A mi családunk: apa anya meg a két gyerek :D skaccok 3 és 5, várom az 5leteket ha tényleg van :D most még csak gondolatban van meg hogy hova, az sem teljesen tiszta még... :D
Aham köszike, próbálkozom arrafelé is, csak közben elunja magát az ember, igazából azért néztem be ebbe a topikba, hátha itt vannak még élő emberek akik néha - néha aktívak is és azt hiszem bejött :D közben keresgélek a kirándulással kapcs. meg várom majd a reakciókat amonnan...de addig is szórakoztatom magam..igyunk! :D
Még szerencse,hogy ez önkiszolgáló,mert az elmúlt pár napban senki nem szolgált ki.Még rendjel is eltünt az éjszakai életből.Igaz tegnap én sem voltam,de van felmentésem.Olaszországból ékezett parmezánt kellett azonnal elhasználni.Jó kis rucolás-tejszines-fokhagymás-szárított paradicsomos gnocchi tetején lelte meg helyét :)))
Sati,ha sokat halogatod a képeket,még a végén leelőzlek az én friss képeimmel Rómából!
Érdekes témák ezek, én pl. mostanában kezdem el tervezgetni az idei "kirándulásunkat" szeretném elvinni a családot tunéziába, vagy esetleg horvátországba, most éppen infókat gyűjtok, azt mondták nekem h itten majdan sok okosságot magamba szívhatok há gyüttem :D
Egyébként imádok utazni, ha lehetne körbeutaznám a világot, de mostanában se időm se pénzem nem volt hozzá, reméljük ez megváltozik a közeljövőben :))
A római mese is érdekelne, arra (se)nem jártam még,izgatottan várom, bár tudom h milyen nehéz ennyi kép közül kiválogatni a megfelelőket és átszortírozni, miegyéb ( sajna képfüggő vagyok, és ezt mások is érzik, lehet ezért kerülnek mostanában a barátok?! :D :D )
Egyébként inni is szeretek, kv-t éjjel-nappal minden mennyiségben, alkoholt csakis (jó) társaságban :)