Keresés

Részletes keresés

nedolaci Creative Commons License 2015.01.26 -1 0 511

Erre próbáltam utalni,a másikakat nehezebb lesz visszakeresni.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=133015105&t=9215894

Előzmény: SzótlanJoe (496)
janek666 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 510

Emberek! Tisztes fórumozók! Modik!

Ki kellene egyezni egy értelmes vita lezárással. Jövőbe nézés lenne fontosabb!

Ami két vitézünket érint azt sajnálom, hogy a gaz török magával rántotta mint Dugonich uramat.

DE tanuljunk a múlt hibáiból!

janek666 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 509

Szvsz kamu vagy! Ha a valódi, akkor: mivel hiresült(él) el??

Előzmény: indafapuska (507)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 508

"..és aki betér és kritizál azt te nem is minősítheted -  az felhívás volt keringőre. pl ez az egyik ok. "

Éles látásod lehetne példa a többieknek.

Sajnos valóban ez is közrejátszott, amiben nem letagadhatóan van némi szerepem..

Én írtam a paktumot..

Mentségre legyen mondva jobban számítottam a harcoló felek  fórumozók józan ítélő képességére.

Előzmény: nzsolt18 (504)
indafapuska Creative Commons License 2015.01.26 0 0 507

Köszönöm a válaszod!

Mindent megértettem!

Várom jelentkezésed - ha majd aktuális lesz a tárgyalásom.

Még annyi...a gázosban nem szeretnék többé fórumozni csak a légfegyveresben, de csak a Longi topikjában a jövőben!

Köszönöm válaszod!

Előzmény: SzótlanJoe (505)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 506

Joe ez elkerülte a figyelmedet? (488 hsz)

Előzmény: nzsolt18 (488)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 505

Ehhez a témához nem csatlakozhatsz, mert tiltott troll a jelenlegi státuszod!

Ha kérhetném a te témádat ne most tárgyaljuk!

Egyébként a te témádban nem másokat kell majd bevonni a megbeszélésbe, mint a gázos topiklakókat. 

Neked más megítélésed van mint Longinak a légfegyveresben.

Nemsokára visszatérünk erre.

Előzmény: indafapuska (500)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 504

ok bocs csak magamra vettem. félre értettem.

Miért mentek be nickek kötekedni longihoz? Miért nem ignorálta, akinek nem volt szimpi?

Szerintem a paktum szövegében az ( most nem pontosan idézek) és aki betér és kritizál azt te nem is minősítheted -  az felhívás volt keringőre. pl ez az egyik ok. 

Előzmény: SzótlanJoe (499)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 503

"Kérlek,ennek érdekében a változásokat,(időnként) vezessétek fel a tacepaók és egyéb szabályközlő oldalakra!"

Úgy volt gondolható, hogy a fórumon és a moderációs topikokban tett beírások, főleg a terjedelmes Longi paktum elég egyértelmű útmutatás volt a változásokról. De ezentúl jobban ügyelünk a bővebb tájékoztatásra!

Előzmény: nedolaci (498)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 502

"no meg valótlanságot is állított azokról (Nedo, Zsolt),-akikkel harcban állt régebben!"

És ehhez neked mi a közöd?

Pláne ha itt azt bizonygatjátok, hogy nincs is falka??

Előzmény: python 357 (495)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 501

én nem álltam régen vele harcban párszor próbált bele kavarni engem is. amit én ugrottam. 1x a magyar légesben ahova nem jártam és járok már betalált a nepper vagyok dologgal, azt  teljesen véletlenül vettem észre amikor unatkoztam és vissza olvastam több olyan topickot amit nem olvasok. ott volt 1 adok kapok amikor szóvá tettem, aztán kihátrált hogy nem rám gondolt. és jött a tegnapi attrakciója.  

Előzmény: python 357 (495)
indafapuska Creative Commons License 2015.01.26 0 0 500

Szia Joe!

Megengeded csatlakozhatok a témához (egy meghallgatást én is megérdemlek) nem vagyok újonc még ha babakocsis is a nickem. - kérlek ne tilts azonnal.- nem rosszindulattal vagyok itt!

Kérdésem lenne az újonnan induló (3 hónap  múlva) Longi rehabilitációs topikban lehetne legális státuszom helyem?? És csak abban a többibe be sem rakom a lábam. Szeretnék legálisan normálisan fórumozni! Egy esély??

Előzmény: SzótlanJoe (496)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 499

" miért lennek emiatt fórmozni képtelen fórumozó? "

Nem látom ott a nevedet! Nem te vagy a vihar a biliben! Pont nálad borult ki, vagyis törlődött a paktum.

Gondolom látszik, hogy most GLOBÁLISAN próbálunk beszélni erről a helyzetről!

pl. még mindig nem kaptam választ hogy

Miért mentek be nickek kötekedni longihoz? Miért nem ignorálta, akinek nem volt szimpi?

Az hogy ő ezt nem tudta kezelni az nyilvánvaló és vitathatatlan! Nem kérdéses a bűnössége, de akkor sincs még válasz a kérdésekre!

Előzmény: nzsolt18 (494)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.26 -1 0 498

T.Joe! Feltételezem,hogy van itt (rajtam kívül is)olyan felhasználó,aki szereti azt,ha tiszták a játékszabályok és nem változnak egy-egy játszma közben.

Kérlek,ennek érdekében a változásokat,(időnként) vezessétek fel a tacepaók és egyéb szabályközlő oldalakra!Értelemszerűen,a már nem kívántakat töröljétek,ne azok mentén próbáljon valaki(mondjuk én,a kis oktondi ;-D )el botorkálni!Hidd el,jobb,könnyebb úgy játszani!! ;-)

python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 497

Köszönöm az intézkedést!!!!!.....

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 496

"Mikor egyik esetben az arcodba hazudik valaki a modis oldalakon,és azt írod,hogy erre aludnod kell egyet,a másik embert egy qva visszakérdezésért kivégzel(szabifiú,azóta megtudtam ki Ő ;-)  ) Ugye,nem egyforma itélet? ;-)"

- Ezt kérlek fogalmazd meg megint, úgy, hogy az én egyszerű felfogó képességem is megértse.  A smájlikat nyugodtan elhagyhatod, mert nekem pl azt jelenti, hogy hülyének néz, aki velem társalog. Köszi!

"Visszajött,mintegy ezer név,elszabadult az adásvétel,mindenki,gyeplő (szinte )nélkül oda és azt írt(írtam),amit akart."

- Kérlek ezt is fordítsd le érthetően számomra. Köszi!

Előzmény: nedolaci (492)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 495

Megadtad a linkjét egy hsz.nek a hatástalanított fegyveres topicban!!... Azt én nem látogatom!!!....

Én csak a kuckós topicjára gondoltam!!!

Ott gyakran visszatért a sérelmeire,-no meg valótlanságot is állított azokról (Nedo, Zsolt),-akikkel harcban állt régebben!

Ha ezt nem tette volna akkor nem mérgesedik el a dolog!

De az ellentábor is felelős valamilyen szinten,- ebben egyetérek veled!!!....

Előzmény: SzótlanJoe (490)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 494

a bilit én borítottam, én jeleztem a sérelmemet. úgy ahogy szabályos,

ignoráltam, de mégis betalálált. 

nem írtam se neki, se róla, a zen be nem provokáltam se nyíltan se burkoltan, max a modisban jeleztem ha az egyezség megsértését láttam.

miért lennek emiatt fórmozni képtelen fórumozó? 

Előzmény: SzótlanJoe (490)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 493

Úgy vélem nem vagy nyugodt fórumozó aki okosat szólhatna a témához

Előzmény: Gépház (13613)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.26 -1 0 492

Én értem,értettem,azt amit mondasz,mondtál,csak azt nem ,hogy miért!

Erre mondom én,hogy" lenyomtátok a torkomon"!

Kérlek,ne várj tőlem ilyen informatikai felkészültséget!Inkább elnyökögném!!

Mikor egyik esetben az arcodba hazudik valaki a modis oldalakon,és azt írod,hogy erre aludnod kell egyet,a másik embert egy qva visszakérdezésért kivégzel(szabifiú,azóta megtudtam ki Ő ;-)  ) Ugye,nem egyforma itélet? ;-)

Talán,az előző szitu, pont megfelelő válasz erre is

Visszajött,mintegy ezer név,elszabadult az adásvétel,mindenki,gyeplő (szinte )nélkül oda és azt írt(írtam),amit akart.

Előzmény: SzótlanJoe (483)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 491

-------------------------------------------------!!!!...:)))))))

Előzmény: bad to the bon (486)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 490

"Én bejártam a kuckóba beszélgetni hozzá Joe!!!Aztán egyszer tiltva lett,-ezt szóvá tettem kritikussan,-ezen megsértődőtt,-és ádáz ellenséggé nyilvánított!...."

- Elfelejted, hogy könnyű mindennek utánajárni a fórumon, sőt mi még a törölt hozzászólásokat is látjuk

Szóval ne nézz kérlek hülyének!

"Azt nyilván belátod,-hogy szinte minden hozzászólásában volt a régi sérelmekre egy utalás, egy kis szurka-piszka, egy odacsípés!"

- Nem, nem látom be, mert én elfogulásmentesen olvasom a dolgokat!

http://forum.index.hu/Search/showArticleResult?o=2&aq_text=&aq_cre=&user_id=1491142&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=1

Még átnéztem a törlésben lévőket és nem találtam a " szinte minden hozzászólásában", amit állítasz!

Jó lenne ha te is rászoknál a nem közhelyekban való bizonygatásra!

"ezen borult ki a bili,-de a biliben gyúlékony anyag volt, -és lángrakapott az avar,-aztán a fák, -végűl az erdő!!...."

- A bili azon borúlt ki, hogy elég volt pár fórumozó, ki képtelen túllépni személyes és nem ide való gyűlöleten, valamint képtelen úgy fórumozni mint a többi 99,99%.

Előzmény: python 357 (480)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 489

..de ismered azt az almás sztorit a "paradisumbú"?

A hasadon kell "járnod" és a port nyelned-mert nem hittél..

Előzmény: bad to the bon (486)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 488

akkor a sértett kardoskodjon és ne falka mögötte, mert abból megint homokozói durcásság lesz és bandázás !

Guriga meg tegnap pont az ellenkezőjével példállózott,hogy nézzem meg magam, hogy hányan szólnak a vitához.

akkor most mi van? 

Előzmény: SzótlanJoe (479)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 487

:)))))))))).....Bocs,-de most a Joeval vagyok vonalban,addig kapj be egy nyugtatót,-rádfér!!!::-D :-D :-D

Előzmény: bad to the bon (484)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 486

Elismerem,hogy  a legjobb,lepgpreckóbb,legfinomabb-én is nagyon szerettem!!Messze veri a D-75-öt-abból is volt két db-om,az egyik a T-01

a másik Tán "S"-es?

!De Te is egunozol-látod,hogy mik az árak "odaát"

Eljárt felettük az idő,mint a "Two Stroke" motorok felett.Ahogy a jelen a négyütem a motorsportban,a légfegyvereknél meg a jelen már a sűritett levegőé-akkor is ,ha te félsz tőle!Eljártak az évek feletted is...

valójában méltó vagy (személyiségileg is)a nickedhez.

Előzmény: python 357 (485)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 485

Ne bohóckódjál már Inda,-csak égeted magad!!!!....

A Bau 300S-as az egyik  legjobb valaha volt oldalsókaros rugós versenylégpuska!!!!..... 

Előzmény: bad to the bon (475)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 484

Nem voltál elég körültekintő!Miért nem akkor sikitoztál,hogy "nepper"?!

Van,hogy 20 ájróért kel el+25 a posta.

Nekem ne küldj smájlikat-nem vagyok "veő" a humorodra!Bocs.

Te nevető 6.

Előzmény: python 357 (482)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 483

Most teljes egészében próbálod a moderációra rákenni azt, hogy nem értetted meg amit már anyagólya szinten a szádba lett rágva!

"Ha kétszer nem tudtok ugyanúgy dönteni,intézkedni"

Erről kérek bemásolást! Komoly szemöldök ráncolásra számíthatsz részemről ha nem fogod tudni ezt bizonyítani!

"Sosem tudtam meg pl.annak okát,hogy miért mehetett folyamatosan SZEMBE emberünk a "szabályaitokkal"!Ugyan akkor,miért voltatok annyira "szabálykövetők" másokkal."

Ez úgy ahogy van nem igaz és tiltakozok mindennemű ilyen dobálózásod ellen!

"PL.:karácsonytól ,gyia,mindent szabad volt"

Minden szabad volt? Milyen konkrétumot tudsz ezzel kapcsolatban bemásolni?

Hitelesebb lennél ha nem csapongnál, nem próbálnád frázis mondatokkal az igazadat bizonygatni, hanem konkrét bemásolásokkal, tényekkel tennéd ezt.

Köszönöm előre is!

Előzmény: nedolaci (473)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 482

Azt a baut 60 ezerért vettem,-úgyhogy ez màr a második mellélővésed,-a harmadik meg az,-hogy hiába provokálsz,-nem tudsz csőbe húzni,-csak felhívod magadra a Mod.figyelmét!!!...

Előzmény: bad to the bon (478)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!