Keresés

Részletes keresés

Attila G. Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1113
Egyébként a Goli "egyfélidősségében" a te értelmezésed szerint, meg egyébként is. De azért szerencsére volt kivétel... :)

Amúgy még egy apró örömöm volt a meccsel kapcsolatban. Szveti kapott egy buta gólt az első félidőben, ami a lábai között ment be, de sajnos sok buta gólt kapott. Nem ennek örülök. Hanem annak, hogy azt a lábak közt bemenős gólt Nábelek Noéminek köszönhetően visszakapták.
Előzmény: tommy d'angelo (1112)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1112
Meg kéne néznem még egyszer mert akkor ott nem éreztem piros lapos kiállításank csak sima 2 percenek !
Előzmény: Attila G. (1110)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1111
"Vereség a Váctól

A bajnokság negyedik fordulójában vereséget szenvedett csapatunk a Vác otthonában: 29-17

Váci NKSE- Óbudai Goldberger SE

29-17 (11-6)

Goldberger: Burai 1, Kordyuk 5/2, Huszák 4, Juhász 1, Lehel 1/1, Rummer 1/1

Szűcs 1, Vakarcs 3.

Már a mérkőzés kezdetétől uralták a hazaiak a játékot. Köszönhetően elsősorban a váci kapus remek teljesítményének, mellyel nem tudott mit kezdeni csapatunk.

A hazaiak sorozatban 4 gólt szereztek, miközben a mieink fontos pillanatokban ziccereket és büntetőket hibáztak. A félidőben a házigazda már 5találattal vezetett (11-6).

A második játékrészt sem kezdte túl jól Kovács Péter együttese. Tizenöt perc alatt mindössze kétszer sikerült betalálni a Váci kapuba, miközben 11-re nőtt a különbség.

Támadásaink a hazai védőjátékosoknak köszönhetően rendre meghiúsultak, ellenben a túloldalon potyogtak a gólok. A 20. percben már 25-9 volt az állás. A végjáték hajrájának köszönhetően együttesünknek sikerült kicsit faragnia a hátrányból (29-17).

Az ifjúsági csapatunk második győzelmét aratta a Váci NKSE ellen

Az első félidő 11. percében kiderült, hogy ez a mérkőzés egyértelműen a mieinkről fog szólni (2-7). A 20. percben már dupla annyi találatot mutatott az eredményjelző a javunkra.(7-14). Az első félidő eredménye végül 14-22 lett. A második játékrészben csapatunk tartotta a nagyarányú különbséget, majd a nyolcadik perctől kezdve kisebb hullámvölgybe került együttesünk, de Ökrös Csaba időkérése után ismét lábra kaptak a mieink.

Mérkőzés eredménye: Váci NKSE - Óbudai Goldberger SE 31-40 (14-22)

Góllövők: Takáts É. 7, Balogh 6, Mester 6, Takács H. 6, Bognár 5, Radák 5, Horváth Á. 5"

Forrás: www.goldberger.hu

Ismételten gratulálok az ifistáknak!
Attila G. Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1110
Basszus. Elegem van. A következőt már harmadszorra kell újra írnom az állandóan emlegetett, de nem létező karbantartás miatt! Elég!

OK. Értelek, s tulajdonképpen szóról-szóra egyet értek. Pl. a váci lányok "kicsavart" góljaival kapcsolatban. A 7-es lövőkről az információt köszi, de valahogy valakit hiányolok a névsorból.

Ami a bírókat illeti... Nem akarok senkit megsérteni, de én azért nevettem egy-két váci szurkolón ezt illetően a meccsen... S szerintem nem a bírókon múlott a meccs!

Egyetlen ítélet miatt tudnám Őket megérteni. Ábrahám Szilvia piros lapja miatt.
Mert nem értettem, miért kapta.
Lehet, hogy 2-3 méterrel közelebb ültem az esethez, mint Te - a vendégszektorban, a lépcső másik oldalán... -, de Te nem tudod véletlenül miért kapta?
Előzmény: tommy d'angelo (1109)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1109
Arra gondolok ha vezetünk akkor a második félidőt egálra hozzuk ha meg vesztésre állunk akkor még rosszabb lesz a második félidő.Dobott még hetest Rummer, Fogách és Lehel is ha jól emlékszem.
engem meg az boszantott, hogy a hazaiak akárhonnan lőttek bármilyen kicsavart helyzetből gól lett a vége mi meg a kapusba vagy a kapufára lőttük a labdát.
Egyik váci szurkoló írta, hogy a játékvezetők katasztrófálisan vezették a meccset. Én nem láttam így!
Előzmény: Attila G. (1107)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1108
Némi helyzetjelentés a handball.hu alapján (azt a sort sajna onnan nem tudom bemásolni, csak beírni) a 4. forduló után.

Csapatunk jelenleg a 8. helyen áll 2 győztes és 2 vesztes meccs után, értelemszerűen 0 döntetlennel, 88 dobott, 102 kapott góllal, értelemszerűen -14-es gólkülönbséggel, 4 ponttal, értelemszerűen :) 4 vesztett ponttal.
(Csak hogy minden rubrikát bemásoljak. :))

Csapatunk eddig 4 félidőt nyert meg (Derecske ellen mindkettőt, Vásárhely és Halas ellen elsőt), 1 félidőt hozott döntetlenre (Halas elleni második) és 3-at vesztett el (Vásárhely ellen második, Vác ellen mindkettő).

Első fordulóban a 3., másodikban a 9., harmadikban a 6. helyen álltunk, ha jól emlékszem.

Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1107
Most kicsit ellent mondanék magamnak, de melyik félidőre gondolsz?
Mert pl. a Vásárhely ellen az 1. félidőt legalább megnyertük...
De most mind a kettőt a Vác szinte simán megnyerte...
A többi stimmel.

Illetve azzal valahogy ma nem tudtam foglalkozni, miért mindig más dobja a hetest...
De talán azért, mert Vakarcs Kriszta - ha jól emlékszem, ő dobta az elsőt - csak ismétlésre sikerült, másodszorra nem mert kiállni, vagy más okból... De legalább a következő hetest Léna bedobta. S aztán nagyon elkezdtek hibázgatni. Előbb Sipeki Flóra védett egyet, majd Nábelek Noémi.

Egyébként megmondjam, mi bosszantott engem nagyon?
A rengeteg kapufa főleg az elején, s a rengeteg kapu fölé, mellé lőtt labda az egész meccsen. A kapufára menő lövéseknek - amelyek elég bátortalan próbálkozásoknak tűntek - köszönhetően is tudott elhúzni 4:0-ra a Vác... Szerintem.
Párszor szívesen megjegyeztem volna, hogy talán kontaktlencsét kellene viselni, ha ez nem veszélyes... Ilyenkor volt az, hogy pár keresetlen szó hallatszott tőlem - főleg az első félidőben. Mert nem tudtam a dolgot mire vélni. De ezt leszámítva megpróbáltam végig a tőlem telhető legjobban és leghangosabban szurkolni.
Előzmény: tommy d'angelo (1106)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1106
Megint bebizonyosodott , hogy 1 félidős csapat vagyunk !
Volt a meccs végén 10 jó percünk - az köszönhető annak, hogy a Vác cseresora játszott és kiengedtek.

Nem értem ezt a leblokkolást, jó passz alig , pedig a hangulat jó volt.Mintha hazai pályán játszottak volna a lányok !

Azt se éretettem miért mindig más dobja a hetest? A Váctól ki lehet kapni de így? Sokszor azt se tudtuk hol a labda!
Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1105
Javítás: kíváncsian, reménykedve és bizakodva...
Előzmény: Attila G. (1104)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1104
Na jó, tulajdonképpen teljesen igazad van!
Elvileg nekem is az volt az eredeti elképzelésem, hogy leszúrom őket, de változtattam ezen az állásponton.
De szerintem ennek a meccsnek is lehet haszna. Ha felszívják magukat a csajuk - ahogy a Vásárhely utáni meccsen is megtették, vagy ahogy ma megtette a Vác 3 vereség után -, ebből még bármi jó és pozitív kisülhet.
Nem feltétlenül a Dunaferr ellen, mert az a meccs nehéz lesz.
De én például kíváncsian és reménykedve várom a Vasas elleni meccset!
Csak ott pont az lesz a baj, mint ma volt a Vác ellen. Addigra túl lesznek feltehetőleg 5 vereségen, ha csak a Loki nem botlik. Otthon játszanak, felrázzák magukat, s feltehetően meg akarják majd mutatni, hogy ennél azért Ők többet tudnak.
S ez lesz kicsit gáz.
Hozzáteszem, mi is túl leszünk addigra 2 vereségen... Tehát miért ne rázhátnák fel magukat a CSAJOK is...
Másfelöl, mi is elérhetnénk valami hasonlóan szép eredményt, amit a Derecske is elért... Természetesen a Fradi ellen. Az a meccs bizonyítja, hogy csodák igen is vannak!
Miért ne érhetnének el a mi LÁNYAINK is hasonló csodákat?!
HAJRÁ GOLI!
Előzmény: Einiexia (1101)
Gregory P Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1103
Legyen elég annyi, hogy nem tévedsz! De ha ez megnyugtat, most nem lógott ki a sorból!
Előzmény: maresz2 (1094)
Gregory P Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1102
Sajnos igazat kell, hogy adjak neked!
Előzmény: Einiexia (1101)
Einiexia Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1101
Nem temettem őket természetesen, továbbra is bízom bennük és szeretem őket, de úgy gondolom, ha jól játszanak akkor dícséretet érdemelnek, ha viszont ennyire rosszul, akkor ugyanúgy hallják és olvassák azt is!!! Ha csak egy csaj száll magába, már akkor megérte...
Előzmény: Attila G. (1100)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1100
Majd a CSAJOK és az edző remélhetőleg egymás közt megbeszélik és megoldják.
Szerintem nem kell temetni a csapatot.

Egyébként ifistáinknak gratulálnék!
Előzmény: Einiexia (1099)
Einiexia Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1099
Na jó... De pont ezt kérdezem: MITŐL lesz jobb?
Előzmény: Attila G. (1098)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1098
Mondj amit akarsz... Szerintem attól most nem lesz feltétlenül jobb...
Előzmény: Einiexia (1095)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1097
VÁCI NKSE - ÓBUDAI GOLDBERGER FE 29–17 (11–6) Vác, 500 néző. V: Andorka, Hucker
VÁC: JUHÁSZ – ORBÁN 4 (1), Szilágyi, Scmidt 2, VESZELI 5, Farkas 1, GERSTMÁR 8. Cs: Sipeki, Nábelek (kapusok), Ábrahám 2, SIMON 4, Barján, Babócsi 1, Lázár 1. Edző: Kenyeres József
ÓBUDA: Gridnyeva – Baross, KORGYUK 5 (1), Huszák 4, Szűcs V. 1, Vakarcs 3, Burai 1. Cs: Polgár (kapus), Tápai A., Rummer 1 (1), Selenka, Forgács, Lehel 1 (1), Juhász 1. Edző: Kovács Péter
Az eredmény alakulása. 9. p.: 4–0. 19. p.: 7–3. 24. p.: 8–5. 38. p.: 17–7. 50.p.: 25–9.
Kiállítások: 4, ill. 8 perc
Hétméteresek: 1/1, ill. 7/3

forrás: www.nso.hu

Amúgy az előbbi cikk a www.handball.hu-n is rajta van. S még egy.
Nocsak...
Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1096
Kézilabda - Kevés gólos Goli

Végig nagy fölényben játszva, nem várt nagy fölénnyel verte újonc ellenfelét városunk élvonalbeli kézilabda együttese: Váci NKSE - Óbudai Goldberger SE 29-17 (11-6).

Négygólos rohammal nyitott a sérüléséből felépült gólkirálynőjét már soraiban tudó Kenyeres-hölgykoszorú. Az eddig három találkozója közül kettőt megnyerő vendég együttes támadásai első ízben a 9. percben eredményeztek gólt, miközben lövéseik sorra szétforgácsolták a hazai kapufát. A folytatásban is könnyűszerrel hatástalanította a pozíciós játékot erőltető óbudai próbálkozásokat a váci védőfal, így akadozó támadójátéka ellenére biztosan őrizte előnyét a szokatlanul gólszegény félidőben a vendéglátó.
A szünet után még a meccskezdetnél is gyatrábban folytatták a Kovács-tanítványok. Az első negyedórában mindössze kétszer zörgették meg a hálót, miközben egy tucatra nőtt a különbség. A váciaknak szemmel láthatóan nagy önbizalmat adott Veszeli Judit játéka és gólerőssége, és feltűnő volt a junior válogatott Gerstmár Szilvia (képünkön) erőtől duzzadó, rendszerint góllal záruló száguldozása. Mindkét edző már lehetőséget adott minden játékosának, amikor az utolsó tíz percre 16 gólos váci előnnyel vágtak neki a csapatok. A hajrára fellazult a hazai védekezés szigora, csökkent a különbség.
Összességében a minden tekintetben sokkal jobb dunakanyari együttes ilyen arányban is megérdemelten nyert az értékelhető kapus- és átlövő teljesítményt nélkülöző látogatók ellen. Váci gólszerzők: Gerstmár 8; Veszeli 5; Simon Orsolya 4; Orbán Adrienn 4(1); Ábrahám Szilvia, Schmidt Erika 2-2; Bagócsi Barbara, Farkas Veronika, Lázár Szilvia, Szilágyi Anett 1-1. A Goldberger legeredményesebb gólszerzője az 5 találatos Elena Korgyuk volt.
Kenyeres József: "Időnként remek teljesítménnyel sikerült megszereznünk első győzelmünket. Örülök Veszeli Judit sikeres visszatérésének és annak, hogy a 15 éves Sipeki Flóra személyében egy nagyon tehetséges kapusújoncot is avathattunk."

Sajnos a fiatalok bajnokiján kevesebb örömben lehetett részünk: Váci NKSE ifi - Óbudai Goldberger ifi 31-40 (14-22). A mérkőzés elején 7-1-re elléptek a vendégek és előnyüket megtartva magabiztosan nyertek. Legeredményesebb váci góldobók: Bagócsi 9, Orosz Eszter 8, Laki Laura 6 találat.

forrás: www.vac.hu
Einiexia Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1095
Na miért? Szerinted mit kéne ilyenkor mondani nekik? Kíváncsi vagyok a váleményedre!
Előzmény: Attila G. (1093)
maresz2 Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1094
Mivel nem láttam a meccset, valaki aki látta leírná, hogy Andi mennyi ideig volt a pályán, és hogy mit nyújtott. Gondolom nem sokat, de hátha tévedek :D
Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1093
Figyu! Én azért nem tettem, de csak részben ezért, mert tudtam, hogy valaki úgyis megteszi. Tessék...
Előzmény: Einiexia (1091)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1092
Köszi! Igazad van! Én voltam vaksi. Egy kép kivételével mindegyiket megtaláltam nagyobban.
Az egyetlen kép, amit nem találok nagyobban, amelyiken Adri, s ha nem csal a szemem (kicsi a kép) Forgi egymás mellett a földön csücsülnek...
Előzmény: OGSE (1084)
Einiexia Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1091
Kérlek engedjétek meg nekem hogy igenis szúrjuk le a lányokat, nem lehet mindig pátyolgatni őket, főleg hogy nem ez az első meccs, amikor így játszanak! Egy velünk szinte egyenrangú csapat NEM alázhat le minket ÍGY a pályáról! Az utolsó 5-10 perc semmit nem szépít a dolgon, igenis szálljon magába az összes játékos, legfőképpen azok, akik már régóta NB/1-ben játszanak! Az az érzésem, bár hiába szeretem őket, ha így folytatják, sok szurkolót fognak elveszteni...:(
Előzmény: Attila G. (1089)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1090
Bár a pénteki nap nekem megfelel, a Sportmaxot én sem szeretem. De hát ez van.

Az a legfontosabb, hogy a CSAJOK mindig megkapják a szurkolást, akár könnyebb, akár nehezebb percekben is!
Előzmény: tommy d'angelo (1085)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1089
Sziasztok!

Kérlek, engedjétek meg nekem, hogy most ne szúrjam le a lányokat, s a pozitívumokkal foglalkozzak!
Szveti legalább 6 bámulatos, Kati legalább 5 hasonló védése szerintem elismerésre méltó!
Az utolsó 5-10 percben nyújtott játék, amikor a CSAJOK Niki vezérletével - ahogy előttem szóló is megjegyezte - bolondott csináltak Nábelek Noémiből, úgy szintén!

Na meg a szurkolás! Ha már egy váci szurkolótól is azt hallom, hogy az az általános vélemény, hogy ez a szurkolótábor egyszer még sok kellemetlenebb helyzetben átlendítheti a CSAJOKat a holtponton és nehézségeken, s nagy része lehet a CSAJOK jó teljesítményében, az magáért beszél! S nekem is ez a meglátásom!
S én is igyekeztem maximálisan kivenni a részem a szurkolásból!

S a vezérszurkoló is elkísérte a csapatot - egyébként meg tudná valaki mondani a nevét? akkor hallottam, amikor még a Tromosban fel lett köszöntve születés vagy névnapján, de azóta elfelejtettem -, ahogy illik, s Ő is mindent megtett a nézőtérről, amit lehetett.

Most ennyit tudtam írni.
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1088
Borzasztó gyengén játszottunk ma. Huszák Niki ma is jól játszott de ez is kevésnek bizonyult , a többiek nem tudtak felnőni a feladathoz !
maresz2 Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1087
VÁCI NKSE - ÓBUDAI GOLDBERGER FE 29–17 (11–6)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1086
Jó lenne ha megoldanád a csarnok problémát. Gondolom ez neked nem okoz nehézséget! Én is örülnék, mert nekem is kicsit problémás a pénteki nap. Valahogy azért megoldom! Viszont ma a Vác meccsel foglalkozzunk és aki tud jönni annak ott a helye a csapat mellett. (mint mindig) Aki meg nem ér rá az küldje el a barátját, rokonát és ismerősét! Hajrá Goli!!!
Előzmény: tommy d'angelo (1085)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1085
Nem lepődnék meg ha 12-ikén lenne a meccs mert ha jól látom a Dunaferr elleni meccs is pénteken lesz, abszolút "nézőbarát" időpont. Egyre jobban utálom a Sportmaxot !!!
Előzmény: Attila G. (1081)
OGSE Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1084
A villogo kepre probaltal mar klekkelni? Mert ott van vagy 50 kep!
Előzmény: Attila G. (1083)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!