maczko+1
Carpy
rm40
macibb
czzf50
lazar+1
Kiss Laci+2
division
Miko
Foma
pulett
uhi
Lehoczki G.
azaz eddig 17 fő
szept. 2:
csillag 127
maczko+1
Carpy
pulp+1
rm40
macibb
czzf50
lazar+1
Kiss Laci+2
Gödény
division+1
Miko
Foma
pulett
uhi
Lehoczki G.
azaz eddig 22 fő.
Ha valami nem stimmel a fentiekben, jelezzétek!
Várom a további jelentkezéseket is!!! A Btx-ban 56-an férünk el, úgyhogy van még hely bőven!!!
Carpy! Menetközben természetesen lehetne csatlakozni, de ahogy nézem a menetrendet, legkorábban 9.20-ra lehetne Keszőre érni. Az pedig késő.
Én tpvábbra is szombati napot javasolnék, mert aki másnap dolgozik, annak sietni kell, hogy hazaérjen. Engem nagyon kiütött a 99. május 9-i különvonatozás: fél 11-re értünk Kelenföldre, onnan még haza Szegedre, majd reggel dolgozni és gyereket vinni oviba-bölcsibe. Szóval maradjunk szombatnál.
Készítek egy összesítőt, hogy melyik napra hányan jelentkeztek, aztán döntünk az időpontról. Utána már "csak" minden a piszkos anyagiakon múlik...
Ha szabad egy önző kérést tennem: akinek jó az augusztus végi dátum, az is írja meg, hogy a szept 2. megfelel-e neki. Aztán nyerjen az az időpont, amikor többen érnek rá.
Egye fene, akkor engem is érdekel (naná!). De Enyingen legyen kb. 20 perc tartózkodásunk, jó? Szerintem egy szentesi krampácsoló és egy szegedi Bárány is jönne.
Leó! Mielőbb kérj ajánlatot a MÁV-tól. megteheted itt Szegeden is, mégiscsak értelmesebbek (és rendesebbek) a szefusok, mint... szóval ott.
Udv!
Az augusztusi uttal kapcsolatban az a helyzet, hogy most elmegyek ho vegeig kulfoldre, es akkor hozzalatni szervezni mar megint eleg keson lenne. Raadasul -remelhetoleg- a NOHAB-ok meg akkor is menni fognak. De egy szep lombhullatasosutban meg javaban gondolkozom. A bibi, hogy kell valaki, aki megrendeli, es nem en vagyok :o(
5let? Ceg vagy maganszemely is lehet, elvileg.