Keresés

Részletes keresés

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5371
Németh Istinél jobb példát nem is hozhattam volna, mert (és ezt már leírtam korábban) cicával egy korosztály , együtt voltak a legjobbjai a különböző diáktornáknak!!! Ennek már jó pár éve, de míg Isti megfelelő kezekbe került, addig cica elkallódott, Isti lehetőséget kapott mikor pénzszűke volt Körmenden és ÉLT VELE, ilyen dolgokon múlik. Ja, és még sok függ a hozzáálláson is...+én Istiben egy hangyabokányival több motivációt látok mint az isteni cicásban...
Előzmény: _sese_ (5368)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5370
Ja, Rasid előtt le a kalappal!

Na de sese! Azt azért ki ne találjuk már, hogy Cica többet tud kosárlabdaügyileg mint Szasza, mert egyszerűen ez nem igaz. Zsoltit tényleg hagyjuk, különben is fiatal még.

Cica beállt szombaton, láttad mit játszott? Majd jött szasza, dobott egy triplát, és nem csinált hülyeségeket!(eladott labdÁK, buta faultok)! Cica dobott egy triplát-kimaradt, utána elesett, rá a román (lehet, hogy fault volt, nem tudom) de az akkor sem helyén való, hogy rögtön utána elkezd pörölni a bíróval...minősíthetetlen hangnemben, már ha a szájáról jól láttam leolvasni a mondandóját. Hát ki volnál Te? Érdekes, az olimpiai bronzérmes Vaisvilla nem dumált a bírókkal, pedig volt egy-két be nem fújt faultja.

Másik: Meccs után este stock: Szasza nyugodtan eltáncikál egy csajjal, cica hatalmas arccal pózol, biztos a fenomenális teljesítményétől dagadt a melle...Különben meg Szasza már bizonyított tavaly Kaposváron, de cicát sem akarom bántani, kapjon sok játéklehetőséget, legyen belőle nagy játékos, én szurkolok neki (is)

De ha már választani kell, akkor bizony Szaszára menne a voks.

Előzmény: Mol Szolnok Fun (5369)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5369
Ja Rasid! Majd elfelejtettem, hogy megemlítsem. Igazi sportemberi értékét mutatja, hogy a MAFC 4-es számú játékosának (egyébként meghatározó) kipontozódása után simán egedte, hogy a srác még játszon 2 negyeden át.

Le a kalappal!

_sese_ Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5368
takacsot jo jatekosnak tartottam, csabat pedig hasznalhatonak. sajnos ez a ket jatekos akirol szolni lehet, azota ugyanis nem volt ilyesmi. Olaj az Isten, szerintem inkabb az azota tortent szolnoki felhozatalt hagyjuk (cica szasza rusznak)
davist ebben az osszefuggesben nem ertem : ) nemeth pedig azert nem jo pelda, mert ilyen tehetseget 5-10 evben egyszer produkal jelenleg a magyar kosarlabda.
megmondom oszinten, titokban tartottam attol, hogy a mate gyerek nem szolnoki neveles.. sajnos..
Előzmény: Olaj az Isten (5365)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5367
Ez a Máté gyerek tényleg nagyon jó játékos lesz. Még felkell szednie 20 kilót aztán oké...
Mondjuk egy olyan Kukoc-féle fregoli ember lehet belőle.

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5366
Sziasztok DK tagok!

Juj de régen voltam már itt! Biztos van aki örül ennek van aki nem :)

Sese! Sajnos a Máté gyerek nem sajátnevelés, hanem bajai.

Tegnap én is voltam a MAFC elleni edzőmérkőzésen. Mivel a játékról és a játékosokról már mindent lehet tudni a megelőző írások nyomán, ezért itt csak a bíráskodásról írok. Teszem ezt azért, mert olyan bírói hibák voltak, amin már bosszankodni sem lehetett, csak nevetni.

Harsányi mellett valami no name vezette a mérkőzést. Harsányi eleinte még korrekt volt, de a társa olyan zavarban lehetett, hogy iszonyú baromságokat fújt:

1. A MAFC játékosa leszedte a saját lepattanoját az Olaj palánkja alatt, majd kilépett és elejtette a labdát. A legközelebbi Olaj játékos 1 méterre volt. Persze, hogy a MAFC jöhetett bedobással. A szolnoki játékosok is úgy nevettek, hogy nem is reklamáltak.

2. Pavlovics a 3 pontos vonalon dobáshoz készül, ez a jóképességű pedig azt mutatja, hogy kilépett. Összetévesztette a vonalakat... (ja azért még nem korrigált)

3. EZ VOLT A CSÚCS! Oldalvonalon szolnokiról kiment a labda, bedobással jön a MAFC. Itt jött a mi kedves Harsányi jv-nk önálló száma:

Kiment az oldalvonalhoz és szábályos módon bedobta a pályán álló MAFC játékosnak a labdát és intett, hogy mehet az óra. Ekkor odament Ciczás Lacika hozzá és megkérdezte, hogy megy e a játék, erre Harsányi a fejéhez kapott és visszaintette a bedobást. Az eredmény nyíltszíni röhögés a csarnokban.

Még jó, hogy edzőmeccs volt..............:)))

Előzmény: _sese_ (5363)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5365
Ha Takács "szerencsejátékos" Attilát ill. Mérész Csabát a jó játékosok közé soroljuk, akkor hova tartozik egy Davis vagy egy Németh?...hagyjuk

Vaisvillával kapcsolatban asszem igazad van, tényleg inkább a semmibe néz mint balra...:)) Nem baj, a lényeg, hogy nem oda...:)

Előzmény: _sese_ (5363)
csaby1 Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5364
Én láttam úgy kb. 1 hónapja egy beharangozót. De azóta se semmit, bár mostanában nem nagyon néztem a Sport1-et.
Előzmény: rapcalvinka (5360)
_sese_ Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5363
sziasztok

ket dolog... vaisvilaval kapcsolatban. annak a fickonak minden mozdulatan latszik, hogy nagy jatekos es szerintem nem a "balra nezek jobbra dobom" asszisztokat csinalja nagyon jol, hanem inkabb a semmibe nezek es pontosan passzolok iranyvonalat kepviseli : )
mate... nem sokat lattam a sracot jatszani, de ugy erzem, hogy a ket meresz es takacs utan vegre megint lehet egy igazan jo sajat nevelesu jatekosunk... csak nehogy ugy jarjunk vele mint meszaros richarddal..

sarkat5 Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5362
Állítólag a Dombóvár Blalock helyett leigazolta Jermaine Spivey-t.
Tud róla valaki valamit?
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5361
Szasztok!

xGabi, te melyik kolléga voltál a vaskos szurkolótáborunkból? Voltunk vagy 15en szolnokiak, legalábbis azon a részen, ahol kutya kamerázott.

Annyit szeretnék hozzátenni korrekt értékelésedhez, hogy szerintem nem tudott olyan magas fordulatszámon pörögni az Olaj, mint tette azt szombaton, azért ennél sokkal jobb játékot mutattak a románok ellen, s itt is látszott, nem volt az olyan rossz csapat. Szóval zsenge csapat ellen nehezebb jól játszani, mint egy képzettebb gárdával szemben. Valóban csak az első tíz percben voltak partiban a fiatalok, nekem kitűnt Maljkovics idegesítő stílusa (egy ízben össze is akaszkodott Vaisvillával), utána a litván illetve Stone kosaraival hamar elhúztunk.

Paja meglátásom szerint nem sok érdeklődést mutatott, egyszer nem ment vissza még védekezni sem, ezt követően Rasid lecserélte, és csak a negyedik ötödben állt be újra, ahol a gyorsindításokban ő volt a befejező ember, ezért is dobott tíz pontot, miközben mindössze 5 percet játszott (akkor ha harminc percet játszik majd hatvanat fog dobni??, Hmmm).

A litván center sem produkált ezúttal a múltkori teljesítményéhez hasonlót, ugyan nagyokat brusztolt, szedte a reboundokat, de ne tévesszük szem elöl, hogy még mindig nem találkozott igazi ötössel, mert ezek a magas, de ötvenkilós egyetemisták sem nevezhetők jó erőpróbának. Majd a Gösser kupán lesz az első igazi felmérő, ahol Lecsóval és Bukvával szemben megmutathatja, hogy mit is tud igazán. Különben tizenöt körül dobhatott.

Kip megint szerzett labdákat, egyre jobban tetszik a játéka, a dobóstílusával majd megbarátkozunk, de tény, hogy beszórta a triplákat (asszem hármat v. négyet), és nagyon hasznosan játszott. Ugyanez elmondható Vaisvilláról is, a kezdeti egy-két kihagyott dobását követően nagyon belelendült, nem is állt meg húsz alatt ő sem, és megint csak voltak balra nézek jobbra dobom asszisztok. Ha Trepi (nem voltam maradéktalanul elégedett Vele-ezúttal sem) és Benő majd képesek lesznek időben felfogni a kis litván szándékát, akkor 8-10 pontot simán szerezhetünk meccsenként ilyesfajta gólpasszaiból.

A negyedik ötöd vége 85-63 lett, de ismétlem, a színvonal meg se közelítette a szombatit.
Majd az ötödikben jöttek a fiatalok-Cica, Szasza, Máté, Zsolti is fent volt, Máté zsákolt két akkoraállathatalmasathogyteljesenszétmentemrajta...félelmetesen nagyot ugrik az amúgy sem alacsony Máté fiú, ha volt eszünk hosszútávú szerződést kötöttünk Vele, mert hihetetlen potenciál rejlik benne...

Nagyjából ennyi, illetve volt még egy irányító (9-es) a MAFC-ban, aki többször is beültette a hintába mind Szaszát, mind Cicát, nagyon jól kavart, és volt egy pár ügyes megoldása és kosara is.

De azért még Olaj az Isten

Előzmény: xGabi (5359)
rapcalvinka Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5360
Sajnos a Sport1 honlapján levő műsorban ezt nem találtam. Látta valaki a beharangozását a Sport1-en? Attól félek lemaradunk róla.
Előzmény: muybien (5357)
xGabi Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5359
Bocs az elírásért,Vilcinskas - szal természetesen nem bírtak.
A jelek szerint jól küzdő,hajtós csapat alakulgat az Olajnál!
Csak így tovább!
Előzmény: xGabi (5358)
xGabi Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5358
A mai budapesti edzőmeccsen :
MAFC - OLAJ 75 - 103
A meccset az előzetes híradásokkal ellentétben mégsem a "régi" csarnokban rendezték meg,a hazaiak Hauszmann utcai létsítményébe kb. 30 - 40 szolnoki szurkoló kísérte el a csapatot.Az egy légióssal,a valószínűleg náluk sem maradó Maljkoviccsal kiálló fővárosiak fiatal csapatot alkottak,ennek megfelelően gyorsan és sok mozgással játszottak ; lendületük kb. 6 - 8 percig tartott ki,utána fokozatosan felőröltük az ellenállásukat.A két csapat az edzők megegyezése szerint 5x10 percet játszott.Az első "ötödöt" hat,a másodikat kilenc,a harmadikat hét ponttal nyertük,az utolsó 10 - 15 perc már a két csapat fiataljairól szólt (becsületünkre szólva ekkor sem csökkent a differencia).
Nézzünk egy rövidf értékelést egyénileg lebontva!
Stone : nagyon jó benyomást tett rám,a felettébb érdekes dobómozdulat (leginkább Edmonsonéhoz hasonlítható : előbb felugrik egy adott magasságra,majd a levegőben úszva hátrahúzza a labdát ; szinte a feje mögül engedi el) ellenére nagyon jól dobta a hármast és a tempót egyaránt (kb. hússzal zárt).Emellett sok labdát is szerzett,is sok amcsival ellentétben nem is adta el azokat.
Pavlovics : az elején is a végén kapott 5 - 5 percet,ezalatt 9/3 - ig jutott ; ezen a meccsen inkább pihentették.
Vaisvila : szintén képzett,nagyon jó kezű srác,ugyancsak kifacsart technikával.Jól lát a pályán is elég kreatívan kosarazik ; a dobásokkal nincs gond,egy - két alkalommal lemaradt emberéről.
Orosz Benő : megtette a magáét,most nem látványosan,de hasznosan játszott.
Vilcinskas : de birtak vele,ez a pali borzasztó erős.Szinte minden lepattanó az övé volt,támadásnál faulttal együtt is remekül rakta vissza a labdákat.A 30. perc körül elfáradt,ez pár kihagyott büntetővel éreztette hatását,de ez a felkészülés alatt nem nagy gond.

HAJRÁ OLAJ !!!

muybien Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5357
az ARD és a Sport1 tuti...
Előzmény: _Bazsy_ (5356)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5356
Közvetíti vmelyik tv a kosárvébét?
Előzmény: Isiah Thomas (5353)
Willie Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5355
A vizilabda is igaz. Mielott Szegedre kerult tenyleg vizilabdazott. Hogy ott folytatta-e azt nem tudom mert en csak JATE-s kosaraskent hallottam rola.
Willie
Előzmény: Olaj az Isten (5347)
némo Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5354

Szia Sporttárs!

Az új légiós(ok) ügyében nem tudok mit mondani, hiszen Suber csak egy sörmeccset játszott, bár ott 20 perc alatt 20 pontot dobott. Clay pedig csak szombaton érkezik a friss feleségével akinek a vízumproblémái miatt késett ennyit. Szóval, pénteken Bükön még csak Suber játszik, de várhatóan szombaton (hazai környezetben) és vasárnap Szombathelyen már pályára lép Chrys is és talán utánna mi is okosabbak leszünk.
Amúgy én minden meccsre kimegyek a hétvégén és természetesen vasárnap a Magyarország-Körmend meccsen - azért mégiscsak Magyar vagyok - a Körmendnek szurkolok!:-) De ez nem bűn ugye?!:-))

A Pannon-Marc Kupa programja amúgy a következő:
Péntek:
19óra BÜK: Körmend - ECM Nymburk (Cseh)
Szhely : Magyarország - BSC Fürstenfeld (osztrák)

Szombat, Körmend.

17 óra: Körmend - Fürstenfeld
19 óra: Magyarország - ECM Nymburk

Vasárnap, Szombathely:

9.30 óra : ECM Nymburk - Fürstenfeld
11.30 óra: Magyarország - Körmend

Üdv.
Zotya

Előzmény: Törölt nick (5352)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5353
Amíg szép lassan kezdenek itthon felpörögni a kosárlabda motorjai, addig holnap már kezdődik USA-ban a kosárvébé.

Na nézzük hogy a kosárlabda szerető topikolók mit tippelnek; mondjuk a legjobb négyre. (ill. háromra, mert nem hiszem hogy lesz olyan őrült aki USA-ra ne tippelne)

Az én tippem: USA, Jugoszlávia, Németország (Nowitzki csak alkot valami maradandót) és Törökország

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5350
Sporttárs akkor tévedtem...
Na nem baj... :o)

Gabci a Jaffákat meg a Vilmost!
:o)
Okt.26-án jöttök Avassékkal?

Előzmény: Törölt nick (5348)
sarkat5 Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5349
Sajnos nem voltam ott, de 78-96-ra győztünk. Zé nélkül.
Bojan 25/3, Hart 19/6, Moseley 15/6, Theisz 11/3.

A legtöbbet viszont az mondja, hogy Sohár Béla optimista... :-)

Előzmény: Törölt nick (5348)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5347
Engem úgy informáltak, hogy vizilabdázott egy ideig, és annyi, de akkor inkább én sem mondtam semmit, különben sem tisztem pálcát törni felette. Azért ma ott leszünk az Olajjal! Remélem folytatják jó szereplésüket, szívesen nézegetném most is Vilcinskast harc közben!

Hajrá Olaj!

Előzmény: Willie (5345)
Adam--14 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5346
Megvan a ZTE 3. idegenlégiósa: ...

http://freeportal.hu/ztekk/

Willie Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5345
Olaj az Isten!

Csak informaciokeppen Nyergesrol: Jatszott Szegeden a JATE kosarcsapataban mielott en odakerultem volna es ugy hirlett, hogy eleg jol vagta a triplakat. Legalabbis mikor a szegediek megtudtak, hogy szolnoki vagyok rogton mondtak, hogy volt itt egy srac Szolnokrol, aki 5-6 triplat nyomott meccsenkent. Na ez volt Nyerges Zsolt. Szemelyesen nem ismerem ugyhogy ez nem valamifele vedobeszed csak a tenyek tisztazasa a manger ur ksarasmultjaval kapcsolatban.
Egyebkent az igaz, hogy Szolnokon eleg soka mellenyulas legiosugyben.
Willie

Előzmény: Olaj az Isten (5333)
xGabi Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5344
A Lágymányosi hídtól azért van még vagy három buszmegállóra a csarnok...Node azért ott leszünk!A meccs hírét egyébként Rasid jelentette be hétfőn a rádióban (megjegyzem : a Szolnok TV SzolnokSport című örökbecsű műsorában egy kb. 20 másodperces összefoglaló volt az Olajról,és egy pillanatot se vágtak be a románok elleni meccsről...valszeg ott se voltak ; a Tisza - tavi vitorlásverseny persze benne volt,mivel jóöreg Lengyelgyuri barátunk hajója nyerte...No comment.).
Új információ,hogy pénteken is fellép a csapat,mégpedig Salgótarjánban,17 vagy 18 órás kezdéssel a helyi bécsoportos csapat ellen.

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Olaj az Isten (5337)
kwest Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5343
Jó, tudom, hogy Zsebe-egyetem, csakhát az eredményjelzőn így állt Pakson.
Edwin magasságát meg nem kritizálom, nem bántó jelző akart lenni (még azt is félreteszem, hogy végre valaki itt a bajnokságban, aki sokkal :))) alacsonyabb nálam - amikor a Nagy Zoli nyomta a Tungsramban, akkor még kisebb voltam :))

Edzeni meg nem kell annyira, mi jól ismerjük a válogatottat, de ők...:))

Előzmény: boran (5340)
Gabci456 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5342
Csak a jaffákat hordjuk nekik, de kegyetlenül!
Előzmény: _Bazsy_ (5341)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5341

Még tapsolni sem mertek,hogy nehogy megsértsétek a topictagokat?!

:o)

Előzmény: Gabci456 (5339)
boran Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5340
Kwest!
Csak szóljatok időben, hogy tudjak készülni! :)
Különben is mi már bizonyítottunk mire vagyunk képesek! De könyörgöm hagyjuk már a Zsebegyetem megnevezést! Eredeti ötlet szerint a nevünk Zsebe-egyetem volt, van és lesz is!!!!
És kéretik Suber "barátunk" magasságát nem kritizálni, mert szerintem ideális a magassága!! (Én is 175 cm vagyok!!! :)))
Előzmény: kwest (5336)
Gabci456 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5339
Sem litváncigányozás,
sem huhogás,
sem lelátó,
sem agresszió a pályán,
sem agresszió az oldalvonal mellett,
sem ellenségeskedés az ellen szurkolóival (Paks óta)!

Hááát, unalmas idénynek nézünk elébe! :))))))

Csak azért is: U-U-U-U-U-U-U-U

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!