Tech-pro hozzáállása volt a nyerő !:D Engem nem bántottál meg! csak mentegetni próbáltan a topikos társunkat. De első sorban neki is szólt mert a Te hozzá szólásod akkor még finom volt és nőies, de most nem értem a kirohanásodat ? Humorérzéked is tönkrement a cserjédddel együtt?
UI:OFF " Olvasás leckét vennék hölgytől kor 20-40 között "
Az az érdekes,hogy nem csak a valodi kokám ment ki tavasszal,hanem vele egyidőben a már vagy 5 éve meglévő szépen növö afrikai(kokainmentes)kokám is,szoval ez valami csak rájuk hato nyavalya lehetett:((
A dilis szarkám kiszabadult a kalickájából, és letörte az egyik jackfruit magoncom felső levelét a tövében tartózkodó rüggyel egyetemben. Szerintetek túléli az ilyet a jack?
Musa tropicana többféle magasságban eladók ill. musa basjoo (télálló banán) ,olcsón eladók, 1000 ft-tól!!! vagy cserélném másfajta banánra!!! Valamint gulan gyógynövény eladó! tel:06-204274882 e-mail: lackoka84@vipmail.hu
Na az én kólám még bírja, bár e legrégebbi levele kicsit barnul, de nem vészes. Viszont a kakaóhoz hasonlóan klorózisos. olyan 5-6 levele lehet. Majd teszek képet róla milyen a növény most.
Megsértődtél , aztán mire fel? Egyébként se kiabálj , ez nem az a hely! Nem azt írtam , hogy cucurbia kokát rendelt , hanem azt , hogy a vámosok gondolták , hogy az van benne. Próbáld meg értelmezni amit olvasol! Ha nem megy elsőre , bátran fuss neki még egyszer , meglátod előbb utóbb sikerül:-))
Én már legalább 3-4 x probéálkoztam,kb 5-6 külömböző fajtával és eredmény ugyanaz.Szépen gyorsan kikel,majd az első levél után elbarnulva elszáradva kimulik.Volt amelyik többcsirásként még ugy ahogy ujra ujra kihajtogatott,de minden növénnyel ez volt.Egynlőre nem probálkozom ujra.
Igazad van. Ha kokacserjét akarok kérek a botanikus kertből,azt nem külföldről rendel az ember:))Sajnos az enyém ugyis kipusztult most tavasszal valamiért.
Egy ritka dk-ázsiai disznövény palánta,sajnos azota sem láttam sehol csak amikor májusban kiárusitották. nem volt felbontva a csomag,és a növényEÜ-söket már szinte töviről hegyire ismerem vannak tapasztalataim,ezt ők nem bántották.
Igazad van, de van, amikor ráül a Vépéópé a külföldről rendelt növényekre, mert nincs rajta a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal jegyzékén, vagy nincs növényegészségügyi bizonyítványa stb.
Ezért aki teheti EU-ból rendeljen növényt, mert ott ez a kockázat nem játszik.
Nekem egy rossz címre vitte a postás egy kis csomagomat, majd szóvá tettem és 2 hónap után kaptam meg a citrus limettioides magokat. Mérgemben elvettem, a magok meg "mérgükben?" kikelltek egytől egyig.
Szerintetek hol lehetett május 24 ota egy csomagom?? Május 24 én postára adott Malajziai csomagom tegnap megjött benne egy már kóróvá száradt növénykével.:(((
Mint geográfus, tájékoztatlak, hogy van sima narancs is :). A nápolyi narancs a legfinomabb egyébként, és egyben a legrondább. Ezt meg mint turista mondom :D
Sziasztok! Olvasgatom milyen különleges nővényeitek vannak nekem magom van meg kiwim, de elég satnyák sajnos. Betársulnék egy nővény rendelésbe posta díj elosztjuk termszetesen. Kanna nővényt szeretnék ez nem az a most divatos kanna virág (Sceletium Tortuosum )