Már használtam többet, a Motult még nem, meg páran a Molra esküsznek. Nekem eddig a Castrol v. a Valvoline vált be, a Valvoline ha össze is dobálja a felnit száraz ronggyal könnyen letörölhető.
Ennek örülök ha jön, érdekes dolgok ezek, amikor a legelső Triumphos találkozó volt még tatán, egyszer csak arra jön egy olyan tiger mint a tiéd, sztem színben is ugyanaz volt. Integetünk neki, azt hittük oda igyekszik, de nem. Egy német srác volt, minden évben kiveszi egyszerre 30 nap szabit és azt végig motorozza, az estét a strandon töltötte, mondta, hogy enne valami magyarosat, mondtuk neki, hogy éppen babgulyás a menű hát benyomott 3 tányérral :D tetszett neki.
Tegnap Zozo Tiger 1050-sét volt szerencsém kipróbálni, háát nagyon tetszik a gép.
képzeljétek: ma épp' pakolok, festegetek Agárdon...egyszercsak jön egy hang...kimegyek út mellé...hát lassan elmegy mellettem egy daytona...hm...ez triumph volt...ugye, integetek, .... - de, hát mit lát szegény?: - egy kalimpáló bárkit az út mellett...mesélem a többieknek, hogy ez milyen motor volt...aztán visszajön a hang...kirohanok, megáll, keres szállást...csak simán meglepetés nélkül ismerősök lettünk, beszélgetés...jöjjön a találkozóra(jön)...szállás ajánlás...aztán meg kiderül, hogy bécsi a rendszáma, sebaj! triumph-os, meg tud magyarul...ráadásul magyar is a srác...tehát eljön, ... küldök neki mélt, jó fej, .... nnna ennyi volt ma délután, de olyan jól esett...
Szia, nagyon sajnálom. Vasárnap 8-9 körül sztem még mindenki ott lesz (már aki ott is alszik) u.h. ha tudsz nézzél ki! Ha változik a program akkor várunk! Oké majd csinálgatunk képeke.
Tegnap derült ki hogy 17-én olyan programom van, amit semmiképp sem tudok elhalasztani. Munka. Ez azt jelenti, hogy legjobb esetben is csak vasárnap délelőtt csatlakozhatnék hozzátok, de annak nem sok értelmét látom, hisze a szombat lesz a fő nap.
Légyszives nézd meg a 998-as hozzászólást! Jana feldobta, az enyémen még ennyi sem látszik, annyi módosul, hogy a hátoldalon a RIDER felirat helyett TRIUMPH lesz és kicsiben alatta RIDER vagy SUPPORT, és választható a póló szin és a felirat szine is. (persze csak alap szinekben:D )
Persze: 17. (szombat)-18. (vasárnap). helyszín: http://www.matrakemping.hu/, tehát egy éjszakáról van szó, de ettől függetlenül süthetünk/főzhetünk/nyársalhatunk egyet.
Nagyon jó lenne ha 7.-ig mindenki jelezné aki ott is akar aludni, mert akkor lefoglalom a szállást.
...biztos nagyon értetlen vagyok,...de végül is most hogy áll a helyzet a 17.-i találkozóval? hova szerveződik? 1nap? 2 nap? ha kettő: valamit vinni-sütni?...esetleg, ha valaki türelmes, ...felvilágosít? (köszi) :-)))