Bergkamp Considering Another Year Part XII... As the headline suggests Dennis Bergkamp is now considering sticking around for another season, if the Chamions will let him... and why wouldn't they?! Dennis has said: “We are only in October, which is very early, but if I feel the same at the end of this season I will consider another year, but it is not just up to me, it is up to the club as well...”
Én úgyszintén!
Ez a hozzáállás, küzdeni akarás, technikai tudás és hihetetlen helyzetfelismerő képesség teszi őt klasszissá. Mindemellett emberileg is bírom pl a szerénységéért és a játék iránti alázatáért.
Két nagy lövése is volt, ami nem sokkal ment mellé!
Ja és láttátok az arckifejezését? Úgy bosszankodott, mintha 0-0 lett volna (pedig az egyik helyzete már 2-0-nál volt ha jól emlékszem). Minden kihagyott helyzet után dühöngött. Ez is azt mutatja, hogy az utolsó (utolsó előtti?) szezonjában mindent bele akar adni és a lehető legeredményesebb akar lenni!!
Én szurkolok neki nagyon!
Egy rekord Dennisről: ő játszotta a legtöbb PL-meccset külföldiként, ráadásul egy klubban! Ez a szám jelenleg 270! Mondjuk, ha majd egyszer abbahagyja (remélem, sokára lesz az még), akkor nem lesz hosszú életű a rekordja, mert Vieira is 251-nél tart. De jelenleg ő vezet! Ezért is ő a klub egyik szimbóluma!
viszont lehet h aláír még egy évre, aminek én nagyon örülnék de még ennél is jobban örülnék ha az idei szezon úgy folytatódna számára, ahogy kezdődött!
Hát, a City ellen nem jött ki úgy a lépés neki, ahogy vártam. Szerdán nem fog játszani Dennsi, mert nem repül, így legközelebb a Charlton ellen láthatjuk szombaton - élőben! Hacsak nem jön közbe valami a Sport1-en...
Nekem is idei, Londonból hozta egy barátom! A belinkeléssel az a probléma, hogy a saját mezemet nem tudom, mert alapvető technikai akadályokba ütközik, idegen tollakkal meg nem akarok ékeskedni :)
Brutál, ahogy a korábbi évek kis "statisztikai szunyókálásából" idén hogy feltámadt. A mostani formáját elnézve nem lenne túlzás a hosszabbítás lehetősége. Bár még baromi hosszú a szezon.