Középkonzol mögé benézve. Múlt héten volt kibontva középkonzol és nem emlékszem, merre megy a hőfokszabályzó bovdenje. Azt hiszem, a kesztíűtartó irányába, mert ott van a fűtéscsap is.
1.6-os 5 ajtós 2005-ös Lacettivel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
kb fél éve van nálam az autó és az utóbbi 2 hónapban tapasztaltam furcsa hangot "vibrációt" aminek azóta sem tudom az eredetét
Első alkalommal városon kívül és nagyobb sebesség mellett volt tapasztalható leginkább arra hasonlított mint mikor az ablakot bizonyos magaságban
nyitva hagyva a levegő "rezonálni / vibrálni" kezd (hozzá teszem, az összes ablak fel volt húzva).
Később olvastam hogy esetleg a motorháztető okozhat hasonló tüneteket. (bár nem gondolom hogy jelen esetben ez lenne a probléma)
Viszont az utóbbi időben már városon belül széltől védett helyen és alacsonyabb sebességnél is előjött ez a tünetet, ráadásul erőteljesebben jelentkezett
Hasonló ahhoz mint mikor deffektet kap valaki, és nem csak füllel volt érzékelhető. A kerekeket ellenőriztem ránézésre minden rendben van / volt velük
Tapasztalt bárki bármi hasonlót, mi lehet a hiba oka!?
Mikor konkrétan rákérdeztem, hirtelen 20ezerre változott az ár és a hegesztésre ugyan garanciát vállalnak, de mellette bármikor elrepedhet újra. :( Így sztem jobban járok egy bontott példánnyal.
Én hallottam már olyanól, hogy Aveo csonkot adtak, nagyon hasonlítanak, de nem jó a Lacettihez. Ahegesztés is teljesen jó, ha szakember csinálja és ha van értelme hegeszteni.
Egy Lacetti 1.6 SW repedt öntvény kipufogócsonkjának javítását milyen módon érdemes megoldani? Egy közeli műhelyben 15000 az öntvény hegesztés, kérdés, hogy ez mennyire tartós megoldás. Helyben mindjárt cseréltetném a flexibilis csövet is. Bontott öntvény leömlőt 16-20-25ezerért találtam, így a csere is megoldható. Szokott esetleg gond lenni a tőcsavarokkal? Berohadás, bennszakadás...ilyesmi. Melyik megoldást javasolnátok? Köszönöm!
Ugyanez történt ma az én autómmal, csak nekem az utastér világítás nem kapcsol be, csak ha kinyitom az ajtókat. A vissza jelző néha felvillan, van ,hogy folyamatosan ég.
Ahogy sebike írta, csak a D oszlop borítását. Óvatosan, finoman és próbáld meleg helyen. Hidegben nagyon könnyen törnek a műanyag fülek. Amúgy is könnyen eltörnek.