Keresés

Részletes keresés

Ziggy Stardust Creative Commons License 2004.08.16 0 0 2308

Sziasztok!

No itt vagyok!

Andriska nem volt korrekt a tájékoztatás terén: szeretnék menni aug. 20-án, de dógoznom kell, ezé' nem tudok menni, csak egy órára rapid jelleggel.

Ellenben, augusztus 21-én (szombat) ego-szülinapom szintjén nagy szeretettel várok mindenkit a Windsorba.

Peti! Gratulálok a gyermekhez, javaslom a Jónás Nándor nevet, s remélem kevesebbet fig inni, mint az apja.

Üdv, puszi.

cibkat Creative Commons License 2004.08.16 0 0 2307
Akkora ötletem támadt a következő táborra! És az ötlet összefüggésben a tegnap esti frenetikus programommal, amikor is néptánc fesztiválon voltam.....
mamut_ Creative Commons License 2004.08.15 0 0 2306

Zozo!Holnap átmegyek Kocsis Pista bácsihoz és megkérdezem hogy van-e neked alvási lehetőség a könyvtárban!Aztán holnap ha megtudtam akkor irok ide (vagy ha nem nézed akkor az e-mail cimedre) hogy mi a pálya!De nem auto pálya!Nah akkor irok holnap.Remélem nem fogom elfelejteni!

nah puszi mindenkinek!

cibkat Creative Commons License 2004.08.15 0 0 2305
Zozo! 20-án alhatsz kint a táborban, egyéb napok szállásával érdemes lenne Pista bácsit felkeresned, hiszen a könyvtárban vannak ágyak!!!
cibkat Creative Commons License 2004.08.15 0 0 2304

Azta gyerekek! Szeretem, mikor ilyen sokat kell olvasnom 1 nap kihagyás után.

Na akkor: ÜDV ZETOR! Nagyon örülök, hogy körünkben vagy.

Andráske! Látod, ezt szeretem, hogy 12 év után még mindíg rendszeresen meglepsz. Pl. ezzel a hajtűkanyarral. (Azt már csak apróbetűsen merem megjegyezni, hogy nem is igazán értettem..) De egyszerűen mindíg egyre szórakoztatóbbak a beírásaid. Codálatosz!

Gerda! Naná, hogy jár a fagyi névnapsünporontynak. A te irodalmi gondolataidat mikor láthatjuk már itt? Fogy a türelem...

Peti! Nagyon örülök, hogy más nőtől jön a gyerek. Hiszed vagy nem. Én egy ennyire rugalmas csaj vagyok, hogy még ez is belefér. He-he. És annyira, de annyira, de annyira büszke és boldog leszek, ha megszűnsz füstölögni!!!! Csak akkor ki használja majd gyötrelmek közt az ezüst hamusomat?! De akkor már igazán jó szülők lehetünk. Te sem füst, én sem füst és ezzel nem bomlasztunk, hanem mondhatjuk a többieknek, hogy látod, mi sem!

A Sündörgést én is gyakran előadom. És oly' sok mindent eszembe juttat...

Ági! Olvastam, hogy helyszínt keresnek az új Bakterházhoz. Hajrá! Befuthattok!

Képzeljétek! Kapom szombaton az SMS-t, hogy mikor érek már a Winben, hiszen ott vár két kis sünm. Mire én Baungartnert megszégyenítő módon, F:Ági testi épségét is kockáztatva száguldok a tetthely felé (hiszen hív a család) és mit látok?! Két IGAZI sünit. Nem ám fogpiszkálósat! Rendeset. Ott jöttek-mentek. Na ezt űbereljétek! Ilyen szórakozóhelyünk van nekünk!

Szülinaposok! Ide az ajándékkívánságokkal! Jöhet több is, majd válogatok. :)

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.15 0 0 2303
egyedul megyek nem a baratnommel es muszaly lesz aludni valahol legalabb meg 2 napot el akarok tolteni ha mar megyek 1 napra nem mehetek es visza -tul nagy luxus lenne.......
mamut_ Creative Commons License 2004.08.15 0 0 2302

Zozo!

Gyere már te is 20án!Sajnos én nem tudom azt mondani hogy ott leszek szeptember 4én mert szeritem akkor nem tudok lenni.De ez még nem biztos.Az a tuti hogy most 20-án ott leszek és nagyon remélem hogy te is leszel!Amugy megnéztem neked a suoba árat és nem éri meg!Nagyon drága!Jobb helyet meg sajnos nem tudok de ha jöttök akkor tudtok aludni kint az ifjusági táborban 20án.

Remélem jöttök!

Előzmény: megyaszaizoli (2301)
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.15 0 0 2301

szeptember 4 re ki szavaz

1 Zozo

2 F.Agi?

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.15 0 0 2300

helloka

lesz-e szept 4enn tali mert hanem megyek 18ann es akkor ott leszek az afterbulinn

nyanyett Creative Commons License 2004.08.14 0 0 2299

vagyis nem- hanem _ :)))

pusza mindenkinek.

Előzmény: nyugatinyúl (2297)
nyanyett Creative Commons License 2004.08.14 0 0 2298

Halej.

Figyelem emberek:

Gerda címe: nola_@freemail.hu

Előzmény: nyugatinyúl (2297)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.14 0 0 2297

Gerda emilcime nekem is kellene, mert irtam neki a sünmama altal szerkesztett listan szereplö cimre, de az biza nem müködik, valami biztos hianyzik rola, nem volt elolvashato (nola-_@freemail.hu)

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.14 0 0 2296

te antikommersz andráske, en, ha közhelyes, ha nem, csak bocsanatot kerek itt töled, bar nem hittem, hogy viccesnek szant bejegyzesem igy szivenüt... Az meg, hogy a gratulacios ivashoz még 30 km-t kerekezel is, nagyon jol van igy, te vagy eddig a leg-gratulalo, megjegyeztem, igazan kedves volt töled!

Különben meg a kis lenynek tegnap azt enekeltem a szerelmem pocija fölött, hogy de szeretnek en is hej jo sokaig elni:)))

Nagy öröm nekem, hogy csaladunk ujabb tagja lett forumos, hajra Zetor! Es figyelitek, hogy majd minden sün micsoda irodalmi venaju bejegyzesekkel rukkol elö? Hiaba, no, tehetseges porontyok! Fözes es mosogatas közben meg hetek ota egyfolytaban a sünindulot dudolgatom, es minden sornal eszembe jut a nev viselöje!!!

and4 Creative Commons License 2004.08.14 0 0 2295

Te "Mamut" nagyon vigyázz mielőtt a vezetőség egyes részeit ostromolni próbálod. Adalék: olvastam én ilyet, hogy a Mammutot 2 db m-mel írják egyes helyeken, bár szép vagy így is de monumentálisabb lehetnél 2 db m-mel. Valamint a bálványosi elit helyen történő sörrel te bizony tartozol, de majd ma a winiben törleszthetsz. Vigyázz!!!!

A

Szeretném GERDA eléhetőségét ide: (mindenféle kommersz névnapjókívánságok nélkül bocs) and4@freemail.hu

A

zetor a semmi közepéről Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2294

Üdv újra itt.

Nem tudom kit érdekel még  de Zsuzsának szól ez.

pszichodrama.lap.hu

www.furedi.hu/pszichodrama

itt egyhetes táborokat és éves csoportokat is szerveznek

Üdv

(U.i.:Remélem nem zavartam.)

zetor a semmi közepéről Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2293

Végre sikerült belépnem!

Üdvözlet a világnak!

Óriás tapsviharért táncolok a szellemekhez Sünapunak , a nagy rekreátornak.

Sünmami: köszönöm a sünlistát bár sajnos elég rondán írtam az emilcímemet

david-zsz@freemail.hu

s bár én nem érzem , bízom benne hogy nem változott semmit .

Másvalakit kellene megkérdezni.

Millió csodás névnapot Gerdának (is).

1 HÉT még 1 iszonyú hosszú HÉT

de sokára jön el .

Üdv

SKAági Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2292

Sziasztok!

Peti GRATULÁLOK a kisbabához nagyon nagyon!!!!!!!!!!!:)))))))

András én is megyek 20-án tesómékal:)

Gerda boldog névnapot!

Puszi mindenkinek sziasztok!

mamut_ Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2291

hmmm.Megvan! Félre értettem azt, hogy a nyul irta hogy kiállunk a mi sünpapánk mellett!De ez akkor is természetes! :))

Azt amugy észre vettétek hogy András nagy alkesz?Csak nagyon jol titkolja!Biztosan már sokat gyakorolta! :)))

mamut_ Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2290

Örs!Tudod nagyon jol hogy mindenem a tiétek és ott sirtok ahol szeretnétek rajtam! :))))   Vazzeg!Ha nem jössz szombaton akkor körül metéllek!!!

Gerdának én is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT SZERETNÉK KIVÁNNI!!!!!!!

Sünpapa!!!Ez csak természetes, hogy kiállunk melletted!!!Azért vannak a jo barátok .....       :))))  

Tényleg emberek!Gyertek már minnél többen!!!!Ádám és Evelin!!!Ha ti is tudtok akkor gyertek már!Tök jo lenne!!!!

Asszem kihagytam 1 választ de nem vagyok benne biztos.Ezért most elküldöm és ujra megnézem az irományokat!!!  :)))

and4 Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2289

Nem vagyok művész de engem nem ért meg senki legalábbis nem sokan. A bomlasztás mindig is távol állott tőlem. A közösség sokszor bizony-bizony nehezen fogad el kritikát de fontos néha egy-egy hajtűkanyart beilleszteni mégha ez egy pár embernek ablakhoz dőléssel is jár!!!! De a lényeg hogy ha jó a busz mindenki bentmarad együtt és nem zuhan ki az ablakon. De ugye hagyjuk a buszokat....... Hivatásomból adódóan is mindig törekszem az építő jellegű megoldásokra, az alábbiakban is ezt tettem igaz egy kis amerikai jellegű turbózással.

A gratuláció silányságát illetően igazad van te nagy reproduktor. Hogy lássad javítok ebben, a következőket teszem: 3-ad magammal perceken belül lekerékpározok  Heréd falujába ahol GEMMER-t csapolnak (20-30 km-es körön belül sehol) és mindegyiket a te és reprodukciód eredményességére iszom meg ok? (mert túl kommersz már a sok "gratulálok" után még 1 "Gratulálok !", meg hogy keretes szerkezetű legyek nem vagyok művész)

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2288

ja, és SÜNPAPAI BOLDOG NÈVNAPOT, GERDA!!!

Anyjuk, vegyél már neki legalább egy fagyit! Majd Karácsonyra megkapja a német Milkacsokit meg a kindertojásokat.

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2287

F.Ági, hát, ez a nekifutásos ölelés, hogy is mondjam, láttalak hozzá nagyon mosolyogni, és ez az egész így együtt nagyon jólesett, KÖSZI!!!!! Meg az is, hogy Pista bácsi jól van, komolyan, nem múlik el nap, hogy ne gondoljak rá, ha otthon lennék, biztos gyakran bejárnék hozzá. Neki is küldök rajtad keresztül én is egy nekifutásost. Csak aztán túlélje. Bár épp tegnaptól elkezdtem futni (pláne mert a cigit is újra megpróbálom lerakni), nehogy már kövér apja legyen annak a gyereknek.

Azon meg most félóráig röhögtem, hogy Ákos mennyire emlékszik a kezét széttáró szomszédunkra a képröl:) Én láttam, ahogy kergette a sátor körül.

Na, nem akartam én ilyen vihart kavarni Nándi és András körül, csak vicces ejnye-bejnye volt ez, és tényleg igaza is van Andrásnak, hogy ez hallatlan, hogy ez a Nándor nem akarja veletek megünnepelni a saját születésnapját (én mondhatom:))) Na, ezen most vitázhattok egy napig megint tovább.

Örsi, te meg igazán jól nevelt gyerek vagy, meg a Maci is, hogy kiálltok a Papi mellett, akkor is, ha hülyeségeket beszél:)

Sünmami! Te meg mit szólsz, hogy idegen nötöl lesz utódom? Válunk?

goadam Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2286

Ági ha itt vagy csak megjegyzem eddig 1 db email címet kaptam.... Kától pedig ő nincs is a fórumon

goadam Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2285
Csak annyit, hogy ma van a Gerda névnapja, úgyhogy Boldog Névnapot Gerda!

Hátha 1x elvetődik a fórumra, s hadd lássa hogy gondoltunk rá.....
F.Ági Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2284

Pedig csak két napja nem írtam. És Peti Apa lesz Nándi mekkora vihart kavart pedig nem is írt és még Zoli is  megjelent agy pillanatra!

Akkor a legfontosabb amit tennem kell: Peti! Csodás érzés lehet! Egy nagy nekifutásos ugrásos ölelés a nyakadba!!! Csak gyertek haza! Megvárunk!!

Ugy látom a No Tabu rendezvény sikeres! De jó lesz!!

Peti még egyszer: Pista bácsi jól van.Jól fogja föl a dolgokat komolyan! Ne aggódj(bár én is azt teszem egy kicsit..)

A tábori videot pedig  küldjük Lovasinak persze!

Ádám Evelin! De jó hogy jöttök!

Örsi,a cd célba ért szivesen és ne gondolkozz a szombati Win-en hanem gyere!

És jöjjön mindenki!!

Ja nálunk nem csak meteorhullás hanem kéményhullás is volt..

Pont kezdtem volna nézni az eget mikor a szomszéd ház kéménye beszakadt..kisebb Indulabakterház érzésem volt.. De senkinek nem lett baja,viszont a csillagokról elterelte a figyelmet..

A könyvtári találkozó idejének szept 4-e jó? Szavazatok ide is! Még nem tudtam Pista bácsival beszélni,d eigyekszem.Addig gondolkozzatok.

Ja Öcsém üzeni hogy kimondottan pont arra a srácra emlékszik aki széttárja a kezét!! Többször is látta sátor körül még beszélt is vele..:-)

No akkor mindjárt találkozunk egypáremberrel,a többieknek nagy ölelés!

Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2283
Szerintem én is mennék szombaton a windsorba, de sajna nem tudok, legalábbis most úgy néz ki a dolog. De 20-ig még féllábon is kibírom, legalábbis remélem... Ott elszabadul a Mennyország... Mac! Az egyik vállad már foglalt, mert ott én sírok (a másikon meg a gy.k. Vándorvirág), tehát gyorsan ki kell valamit találni...
Előzmény: cibkat (2281)
mamut_ Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2282

Szegény Nándi!Mindenki csak bántja!Nándi!Én csak azt mondom, hogy : gyere sirj a vállamon.A másik oldalon!       Nah jol van.Nem bántalak én sem!

Csak még annyit engedjetek meg hogy elmondjak nektek vmit!Revore ......

Nem irom végig mert ti is tudjátok.   :)))

András!Akkor most szombaton tali a Windsorban?Remélem jol emlékszem.MAjd viszem a CD-t!De hozzad nekem is!!!!!!Nehogy elfeledd!!!!

MAjd irok még ha vmi bajom van vagy lesz.Vagy ha vmi az eszembe jut vmi.

:)))

cibkat Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2281
Jól beszélsz csöppöm! De nekem az e-mailnél is frankóbb ötletem van: menjünk oda, másszunk fel a bárszékekre, rendeljünk és aztán panaszkodjunk. Na ez így pont jó lesz. Csak nehogy még ma hazafelé beugorjak! De legkésőbb holnap...
Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2280
Ez most teljesen jogos. Főleg úgy nem etikus, hogy igazából nem is kíséri figyelemmel a fórumot(a jelek szerint).Lehet, hogy az ilyen jellegű aggályainkat emilben kéne közölnünk vele. Jól beszélek, Mami?
Előzmény: cibkat (2279)
cibkat Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2279
Na, most akkor szakadjak szét?! Kénytelen vagyok Andráske mellé állni a felsővezetősé ritkás ideírásait illetően, mert ugye igaza van, meg mert ugye szeretem is. És kénytelen vagyok Petinek is igazat adni, hogy ne bomlasszunk, mert ugye neki is igaza van, meg ugye őt is szeretem. És üsse kő. Hagyjuk már békén szerencsétlen Nándit! Van annak elég baja nélkülünk is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!