Keresés

Részletes keresés

Gabci456 Creative Commons License 2002.08.19 0 0 5302
Szasztok.

Csak annyit akartam mondani, hogy jo oreg Kip Stone bacsi kegyetlenul hajigalta ma a homalyos triplakat a streetball gala bemuato meccsen.
Avassal es Isiah Thomassal kozosen inditott csapatunk is jobb teljesimenyt nyujtott, mint az Olajka. (A torteneti huseg kedveert 2 gyozelemmel es 1 vereseggel pottyantunk ki, na mindegy, majd Debrecenben).

U-U-U-U-U-U-U-U

xGabi Creative Commons License 2002.08.19 0 0 5301
Kint jártam ma az adidas Streetball Challange szolnoki fordulóján a Kossuth téren,ahol többek között az Olaj új csapata is játszott egy kb. 20 perces bemutató mérkőzést,és bemutatták a csapat új játékosait is.A meccsről sok következtetést persze nem lehet levonni,a fiúk az alapozás vége felé járnak,formaidőzítésről nem is beszélve...Apró jelek azért voltak,leginkább Stona - nal kapcsolatban,aki bemutatott pár nagy zsákolást ; a két litván csak másodpercekre volt pályán,többnyire a Balogh Gy. - Pavlovics - Cziczás - Mérész - Rusznák ötös pötyögött a Stone - Szarvas - Mándity - Trepák - Orosz ellenében.
A helyzet tehát egyelőre változatlan,első edzőmeccs a West Petrom Arad ellen 22 - én.Sajnos nem tudok majd ott lenni,ezért szolnoki oldalról majd várok egy kevéske értesítőt!

HAJRÁ OLAJ !!!

jani0625 Creative Commons License 2002.08.19 0 0 5300
Hi kocsma népe!

Ma volt alkalmam szemrevételezni Greg Harringtont, aki du 15.30kor érkezett, így kicsit fáradt volt. A srác amúgy nagyon szimpi, jól dob, lát a pályán, úgyhogy ha ezt meccsen is tudja nyújtani, akkor maradhat.De kérdés hogy mennyire lesz elég ez a Davis-kaliberű játékosok ellen.Na de még korai ítélkezni, mindenesetre jó játékosnak tűnik.
A másik légióst postafordultával visszaküldték , mikor megláttak, hogy izmot a teste csak keveset látott, azt is csak egy bodybuilder újság címlapjáról.De holnapra jön egy másik horvát center a hírek szerint.
Amúgy a mostani csapat úgy néz ki a tavalyinál is jobb lehet és fiatalabb.Nagyon harcosak és jók is.Majd aztán meglátjuk megint mi lesz a fiatalokból…
Tarle lehethogy visszajön.
mára ennyi

jani0625 Creative Commons License 2002.08.19 0 0 5299
Sziasztok iszákosak!

Végre valahára elszánta magát a Falco is hogy az utolsók között ugyan de megpróbáljon külföldit igazolni.A két jelölt már itt van Szhely, ha minden igaz.A neveket már ismerhetitek, mert már vki beírta őket ide. Az amerikai srácnak kicsit utána néztem: először is, mikor rákattintottam az oldalára hamar lejött egy fényképével díszitett website. Hááááááááát, azt hittem első ránézésre , hogy Mike Bibby vigyorog rám.Szerintem hasonlít rá nagyon, de lehet hogy csak képen. Na mindegy , azért a statisztikákat is megnéztem. A Tulsa Hurricanesben játszott és ott pontok alapján a 2 legeredményesebb, középtávolról 47%-al, 3-ast 39%-al és büntit meg 85%-al dob.Néztem még ezekhez az adatokhoz néhány leírást pályafutásárol és mondhatom nem tűnik rossz játékosnak( győztes utolsó mp-s kosarairól többször is írtak,forduló legjobb pontdoboja, assziszt adoja 9szer, legjobb labdaszerzője…)Néhány adat még: átlag 35 játszott perc, 13 pont(kicsit, ingadozó 5-25ig dobott), 5 assziszt(2-12ig ) 3 lepattanó és 1.5 szerzett labda.Elég sokszínű, bár védekezés ügyben nem találtam semmi jellemzést a kopasz fehér srácról.
A másik szerb centerről nem találtam semmit.Milyen az az Adriar liga(erős?)? Ha vki esetleg tud vmi délszláv nyelvet utánanézhetne előéletének, ha persze nem gond?
Na ennyi. Este már elvileg a látottakról is beszámolhatok.

HAJRÁ FALCO!!!!!!!!!!!!

Adam--14 Creative Commons License 2002.08.19 0 0 5298
Nem látom a gratulációkat! Pont egy hete "jósoltam +" Greent és Bukvát, egyedül a Madison nem teljesült - még...
Előzmény: xGabi (5297)
xGabi Creative Commons License 2002.08.18 0 0 5297
A már - már megszokottá váló új híreim :
Ledon Greennel vált teljessé a Debreceni Vadkakasok csapatának kerete ; az elmúlt idényt Szegeden végig játszó amerikai hátvéd - bedobó egy évre írt alá.A Dombóvárról érkező Patrick Lee és a napokban leszerződő Sejo Bukva érkezése után több játékost már nem várnak a cívisvárosban.
Hétfőn két légiósjelölt érkezik próbajátékra Szombathelyre.A Falco KC egyik kiszemeltje a 23 éves,bosnyák válogatott kerettag center,Ramiz Sujanovics,aki a legutóbbi évet hazájában a Sloboda D. Tuzla csapatában töltötte átlagban 13.6 pontot dobott,valamint leszedett 4.5 lepattanót.Várnak - előreláthatólag hátvéd posztra - egy fehér bőrű amerikai hátvédet is,de róla csak annyit sikerült megtudnom,hogy valamelyik egyetemi bajnokságban játszott.

HAJRÁ OLAJ !!!

xGabi Creative Commons License 2002.08.17 0 0 5296
A legújabb híreim szerint az Olaj augusztus 22 - én játsza majd a legelső edzőmeccsét az Arad ellen,itthon.A meccs asszem fél hétkor kezdődiki,de ez még nem tuti.Rasid pedig nyilatkozott egy szépet a szolnokinfo.hu - n (nézzétek meg,nem biztos,hogy sikerült belinkelnem).
Ja és egy félig - meddig off infó : még meg nem erősített hírek szerint amint bármi lehetőség nyílik rá,az Olaj vezetősége letiltatja a listánkról dr.Vígh Pétert.

HAJRÁ OLAJ !!!

muybien Creative Commons License 2002.08.16 0 0 5295
Kodolányi János Főiskola kommunikáció szak ha jól tudom... szal Neked kolléga:)

amúgy meg volt hirdetve az FMH-ban... voltak páran jelentkezők...

Előzmény: Törölt nick (5294)
muybien Creative Commons License 2002.08.16 0 0 5293
ha jól tudom Ildikónak egyik legfontosabb feladata PR-osként hogy a sajtókapcsolatokat ápolja... ezek szerint ezt a benefitet legelőször Sporttársnak volt szerencséje élvezni:))
gratula Zoli! esetleg egy cikk? hogy él ma egy ex-Miss Hungary? :DDDDD amúgy Dunatévés riporty lett belőle, azért voltál a Mátrában?
Előzmény: Törölt nick (5291)
Diadalmas RnR Türannosz Creative Commons License 2002.08.16 0 0 5292
Nyilván az eszéért kapta az állást :)
Előzmény: Törölt nick (5291)
Klima-vill Creative Commons License 2002.08.16 0 0 5289
Ma siman megvertuka Dombovart, bar azt is hozza kell tenni , hogy legiosok nelkul alltak fel. Aaron Rich kitunoen vedekezett es foleg zicerbol dobta pontjait mig De Gray megeroltetes nelkul dobalta a kozeliket (kivancsi leszek komolyabb (mr elnezest) centerek ellen is ilyen lazan e jatszani)Dzunics nem célzott csak tuzelt elso meccsnek nem volt rossz. Hajrá Kaposvár
xGabi Creative Commons License 2002.08.15 0 0 5288
Szevasz!
Üdv újra a szolnoki kosaraskörökben!Ballag már a vén diák Olaj - meccsre ? :-))
Komolyra fordítva a szót,a tavalyi bajnokságban csak akkor kellett sorbanállástól tartani,amikor még a Körcsarnok felújítás alatt állt ; sajnos úgy a bajnokság vége felé már nem verdesték a plafont a nézőszámok...Főleg nem a korábbiakhoz képest.Jegyár amúgy diák 450,felnőtt 750 volt de szerintem szeptembertől emelkedni fog.
Sz'al megvagyunk még a csendes nyári készülődés közepette :-))

HAJRÁ OLAJ !!!

Ui.: Gratula a ZTE - nek és a Fradinak is!

Előzmény: Willie (5285)
muybien Creative Commons License 2002.08.15 0 0 5287
egy ilyen kaliberű klubnál egy lakás meg egy kocsi szerintem egyáltalán nem extra dolog, sőt már Mo-n sem az... jó lenne ha már végre kiderülne mit akarnak vele csinálni, a legjobb persze az lenne ha bekerülne a keretbe és megláthanánk mit tud nyújtani az EL-ban:))
Előzmény: némo (5286)
némo Creative Commons License 2002.08.15 0 0 5286

Sziasztok!

Nos, ez a 4 légiós kérdés valóban érdekes, de van egy infóm ami talán még érdekesebb lehet azoknak akik kételkednek Isti esetleges Trevisoi játékával kapcsolatban.
Szóval. Isti elfoglalta szálláshelyét az Olasz városban és ami engem arra enged következtetni, hogy nem "átutazóba" tartják a Benetton vezetői az az a tény, hogy lakást a belvárosban kapott, kizárólag az övé és a helyi közlekedési problémák áthidalására "megdobták" egy kocsival is! Namármost, ha egy játékost a város főterén külön szállásolnak el, tehát "költenek rá", akkor nem nagyon tudom elképzelni, hogy pár nap múlva csak úgy kölcsönadják valakinek. Ebből számomra egyértelműen kitűnik, hogy nem akakrják Istit kölcsönadni és a Trevisonál számítanak rá. Ha nem így lenne, akkor valszeg őt is abba a komplexumba helyezték volna el, ahová Lóránt Petit is irányították.
Persze, lehet hogy én látom rosszul a helyzetet.

Üdv.
Zotya

Előzmény: belfera (5279)
Willie Creative Commons License 2002.08.15 0 0 5285
A mai Nemzeti Sportbol.

Bajnoki dönt?: elismert tévedés
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=5500

Nem tudok linket berakni ugyhogy aki kivancsi annak copy-paste.

Kivancsian varom a hozzaszolasokat mindket oldalrol.
Willie

PS.: Szolnokiak! Szeptembertol otthon leszek, ugyhogy szeretnek nehany meccsre kimenni. Tudna valaki adni nemi tajekoztatast, hogy mire keszuljek? Mennyibe kerulnek a jegyek, mennyit kell sorban allni (kell-e egyaltalan), van-e ifimeccs a felnott meccs elott stb.
Utoljara 99-ben voltam Szolnokon meccsen, szoval csak akkori emlekeim vannak.

csaby1 Creative Commons License 2002.08.15 0 0 5284
Artúr!

Azért az se lenne rossz, ha esetleg az ASE végigverné az összes volt szovjet tagországból az aktuális ellenfelét, és pontveszteség nélkül jutna tovább.

Ez kb. az a kategória, amit a ZTE tegnap véghezvitt.

Hajrá ASE!!!

Ui.: A Manchester meg nyerje meg az UEFA kupát.

Előzmény: Artúr Doki (5282)
ttamás_ Creative Commons License 2002.08.15 0 0 5283
Sziasztok!

Ma edzőmeccset játszunk a Dombóvárral...
Végre megláthatjuk az új szerzeményeket, és innentől megint felpörögnek a hozzászólások a csapattal kapcsolatban.
Ha infóim pontosak, akkor sajnos a dombóvári légiósok nem jönnek, de mindenesetre egy ráhangolásnak jó lesz.

Mindenkinek jó szórakozásst...

HAJRÁ KAPOSVÁR!!!

Artúr Doki Creative Commons License 2002.08.15 0 0 5282
Szasztok kocsmások!
És Belfera a főkocsmás!(sikerült kijózanodni???)
Nem volt egy egyszerű eset az esti(éjszakai séta és rögtönzött Lord koncert!)...
Na szóval két nyaralás közt írok,meg most már ez az ádéesel lószar is funkcionál(hálistennek!)...
szóval kezdenek körvonalazódni a csapatok...ismét erős bajnokság elé nézünk...remélhetőleg több tévéközvetítéssel,mint az előző szezonban...bár aki ott van a meccseken annak tök mindegy...

ezúton szeretném megsüvegelni a ZTE futbalistáit a Mencsesztör-verésért,szereztek egy szép estét...nem is tudom,hogy mikor ugrottam fel a fotelból ordítozva magyar érdekeltségű focimeccset nézve.
Kosárlabdában is hasonló sikereket szertnénk látni...mondjuk egypontos győzelem a francia válogatott ellen????

Na áve mindenkinek!
Ja HAJRÁ ASE!!!!!BAJNOKCSAPAT!

kwest Creative Commons License 2002.08.14 0 0 5281
Talán nem ő lesz az, aki kiszorítja Istit, bár minden lehetséges. Lehet, hogy a Benetton még reménykedik, mert tudtommal nem emelkedett még jogerőre ez a 4 non-EU dolog (cáfoljatok, ha tévednék).

most hiányzik a szellemi kapacitás a szóismétlések elkerüléséhez

muybien Creative Commons License 2002.08.14 0 0 5280
azzal a korábban többször is bevetett levélelárasztós dologgal lehetne próbálkozni:)))
belfera Creative Commons License 2002.08.14 0 0 5279
Hú, de pörög a topic!
Csak, hogy tartsuk a napi 1 hozzászólásos átlagot, íme egy újabb igazolási hír, ezúttal külföldről:
A Benetton Treviso leigazolta a 16 éves grúz Manuhar Markoishvilit (ki ne ismerné a srácot), aki az előző szezonban 14,6 pontos átlagot produkált a Basco Batumi együttesében.
Valaki már igazán szólhatna a trevisoiaknak, hogy idén csak 4 unión kívüli játékost foglalkoztathatnak.
belfera Creative Commons License 2002.08.13 0 0 5278
Megvan a Dombóvár 3. légiósa - Ralph Blaloc színesbőrű irányító-bedobó az angol bajnokságból igazol a vasutasokhoz.
xGabi Creative Commons License 2002.08.13 0 0 5277
Valóban pontatlan voltam egy kicsit tegnap,de az információim szerint a bajnokságra még "csak" előszerződése van a litvánnak,amit a bajnokságkezdés előtt újratárgyalnak és akkor döntik el,életbe lép - e a folytatás,azaz marad - e Vilcinskas.
Szeptember 13 - 15 - ig valóban lesz a női csapattal most is közösen rendezett Gösser Kupa(résztvevők : Debrecen,MAFC,Univer Kecskemét,Olaj),de azelőtt még edzőmeccsek (egyelőre még nem ismert ellenfelekkel szemben) is várhatók,valamint a szeptember 6 - 7 - i kaposvári torna (r.: Falco KC Szhely,Olaj,KK Dona Dubrava,Klíma - Vill Kaposvár).

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Isiah Thomas (5274)
belfera Creative Commons License 2002.08.13 0 0 5276
Megérzés???? Hát, ilyen jó dumát már rég hallottam. :-))
Előzmény: Adam--14 (5275)
Adam--14 Creative Commons License 2002.08.13 0 0 5275
Tippeim e hétre átigazolás ügyben: Madison-ZTE, Bukva-Debrecen. De lehet, hogy volt szegedi légiós is kerül Debrecenbe. Ezek nagy része megérzés, 1 hétre jelentkezem milyen jósnak bizonyultam.
Előzmény: boran (5273)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.08.13 0 0 5274
xGabi

Én úgy tudom hogy a Vilcinskas-sal egyéves szerződést kötöttünk.

És ha jó hallottam az első hazai fellépés szept.13-14 Gösser kupa.

Előzmény: xGabi (5272)
boran Creative Commons License 2002.08.12 0 0 5273
Hát akkor megjöttem a nyaralásból én is!
Először is köszönet az Atomic Boys-nak a szervezésért, lebonyolításért (még legyeket is szereztek, hogy ezzel zavarják meg az ellenfelet, de ez is kevésnek bizonyult!:), vagy csak a sugárzásra jönnek?), a többi csapatnak a részvételért, Micus csapatának a szuper "pörkűttér", szóval naggyon jó volt minden!
Már nagyon kíváncsi voltam miről is maradtunk le a korai indulás miatt, de ahogy a beszámolókat olvastam!!! Hát még így is folytak a könnyeim a nevetéstől, hogy csak olvastam és nem megéltem a bulit és az utána történteket. Ez elég étvágy gerjesztő volt a jövőre nézve!
Hát ennyit röviden!

Ja és képeket!!!!!! Annyit pózoltunk, de még egy képet sem láttunk!!!

xGabi Creative Commons License 2002.08.12 0 0 5272
Javították a hibásan kitett versenykiírást a körmendi honlapon,ezért valószínűleg az eredeti,újságban is megjelent változat a helyes.Eszerint Sopronban kezdünk az Ászok ellen,fogadjuk a megerősödött Zalaegerszeget,majd a harmadik körben Budára látogatunk a MAFC - hoz.
Mellesleg nemrégiben találkoztam Farkas János technikai vezetőnkkel is,aki szolgált egy - két érdekességgel :
Szombaton tiszteletét tette Szolnokon Borisz Maljkovics,persze "csak" vendégként.Ha már itt volt,elmondta,hogy akármennyire is cikkeznek az újságok,ő csak a legrosszabb esetben marad a MAFC - ban ; egyelőre csapatot keres magának,de valószínű külföldön.
Megtudtam még azt is,hogy a center posztra igazolt litván játékossal,Vilcinskas - szal egyelőre csak 2 hónapos szerződést kötöttünk.A másik litvánról,Vaisviláról viszont nagyon jó véleménnyel vannak a vezetők és a játékostársak egyaránt (remélem nemsokára a szurkolók is).
Rusznák Zsoltit a klub szívesen kölcsönadná B - csoportba,ebbe viszont Zsolti nem egyezik bele - nem valószínű,hogy idén több szrepet fog kapni...
Hát ennyi.
További jó szurkolást mindenkinek,lassan megkezdhetjük a visszaszámlálást szept. 28 - ig!

HAJRÁ OLAJ !!!

némo Creative Commons License 2002.08.12 0 0 5271

Sziasztok!

Na, akkor nevesítsük ezt az egyént, ugyanis szerintem még rajtunk (Körmend szurkolókon) kívül nem jött rá más kiröl is van szó!

Szóval már 100%-nak látszik, hogy Mujanovics és várhatóan Suber mellett Chrys Clay lesz a Körmend 3. légiósa! Tudjátok az indián, karszalagos tetoválással a kezén!
Én örülök az érkezésének, főleg ha úgy játszik mint tette azt 5 éve az őszi szezonban. Sőt, ha belegondolok abba, hogy Baba kiket hozott össze, akkor már most biztosra veszem, hogy a Körmend várható ereje nem a nagy egyéni játékokról, sokkal inkább a csapategységről fog szólni.
Gondolom ezt azért, mert a Muki ugye elég csapatember a Clayről már nem is beszélve és ha a statisztikákra hagyatkozok, akkor Suber 7,7-es aszisztja is arról árulkodik, hogy nem feltétlenül ő akar eldönteni minden meccset.

Aztán, hogy ez a Suber, Clay, Trummer, Mujanovics, Grebenár kezdő5 mire lesz elég?
Hááááát?
Azért nem árt siettetni azt az állampolgárságot!!!!

Üdv.
Zotya

Előzmény: kwest (5263)
jani0625 Creative Commons License 2002.08.12 0 0 5270
Sziasztok Kocsmások!

Hosszú hallgatás után elszántam magam hogy írok, bár eddig is rendszeresen figyeltem a fórumot.
Hőn szeretett csapatomnál(gyengébbek kedvéért:FALCO) valami nagyon relytelmes dolgok vannak. Senki nem tud még semmit, aki meg tudna az meg nem árulja el hogy kikkel tárgyalnak vagy kit akarnak idehozni. Mindenesetre azt mondták bennfentesek hogy csak aug, végére lesz kész a csapat.Na de legalább már edzenek,igaz eddig is már 1 hónapja egyéni edzéster alapján edzettek, csak én nem tudtam róla.
Azért néhány bennfentes elszólása arra enged következtetni hogy jövőre se lesz rossz csapat.

A másik ami miatt „tollat” ragadtam, hogy itt volt Szhelyen a 2003as kadett eb c-csoportos selejtezője.
Sajnos nem jutottak tovább fiaink, annak ellenére hogy az első két meccset megnyerték(portugálok és észtek ellen) az addig nyeretlen németek pedig mint a vadállatok úgy felszívták magukat és megvertek minket 20fölött.
Az utolsó játéknapon nyerni kellet volna a torna legerősebb csapata, az izraeliek ellen, persze nem sikerült: -30 lett.
Még néhány szó az izraeliekről: hááááááát, mikor először láttam őket játszani(max ugye 15 évesek), mintha egy jobb euroligás csapat lettek volna.Technikailag a magyar nb1 átlagát magasan verték és néhányan fizikailag is olyan szinten voltak.Egyszerűen káprázatosan játszottak.Szerintem sokukat viszontlátjuk még pár év múlva, persze nem nálunk, inkább az euroligában vagy a NBA-ben.Hát ennyi és persze Hajrá FALCO

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!