Zozo!Holnap átmegyek Kocsis Pista bácsihoz és megkérdezem hogy van-e neked alvási lehetőség a könyvtárban!Aztán holnap ha megtudtam akkor irok ide (vagy ha nem nézed akkor az e-mail cimedre) hogy mi a pálya!De nem auto pálya!Nah akkor irok holnap.Remélem nem fogom elfelejteni!
Azta gyerekek! Szeretem, mikor ilyen sokat kell olvasnom 1 nap kihagyás után.
Na akkor: ÜDV ZETOR! Nagyon örülök, hogy körünkben vagy.
Andráske! Látod, ezt szeretem, hogy 12 év után még mindíg rendszeresen meglepsz. Pl. ezzel a hajtűkanyarral. (Azt már csak apróbetűsen merem megjegyezni, hogy nem is igazán értettem..) De egyszerűen mindíg egyre szórakoztatóbbak a beírásaid. Codálatosz!
Gerda! Naná, hogy jár a fagyi névnapsünporontynak. A te irodalmi gondolataidat mikor láthatjuk már itt? Fogy a türelem...
Peti! Nagyon örülök, hogy más nőtől jön a gyerek. Hiszed vagy nem. Én egy ennyire rugalmas csaj vagyok, hogy még ez is belefér. He-he. És annyira, de annyira, de annyira büszke és boldog leszek, ha megszűnsz füstölögni!!!! Csak akkor ki használja majd gyötrelmek közt az ezüst hamusomat?! De akkor már igazán jó szülők lehetünk. Te sem füst, én sem füst és ezzel nem bomlasztunk, hanem mondhatjuk a többieknek, hogy látod, mi sem!
A Sündörgést én is gyakran előadom. És oly' sok mindent eszembe juttat...
Ági! Olvastam, hogy helyszínt keresnek az új Bakterházhoz. Hajrá! Befuthattok!
Képzeljétek! Kapom szombaton az SMS-t, hogy mikor érek már a Winben, hiszen ott vár két kis sünm. Mire én Baungartnert megszégyenítő módon, F:Ági testi épségét is kockáztatva száguldok a tetthely felé (hiszen hív a család) és mit látok?! Két IGAZI sünit. Nem ám fogpiszkálósat! Rendeset. Ott jöttek-mentek. Na ezt űbereljétek! Ilyen szórakozóhelyünk van nekünk!
Szülinaposok! Ide az ajándékkívánságokkal! Jöhet több is, majd válogatok. :)
egyedul megyek nem a baratnommel es muszaly lesz aludni valahol legalabb meg 2 napot el akarok tolteni ha mar megyek 1 napra nem mehetek es visza -tul nagy luxus lenne.......
Gyere már te is 20án!Sajnos én nem tudom azt mondani hogy ott leszek szeptember 4én mert szeritem akkor nem tudok lenni.De ez még nem biztos.Az a tuti hogy most 20-án ott leszek és nagyon remélem hogy te is leszel!Amugy megnéztem neked a suoba árat és nem éri meg!Nagyon drága!Jobb helyet meg sajnos nem tudok de ha jöttök akkor tudtok aludni kint az ifjusági táborban 20án.
Gerda emilcime nekem is kellene, mert irtam neki a sünmama altal szerkesztett listan szereplö cimre, de az biza nem müködik, valami biztos hianyzik rola, nem volt elolvashato (nola-_@freemail.hu)
te antikommersz andráske, en, ha közhelyes, ha nem, csak bocsanatot kerek itt töled, bar nem hittem, hogy viccesnek szant bejegyzesem igy szivenüt... Az meg, hogy a gratulacios ivashoz még 30 km-t kerekezel is, nagyon jol van igy, te vagy eddig a leg-gratulalo, megjegyeztem, igazan kedves volt töled!
Különben meg a kis lenynek tegnap azt enekeltem a szerelmem pocija fölött, hogy de szeretnek en is hej jo sokaig elni:)))
Nagy öröm nekem, hogy csaladunk ujabb tagja lett forumos, hajra Zetor! Es figyelitek, hogy majd minden sün micsoda irodalmi venaju bejegyzesekkel rukkol elö? Hiaba, no, tehetseges porontyok! Fözes es mosogatas közben meg hetek ota egyfolytaban a sünindulot dudolgatom, es minden sornal eszembe jut a nev viselöje!!!
Te "Mamut" nagyon vigyázz mielőtt a vezetőség egyes részeit ostromolni próbálod. Adalék: olvastam én ilyet, hogy a Mammutot 2 db m-mel írják egyes helyeken, bár szép vagy így is de monumentálisabb lehetnél 2 db m-mel. Valamint a bálványosi elit helyen történő sörrel te bizony tartozol, de majd ma a winiben törleszthetsz. Vigyázz!!!!
A
Szeretném GERDA eléhetőségét ide: (mindenféle kommersz névnapjókívánságok nélkül bocs) and4@freemail.hu
Nem vagyok művész de engem nem ért meg senki legalábbis nem sokan. A bomlasztás mindig is távol állott tőlem. A közösség sokszor bizony-bizony nehezen fogad el kritikát de fontos néha egy-egy hajtűkanyart beilleszteni mégha ez egy pár embernek ablakhoz dőléssel is jár!!!! De a lényeg hogy ha jó a busz mindenki bentmarad együtt és nem zuhan ki az ablakon. De ugye hagyjuk a buszokat....... Hivatásomból adódóan is mindig törekszem az építő jellegű megoldásokra, az alábbiakban is ezt tettem igaz egy kis amerikai jellegű turbózással.
A gratuláció silányságát illetően igazad van te nagy reproduktor. Hogy lássad javítok ebben, a következőket teszem: 3-ad magammal perceken belül lekerékpározok Heréd falujába ahol GEMMER-t csapolnak (20-30 km-es körön belül sehol) és mindegyiket a te és reprodukciód eredményességére iszom meg ok? (mert túl kommersz már a sok "gratulálok" után még 1 "Gratulálok !", meg hogy keretes szerkezetű legyek nem vagyok művész)
F.Ági, hát, ez a nekifutásos ölelés, hogy is mondjam, láttalak hozzá nagyon mosolyogni, és ez az egész így együtt nagyon jólesett, KÖSZI!!!!! Meg az is, hogy Pista bácsi jól van, komolyan, nem múlik el nap, hogy ne gondoljak rá, ha otthon lennék, biztos gyakran bejárnék hozzá. Neki is küldök rajtad keresztül én is egy nekifutásost. Csak aztán túlélje. Bár épp tegnaptól elkezdtem futni (pláne mert a cigit is újra megpróbálom lerakni), nehogy már kövér apja legyen annak a gyereknek.
Azon meg most félóráig röhögtem, hogy Ákos mennyire emlékszik a kezét széttáró szomszédunkra a képröl:) Én láttam, ahogy kergette a sátor körül.
Na, nem akartam én ilyen vihart kavarni Nándi és András körül, csak vicces ejnye-bejnye volt ez, és tényleg igaza is van Andrásnak, hogy ez hallatlan, hogy ez a Nándor nem akarja veletek megünnepelni a saját születésnapját (én mondhatom:))) Na, ezen most vitázhattok egy napig megint tovább.
Örsi, te meg igazán jól nevelt gyerek vagy, meg a Maci is, hogy kiálltok a Papi mellett, akkor is, ha hülyeségeket beszél:)
Sünmami! Te meg mit szólsz, hogy idegen nötöl lesz utódom? Válunk?
Pedig csak két napja nem írtam. És Peti Apa lesz Nándi mekkora vihart kavart pedig nem is írt és még Zoli is megjelent agy pillanatra!
Akkor a legfontosabb amit tennem kell: Peti! Csodás érzés lehet! Egy nagy nekifutásos ugrásos ölelés a nyakadba!!! Csak gyertek haza! Megvárunk!!
Ugy látom a No Tabu rendezvény sikeres! De jó lesz!!
Peti még egyszer: Pista bácsi jól van.Jól fogja föl a dolgokat komolyan! Ne aggódj(bár én is azt teszem egy kicsit..)
A tábori videot pedig küldjük Lovasinak persze!
Ádám Evelin! De jó hogy jöttök!
Örsi,a cd célba ért szivesen és ne gondolkozz a szombati Win-en hanem gyere!
És jöjjön mindenki!!
Ja nálunk nem csak meteorhullás hanem kéményhullás is volt..
Pont kezdtem volna nézni az eget mikor a szomszéd ház kéménye beszakadt..kisebb Indulabakterház érzésem volt.. De senkinek nem lett baja,viszont a csillagokról elterelte a figyelmet..
A könyvtári találkozó idejének szept 4-e jó? Szavazatok ide is! Még nem tudtam Pista bácsival beszélni,d eigyekszem.Addig gondolkozzatok.
Ja Öcsém üzeni hogy kimondottan pont arra a srácra emlékszik aki széttárja a kezét!! Többször is látta sátor körül még beszélt is vele..:-)
No akkor mindjárt találkozunk egypáremberrel,a többieknek nagy ölelés!
Szerintem én is mennék szombaton a windsorba, de sajna nem tudok, legalábbis most úgy néz ki a dolog. De 20-ig még féllábon is kibírom, legalábbis remélem... Ott elszabadul a Mennyország... Mac! Az egyik vállad már foglalt, mert ott én sírok (a másikon meg a gy.k. Vándorvirág), tehát gyorsan ki kell valamit találni...
Jól beszélsz csöppöm! De nekem az e-mailnél is frankóbb ötletem van: menjünk oda, másszunk fel a bárszékekre, rendeljünk és aztán panaszkodjunk. Na ez így pont jó lesz. Csak nehogy még ma hazafelé beugorjak! De legkésőbb holnap...
Ez most teljesen jogos. Főleg úgy nem etikus, hogy igazából nem is kíséri figyelemmel a fórumot(a jelek szerint).Lehet, hogy az ilyen jellegű aggályainkat emilben kéne közölnünk vele. Jól beszélek, Mami?
Na, most akkor szakadjak szét?! Kénytelen vagyok Andráske mellé állni a felsővezetősé ritkás ideírásait illetően, mert ugye igaza van, meg mert ugye szeretem is. És kénytelen vagyok Petinek is igazat adni, hogy ne bomlasszunk, mert ugye neki is igaza van, meg ugye őt is szeretem. És üsse kő. Hagyjuk már békén szerencsétlen Nándit! Van annak elég baja nélkülünk is.