ASE-Kaposvár +12 (Hazai pálya előnye)
Körmend-Baglyok -17 (Az élet rendje)
Kaposvár-Körmend -20 (Avass szerint jó lesz a Kvár, dehát a triplák "kilencrő" most bejönnek majd nemonak (38/36-két faltos tripla lesz benne))
Kaposvár-Baglyok -22 (Miután nemo demoralizálta a Kvárt
Baglyok-ASE +14 (Hiába a remek egyéni teljesítmények Piros-Kék oldalon, csapatként a másik csapat funkcionál)
ASE-Körmend +1 (Ebben igaza van Feribának)
Végredmény:
1, Baglyok (MVP:Avass)
2, ASE
3, Körmend
4, Kvár
Remek ötlet, tippeljünk a hétvégére. A győztesnek minden csapat köteles fizetni egy italt a Bongóban. A tippeket én rögzítem, a határidő pedig péntek 12 óra.
Szóval:
ASE-Kaposvár +15 (Sima ügy, később kelünk mint a somogyiak)
Körmend-Szolnok +16 (Avass hiányát nem pótolhatja az Olaj)
Kaposvár-Körmend -17 (a piros-feketék lendületből hozzák mindkét meccset, Némo 27-es átlagot produkál, Kwest 19,5-öt)
Kaposvár-Szolnok -19 (A Klímát nagyon kimeríti a két egymás elleni meccs és Gabci456-ot egy pillanatig sem tudják semlegesíteni)
Szolnok-ASE -17 (a paksiak végig magabiztosan vezetnek és kulcsembereiket az utolsó negyedben már a döntőre tartalékolják)
ASE-Körmend +1 (végig fej-fej mellett a két gárda és a végén egy kérdéses tripla dönt a hazaiak javára)
Nehogy bárki is megsértődjön! :)) Nekem teljesen mindegy, hogy ki végez a 2-4 helyen.
Csak nem annak, hogy olvasod a levelembe, hogy gondjaim vannak a rendszerrel és felrémlik benned, hogy ezen sok vírust mind te külted?
Mert, ha igen akkor "kilencrő" szórunk meg bennetek!:-)))
Gabci!
Akkor gondolom pár ismerős nevet találtál a listán. Gondold el, azok akiket nem ismersz csak jobbak náluk!:-))
De igen, komoly gondok vannak a rendszerrel!
Így ide másolom át a levelet, a többit kérlek telefonon beszéljük meg!
" Szia Feribá!
Bocs, hogy csak most jelentkezek, de technikai akadályok merültek fel a cég számítógépes rendszerében. Talán még nem késő és ezúton letudom adni a 7végi kosártornára jelentkező körmendi különítmény csapatnévsorát. Zárójelben láthatod az indexesek felhasználói nevét! Ahol nincs zárójeles név értelemszerűen azok a légiósaink!
Tehát:
Mezszám Név Feléhaszn.név
4. Borsics András boran
5. Simon Csaba
6. Kondás László
7. Zimonyi Csaba
8. Páthy Ádám kwest
9. Unger Szabolcs
10. Németh Zsolt
12. Vaspöri Ádám
14. Oláh Gergely Gery
15. Németh Zoltán némo
Az már most biztosnak látszik, hogy nem kell mindenkinek szállás, ugyanis páran az eredményhirdetés után távoznak, ki a tengerre (boran), ki Bp-re. Korábban azt is írtam, hogy esetleg én már pénteken lemegyek, de jelen pillanatban (figyelembevéve a CÉGnél tapasztalt lazaságot) ez sem biztos. Mindenesetre legkésőbb szombaton 9.30-ra minden körmendi csapattag ott lesz a helyszínen. Ha kérdésed van inkább telefonon beszéljük meg, ha ez neked nem jelent problémát, ugyanis lehet, hogy pár napig az egész rendszeremet javítatnom kell.
Üdv.
Zotya (némo)
U.i.:
A csapat nevére volt egy személyes 5letem, de tekintettel arra, hogy ti lesztek a házigazdák (Paks) ezt inkább nélkülöznénk! Természetesen, ha nagyon kiváncsi vagy rá, akkor megosztom veled!
Nincs valami gond a levelezőrendszereddel? Semmit nem kaptam ide sem, pedig a többi levél folyamatosan jön. Lehet, hogy valaki bojkotálja a körmendi csapat indulását?
Nem tudod, mikor edzenek a fiúk? Már csak azért, mert szerdán megyek haza és szívesen kimennék megnézni őket. Ezt az ameriaki centert tényleg lebegtetik már egy ideje, de még mindig semmi konkrétum. Egy lett van még benne a pakliban 3-4esen, nem ártana minél előbb döntésre vinni most már a dolgot.
Titike meg jobban teszi ha meg se szólal, a hétvégén három rendőr nem tudta kivinni a "Raktárból", pedig fegyverrel és alkoholmegvonással is fenyegették...:)Az pedig az ő esetében elég rosszul venné ki magát, nagy érvágás lenne a számára.
Az én zuhanyhíradóm szerint, az 5-ös amerikai centerrel, úgy néz ki lesz biznisz.
3-4-es posztra pedig ezen a héten érkezik két játékos próbajátékra (az egyik biztos litván, de lehet hogy a másik is) .
OlajazIsten
Nem igaz hogy egész nap a neten lógok és nem termelem hazámnak a dzsídípí-t.
Az évi 25000$/fő teljesítményt én már teljesítettem az első félévben szerény számításaim szerint (ha nem hiszed,járj utána) :-)))
Frankó a levél, de én azt hittem, hogy magának a magyar kosárlabdának az ügyes-bajos dolgait ecseteled majd hosszasan. Az egymással rivalizáló csapatok szurkolói egymásnak békejobbot nyújtanak a barátság és a testvériség jegyében...És ehhez hasonló figyelemre méltó motívumok...Na de tényleg okos ötlet és jó lett a levél, kár, hogy a hatása szerintem ugyanaz lesz mintha meg sem írtad volna. :(((
A létező összes kosárközeli szurkolócimbit felhívtam, de még semmit sem tudnak az érkezőkről. Valószínűsítem, hogy a menedzserek mindenképpen megvárják a paksi kosártorna eredményét, és csak annak fényében döntenek majd az új arcokról (nem megerősített értesülések szerint különös figyelemmel fogják majd kísérni egy üstökösként felbukkant fiatal reménység játékát, aki - szomorú - de nem lehet teljes értékű harcosa csapatának, mivel felkészülését egy kínos sérülés hátráltatja...)
Hi All!!
Ismét egy fanatikus kaposvári Klima rajongó vagyok!!!!
Szeva Bazsy ée ttamás!!
Robi vagyok
Ja és remélem mindenki felkészült arra hogy a kupát hazafele megünnepeljük:))))))))
Hi!
Bazsy:
Igen,a hír igaz.Nektek kell hozzni hálozsákot,mert ugynézzki,hogy nem lesz szoba(sajnos a szállásunk nem készül el ídőben),de ne ess kétségbe,nem kell kempingezni.Majd megoldunk mindent...
Hajrá Atomic Boys!!!
Megint egy kupával több.....
Mindenkinek jó nyári szünetet,és készüéljetek a hétvégére!!!
Üdv:Tomas
Igen, asszem (már amennyire ilyen távlatokra vissza tudok emlékezni!).
Csak annyit akartam mondani, amit utánna ide is írtam, hogy elküldtem a már túl sokat emlegetett levelet.
Sziasztok
Igen, a bokámon jól megférnek egymás mellett az UTE és Fradi színek, jó hír viszont, hogy (kivételesen) nem szakadt szalag. Bőszen kenegetem és jegelem, arra tippelek, hogy jó leszek egy Ivkovics-"felfutásokkal" tűzdelt - finoman fogalmazva - rutinos játékra.
Más. Nos, OlajAzIsten kérését nem tekinthetem tömeges követelésnek, hogy ide kopizzam a levelet, ezért elküldöm Neked emilbe!
Srácok!!!
Láttátok volna, hogy dobja Némo a trojkákat "nyócró"!!! Az aztán nem semmi!
Mint Trummer Rudi fénykorában, sőt talán még jobban is! :)
Szóval a kupáról ne is álmodjatok!
Szerintem mi leszünk az egyetlen "cifra" csapat... Ahogy itt a vezetést ismerem, biztos nem kapunk mezt. Mindegy, végülis a célt mi is teljesítettük, bent vagyunk a legobb négy közt!!!
;-)))
Majd szerzünk fekete szalagokat, és akkor mindenféle mezre, pólóra, mindenre fel lehet tenni! Jó lesz így?
Bazsí kérdezi, hogy a kupát is a fekete szalagban vegyük át? ;-)))
Látom mindenki készül.
Feribáék! Csak azt a hálózsákos dolgot nem értem még pontosan!Akkor mit vigyünk?
Ja és még egy fontos kérdés:lesz-e tv-s felvétel vagy kisebb anyag a tornáról mert ha lesz akkor arról a leforgatott anyagról kéne egy másolat.
Ahogy itt a városban hírlik egész Kaposvár támogatását és szeretét fogjuk érezni Pakson.
Talán holnap kiderül,hogy kapunk-e a csapattól mezeket és az is,hogy milyeneket.
Ha jól tudom akkor Szolnok piros,Körmend fekete,Paks kék. (?)
Jó lenne akkor a fehér nekünk de szerintem akármilyennek örülnénk.Remélem lesz valami mert hogy néznénk ki,hogy a többi csapat a saját csapatának mezében feszít mi meg kék-zöld-lila stb pólóban játszanánk és vennénk át az első helyért járó kupát! :o)