Ezek csak a betétek, nem komplett szerkezet. A hátsókkal együtt szeretném eladni. Gondoltam, kárpitosnak nem sokáig foglalná a helyet. Az ők fórumait viszont nem ismerem. Árban nincs konkrét elképzelésem. A vételárát tudom, de azt nem merem leírni. Tégy ajánlatot "magánban", majd reagálok rá valamit.
Kicseréltük az első féktárcsát és fékpofákat, erre meg fékezésnél az első pillanatban elhúz balra, de utána marad egyenesben a kocsi.
Lelégtelenítettük többször is, de ez nem segített rajta.
Van e olyan szerelő akit tudtok ajánlani?
Lenne még egy pár feladat a kocsin, de az "én" szerelőm, annyira nem rajong a kocsiért. Megbízható SZAKEMBER-re lenne szükségem, aki ha számlát tud adni, az se baj.
Van w123 hatso feknyergem. Adj szamot, vagy hivj a 70/378-3630-on.
Veteranmerci w115!
Adj te is szamot legyszi, vagy hivj a fentin!
DIESEL 3.0!
Jonak tunik a sarvedo, de csak ezert nem mennek el Debrecenbol odaig. Csak egy darab kell belole ami postazhato. Te is adj legyszives szamot, vagy hivj!
Sziasztok! Köszönöm Te_o! Remélem többet is tudtok mondani. Aki torrentezik, w114/115, w123, w124 amerikai kézi szervizkönyvek az oldalon ingyenes letötésre! Rajzok,fényképek,robbantott ábrák,kapcsolási rajzok,leírások!
eladó egy automata váltó minden cuccával. 230.4-en volt.jól működik de olaj és szűrő csere mindenképpen ajánlott. A váltó már nincs kocsiban, bármikor elvihető.
irányára: 25.000HUF de természetesen alkuképes. Mélben tudok küldeni róla fotót.
115-re 123-ra dísztárcsák+tartófülek, ára alku tárgya...
Ingyen elvihetők lemezfelnik 115-re 123-ra.
Van még anno a Teotól vásárolt első csillagom, gyári, ára:8000HUF.
a számom hetvenháromtizenháromnullaháromharminchat
Valoszinuleg a labacskak kozepeben van egy kis tuske(az fesziti szet a oket) amit kivulrol tudsz beutni es utana konnyen ki tudod pattintani. Ellenkezo eseten eltorik.
Es. Keresek kettes szeria jobb elso sarvedot (nem baj, ha a tipikus helyeken rohad), bal elso ajtot (mindegy melyik szeria), poggyaszter tetot es egy tolotetos nagytetot.
Sziasztok!10éve van 1 állólámpásom, 73-as azt hiszem 1.5-ös, napi használatban.
220/8 de a motor 230.4 . Nemrég fedeztem fel ezt az odalt, 2007 szeptemberénél járok az olvasásában. Beírnám az alvázszámot és a kódokat, úgylátom tudtok segíten a megfejtésében! Alvázsz.: 11501010116205
kódok: 592 811
424 438 454 517 553
131 G --- -
115010 10 5
0 13366 18474
Kérlek segítsetek megtudni milyennek is kellene lennie valójában!
Az első ülések oldalán, ahol a háttámla az ülőlappal érintkezik, vagy egy (nagyjából) L alakú, kb kettőtenyérnyi müanyag takarólemez. Van valami külön trükkje ennek a fel és levételének? 2 hiányzik nekem, pótdarabom is van, mégsem akar fentmaradni. Csavarhely vagy ilyesmi nincs.
Mivel nincs már állólámpásom, eladom a következőket:
- egy pár Bosch első lámpatest, jó állapotú gumi tömítéssel, minden állítócsavarral (nem berohadt) , de krómkeret nélkül. A foncsor (fém) nem rozsdás, de már nem tükör, néhol be van mattulva. Nekem jól világított. Sík üveges (másfeles és kettes széria).
15e Ft
- egy Mercedes 7 literes pótkerékbe való benzinkanna kiöntővel, pótkerék betéttel. A betét cikkszám szerint 124-es mercié, a kanna sokféle 14-es vagy nagyobb pótkerékbe is jó, gyári, vadi új, ahogy a rögzítőcsavarja is.
Google-n keressél rá a Becker rádióra, van egy német cég (a nevüket sajnos elfelejtettem) akik forgalmaznak alkatrészeket is a régi Beckerekhez. Én tőlük vettem anno tekerőgombokat.
Arra készülj fel, hogy az alkatrész lehet hogy drágább lesz mintha az e-bayen egy komplett rádiót vennél.... Csak a 4 gombért anno valami 28 EURt fizettem.
Itt egy video ahol a 49. mp-ben egy allolampas merci huz el a kamera elott :)
Igen, jogos a kerdes ,hogy ez miert olyan nagy szam? Hiszen a youtubon sok szaz ilyen video van amint latni allolampast....igen am de ez a video eszak koreaban keszult :)
Azt hiszem ennek fenyeben jogos a video erdekessege :) Engem kifejezetten feldobott, buszken vagyok allolampa tulajdonos :)
http://www.youtube.com/watch?v=nsT5M1tAagw
Erdemes a video egyebkent vegignezni...huledezzetek csak...megdobbento!
Mindenesetre ha masban nem is, az utak szelessegeben elottunk jarnak :))))) Ne lepodjetek meg ha 80 meter szeles utakon a semminek integeto fogalomiranyito noket lattok, ugyanis jelzolampa nincs :)))) Nagyvezert meg nem erdekli ,hogy jon e azto vagy sem...ha nem integtsz akar a nagy semminek is x mp-kent akkor mesz a vorosterre a kivegzoosztag ele!