Keresés

Részletes keresés

Tünde7803 Creative Commons License 2012.03.22 0 0 4522

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A GYORS VÁLASZT NAGYON KEDVES TÖLED:)UTÁNA JÁROK MINDEN INFÓNAK:)LEGYEN SZÉP NAPOD

Előzmény: GrG (4517)
GrG Creative Commons License 2012.03.22 0 0 4517

Szia

Nem tudom van-e nemzetközi iskola arra felé. Ennek fényében 3 megoldás van:

1. Beíratod egy teljesen sima Francia iskolába, mondjuk egy évvel lejjebb, és már most elkezditek valmi hiperintenziv módon nyomni nekik a franciát

2. Egy évet még járatod otthon, magántanulóként, és közben itt kint tanul franciául

3. Ha mégis van nemzetközi iskola arra  felé akkor oda iratod be, de az valszeg a legdrágább és hosszóútávon lehet, hogy a legkevésbé jó megoldás.

ha végleg jöttök ki, akkor mindenképpen az első két megoldás az érdekes, mert francia egyetem/főiskola-i felvételihez muszáj rendesen megtanulnia franciául

Előzmény: Tünde7803 (4515)
Tünde7803 Creative Commons License 2012.03.22 0 0 4515

SZIASZTOK!

TANÁCSRA LENNE SZÜKSÉGEM!TUDOM MINDENKINEK VANNAK PROBLÉMÁI,DE HA VALAKI TUDNA NEKEM SEGITENI ANNAK NAGYON ÖRÜLNÉK.

KÖVETKEZÖ DOLOG AMIBE SEGITSÉGET KÉRNÉK.

NYÁRON KÖLTÖZÜNK KI FRANCIAORSZÁGBA PONTOSABBAN NANTES-BE(bocsánat ha nem jól irtam).

párom egy éve dolgozik kint és tervezük hogy mi is kiköltözünk.

két lányunk van 6 éves és 16 évesek.a nagy lány itthon most kilencedikes és az ö tanulási lehetösége miatt aggodom.több oldalon olvastam hogy kintteljesen másként van az iskola rendszer.angolt tanul itthon.milyen lehetöségek vannak a számára?hova milyen iskolába tudnánk beiratni?francia nyelvet nem tanult.ha valaki esetleg tud ebben segiteni azt megköszönöm.legyen szép napja mindenkinek:)

pannaszofi Creative Commons License 2012.03.22 0 0 4514

Szia,

köszi a segítséget!

Májusban csak ketten megyünk a férjemmel! A gyerekeket itthon hagyjuk, mert kevés az idő az ügyintézésre.

Tényleg köszönöm, hogy próbálsz segíteni. Várom a híreket!

Szép napot!

Előzmény: Dobri (4503)
chendo Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4513

Na jó egye fene. Utánadnéztem ,hiszek neked.

Köszönöm! :)

Előzmény: kardio1 (4512)
kardio1 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4512

"Ca y est! J'ai enfin compris quelque chose!"

Előzmény: chendo (4511)
chendo Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4511

Ca y est! J'ai enfin comprends quelque chose!

Bocs, ha hülyeséget írok de tanár nélkül tanulok és nincs semmi visszaigazolás.

Előzmény: Törölt nick (4504)
MmeErrant Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4509

Jajjjj, bocsi akkor én alpári voltam! :)

De sajnos mindegy mit és hogyan írunk ennek a nem is tudom minek nevezzemnek, nem húz el a mamájához.

Előzmény: bigbabylon (4505)
MmeErrant Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4508

Dégage Connard !!!!!!

Én inkább úgy fordítanám, hogy "takarodj seggfej".

bigbabylon Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4507

Ja, legjobb, hanganyagot is bele lehet tenni valahogy

Előzmény: bigbabylon (4506)
bigbabylon Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4506

Viccelsz?

Diáklányok mellett pótágyon?

Paradicsom...:)

Ha már diákok, nyelv...mindenki ismeri itt az Anki nevű kis progit?

Bazi jó androidos telón, főleg ha nem lusta az ember saját szótárat, kifejezés szótárat csinálni...

gondolkodom,  jó pár megszűrt anyagom van, hogy csinálok párat

Előzmény: Dobri (4503)
bigbabylon Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4505

Én találnék durvábbat a connardra, de jó ez igy...úrhoz méltó.

Mármint hozzád, nem az elmeroggyanthoz:)

Dobri, ez a FELIN téma hol tart ezred anyácskánál?:)

Multkor linkelt vki egy videot a légióson, ott nagyon matatták.

Megkapta az egész ezred, vagy csak próbálgatják?

Az egész cucc rendszerbe lett állitva, vagy csak a Famas diszek?

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4504

Hàt szo szerint nehéz lesz.... :-)

Dégage Connard !!!!!!

Tûnés hülyegyerek (a con, connard szora nem talàlok durvàbbat)

Tu n'a rien à faire ici.... espèce d'idiot, va te faire soigner, et commence à apprendre à aimer les autres !

Neked semmi keresnivalod itt (semmi dolgod itt) Te hülye (idiota), menj gyogyittasd magad, és kezd el megtanulni màsok szeretetét.

Billy le Méchant

A Gonosz Billy

Kb ennyi, szabadforditàsban.... esetleg valakinek van jobb ??

:-)))

Előzmény: chendo (4501)
Dobri Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4503

Ismét franciában!

Strasbourg elővárosában van egy idős(ebb) magyar hölgy,akinek nagy háza van. Van 3-4 szobája amiket ki szokott adni,leginkább diákoknak.Rá gondoltam,mert már segítettem neki a házán csinálni ezt-azt és tudtam,hogy ezzel foglalkozik.Nála sajnos nincs hely,mert tele van diáklányokkal május végéig.Szombaton felhívom ismét,mert megkérdezi pár ismerősét,hogy tudnak-e valamit nektek azokra a napokra?

Hányan lennétek?Egy nagyobb szobába betett pótágyak elegek lennének a gyerekeknek?

Előzmény: pannaszofi (4427)
chendo Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4501

Na végre egy kis francia nyelvlecke! Már vártam! Az elejét és a végét érteni vélem(remélem), a közepe nem telsesen tiszta.

"Vérig sértenél engem is magyarul? "Szó szerint si se possible.

Előre is köszi!

Előzmény: Törölt nick (4486)
GrG Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4500

Vica,

iratkozz fel erre a levlistára és hirdess itt is: mafi_paris@yahoogroups.com ezen még több kint élőt elérsz. De szerintem azért valami földrajzi szükítést tegyél, mert nehéz lesz Délelőtt NIzzában este Rouenban helytállnod, főleg ha közben délután még Rennesben is bevállaltál valamit:-)

Előzmény: Vica16 (4492)
yaouank Creative Commons License 2012.03.20 0 0 4499

"és màr megint Nekem kell bizonygatnom az igazam egy senkihàzi jôtt-ment nek..."

Nem kell neked bizonyítani semmit neki. Ez a pasas egyszerúen idíóta.

ya

Előzmény: Törölt nick (4498)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.20 0 0 4498

"aki újabb segítséget nyújtott"

Te most tényleg azt vàrod el tôlem (vagy valaki màstol), hogy befogadjon, etessen-itasson, segitsen elhelyezkedni (neadj isten àtadja Neked a munkahelyét), etc....

Hol élsz fiam ? Melyik mesében ?

Arra még nem is gondoltàl, hogy esetleg TENNI is kéne valamit ezekért a dolgokért, nem csak sirànkozni, szitkozodni egy topic-on ?????

Szerinted az emberek többsége akik itt kint laknak, azok is ugy jôttek ki, hogy belecsücsûltek a joba ?

Hidd el, hogy elég pofont kaptam màr én is az élettöl, és szerintem még fogok is, de soha nem az ônsajnàlatra forditottam az energiàm, hanem a talpraàllàsra !

Hidd el, tudom miröl beszélek, ugyanis 14 éves korom ota szülök nélkül egyedül nevelkedtem, elvégeztem rendesen az iskolàimat, az egyiket melo mellett, voltam 15 évet hivatàsos katona, most pedig cégvezetöként 30 embert irànyitok....

Mint ahogy màr grg kolléga is irta, màr több embernek is segitettem, nagyon szivesen làtok el arra érdemes embereket jo tanàcsokkal, vagy némi tàmogatàssal....

Többen tudnànak tanuskodni arrol, hogy az az "aberràlt légios", aki ugye szanatoriumi kezelésre szorul, milyen ember is valojàban....

Billy

Ps : és màr megint Nekem kell bizonygatnom az igazam egy senkihàzi jôtt-ment nek.... :-((((   Magyarorszàg én igy szeretlek !

Előzmény: Törölt nick (4497)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.20 0 0 4496

Az utcàn élsz, és egész nap a forumon logsz ?????????

Inkàbb munkàt és szàllàst keress !!!! Ne rontsd a magyarokrol kialakitott jo véleményt !!!

Menj dolgozni, talàlj egy rendes szàllàst, végy egy autot, hàzasodj, szaporodj.... és ha majd mindezeken tul leszel, akkor ideûlhetsz, és elmesélheted a franciaorszàgi tapasztalataid az épp erre tévedö, kiutazni, kikôltôzni vàgyokkal....

Billy

Előzmény: Törölt nick (4493)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.20 0 0 4495

De, van kettö is, csak épp sjnos magyar orszàgon az édesanyjukkal.....

Rajta vagyunk viszont azon, hogy visszaköltôzzünk ide franciàba, mert az otthoni élet nem igazàn jön be a suli szinvonalàn kivûl....

(na most jöhetnek a szokàsos fikàzok, hogy mennyire hontalan senki vagyok, hogy ilyeneket irok, ràadàsul magyar nyelven....)  :-))

Billy

Ps : Kôszi a dicséretet, sajnos elég kevesen veszik a "humoromat"....

Előzmény: Vica16 (4492)
Vica16 Creative Commons License 2012.03.20 0 0 4492

Csak azért bátorkodtam ebbe a topicba írni, mert korábban olvastam hogy a kinnt élő magyar családoknak is elkelne néha a segítség. Sőt volt olyan külföldön élő család akik magyar újságban kerestek a gyerekük mellé segítséget. 

Kedves kocsis én nem hiszem hogy ilyenek lennének a kinnt élő magyarok, persze mindenkinek megvan a saját gondja és baja, lehet ebből kifolyólag sem vesznek tudomást más nyomoráról, de ha neked olyan rossz kinnt és az utcán élsz ,akkor miért vagy kinnt? Én tutira nem mennék csak úgy el a semmibe itthonról, még akkor sem ha itt nincs munkám.

A Sch Billynek csípem a humorát. :) Neked véletlen nincs gyereked aki mellé kellhetnék? :D

MmeErrant Creative Commons License 2012.03.20 0 0 4491

Segítsen rajtad a vacogós cápa!!! Ilyen stílussal?   Mennynnnyyymááááááááááááááá!

Előzmény: Törölt nick (4488)
GrG Creative Commons License 2012.03.19 0 0 4489
Figyu kispajtas, en is, Billy is, mas is segitett mar sokaknak, te eddig kinek es miben???
Előzmény: Törölt nick (4488)
GrG Creative Commons License 2012.03.19 0 0 4487
Csak egy apró kérdés, mivel FR mintegy 5ször nagyobb mint kishazánk, melyik városban/megyében?
Előzmény: Vica16 (4484)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.19 0 0 4486

Persze Cicàm, Te ezt csak annyira tudod !!!!

Dégage Connard !!!!!!

Tu n'a rien à faire ici.... espèce d'idiot, va te faire soigner, et commence à apprendre à aimer les autres !

Billy le Méchant

Előzmény: Törölt nick (4485)
Vica16 Creative Commons License 2012.03.19 0 0 4484

Elsősorban Franciaországban élő családosoknak intézem ezt az üzenetet. Ha van olyan család ,aki nem tudja minden esetben megoldani a gyermek(ek) felügyeletét és ezáltal babysittert keres, nos az ők figyelmükbe ajánlom magamat és barátnőmet. Rugalmas időbeosztással akár több családnál is helyt tudunk állni, de ez tőletek függ, vagyis attól hogy a hét hány napján lenne szükség a felügyeletre. Mindketten megbízhatóak és becsületesek vagyunk,  iskolázottak, angolul beszélünk. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket , az alábbi email címre kérek üzenetet,(emailben mindent meg tudunk beszélni). KovacsneJEva@gmail.com

Köszönöm a figyelmeteket, szép napot mindenkinek!

cigányfijú Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4483

Megnéztem. A rák egye meg a melledet.

Előzmény: Törölt nick (4482)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4482

ha rá klattyintasz akkó megnagyobbodik -  dikmá geciskedés.

a rák szoptya kija szemed hoty beszisz.

Előzmény: cigányfijú (4481)
cigányfijú Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4481

Ne3m látom mi van ráirva. Bizots valami geciskedés a részedről.

Előzmény: Törölt nick (4480)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4480

teso mé' nem ezen a  klavin irol????

Előzmény: cigányfijú (4476)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!