Én meg teljesen kivagyok tőle. Szarul alszom melegben. Én azt szeretem, ha jó hűvös (hideg!) van, és az orrom hegyéig be kell bugyolálni magam. Az sem baj, ha zoknit kell húznom! :D
"Vajon mi történhetett az alvókámmal , hogy Mici nélkül is felébredtem hajnalok hajnalán ?"
Van egy nagyon egyszerű egércsapda. Egy falapba beleépítesz egy zsilettpengét, élével felfelé. A zsilettpenge egyik végére egy diót, a másik végére egy mogyorót teszel.
Jön az egér, néz jobbra: dió, néz balra: mogyoró. Dió? Vagy mogyoró? Vagy dió?? Vagy mogyoró??... és elvágja a nyakát.
Óccsított verzsön: csak egy penge.
Jön az egér: Se dió? Se mogyoró? Se dió, Se mogyoró?...
Ma újfent megállapítottam , hogy az utakon túl sok a hülye , idegbeteg sofőr . Ketten is úgy vágtak elém a másik sávból , hogy ha rosszabb a reflexem , csodás karambol lett volna belőle . Fél autónyi helyre kívánkoztak .... akkorát fékeztem , hogy még rá is bólintottam . Isten barmai .... potyára kockáztattak , mert semmivel se jutottak előrébb a dugóban .
Ez csütörtöki kép, 26-27 fok volt, a víz állítólag 24. Az nekem már hideg (de vasárnap még kicsit be is mentem a vízbe), de páran röplabdáztak térdig vízben. Én csak napoztam (most szerdán és csütörtökön voltam kint), élveztem a csendet, nyugalmat, hogy mivel zárva van a bííícs, nem dübörög a zene. :-) Holnap még mehetnénk, rá is érnék, de inkább kihagyom. :DDD
Nekem meg sokat késett az intercitym, szóval eljöttem a gyorssal. De addig is felfedeztem, hogy van egy hobbibolt a brémai állomáson, és összevásároltam pár cuccot... Beleszuszakoltam a szajrét a gurulós kabinbőröndömbe, aminek kiszakadt a varrása... 😂 Most aztán nem tudom, hogy ez az én napom vagy sem...
Bár a vagy sem mellett szól, hogy szerintem most húzott el mellettem az intercity, amit nem vártam meg...
Nem tudom, hogy a gazdája mennyire ért hozzá, de szerintem itt direkt napsütés nem éri, a hely a ház északi oldalán van. Feltéve, hogy itt van a rendes helye, és nem csak a buli miatt tették ide... :-)