Most néztem meg a körmendiek honlapján kifüggesztett előzetes sorsolás - tervezetet,és kapásból kitűnt,hogy a Néplapban leírtakkal ellentétben nem a Soproni Ászokkal,hanem a Szegeddel kezdünk idegenben.Eztán a MAFC jön hozzánk,az első "igazi" rangadót pedig Debrecenben játsszuk október 12 - én.
A 2002-03-as szezon sorsolása megtalálható a www.bckormend.hu oldalon - az eléréshez a magyarázat a vendégkönyvben olvasható.
Nem fogjátok kitalálni, hogy mi lesz az alapszakasz utolsó mérkőzése...
Igen, igen: Paks-Körmend
Most kaptam a hírt Zotyától, hogy a Körmend megállapodott egy kettes poszton bevethető volt topiktaggal. :-))
Alakul a csapat - ha a fekete mini-irányító is fele olyan jó spíler, mint amilyennek leírják, akkor....
Ha valaki esetleg még nem tudná, a Dombóvár leigazolta Riley-t és Halimicset, és közel állnak egy amcsi dobógép megszerzéséhez is.
Már csak az a probléma, hogy most már nem lehet trükközni a kölcsönadással, ugyanis a kölcsönadott játékos is beleszámít a keretbe. Szerintem kérjük meg Miljkovics Karcsi bácsit, hogy ajánlja be Edney-t az NBA-be, Csikalkint pedig leigazolja a Körmend, és máris szabad az út Isti előtt. :-))
Langdon eszméletlenül képzett játékos. Félelmetes keze van és emellett nagyon gyors. A világ nyolcadik csodája, hogy nem sikerült befutnia az NBA-ben. Láttam egy-két meccsét annak idején a Cleveland-ben és egyértelmű volt, hogy csak azért nem kezdő, mert bár sokkal képzettebb Person-nál, de nem passzol. Ennek ellenére 1-est is játszott többször. Hihetetlen hátvédsort fognak alkotni Edney-val.
Isti? Ne legyenek illúzióink, ő nem ez a kategória. Mindenkinek az lenne a legjobb, ha legalább egy évre kölcsönadnák.
Trajan Langdon ????? régi nagy kedvenc... anno '93-ban Török Péter már középiskolás korában írt róla cikket a Sportba...asszem alaszkai a srác azért volt akkora szám-- hát őt nehéz lesz kiszorítani...
Ahoi!
Egy kicsit off:
Kedves paksi kollégák!
Sajnálatos modon elmaradt a torna utána a mezek szitázási költségének rendezése,ezért megkérnék mindenkit,aki nem tette eddig még meg,az legyenszives velem rendezni.
Bocs az az ide írásért,de ezt tudom hogy sokan olvassátok.
Üdv:Tomas
Nem túl jó hír, hogy a Benetton Treviso leigazolta Trajan Langdon-t, a Cleveland Cavaliers hátvédjét. Kicsit kezdem félteni Istit, főleg az EU-n kívüli játékosok számának 4-re redukálása miatt.Edney, Langdon, Stojic, Csikalkin, Loncsar, Isti = 6 EU-n kívüli játékos.
Egy kicsit megkésve, de azért én is szeretnék köszönetet mondani a 7végi tornáról. Minden csúcsszuper volt.Nagyon "ott" volt a torna, bár halkan megjegyzem ' szerintem is mi voltunk a legjobbak', csak a végére mindig kipukkadtuk. Sebaj, majd jövőre bizonyítunk.
Üzenet Paksnak: legközelebb nem hagyom el a labdát félpályánal, mint a végén tettem, és ha kell 10-ről is beverjük.
Isteni volt a vacsora, köszönet ezért kedves 23-as barátunknak(bocsika, de a nevét sajna nem tudom).
Király volt a bongo is, iszonyatosan szép lányokkal megspékelve(idén meg megyünk).
NA mindegy, nem foglalom tovább a helyet,
Ezért Téged nagyon fognak szeretni a modemesek! :-) Többek között én is, ha otthonról akarom megnézni a topikot. (Nem lehetett volna valóban csak linkelni, és nem beszúrni?)
kicsit megkésve de itt vannak a képek a Camp-ről.. ha még emlékszik vki... (köszönet érte Tasinak
Ez a győtes litván csapat. Most nem ugrik melyik állatról nevezték el őket de nem is érdekes. Viszont. Kép az.
Bal szélén fehérben Mindaugas Lukosius, ugye apróbb magyar múlt:), jelenleg a DJK Würzburg edzője (Albacomp ellenfele a kupában)
Felső sor középen Gabsys (8) a triplakirály (9/11, 8/10, 1/7 volt a lőtábla a 3 meccsen), jobb szél Raimondas Leikus (93), nekem ő azért érdekes, mert szerintem nagyon hasonlít az ex-gyseves Mujanovicsra...:DD.
Alsó sor, balról, Vaisvila (85) ő a Szolnok játékosa azóta, mellette Klemensas Patiejunsas (9), a torna legértékesebb játékosa, akinek sikerült tripla-duplát egyszer elérni ill egyszer megközelíteni a 3 meccs alatt.