Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Miért mentek be nickek kötekedni longihoz? Miért nem ignorálta, akinek nem volt szimpi?
Szerintem a paktum szövegében az ( most nem pontosan idézek) és aki betér és kritizál azt te nem is minősítheted - az felhívás volt keringőre. pl ez az egyik ok.
"Kérlek,ennek érdekében a változásokat,(időnként) vezessétek fel a tacepaók és egyéb szabályközlő oldalakra!"
Úgy volt gondolható, hogy a fórumon és a moderációs topikokban tett beírások, főleg a terjedelmes Longi paktum elég egyértelmű útmutatás volt a változásokról. De ezentúl jobban ügyelünk a bővebb tájékoztatásra!
én nem álltam régen vele harcban párszor próbált bele kavarni engem is. amit én ugrottam. 1x a magyar légesben ahova nem jártam és járok már betalált a nepper vagyok dologgal, azt teljesen véletlenül vettem észre amikor unatkoztam és vissza olvastam több olyan topickot amit nem olvasok. ott volt 1 adok kapok amikor szóvá tettem, aztán kihátrált hogy nem rám gondolt. és jött a tegnapi attrakciója.
Megengeded csatlakozhatok a témához (egy meghallgatást én is megérdemlek) nem vagyok újonc még ha babakocsis is a nickem. - kérlek ne tilts azonnal.- nem rosszindulattal vagyok itt!
Kérdésem lenne az újonnan induló (3 hónap múlva) Longi rehabilitációs topikban lehetne legális státuszom helyem?? És csak abban a többibe be sem rakom a lábam. Szeretnék legálisan normálisan fórumozni! Egy esély??
T.Joe! Feltételezem,hogy van itt (rajtam kívül is)olyan felhasználó,aki szereti azt,ha tiszták a játékszabályok és nem változnak egy-egy játszma közben.
Kérlek,ennek érdekében a változásokat,(időnként) vezessétek fel a tacepaók és egyéb szabályközlő oldalakra!Értelemszerűen,a már nem kívántakat töröljétek,ne azok mentén próbáljon valaki(mondjuk én,a kis oktondi ;-D )el botorkálni!Hidd el,jobb,könnyebb úgy játszani!! ;-)
"Mikor egyik esetben az arcodba hazudik valaki a modis oldalakon,és azt írod,hogy erre aludnod kell egyet,a másik embert egy qva visszakérdezésért kivégzel(szabifiú,azóta megtudtam ki Ő ;-) ) Ugye,nem egyforma itélet? ;-)"
- Ezt kérlek fogalmazd meg megint, úgy, hogy az én egyszerű felfogó képességem is megértse. A smájlikat nyugodtan elhagyhatod, mert nekem pl azt jelenti, hogy hülyének néz, aki velem társalog. Köszi!
"Visszajött,mintegy ezer név,elszabadult az adásvétel,mindenki,gyeplő (szinte )nélkül oda és azt írt(írtam),amit akart."
- Kérlek ezt is fordítsd le érthetően számomra. Köszi!
Én értem,értettem,azt amit mondasz,mondtál,csak azt nem ,hogy miért!
Erre mondom én,hogy" lenyomtátok a torkomon"!
Kérlek,ne várj tőlem ilyen informatikai felkészültséget!Inkább elnyökögném!!
Mikor egyik esetben az arcodba hazudik valaki a modis oldalakon,és azt írod,hogy erre aludnod kell egyet,a másik embert egy qva visszakérdezésért kivégzel(szabifiú,azóta megtudtam ki Ő ;-) ) Ugye,nem egyforma itélet? ;-)
Talán,az előző szitu, pont megfelelő válasz erre is
Visszajött,mintegy ezer név,elszabadult az adásvétel,mindenki,gyeplő (szinte )nélkül oda és azt írt(írtam),amit akart.
Még átnéztem a törlésben lévőket és nem találtam a " szinte minden hozzászólásában", amit állítasz!
Jó lenne ha te is rászoknál a nem közhelyekban való bizonygatásra!
"ezen borult ki a bili,-de a biliben gyúlékony anyag volt, -és lángrakapott az avar,-aztán a fák, -végűl az erdő!!...."
- A bili azon borúlt ki, hogy elég volt pár fórumozó, ki képtelen túllépni személyes és nem ide való gyűlöleten, valamint képtelen úgy fórumozni mint a többi 99,99%.
Elismerem,hogy a legjobb,lepgpreckóbb,legfinomabb-én is nagyon szerettem!!Messze veri a D-75-öt-abból is volt két db-om,az egyik a T-01
a másik Tán "S"-es?
!De Te is egunozol-látod,hogy mik az árak "odaát"
Eljárt felettük az idő,mint a "Two Stroke" motorok felett.Ahogy a jelen a négyütem a motorsportban,a légfegyvereknél meg a jelen már a sűritett levegőé-akkor is ,ha te félsz tőle!Eljártak az évek feletted is...
valójában méltó vagy (személyiségileg is)a nickedhez.
Most teljes egészében próbálod a moderációra rákenni azt, hogy nem értetted meg amit már anyagólya szinten a szádba lett rágva!
"Ha kétszer nem tudtok ugyanúgy dönteni,intézkedni"
Erről kérek bemásolást! Komoly szemöldök ráncolásra számíthatsz részemről ha nem fogod tudni ezt bizonyítani!
"Sosem tudtam meg pl.annak okát,hogy miért mehetett folyamatosan SZEMBE emberünk a "szabályaitokkal"!Ugyan akkor,miért voltatok annyira "szabálykövetők" másokkal."
Ez úgy ahogy van nem igaz és tiltakozok mindennemű ilyen dobálózásod ellen!
"PL.:karácsonytól ,gyia,mindent szabad volt"
Minden szabad volt? Milyen konkrétumot tudsz ezzel kapcsolatban bemásolni?
Hitelesebb lennél ha nem csapongnál, nem próbálnád frázis mondatokkal az igazadat bizonygatni, hanem konkrét bemásolásokkal, tényekkel tennéd ezt.
Azt a baut 60 ezerért vettem,-úgyhogy ez màr a második mellélővésed,-a harmadik meg az,-hogy hiába provokálsz,-nem tudsz csőbe húzni,-csak felhívod magadra a Mod.figyelmét!!!...