köszönöm de csak a Ferryker turbóit teszem fel nekem ők a minőség és meggyőztek .Mint írtam nem magam miatt írtam csak a minőségtelen turbókat szeretném ha nem én nevesíteném nehogy részre hajlással vádoljon senki
Turboból az új az jó. A felújított meg, hááát ....
szoptam már turbóval eleget. Tán a csepel művek területén volt, hogy tisztességesen megcsinálták. De a volvo szerelőmnek van jó turbósa, ha érdekes...
Kb ennyi nálunk is a Zsolti azért irta mert én egyszer felöltöztettem magam olyan 300.000 körül és még vonyit is,de ez hosszu történet Viszont még mindig keresek bontott vagy felujitott blokkot? Mennyi körül lehet az nálatok? Irhatsz privibe is.
sziasztok. van egy ilyen szarkupacom nekem is . mindig van valami baja, most az indexek villognak folyamatosan ha feoltom a lámpát akkor nem már regényt tudnék irni annyi bajom volt. vele ,valkinek vane ötllete mi lehet a probléma
Mostanában egy sárga rövid Trafic-kal láthattál bérelhető és autószállítás felirattal az oldalán. Nem régen adtam el egy Traficot. ezüst. hosszú .személyt, azon 17-es alufelni volt, ezt szintén használtam majdnem egy évig. Van még egy pár eladó is, de azokkal nem láthattál:)