Egyébként értem hogy mit szeretnél. A tavalyi csonka szezon,kevesebb meccs miatt kevesebb meccsre mehettünk,ezért kár ért minket is,ezért gondolom valamivel olcsóbb bérletet szeretnél idénre. Nem tudom mennyire feszes a költségvetés(szerintem nagyon),és gondolkodnak e valami kedvezményben. Időarányosan olyan 5-6 ezer ft-ról lehet szó,biztos valakinek ez is sok,de én úgy vagyok vele,veszett már ennél több Mohácsnál.Szóval én el tudnám engedni. A sportvilágban az van,hogy valahol adnak kedvezményt,valahol nem. Sőt vannak helyek,ahol a szurkolóktól várnak most egy kis anyagi hozzájárulást a költségekhez. Meg olyan profi klubok is vannak,ahol lehúzták a rolót.Ha ez a szezon is csonka lesz,akkor rengeteg klub csődbe megy(nem hazánkban),de itt is megérzik.Most sem véletlen,hogy ilyen sok viszonylag jó amcsi játékos jött a ligába.Gondolom egész Európában meg kellett húzni a nadrágszíjat.Szóval ilyesmi van a sportvilágban.
Jaaa...hogy nem korrektül zárták le a tavalyi szezont.Folytatni kellett volna? Jaa nem lehetett? Akkor is! Értem:):)
Vagy kártalanítani mindenkit? Az őröket az elmaradt őrségért? A felmosórongy beszállítót az elmaradt 12 db rongy áráért? A büfést az elmaradt perec bevételért? Sporit az elmaradt tudósításért? Tiszta sor::::))))
Milyen hírek? Jelenleg azt tudnák mondani,hogy nem tudjuk mi lesz. Azt sem lehet tudni,hogy 3 nap múlva mi lesz. Ha meg megkapnád a bérletedet féláron holnap,aztán 1 hét múlva szólnának hogy bocs még nem jöhetsz,aztán megint nem jöhetsz,akkor mit szólnál?
Felelősséggel biztosat,szinte semmit nem lehet mondani. Ugyanez van mindenhol. Sportban,iskolákban,munkahelyeken stb.
Az a biztos,hogy semmi sem biztos. Ha meg mondanának valamit,aztán változna a helyzet és mégsem úgy lenne,akkor te lennél az első aki nekik menne.A klub vezetőinél sokkal befolyásosabb emberek is széttárják a kezüket: Semmit nem tudunk 2 napnál előrébb mondani.
Én az idén nem is árulnák bérletet. Ha lehet menni,akkor mindenki vegyen jegyet a megszokott helyére(ezt gondolom tudnák biztosítani),vagy havi bérletek,stb.
Engem nagyon felhaborit, amit a berlekrol hallani. Semmi hivatalos persze, mert hirek nincsenek.
Tavalyelott nem volt rajatszas, buktunk a berleten, de ilyen van, szar a csapat, nincs playoff.
Tavaly az alapszakasz sem ment le, a berletarral kozepszakaszt es rajatszast is fizettunk.
A hirek szerint (ellentetben a noi kezisekkel, ahol ugyanez a vezetoseg jelenleg ket szezont ad egy araert) a berlet ara ara ugyanannyi lesz, mint tavaly volt. Egy olyan osz elejen, amikor elore latszik, hogy most sem lesz sok nezok elott elott megtartott merkozes. Es nem lehetnek illuzioink, ebbol a 28 ezerbol sem fogunk semmit se visszakapni.
Szerintem undorito ez a hozzaallas es talan pelda nelkuli is az orszagban, de fehervaron biztosan a tobbi klubhoz kepest. Eddig voltam berletes, de gondolom, ez nem sokaknak faj ;-)
Mondjuk abban pont az van, hogy még legalább 2-3 hét kell, hogy teljes intenzitással edzhessen. Egyelőre csak a bemelegítést és a non-kontakt részeket csinálta a többiekkel, aztán dobált kicsit, és még egy hónapig nem foghat súlyzókat.
Minimális kutatómunka után felfedezhető, hogy ez magyar (kosárlabda?!) sajátosság. (Nem, nem jó ez.)
falcokc.hu/jatekosok
bckormend.hu
olajofficial.hu/a-csapat-aktualis
Úgy látszik sehol nem lett még feldolgozva, hogy lenne igénye az egyre inkább tengerentúli/európai sporton (is) szocializálódott szurkolóknak egy up-to-date weblapra.
Ez azért komolytalan. Ha más se frissíti a hivatalos honlapját, akkor a miénk is jól van így? Jó magam is dolgozom weblapokkal, és úgy, ahogy van nem telne 10 percbe aktualizálni az egészet. Azért csak egy profi klubról van szó és igenis ezekre a dolgokra oda kellene figyelni.
- Csapatfotó a tavalyi, amíg nincs új, addig ne a tavalyi keretet nézegessük már, le kell szedni. Az új keret meg szinte adott, minimum a neveket aktualizálni kellene.
- Edző: Shivek? :)
- Menetrend: teljesen üres, pedig nyilván az egész felkészülésünk le van már kottázva.
A tabella hivatkozás is rossz helyre visz. Majd ha lesz bajnokság talán értelmet nyer.
Az utánpótlás fülbe már bele sem néztem.
Félreértés ne essék. Én speciel látom a jó dolgokat is, de a weblap(nem)frissítés amatőr.
Nem fikanick vagyok, nem tehetek arról, hogy kevés lehetőség adódik itt szakmázni.
Nem is hetek óta olvasom a fórumot, és senkiről se tudom szerencsére itt azt, hogy kicsoda. (Najó talán Sporttársról sejtem, meg persze Keller Jánosról :D, utóbbi mondjuk keményebb dió volt.)
Direkt leírtam, hogy a honlapon van pontatlanság (edző személye) és elütés. Tartom magam ahhoz, hogy nem az említett dolga a honlapot böngészni és szerkeszteni.
Pénzt a klubtól sose kaptam. Jöhet az X ( legyen az bármi ), puszit nem kérek.
Ekkora hisztit lecsapni... pedig jó indulattal írtam. :)
tekintttel arra hogy fikanick vagy, nem csodálkodhzom hogy nem tudod hogy ki vagyok :D
azért az erősen bazdmeg, hogy a csapat szakmai munkájáért felelős VEZETŐEDZŐ neve, és képe szerinted egy elütés - gratulálok ehhez az amatőr szemléletedhez, és további sok sikert kivánok az életedhez
ez már Fofóra nézve is ciki és tiszteletlenség
tudod itt arról vam szó hogy egy profi klubnál figyelnek a részletekre, és ez krvára nem részlet és nem apróság hanem fontos - te melyik profi csapatnál láttál már olyat hogy lecserélik az edzőt de egy negyedéven át még a régi edző mosolyog a hivatalos honlapon???? erre ment a fika, mert Jmmy évek óta tolja ezt a szar "brendépítős" dumát aminek semmi látszatja nincs
ha ismernél, vagy ha nem pár hete olvasnád a fórumot, akkor meg értenéd az iróniát a lenti hsz-ben
ahhoz képest hogy bérkommentelő vagy, ennyi erővel a honlapot is korrigálhatnád
puszillak, béke veled, több reakciót ne várj tőlem mert kapod kicsi x-et
Komolyan nem tudom ki vagy, de te láttál már céget, ahol a felső vagy középvezető a cég honlapját bújja egész nap pontatlanságokat és elütéseket nyomozva?
Csak mert, akik brand építésről beszéltek, azok a vezetők, nem pedig XY sajtós/marketinges, akinek ez amúgy tényleg dolga lenne.
Megint a semmiből jött egy 11 soros hozzászólás, amiből:
2 a csapatról szól
2 Lóránt
3 pénztárca turkálás
4 fent kifejtett, indokolatlan fikázás
Komolyan, ha küldesz egy címet szívesen küldök egy ASE bérletet a 2020/2021 szezonra (ha lesz ilyen). Ott van Lóri / Báne / és egy ASE honlap, ahol szintén minden friss és Faust, Putney, Evans még kerettagok, tény az ottani marketingesnek nehezebb dolga van évi 7-8 légióssal :)
“Értem én, hogy a fórum (is) agyhalott állapotba került, a mai bejelentéssel kapcsolatban a beírók 33%-a szolnoki, és ez zavar, de ez nem lesz másképp a jövőben sem, mert akinek saját véleménye van, esetleg kétségei, fenntartásai, annak nincs itt helye, mert annak szavait kiforgatja itt pát ember, és két perc múlva az illető már a valódi írott tartalomtól függetlenül vezetésgyűlölő, meg fikázó, és ellenség(es)
ha ebben lenne változás, talán lenne újra élet a fórumon”
Törölt nick ( nem tudom kiírta, pont nem néztem a fórumot pár napig) szerint ezek a hozzászólasok voltam “kiforgatva“ és “tartalomtól függetlenül vezetésgyűlölőnek“ titulálva.
valóban, eddig az off-season elég jónak tűnik...bíztatóak az igazolások, Fofó is fókuszáltnak tűnik -bizakodjunk
Silyesanyi után szabadon: ejjjjj, ha Lóri is itt lenne még! cikázna az Alba-villám!!!
amúgy nem vágom, honnan került elő a pénzeszsák - kosár is, hoki is elég komolyak az igazolások, most már csak a brendet kell építeni
ui: két és fél hónapja van hivatalosan új vezetőedzője a felnőtt csapatnak de a klubhonlap szerint még mindig Shivek a kócs - ebből a benga sok pénzből nem futja egy kemény 3 perces műveletre kicserélni egy nevet meg egy képet? ti brendépítők!
Egyébként a legbiztosabb indikátora annak,hogy jók lehetünk az az,hogy a rivális csapatok szurkerei kezdenek megőrülni,idegeskedni,minden hülyeséget kitalálni rólunk,játékosainkról,edzőről,és egyre jobban utálják az Albát.
Tök jó ez így! Szuper! Csak így tovább! Inkább utáljanak bennünket mint sajnáljanak.
Valóban félreérthető volt Fofótó a fiatal szabályról az a mondat,de mindenki tudja hogyan gondolta. Nem is ez a lényeg,hanem mint mondtad,hogy melyik fiatal hogyan állja meg a helyét. Vannak többen is,szerintem talán az okozhat gondot,hogy mindenki kapjon lehetőséget. Az lenne ideális,ha közülük 1-2 gond nélkül, fokozatosan jobb teljesítménnyel bejátszaná magát a csapatba. Ilyen erősségű keretben elég nehéz lesz ennyi fiatalnak komoly játékidőt adni,az eredménykényszer mellett.
Szerintem ezt nem is mondta senki. Persze, hangsúlya válogatja.
A kezdőbe talán Lukácsnak van a legtöbb esély, bár ez nyilván ellenfél és poszt függő is lesz. Mindenesetre én nagyon kíváncsi vagyok, hogy állják meg a helyüket a fiatalok.
Omenakának olyan vállai vannak mint LeBronnak... Egy u23-as kell a kezdő csapatba, el tudom képzelni, hogy ő lehet az.
Luka azért szerintem dobott le valamennyit a videó alapján. Fontos lenne hogy ő jó formában legyen, és megússzon végre egy szezont komolyabb sérülések nélkül.
Lukácsról lehet tudni valamit? Felépült a betegségéből? Szerintem ő a másik fő esélyes a kezdő csapatba kerülésre.
Csak trollkodtam, nyugi. Nyilván rendben vannak a papírjai, itt játszik évek óta... Az meg, hogy valóban mindegyik 5-6 évvel idősebbnek néz ki, amennyi a papírjaiba van írva, mondjuk úgy, hogy a folklór része...
Curry nyugodtan hajthat Zozón és Benin, így nem lesz ember Andersonra :-)
Jó kis szezon lesz ez, már várom, csak nehogy mindigon kelljen lesni, mert nehezebben viselné a szervezetem a szaggatásokat :)