Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Én szeretnék róla kapni mintát.Aki nekem önti a dolgaimat , építkezik,így egyidőre kiesett...Van még egy illető,aki önt,de annak meg nem merem odaadni,mert nem megbízható...Azért nagyon szeretnék egyet.
Azonkívül, itt a fórumon, jó ha a csapat fele megjelenik. Természetesen szalagszerűen tudjuk csinálni a dobozokat. Én már viszem a ragasztót, lehet tenni rá a első borítást. De csak a helyszínen derül ki, ki lesz ott, és mely fázist hajlandó csinálni.
Mégis milyen gyors tempóra gondolsz? Szívesen veszem az ötleteket. Nálam a net nem oly nagysebességű. Ráadásul van két kiskorú is aki fel szokott tartani. :-)))) A clubba meg bármikor lehet jönni. Nem csak pénteken.
Ha minden igaz pénteken enyém és a vasútmodellezéssé az egész délután, ezért korábban tudok menni. Viszem a szilikon gumit, és a műgyantát, bár az csak akkor kell az öntéshez, ha már kikeményedett a forma. Szerintem fogunk rajta gyakorlatozni mire valamilyen szinten összehozzuk. De hát erről szól.
Ha egyet értetek kezdhetjük is. Pénteken kiscsoportos foglalkozások keretében megpróbáltuk a tervet véglegesíteni. Javaslom: mindezt pénteken "választmány"-i ülés keretében véglegesíteni. Ha ez megtörtént lemehetünk "alfába" és kezdhetjük apránként, de szisztematikusan. Akár több, egymás mellett párhuzamosan dolgozgató kiscsoportonként is felépíteni a közösen elhatározott cél elérését.
Ebben egy nagy előnyt látok, történetesen a kiscsoportok közötti átjárhatóság folyamatos meglétét. Ha ezt megvan, jöhetnek az oroszlánok ...