elég hosszú,ezért sokra vihetik.

Debrecen : Lee +30 pont,Fodor érkezése viszont annak a jele,hogy McDaniell nem megy vissza.Gémes,Csaplár-Nagy és a többiek maradnak.

Dombóvár : sürgős igazolásokra lesz szükségük,mert Bódi Feri biztosan nem fogja tudni a távozó Lee - t pótolni.Mellesleg semmi hírem felőlük...

folyt. köv.

Előzmény: xGabi (5073)
xGabi Creative Commons License 2002.07.25 0 0 5073
Lassan a nyári szünet felénél tartunk (már bajnokság szempontjából),gondoltam készítek egy összegző elemzést a játékospiac eddigi mozgásáról.Kezdjük mindjárt az Olajjal!
a.,Kip Stone érkezése biztosra vehető,megírta az itteni média is
b.,aki figyelmesen átolvasta a mai Nemzeti Sportot,könnyen ráakadhatott Nikaola Glisovics nevére - mint a Sopron új játékosa.Tehát vagy két emberke fut ilyen név alatt (ami - valljuk meg - kevésbé valószínű),vagy egyszerűen az eurobasket szerkesztői eltévesztettek valamit
c.,várható egy amerikai center érkezése ; a harmadik légiósnak eddig se híre,se hamva,de szvsz az a hely sem marad majd betöltetlen.

Paks : a vezetésnek sikerült együtt - tartania a bajnokcsapatot,tanulva pl. a Kaposvár egy idénnyel korábbi szétszéledéséből.Egyedül Fodor Marci a távozó,őt akár házon belül is pótolhatják.

Körmend : mondanom sem kell,Németh Isti távozása nagy problémát jelent és nem lesz majd könnyű pótolni,de a légiósok közül is csak Mujanovics maradása biztos.Ráadásul Madison állítólag Zalaegerszegre szerződik.Érkezőkről egyelőre még semmi hír,de az ismert okokból az MTE nem is szokta elkapkodni a bevásárlást.

Falco : Kálmán,Pankár,Tarle és a kiegészítő emberek nagy része marad,szó van Alexe megtartásáról is.Wiley minden bizonnyal megy,a helyére a debreceni Ruckert említette a zuhanyhíradó ; egyébként szerintem Zsoldos András személye már önmagában is elég biztosíték egy formálódó jó csapat kialakulására Szombathelyen.

folyt.köv.

xGabi Creative Commons License 2002.07.25 0 0 5072
Szevasztok!
Örömmel olvasom,hogy az általam távolléttel töltött két hét alatt majdnem százötven hozzászólást sikerült összehoznotok!Ez aztán a pangás,gratula mindenkinek!
És akkor most a legfontosabb : ráérek és szívesen részt veszek a harmadikai kosárbajnokságon,Avass kollégát ezúttal is kérném,hogy a fejleményekről tájékoztasson és a részletekkel kapcsolatban (indulás,utazás módja,stb.) értesítsen itt a neten,vagy akár telefonon is!A kosárlabdát mint olyat pedig kösz,megismerem akár élőben is,még két hét semmittevés okozta állapotban is! :-))
Szóval játszani mindenképpen fogok (ezt az önbizalamat!),csak a tornát követő össznépi banzájból kell majd egy keveset visszafognom,mert negyedikén reggel már egy újabb program vár.Én ilyen elfoglalt vagyok,ha tetszik,ha nem! :-))
Ha tehetem,még ma este jelentkezem egy kicsivel hosszabban is!

HAJRÁ OLAJ !!!

Adam--14 Creative Commons License 2002.07.25 0 0 5071
Megjelentek a hiénák. :-)
Előzmény: Isiah Thomas (5070)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.07.25 0 0 5070
Gyere Darryl!!!!!
Előzmény: Törölt nick (5069)
andrej11 Creative Commons License 2002.07.25 0 0 5068
Ez a zte azt hiszem sokat erősödik tavaly óta.
Előzmény: Adam--14 (5067)
Adam--14 Creative Commons License 2002.07.25 0 0 5067
Ha minden igaz holnap jelentik be a ZTE KK új idegenlégiósának érkeztét, aki nem más, mint DELMONTE MADISON.
Én zeg-i ként nem örülök ennek annyira…
Előzmény: Feribá04 (5066)
Feribá04 Creative Commons License 2002.07.25 0 0 5066
Mekkaptam!

Te jössz barátnővel.

Előzmény: Gabci456 (5065)
Gabci456 Creative Commons License 2002.07.25 0 0 5065
Szasztok!

Avass elkűldte már a szolnoki bagázs nevezését valahova? Csak azért mert a múltkor azt mondta, hogy szarakodik a gépe, meg már nem is írt be jóideje.

Paksra fel!

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.07.24 0 0 5064
Szasz Feribá!

Igen,jól láttad-csak két indextopicos van a listánkon.Ill "aktív" index topicos kettő a Lecsó és én.De már szóltam többeknek is,hogy írjanak majd be ide is de majd még rájukszólok.

Üdv mindenkinek!

Let's Go Kaposvár!

Előzmény: Feribá04 (5045)
boran Creative Commons License 2002.07.24 0 0 5063
Némo!
Este 7 után felhívlak a mai megbeszélés miatt! Jelentkeztek kwest-ék?
Előzmény: némo (5061)
Feribá04 Creative Commons License 2002.07.24 0 0 5062
Ideje :))
Előzmény: némo (5061)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!