_
Hihiiiiiii
_
Avass ilyen mellékhatásai vannak a bokakezelésnek?
Ez kész... :o)
"Jugó stílusú meccs" és ez a jelvénycsere...! :o)))))))))))))
Különben van egy ASE jelvényem-még kb.5éve játszottunk egy előkészületi kosártornán az ASE ifivel és ott kaptuk tőlük a kitűzőket.Asszem még megvan...
Legközelebb elviszem Paksra és kiteszem-talán így belopom magam az ASE szurkolók szívébe. :o)
Bocs! A nagy izgalomban elírtam az előjelet!
Kaposvár-Körmend -20
Asszem így már jó lesz!!!! A matek szigorlaton különbenis megígértem a prof.asszonynak, hogy soha többet nem foglalkozom matematikával!:)))
Javaslom, hogy legyen az alternatív csapatnevünk:
ZSEBE-EGYETEM!!!! :))) Megelőlegezvén a bizalmat, és bíztatva is az szakvezetőt!
Hát arra én is kiváncsi leszek!!! Sejtem, hogy mire gondolsz, de én azt mondom: talán lesz annyi esze a Babának, hogy nem halja meg a hátszelet és saját elképzelése szerint irányítja a csapatot!
Az meg, ha sikeres lesz és jön az "én kezem is benne van" mondat, már előre borítékolható. Mintahogy azt is, hogy ellenkező esetben is jön egy mondat, ami "nem nagyon bírom én már az ilyen megterheléseket, de ha a vezetés és a közvélemény azt kéri vállalom" címszóval érkezik!
Én több okból is (személyes, stb.) szurkolok a Babának. Mert, ha adj'Isten sikeres lesz, már 2 Dudás lesz egy csárdában és ha a szurkolónak mérlegelni kell..............????????????
Hogyan van ez? Beindul a triplagyár, jól irányítgatok és így is kikapunk 20-al a Kaposvártól? Lemondok, vagy felmondok, vagy nem is tudom mit csinálok!!!!
Ok! Ezt még (mármint a mez elosztást) megbeszéljük! Végülis a 13-as kimaradt a szórásból, tehát elméletileg még kiadó. Ugyanis 11 komplett mezt kaptam tegnap Fodor Sanyiéktól.
A gond csak az, hogy nekem a 13-as szám kifejezetten balszerencsés! Tehát nem biztos, hogy tudnám hozni a formám, vagy esetleg (ne adj Isten) megint összeszednék egy sérülést!:-))
A név elirásáért 1000 bocs!!!
Más!
Tegnap érdekes fejleményeket hallottam a körmendi csapat háza tájáról. Ezek szerint már abszolute nem biztos, hogy Edmonson visszatér Körmendre és nem azért mert Ő nem akarná! A legújabb hírek szerint az 1-es és a 2-es posztra akarunk légiósokat hozni, a 4-esen pedig ott a Muki! A Baba szerint a 24mp-es támadóidő a gyors csapatoknak van előnyére (mennyire igaza van!!!) és nem biztos, hogy jó megoldás lenne, ha felhagynánk az eddigi játékstílusunkkal és a pozíciós játékot részesítenénk előnyben!
Több kiszemelt is van a vezetők látóterében, de nem akarják elkapkodni a dolgokat. A kapott infók alapján elmondható, hogy minden kiszemelt játékos nagyon jó mutatókkal rendelkezik és talán bízhatunk abban, hogy ezt majd (az a kettő aki Körmendre jön) a bajnokikon is érvényesíti.
Mujanovics honosításával kapcsolatban megtudtam, hogy (legalábbis ezt mondták) november végére 100%, hogy Magyar lesz! Szorosan ide kapcsolódik, hogy ebben az estben feltett szándéka a vezetésnek, még1 légiós szerződtetése, de majd csak akkor, ha a honosítás realizálódik!
Azt már csak én teszem hozzá, hogy nekem egy ilyen összeállításu csapat jobban tetszene, hiszen így végre Grebenárnak is főszerep juthatna, valamint nem lennénk lyukasak a külső posztokon!
Az idén is jók leszünk!!! Majd meglátjátok!!!
Mondjuk ezek az eurobasketes jellemzések finoman szólva is megtévesztőek, mivel tíz játékosból kilenc nagyon-nagyon jó shooter, a tizedik csak nagyon jó, mindenki rengeteget tesz a csapatért, meghal a pályán ha kell, képes felismerni, hogy mikor van szükség egyéni megmozdulásokra, és mikor kell alávetnie magát a csapatérdeknek. Ha ez tényleg így lenne, akkor az NBA sztárok versengenének azért, hogy Mo-ra vagy Ausztriába írhassanak alá...Szólva nekem ez egy kicsit píárdumaszagú. Főleg mióta Williams is good defender...
Ez nem volt szép Zotya! Mármint a mezszám! :))))
De te tudod! :))) A te teljesítményedhez a 13-as mez sokkal jobban illett volna! :))))
Nagyon jó, hogy ennyire megélénkült a hangulat a kocsmában a torna miatt! Kifejezetten jókat nevettem az esélylatolgatásokon! Egy apróság még a szervezőknek: ts-sel írom a nevemet, hamár némo th-val írja!!!:)))
Akkor a tippek a tornára:
ASE- Kaposvár +15 (sima ügy lesz a "válogatott gerincének")
Körmend-Szolnok +1 (csak az optimizmusom mondatja velem, hogy a bivalyerős baglyok ellen ilyen jól helytállunk)
Kaposvár-Körmend +20 (beindul Némo triplagyára, és végre a 15-ös mezhez hűen irányítja a csapatot)
Kaposvár - Szolnok -12 (a baglyok tovább szárnyalnak és megeszik a kaposvári "egereket")
Szolnok - Ase -3 (a baglyok is fáradnak míg az atom még mindig ontja a gólokat)
Ase - Körmend -2 (természetesen a végjátékban dől el, márcsak másodpercek vannak hátra 1 pontos atom vezetésnél mikor Némo-t faultolják tripladobás közben, 6/10-ed mp-el a vége előtt: de ő biztos kézzel bedobja mindhárom büntetőt és így a vörös(pardon akkor éppen fekete ördögök nyerik a meccset)
A végeredmény ennek tükrében:
1.Körmend
2.Paks
3.Szolnok
4.Kaposvár
Aztán ha nem ez lesz a vége az sem baj, csak érezzük jól magunkat a pályán is és utána is!
Vaisvila:
Very experienced and smart player, a team leader. Handles ball really well under pressure and can still make the right decisions. He really sees the floor and is a very good passer, who will get others involved in the game. He shoots the deep 3 very well, but can also put it on the floor to beat his man off the dribble. Is a team player in the first place, but can take over if he needs to. Works at the defensive end and knows how to stop or channel his man, plays pretty physical defense. Plays aggressive and hard at both ends of the floor.
Szerintem ő túl jó nekünk!
"Megérkezett Szolnokra az amerikai származású hátvéd, Kip Stone, aki a legutóbbi évadot a lett bajnok Ventpils csapatánál játszotta végig. Vele hamarosan aláírják a következő évadra szóló szerződést, a próbajátékra érkezettek sorsáról viszont csak később születik döntés.
Két litván kosarasról van szó, akik közül Rytis Vaisvila a nevesebb, a harminckettedik életévében járó 194 centiméter magas bedobó tagja volt hazája válogatottjának, amikor a baltiak bronzérmet szereztek az 1996-os atlantai olimpián. Honfitársát Antanas Vilciuskasnak hívják, a 212 centis center a legutóbbi fél évet kihagyta ugyan, de előtte a francia bajnokságban és az amerikai egyetemi ligában edződött. Ha a két litván beválik, teljesnek lesz mondható a szolnokiak kerete – ha meg nem, hát keresgélnek tovább a játékospiacon a piros-feketék vezetői."
Sziasztok megszállott tipp-ülők. Na egye fene, én is beszállok (megmutatom, hogyan kell... :-)) Azt előre bocsátom, hogy mivel ez egy irányított tippelés, saját magunk ellen nem fogadok (Bocai is megnézheti, mennyit fog játszani a Pato… bocs, Zsebe-legények ellen!)
ASE - Kaposvár: -11 (211-222)
Az Alacsony Paksi Hapsik magasítanak - bevetik Lacikát: Annyi csak a probléma, hogy Fish S-es mezében kell pályára lépnie, ráadásul Ttamás egy óvatlan pillanatban egy marék timsót hint a trikóra. Így amikor a Nemzeti Torony felemeli a kezét, azt soha többé nem is tudja leengedni... A tűzoltóknak 1,5 órájába telik kiszabadítani beszorult praclijait a tetőgerendák közül, és hidegvágóval lemetélni róla a szerelést. Amíg a lánglovagok dolgoznak (és Fish a sarokban zokog) a paksiak egy emberként aggódva tekingetnek az ég és Laci kezei irányába, addig a Klíma 56 fával elhúz. Hiába táltosodik meg Fish a végén, és hint egy támadáson belül 27 pontot, ez a meccs elment...
Körmend - Szolnoki Baglyok: -9 (0-9)
A kaposváriak által megtalált sakk-készlettel a piros-feketék békésen leülnek játszani a kezdőkörben. Mivel a Körmend van a feketében, (és Gabci elcsábítja a sötét királynőt) a játszmát egy paraszt előnnyel a Baglyok nyerik. A tét: a győztes játékosok egy-egy büntetőt dobhatnak…mind a 8 játékos betalál (a bíró is).
Kaposvár - Körmend +20 (20-0)
A körmendiek azzal kezdik, hogy megpróbálják lenyeletni a sporival a sakk-készletet. Ez - érthetően - morcossá teszi Őt. Ráadásul időközben befut a jó öreg Sztojan is, három kísérő Mercivel jön, bennne 4-4 kétajtósszekrény magdamarinkó. Az első negyed végén 45-2-es körmendi vezetésnél barátságosan elbeszélgetnek az 56 kilós játékvezetővel. A második negyed közepére elfogy a körmendieknél a szufla, és a csapat…
Kaposvár - Szolnoki Baglyok -5 (8-3)
Igazi hangulatos, jugó stílusú meccs. Bazsy fogsorát átrendezi Avass könyöke, a kaposvári játékos azonban nem hagyja magát: letöri Avass kezét, és a hátába szúrja. Persze nincs harag: a mentők megérkezéséig sebkötözési tanácsokat adnak egymásnak és jelvényt cserélnek. Az izgalmas hajrá után általános a megbékélés: a csapatok kölcsönösen átadják hadifoglyaikat.
Szolnoki Baglyok - ASE: +7
Ismét Baglyok-siker. Ennek a legfőbb oka, hogy az elején az ASE-nak a lövészárkok betemetésével kell kezdeniük a támadásépítést, ráadásul a Baglyoknak maradt még 3 ládányi kézigránátjuk, amit nem akarnak hazacipelni. A paksi csapat inkább a 4. blokkot védi, mint a gyűrűt, így a szolnoki egykezes pincérek (másik kézben bunkósbot), és az öreg Zrínyi mesteredzőtől tanult kirohanás taktika meghozza gyümölcsét.
ASE - Körmend: -10
Az összecsapás a teljes megbékélés jegyében telik, leszámítva egy apró incidenst: Némó nyakában lógó stopperóra zsinórja valahogy rátekeredik a támadóidőt mérő paksi rendező nyakára, ahonnan csak egy véletlenül hazánkban tartózkodó indiai kígyóbűvölő tudja lecsalogatni az említett madzagot. A paksiak olyannyira udvarias házigazdáknak bizonyulnak, hogy a meccs végén átnyújtják emlékbe, az időközben a játékvezetőből kioperált sakk-készletet. Cserébe a torna után a körmendiek ünnepélyes keretek között visszahelyezik a Paks vége táblát. Egy óvatlan pillanatban Némó egy újabb gödröt kiásva elkezdi - szándéka szerint - nyakig beletemetni a paksi időmérőt, de csak a derekáig jut a munkával - a tűzoltók, ápolók és a véletlenül hazánkban tartózkodó indiai kígyóbűvölő lefogják…
Kérem a Jageremet (ja, ha véletlenül OlajAzIsten nyeri a tippülőst, akkor majd én elviszem Neki a pia - hírét! :-)
1. Szolnok (…a többi nem érdekes) :-)))
Bazsy, köszi a jótanácsokat, megfogadom, csak aztán ne sírj, ha ennek köszönhetően szombaton helyből átugorlak - ettől azért túlzottan ne tarts!
…azt hiszem a boka-szépségversenyt is én nyertem a 3 szakadás + 1 törés mutatómmal :-((
Üdv a drukkereknek!Van egy jó hírem a streetball kedvelőknek. Ha aug.3-án nem lesz elég az önfeledt kosárlabdázásból, 18-án lehet folytatni.
Persze nem csak paksiaknak.Állítólag további információ szombaton szórólapon.
Ismét megrendezésre kerül Pakson aug.18-án a Duna-parti Családi Napok keretében A PIPA-Kupa. A következő kategóriákban lehet nevezni 3+1 fős csapatokkal:
Gyerek : 1991-92-ben született fiú, lány, vagy vegyes csapatok,
Serdülő: 1989-90-ben született fiú, lány vagy vegyes csapatok,
Kadett fiú, Kadett lány: 1987-1988.
Ifi fiú, Ifi lány: 1985-1986.
Felnőtt férfi, Felnőtt női: 1968-1984.
Senior: 1967 előtt születettek,
Családi: A négy csapattag közül legalább háromnak valamilyen rokoni kapcsolatban kell állnia, a mérkőzés alatt egy tizennégy év alatti játékosnak mindig a pályán kell tartózkodnia.
Nevezés és bővebb tájékoztatás: személyesen az ASE csarnokban ( Nem a portán, nem az irodában, hanem a pályán )hétköznap
9-12-ig vagy 13:30-16:00-ig +telefon:20/3984504
Nevezési díj: előzetesen csapatonként 2.000,- Ft. A helyszínen: 2.800,-Ft
Minden résztvevő pólót kap!
mellesleg tetszik a "drukker streetball" ötlet.De ki fog szurkolni nektek? Akasztják a hóhért?
hajrá kosárlabda, hajrá szurkolók, HAJRÁ ASE!!!
Tippli:
ASE-Kaposvár +12 (otthon alvás, nem utazás, ugye)
Körmend-Baglyok +2 (zúgó fül? Baglyok befutnak a szigetr?l, xGabi rulez, Avass a kispadon kap technikait szövegért amivel elúszik a meccs -> piamegvonás a Bongóban Avasstól)
Kaposvár-Körmend +8(fejükbe száll a diadal, Körmend szurkolói Nukleót kergetik a szünetben)
Kaposvár-Baglyok -18 (Avass is beszáll, Gabci fut mint a g?zmozdony, Butterhand Tódi öt sikeres trojka után elrontja a 6.-at és mezét tépve rohan a bíróhoz majd a zsüriasztalhoz hogy falt volt b.m.)
Baglyok-ASE +11 (nagyszerü (huhogó) közönségünknek köszönjük a gyözelmet a többit már OlajazIsten leírta)
ASE-Körmend -3 (kis késéssel indul majd a meccs ugye, majd Gery cikázik mint a megszállott, némó büntet a végén, borítja a zónát, másra már nem lesz erejük a házigazdáknak).
Így megy ez.
Úgy gondolom nagyon nagyok az elvárások velem kapcsolatban, csak aztán nehogy mindenki (velem együtt) pofira essen.......
Ezek az előzetes mutatók amennyire szépek annyira túlzóak is. Persze, sose tudni.....
A tippek:
ASE-Kaposvár +24 (nem lenne ekkora a különbség, ha a Kaposváriak megérkezés után már az első negyedet a kosárlabdának szentelnék és nem a sakk illetve dominó azstalokat keresnék!)
Körmend-Szolnok +12 ( nem lesz harag (piros-feketék) és a végén Avassal és Gabcival még egy tiszteletkörre is futja a másik zászlójának lengetésével a szépszámú közönség előtt)
Kaposvár-Körmend -14 ( Fordított szitu, mint az NBI-ben! Ők szórják a triplákat, mi meg a pozíciós játékot eröltetjük.....sikerrel!!!)
Kaposvár-Szolnok -16 (elfárad a Klima, az Olaj pedig a következő meccsre (meglepetésre) tartogat)
Szolnok-ASE -8 (Hiába no! A hazai pálya előnyét nem tudják kompenzálni Avassék!)
ASE-Körmend -11 (A Szolnokiak elleni meccs sokat kivesz a házigazdákból! Bennünket, meg valami belülről hajt!! De nagyon!!)
Amúgy, ha tetszik, ha nem megosztom a csapatnévre tett 5letemet a kocsmatagokkal!
Rövidítve: KIKE az az Körmendi Időmérők Kosárlabda Egylete!:-)))
Bár én nem megyek, nem bírom ki, hogy ne tippeljek. Aztán vagy beveszitek vagy nem (vagy nem):
Ase-Kaposvár +8 (ha kell Davis is besegít, Bazsy hasznos tempóival próbálja életben tartani a kvári reményeket-sikertelenül)
MTE-Olaj -5 (óriási vághajrában az utolsó percekben Avass pozíciós centerjátéka dönti el a meccset, amikor is 4/5 öt értékesít mezőnyből és kipontozza némót)
Kaposvár-Körmend -4 (bár az előző vereség némiképp visszaveti a körmendi devileket mindent elkövetnek a mérlegük javításáért, és klasszikus átfutásokkal és kihasználva Bazsy pillanatnyi megingásait a vége teljesen nyugis lesz a szorosnak tünő eredmény ellenére)
Kaposvár-Olaj -11 (Avass korábbi klasszisteljesítménye mellé felnő Gabci456 is , aki 45/6os mutatóval vonja magára a mélán szemlélődő szolnoki fejvadászok figyelmét a még üres 3as poszt betöltését illetően).
Olaj-Ase +3 (Kétszeres hosszabítás után egál állásnál Avass a hárompontosról megindulva vitatható faultot harcol ki. Büntetőiből csak a másodikat értékesíti, mert Zacsi a palánk folyamatos mozgatásával zavarja. Ez annyira felbőszíti az egyébként nyugodt sztárt - aki egyébként alig tud megmenekülni a szurkolók ölelő kezei elől a meccs végén - hogy az alapvonalról történő bedobás követően, mikor már csak három mp van hátra, labdát csen, és azt Bocainak kínálja egy Alley oop mozdulatra, aki kegyetlenül szétbombázza a gyűrűt, még a plexi is bereped, órákig áll a játék.)
ASE-Körmend -3 (a hatalmas trauchmát nem képes átvészelni az ASE, bár végig vezetnek, kwesték a végén két trojkával fordítanak és nyernek).
ASE-Kaposvár +12 (Hazai pálya előnye)
Körmend-Baglyok -17 (Az élet rendje)
Kaposvár-Körmend -20 (Avass szerint jó lesz a Kvár, dehát a triplák "kilencrő" most bejönnek majd nemonak (38/36-két faltos tripla lesz benne))
Kaposvár-Baglyok -22 (Miután nemo demoralizálta a Kvárt
Baglyok-ASE +14 (Hiába a remek egyéni teljesítmények Piros-Kék oldalon, csapatként a másik csapat funkcionál)
ASE-Körmend +1 (Ebben igaza van Feribának)
Végredmény:
1, Baglyok (MVP:Avass)
2, ASE
3, Körmend
4, Kvár
Remek ötlet, tippeljünk a hétvégére. A győztesnek minden csapat köteles fizetni egy italt a Bongóban. A tippeket én rögzítem, a határidő pedig péntek 12 óra.
Szóval:
ASE-Kaposvár +15 (Sima ügy, később kelünk mint a somogyiak)
Körmend-Szolnok +16 (Avass hiányát nem pótolhatja az Olaj)
Kaposvár-Körmend -17 (a piros-feketék lendületből hozzák mindkét meccset, Némo 27-es átlagot produkál, Kwest 19,5-öt)
Kaposvár-Szolnok -19 (A Klímát nagyon kimeríti a két egymás elleni meccs és Gabci456-ot egy pillanatig sem tudják semlegesíteni)
Szolnok-ASE -17 (a paksiak végig magabiztosan vezetnek és kulcsembereiket az utolsó negyedben már a döntőre tartalékolják)
ASE-Körmend +1 (végig fej-fej mellett a két gárda és a végén egy kérdéses tripla dönt a hazaiak javára)
Nehogy bárki is megsértődjön! :)) Nekem teljesen mindegy, hogy ki végez a 2-4 helyen.
Csak nem annak, hogy olvasod a levelembe, hogy gondjaim vannak a rendszerrel és felrémlik benned, hogy ezen sok vírust mind te külted?
Mert, ha igen akkor "kilencrő" szórunk meg bennetek!:-)))
Gabci!
Akkor gondolom pár ismerős nevet találtál a listán. Gondold el, azok akiket nem ismersz csak jobbak náluk!:-))