Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
OFF : Nem lehet, hogy a CBA féle Credo-t láttad ? Van 1 db nekik, saját, munkásszállítójárat. Valami JNN-es rendszáma van, fehér, tupolev oldalán találsz róla képet. ON.
Azokat még nem volt szerencsám látni 1-en.Tudom,hogy van nagykijelzőjük oldalt,van a csklós Rábának,meg a szólóknak is,és a MANciknak úgyszint!
Nem,tudod csak az dühít,hogy be van a dolog szerelve,és kalap szart se ér az egész...meg kicsit érdekes,hogy még mindig át lehet szállni fél éve megszűnt járatokra...Na mind1,hiába nyavajgok,csak rosszabb lesz a rendszer...:D
A Kunság vagy a Bács külhetett ma fel egy Credot a Ligetbe? A Fradi pályánál áltam, igy csak a ablaksor feletti részt láttam, hogy Credo, s azt hogy az üllőire fordult Dél felé.
Nem tudjátok,hogy elsejétől konkrétan melyik járatok ritkulnak meg?Erről sehol nem találtam infót...
Halványan megjegyezném hogy le is szerelhetnék a TV-ket meg a hangos se kell,sőt a kijelző se kell a helyijáratos gépekbe...A jelenlegi kihasználtság mellett elég egy törött tábla,azt legalább fordítgatták a vezérek,de a Vultront nagy luxus nyomkodni...Kész röhely,hogy Noszlopy felé "1 Homokbánya" kollégium felirattal közlekednek a buszok...Vagy "15-Noszlopy Gáspár Park",csak éppen Hetény felé.A legszebb sztem a 435,412,415-ös gépek oldalkijelzője:"1 Noszkopy Gáspár Park"-szegény Gáspár forog a sírjában! :-D
Esett már szó erről az oktatóbuszról, a rendszámáról, csak épp a típusáról nem. A napokban láttam egy FLX-es 415-öst Jakabszállás közelében. Erről lenne szó? Melyik 415-ös ő (előző rendszámilag)?
Pedig szokott ott megfordulni valami csuklós ikarus félónránként aszem és nem tudom hányas. Bejön a piac területére és megfurdul ki vannak pakolva a lomok és ott megy a 280-as ikarus.
Amennyiben illegális terméket szeretnél vásárolni: sehányas :)
Nincs közvetlen eljutási lehetőség.
Ajánlom figyelmedbe az 52-es járatot, amivel vagy a Rávágy térig utazhatsz, és ott átszállhatsz a 2A járatra.
Vagy az 52-es járattal elmész az AGROKER megállóhelyig, és onnan gyalololsz másfél kilómétert. Azonban szerintem ez nem túl biztonságos, elvégre C kategóriás hely.