Keresés

Részletes keresés

orlanda Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1106
angolul.
Előzmény: orlanda (1105)
orlanda Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1105
E. Büchkter közeli munkatársa Dr. Csabai Dóra, nemrég jártak Budapesten, aholis E. Büchkter sajtótájékoztatót tartott "A rózsaszín sipkás lámák paradicsomfogyasztási szokásai a darwini orángutánok diótörővé módosult metszőfogainak fényében" címmel. Vörösre tapsoltam a tenyerem.
Előzmény: Mikolt (1104)
Mikolt Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1104
emlitettem mar valahol a neten, hogy en csak dr. Csabai Doranak hiszek. ha az o irasaival bizonyitod allitasod, akkor elhiszem:)
Előzmény: orlanda (1103)
orlanda Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1103

lám a láma ....

a láma az a szent ember, aki a paradicsomok vadászatát koordinálja, ezért van neki piros vagy sárga sipkája. A piros szín azt jelenti, hogy kitört a paradicsomvadászati szezon, a sárga pedig azt jelzi, hogy még éretlenek a paradicsomok, ezért kénytelenek még tejet inni. (jaktejet) Aki a mérgező tejivászat után még életben marad, az mehet paradicsomvadászatra.

Most olvastam egy bizonyos E. Büchkter publikációjában ezeket angolul az interneten, úgyhogy biztos igaz.

Előzmény: Mikolt (1098)
orlanda Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1102
Vagy elment Etiópiába, ahol megállapította, hogy a nők nem menstruálnak ellenben sokan vannak és ebből megfelelő tudományos következtetést vont le. De hogy ilyen körülmények között a férfiak spermájával miért nem történik soha semmi .... mindig csak a nők menstruációja "mérgező állati fehérje terméke"....
Előzmény: AliceCsodaországban (1097)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1101

Hát hol tart ma az oktatás?

Általános iskola 7.-8. tananyag... és az illető ma egyetemista. No comment.

Előzmény: manojoe (1099)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1100
(Még csak annyit, hogy mindeme tudást a gugliban találtam secperc után, miután beütöttem azt a két szót, hogy orangután életmódja. Valami miatt nem tudom belinkelni...)
Előzmény: AliceCsodaországban (1097)
manojoe Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1099
(Engem nem érdekel a vegatarianizmus. Csinálja, akinek jólesik, számtalan vega haverom van, volt, lesz, finom kajákat csinálnak ők is. De hogy egy ekkora isten állatja, mint Jablko, aki beszopja azt a baromságot, hogy a menstruáció a húsfogyasztás következménye, egyetemre jár...??? Hát hol tart ma az oktatás? Bocs hogy belepofáztam, nem is hergelem itt magam tovább.)
Mikolt Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1098

az nem a lama?:)

kozben eszembe jutott, hogy nekem mi kulonos meg: aszongya a holgyemeny, hogy 4 honapja "tert meg". nos, en nem mernek ilyen hevvel terjeszteni valamit, amit joforman meg en sem tapasztaltam meg.

Előzmény: orlanda (1096)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1097
No csak várj, hamarosan jön egy idézet Kytka Hymar-től, aki  író, szülésznő, laborasszisztens, természetgyógyász, lelkész, lélektanácsadó, reiki mester és tanár, élettanácsadó és anya, és secperc alatt bebizonyítják neked, hogy ez a 30 éves természetguru már az emberszabásúak életmódjában is megcáfolta a darwini elméletet..
Előzmény: orlanda (1094)
orlanda Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1096
Az egy szent állat Tibetben. Ezért vadásznak paradicsomra.
Előzmény: Mikolt (1095)
Mikolt Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1095
marha:)))
Előzmény: orlanda (1094)
orlanda Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1094
Tudod te milyen fárasztó a vad paradicsomot befogni? Állandóan elugrik az istenadta. Mármint a tibeti vadparadicsom, nem az a közönséges ...
Előzmény: AliceCsodaországban (1092)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1093

Elnézést, a lényeg lemaradt...:

Majomősünk élelmét főként vadászattal szerezte meg. Vadászattal, amelynek sikerét csak az ősmajomcsorda megfelelő szervezettsége biztosíthatta, ami sok tekintetben hasonlított más ragadozófalkák szervezettségéhez - az azonos célok gyakran azonos megoldásokat sugallnak. Még napjainkban is sok a közös vonása az ember és a farkasok, a hiénák, az oroszlánok vadászatának.

Vadászat: teccik érteni???????

Előzmény: AliceCsodaországban (1092)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1092

Orangután???

Hát lássuk...

A legfrissebb tapasztalatok szerint az orangután is képes szerszámot készíteni: tíz óra alatt megtanulja, hogyan faragjon pattintott követ, s azt is, hogyan lehet elvágni vele az élelmet tartalmazó ládát áthurkoló kötelet. S noha az orangután csak a harmadik a majmok intelligencia-rangsorában - megelőzi a csimpánz és a gorilla is -, eszközkészítése nem egyszerű utánzás. Például kisebb követ pattint, mint amekkorát mutatnak neki - ez kevesebb időt és erőfeszítést igényel - s a követ nem az ujjai között fogja, ahogy látta, hanem a fogai közé szorítja, s így próbálja elvágni a kötelet. Miért nem készítenek mégsem szerszámokat a természetes körülmények között élő mai emberszabású majmok? Valószínű, hogy a kitartásuk kevés ehhez - nem rendelkeznek a tartós figyelemösszpontosítás képességével. Őseink mintha türelmesebbek és céltudatosabbak lettek volna, s ebben nem a mai majmokra, hanem inkább a falkákban élő mai ragadozókra hasonlítottak.

Namármost ha valaki azt mondja, hogy a növényekre vadászni kell, hát megeszem a nyúlszőrkalapom isten bizony.

Előzmény: Stoner (1090)
Mikolt Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1091
meg ahogy tevedsz. lazasan elkapja a kisebb madarakat, tojasokat, gyikokat, ha eri.
Előzmény: Stoner (1090)
Stoner Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1090

Gabi!

Ne gyere ezzel az elavult sztorival a fogakkal... Nézd meg a bélrendszeredet. A hús és mindenevőknek olyan szép kis gubanc van a vastagbelükön, hogy csuda...Azok a fogak, amiket te tépőknek gondolsz, a magok feltörésére voltak, valamikor. Az orángutánnak milyen hatalmas metszőfogai vannak, pedig csak növényeken él.

Előzmény: Gabiiiiii (943)
Stoner Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1089

Gabi!

Az ideológia és a tudás két különböző dolog. Olvass! Rád fér.

Előzmény: Gabiiiiii (940)
Stoner Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1088
Alice...! Nem te voltál a mesebeli szamár?
Előzmény: AliceCsodaországban (939)
Stoner Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1087

idike2002!

milyen szempontból? Ha orvosi szempontból mondod, akkor nagy baj, mert a vérátömlesztésnél agglutinálódtak a vérlemezkék és kaputt...

Ha viszont étkezési szempontból, akkor elég nagy volt a zűrzavar.. Sok embernél nem lehetettt tudni, mitől vannak gyulladásai, vagy vesebetsegsége, miután kiderült, hogy évekig olyasmiket evett, ami nála agglutinációkat okozott, csupán el kellett hagyni azokat az ételeket.

Előzmény: Törölt nick (938)
orlanda Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1086

Utolsó kérdésem mára: nem ismer valaki véletlenül olyan természeti vega népet, ahol a férfiaknak nem termelődik spermája és mégis így ejtik teherbe a nőket?

Esetleg olyan természeti vega népet ahol a nők nem menstruálnak és a férfiaknak nincs spermájuk és mégis születnek gyermekeik? Megoldódna a szeplőtelen fogantatás dilemmája .... hatalmas természettudományos és hitbéli felfedezés lenne....

orlanda Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1085

"Ki az, aki közületek egy olyan nőgyógyászra bízná magát a terhessége alatt, aki azt állítja, hogy a menstruáció az nem más, mint az állati fehérjék okozta méreganyag tisztulása??????

KI az, aki egy ilyen orvoshoz fordulna, ha beteg???" mintájára:

Te rábíznád-e magad olyan urológusra húgycső fertőzés, prosztata megnagyobbodás esetén, aki azt állítja, hogy a sperma az nem más, mint az állati fehérjék okozta méreganyag tisztulása?

Ha megbetegednél hozzáfordulnál?

Előzmény: Stoner (1079)
Mikolt Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1084

Anna,

meg nem kaptam toled valaszt a kerdeseimre...

orlanda Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1083
Te tudod melyik az a természeti nép ahol a nők nem menstruálnak és mégis megfogannak? Pls.
Rorimack Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1082
A nőgyógyász nem körzeti orvos... ;)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1081

Baromság.

Az ilyen kóklereket meg olvassa az, akinek két anyja van...

orlanda Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1080
Te menstruálsz?
Stoner Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1079

Alice...!

Ha növényeken élsz, nem leszel beteg, ergo: nem kell orvoshoz menned. Olvasd azt a cikket, amit Jablko adott.

Előzmény: AliceCsodaországban (1029)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1078

Akkor a husevok mind rosszul taplalkoznak. A nyulunkat tenyleg nem erezni, pedig a nappaliban el, a macskaalmot meg ekson utan azonnal pucolni kell, pedig a furdoben van eldugva a zart macskabudi. Majd vegakosztra veszem a cicusomat...

Micsoda erv....

Előzmény: Törölt nick (1077)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1077
Nekem van egy hasonlóan táplálkozó férfi ügyfelem (nem menstruál!:-). Tőle hallottam, onnan tudhatjuk meg, hogy ha rosszul táplálkozunk, hogy az ürülékünk büdös. Hát nem egy parfümillatú az biztos.
Előzmény: bokor (1076)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!