Keresés

Részletes keresés

Gabci456 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5342
Csak a jaffákat hordjuk nekik, de kegyetlenül!
Előzmény: _Bazsy_ (5341)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5341

Még tapsolni sem mertek,hogy nehogy megsértsétek a topictagokat?!

:o)

Előzmény: Gabci456 (5339)
boran Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5340
Kwest!
Csak szóljatok időben, hogy tudjak készülni! :)
Különben is mi már bizonyítottunk mire vagyunk képesek! De könyörgöm hagyjuk már a Zsebegyetem megnevezést! Eredeti ötlet szerint a nevünk Zsebe-egyetem volt, van és lesz is!!!!
És kéretik Suber "barátunk" magasságát nem kritizálni, mert szerintem ideális a magassága!! (Én is 175 cm vagyok!!! :)))
Előzmény: kwest (5336)
Gabci456 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5339
Sem litváncigányozás,
sem huhogás,
sem lelátó,
sem agresszió a pályán,
sem agresszió az oldalvonal mellett,
sem ellenségeskedés az ellen szurkolóival (Paks óta)!

Hááát, unalmas idénynek nézünk elébe! :))))))

Csak azért is: U-U-U-U-U-U-U-U

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5337
Szegény sporttárs tényleg megkapta az intelligens Dombóváritól, dehát ilyen benyögésekkel az író saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt...Miért is nem szállt vitába ezzel a félelmetes intellektuellel ???

Nagyon nagy a pangás, mi van itt? Hát így állunk? Vagy a rajtra tartalékoltok, mint avass? Szép dolog, mondhatom..dehát nekem végül is mindegy, ezt a pár hetet már csak kibírom valahogy...

Holnap hatkor a Lágymányosi hídnál a csúnya zöld épületben...

Hajrá Olaj!!!

Előzmény: _Bazsy_ (5335)
kwest Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5336
Jó azoknak, akik már edzőmeccsekre futkozhatnak. Igaz, hogy nálunk is volt már egy, de hát Suber+ifi felállásban. Mélynövésű barátunk megérkezése napján hintett egy húszast húsz perc alatt, de hát ez nem mérvadó. Nem baj, majd a hétvégén (igaz, akkor se éppen teljes csapattal, mert Clay még nincs, meg úgy általában mindenki sérült).
Ha nagyon tartalékos lesz a csapat, akkor a Zsebegyetem bevállalja a válogatott elleni meccset :)))
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5335
Szasztok!

Sporttárs most olvastam a dombóvári oldalt...
Egyetértek.
Azért ide írom a véleményem mert ezen az oldalon talán kevesebb a részrehajló vélemény és "nekemesnének" a "hazaiak"-mint veled történt.
A Stole tényleg nem tehetett a Riley sérüléséről-egy megszokott center-center párharc volt.Az esettől kb.3méterre ültem.Nekem is az jutott rögtön eszembe,hogy ha komolyabb lesz a sérülés akkor biztos,hogy az Ivkot fogják hibáztatni.
Ez a meccs tényleg keményebb volt egy edzőmeccsnél.
De már most úgy veszem észre,hogy majd egész évben az fog menni,hogy a Kaposvár a szerb csapat és mi vagyunk a botrányhősök.Ha már egy edzőmeccs után megkapjuk ezt az nem jó jel.Jó lenne már ha mindenki elfelejtené már ezt a szerbezést.

Let's Go Klíma!

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5334
Szerdán este hat. Most látom csak, bocs...
Előzmény: xGabi (5331)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5333
Ja, költözik a kispad, és valóban fenyeget a veszély, hogy nem lesznek gold bérletek, ami uszkve 400-500 szurkolóval jelentene kevesebbet meccsenként. Ennek szerintem szolnoki ember nem örülne (esetleg fehérvári :)), éppen ezért arról is hallani, hogy lesz bérletes lelátó a B-középpel szemben is, csak lecsonkítják majd két-három sorral, mivel ha jól emlékszem, az oldalvonal és a lelátó első sora kb harminc centire volt egymástól. De hogyha az első sorok megszűnnek akkor hova fog ülni Alízka? Nem lenne "Bajnok" húzás kihagyni őt...

Mi is a helyzet ezzel a MAFC-meccsel? Lesz a héten? Hol? Mikor? xGabi, ne tartsd magadban a töménytelen információhalmazt!

Különben még hallani egy, a vendégjátékosok védelme érdekében készülő fedett kijáróról, illetve ennek megépítésének szükségességéről, de hogy ez konkrétan meg fog e valósulni azt még senki sem tudja. Állítólag felszólították a klubot, hogy a véresszájú szolnoki szurkolók (akik a 2002-2003-as idényre biztos ami biztos beszereztek már egy pár föld-levegő phoenix missile-t) miatt mindenképpen legyen kész szezonkezdetre, de hogy ebből mi lesz nem tudom...Ezt is csak úgy hallani, mint ahogy azt is, hogy ha esetleg a litván center erőfeszítései mégis csődöt mondanának-kívánom ne történjen meg-akkor ősszel még érkezhet egy kiemelkedő képességű orosz v. volt szovjet utódállambeli az ötös posztra.

Szintén rebesgetik, hogy Rasid már ideérkeztekor felhívta a vezetőség figyelmét arra vonatkozóan, hogy ha kell, ő tud olyan kvalitású oroszokat hozni, akikkel tuti megnyerjük a bajnokságot, de valami miatt (nyilván pénzhiányra hivatkozva) ebből nem lett semmi. Nem baj, a lényeg, hogy Nyerges doktor úrnak megérkezett az új ötös bömös, kívánok hozzá sok sikert és jó egészséget, ill. azt még megkérdezném tőle, hogy hányszor dobott kosárra életében. Persze egy menágernek nem is kell értenie az adott sportághoz, már ha magát a management tevékenységet megfelelően ellátja, de kérdezem én, a szolnoki vezetők valóban megfelelően választották-e ki tavaly v. tavalyelőtt a légiósokat, okos döntéseket hoztak e, amikor tömérdek pénzből sem sikerült bajnokcsapatot csinálni, utólag is sikeresnek minősítenek e mondjuk egy Dzino, Koprivica, Adderly, Elliot akvizíciót ??? Helyesen kezelték e a szerb idegrángásokat a múlt idényben, nem kellett volna már preventíve lépéseket tenni a nagyobb bajt megelőzendő, amikor már tisztán látszott, hogy az edző is (sőt) partner a dühkitörésekben? Úgy gondolom, hogy néhány dolgot nem ártana átértékelni, no de saját házam nem rombolom tovább...legyünk pozitívak és bízzunk az idei igazolások sikerességében, egy húszpontos fehérvári idegenbeli győzelemben, és egy remek hangulatú Körmenddel játszott döntőben. Na megyek, megpróbálom újra letenni a Realitásérzék szigorlatomat, mert a múlt héten abból is kivágtak. Szerencse, hogy most sikerült felkészülnöm... :)

sarkat5 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5332
Én úgy tudom (de nem biztos, hogy helyesen), hogy eddig is szabály volt, hogy B-közép, dobok a zsűriasztal mögött nem lehetnek egyetlen csarnokban sem.
Elvileg valami szankció is járt volna az előírás megsértéséért.
Szerintem ezért költöztetik.
xGabi Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5331
Szevasztok,végre én is hazaértem!A románok elleni edzőmeccsről alkotott,már - már Avasst és engem idéző terjedelmű beszámolókért köszönet Olaj az Istennek és Isiah Thomasnak is!
Örömmel olvasom a Vilcinskas - szal kapcsolatos pozitív tartalmú észrevételeket ; csak egy szűk hónapja van itt a srác,de azóta hallottam róla hideget - meleget egyaránt...Őszintén bevallom,megnyugtattatok.Jut eszembe,aki hozzám hasonlóan nem látta az Arad elleni edzőmeccset,szerdán este hattól a MAFC - csarnokban kínálkozik a következő alkalom ; én nagy valószínűséggel élni fogok vele,azaz ott leszek.
Kip Stone - ról már a Kossuth téri majomkodáson is kiderült,elég érdekes dobómozdulata van.Valóban szórt 2-3 rigójancsit is (asszem Gabci emlegette),de eldobta a labdát a Ságvári körútról is :-))) Viszont úúúnézki passzolni is szereti a lasztit,és ez egy jó hír.
Vaisvila szerintem egyszerűen jó lesz : nemcsak az ajánlólevele alapján mondom (papír alapján nem is szabadna senkiről semmit),szvsz piszoki jó keze van a srácnak.
Még egy hír : az újságban olvastam,hogy a zsűriasztalt a kispadokkal is minden műszerrel együtt áttelepítik a csarnok túlsó oldalára.Szolnokiak,ti tudtok erről bővebbet ? Mert bizony olyanokat hallani,hogy a mobil - lelátókat idén csak a palánkok mögé rakják be...Ez nem lenne jó.
Parker Sopronban ? Ott sem lesz rossz csapat,mert ez a Glisovics nevű pléjör is (tudjátok,akit velünk is szóbahoztak) huszakat dobál mostanában...Bár ettől még nem fiatalodott Walke Karcsi és Stan Djurica sem :-)))

HAJRÁ OLAJ !!!

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5329
immáron a Sopronnal is komolyan számolni kell. Idegenben minden bizonnyal. Nem elég a női csapat?

A Gösser kupán ott lesz a Debrecen, Kecskemét, egy délszláv csapat, melynek a nevéről fogalmam sincs meg mi, ugye. Viszont avass kolléga nagyon el van veszve, úgy néz ki szigorúan már a bajnoki rajtra koncentrál...

Hajrá Olaj!

Előzmény: Törölt nick (5328)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5327
Különben a szurkolás pozitív tendenciát fog mutatni meglátásom szerint, hiszen:

1. Van színesbőrű játékosunk, huhogás biztos nem lesz, legalábbis minden képzeletet felülmúlna ha a saját játékosunkat (aki majdnem az Albacompba szerződött...ejnye Kip) ennyire megaláznánk. Nem, egyszerűen nem fér bele az U-U-U.

2. Litván cigányozás - bát Jurgilas néha egészen elképesztő bohócságokat visz véghez kosárlabda címszó alatt - ugyancsak nem hiszem, hogy szerves részét képezné majd a repertoárnak, érthető okokból. Bár nem hinném, hogy a két litvánunk közül bármelyik is értené a fenti dícsérő szavakat. Egyáltalán Jurgilas érti?

3. A bírók egy rejtélyes elemét jelentik majd jövő évi bajnokságnak, szerepük a mezőny kiegyenlítettségéből adódóan jelentősebb lesz mint valaha. Ők val.szín. kapnak majd rendesen, bár Víghet talán nem küldik többet hozzánk...Uram segíts...

4. Viszont biztos, hogy lesz ellenfél szurkolótáborának pocskondiázása, fehérvári csapat szívélyes fogadtatása, stb... Sajnos ezek nem fognak elkopni, de ezt nagyon jól tudják a azok a drukkerek, akik Szolnokra járnak vendégként. Sajnálom, mert a topictornával megalapozott törékeny (vagy már nem is annyira törékeny) barátságot némiképp beárnyékolja majd a folyamatos szidalmazás, de legalább topikos nem fog topikost szidni. Ez is valami.

Előzmény: oilboys (5326)
oilboys Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5326
Már megint kezded, pedig még el sem kezdődött az idény...:-((

Hidd el rossz vége lesz ennek eccer...:-))

Előzmény: sarkat5 (5318)
andrej11 Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5325
Ezt elfogadom...
Előzmény: Törölt nick (5319)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5324
Egyetértek veled, hogy a litván center hozzáállása példátlan volt. Nagyon szimpatikus a fickó.

Kicsit furcsa is volt a szerb kosárlabdához szokott szememnek, egy teljesen más felfogású játékot látni. (Mondom ezt annak ellenére hogy a jugoszláv kosárlabda nagy híve vagyok. Sőt a hétvégén kezdődő Vb-n hajrá jugók.)

Ui: Nyugi, ma is termeltem elég GDP-t.:)))

Előzmény: Olaj az Isten (5323)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5323
Hát elolvasva korábbi hozzászólásokat...volt olyan nap, hogy senki sem írt? Vagy majdnem senki...Mi ez a hallatlan látogatottság? Pörgünk mint a Chemotox-os légy...

További pikáns részletek, melyeket csak ilyen szűk körben vagyok hajlandó kiadni szigorúan pletykaszinten:

Állítólag légiósaink soha nem látott alacsony összegekért szerződtek hozzánk, meg nem erősített források szerint összesen a három alig kap tízezer dolcsinál többet, mind közül kiemelkedik a litván center szolnoki mérce szerint negatív rekordja, mely talán kétezer USD körüli...A tavalyi nyolcezer dolláros Vukicsevics álomfizetéshez képest ez nem lebecsülendő tényező, főleg a szerb fenomenális teljesítménye ismeretében...Főleg azt alapul véve, hogy Czigl-AIR esetében tizenkét ezer USD-ről hallani...

Stone remélhetőleg tényleg jobb produkcióra is képes, hiszen a tavalyi lett bajnoki döntő egyik mérkőzésén csak a második félidőben harmincat vágott. De ami a lényeges, hogy végre lecseréltük a már szebb napokat is látott Boriszt, a támadásainkon már most is tetten érhető a gyorsabb játék, és valószínűleg a támadóidő fele sem azzal fog eltelni, hogy az irányító megpróbálja felhozni a labdát. Különben a letámadás kétélű fegyverével (amit az Albacomp valljuk meg remekül alkalmazott ellenünk a rájátszásban) a románok is élni próbáltak, ám okos passzokkal és gyors, könnyű gólokkal hamar sikerült megtörni ilyen irányú törekvéseiket. Az mindenesetre látszik, hogy koránt sem olyan biztos a keze mint mondjuk Pajának, de üresből ő is befogja vágni, egy-egyezései és azokból a leosztások már szombaton is működtek, szóval meglátjuk, meglátjuk...

Előzmény: Olaj az Isten (5322)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5322
Na de a meccs...

A román bajnok nem túl acélos csapat, igazi ötösük nem is volt, viszont rendelkeznek két színesbőrűvel, az egyik hallatlan fizikai adottságokkal bírt (bizonyos Rob Haskins), 2m fölött volt valamivel és kb száz kiló csupa-csupa izom, csak azért dícsérem ennyire mert ritkán látni hozzá hasonlót... Volt egy-két válogatott román is, mindenesetre nem tűntek gyengének elsőre. Cimborámmal már jó előre kimentünk helyhiánytól rettegve a csarnokba, és okosan tettük mindezt, mert bizony még a nagy lelátó (csak ez volt megnyitva a közönség előtt) is annyira megtelt, hogy a lépcsőkön is végig ültek a türelmetlen drukkerek. Bemutatkozás után a Stone, Pavlovics, Vaisvilla, Orosz, Vilcinskas formáció futott a kezdőkörhöz, és innentől kezdve totál bombameglepi a közönségnek. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy egy (edző)meccsből semmit sem érdemes konkludálni, de megosztanám veletek érzelmeimet:

1. A litván center totális pozitív csalódás számomra. Azt a csúszás-mászást, kemény játékot amit produkált... Le a kalappal... Benő vehetne tőle leckéket agilitásból. Félelmetes őserő, ha támadásban megfogja a pozíciót akkor higgyétek el az meg van fogva, vadállat. Lepattanózott szorgalmasan, az erőnlétéről terjesztett rémhírek (amiket mi is elhittünk, hisz valóban sokat pihent edzéseken) jelentem nem látszódtak beigazolódni...23 dobott pont, jó büntetőzés, 6-7 kiharcolt fault, és harciasság, harciasság, harciasság...Esküszöm ha csak hatodikok leszünk idén, de ezt a hozzáállást fogom tapasztalni tőlük, semmit sem fogok a szemükre vetni.

2. Második legjobbként 11 dobott pontja ellenére Stonet értékelném. Remekül asszisztol, ponterőssége és az, hogy valóban kiváló játékos a meccs utolsó öt percében mutatkozott meg (amikor már 25tel mentünk és egyáltalán nem kellett volna hajtania-ő mégis megtette...). Történt ugyanis, hogy a kis román válogatott irányító felettébb agresszívan védekezett, folyamatosan faultolt a bírók által megtorlatlanul, és ez némiképp felpaprikázta néger barátunkat, aki tüstént szerzett két labdát a pimasz romántól, és az egyiket egy bődületes slam dunkkal fejezte be három embert átugorva. Talpra ugrott rögtön a közönség, ilyet ugyanis jó ideje nem láttak olajostól...Közönségcsalógatóbb lesz a játék, bizton állítom....Mondjuk nem lesz nehéz a tavalyiból kiindulva...

Szóval Stone is kellemes benyomást keltett bennünk...

3. A többiekről: Paja 15/12, remek játék, no comment. Vaisvilla a mezőny szürke eminánciásaként ugyan termelt 14 pontot, mégis inkább két teljesen váratlan 100%-os asszisztját (amolyan Lapovos asszisztok voltak ezek...) emelném ki...vastaps...Trepák labdaérzéke nem sokat alakult, és val.szín. nem is fog. Cziczás Lacinak az arcánál csak a faultjainak száma volt nagyobb, nem kívánom ecsetelni szánalmas teljesítményét, Szasza is játszott, dobott egy triplát, sokkal inkább ő mint cica. Benőt hagyjuk...

Valóban Szolnokon is találkozhattunk a sporttárs említettte jelenséggel, kb. 1000 voltunk kint, felhangzott többször a hajrá olaj kórus, Predrag rigmus (főleg mikor nyócró bevágta). ÉS a végén még RAsidot is éltették, nemhiába szolnoki szurkoló nem felejt...:)))

Na sortli ennyi, ill. még én is gratulálnék a paksiaknak látatlanban is a jó szervezéshez, figyelemre méltó amit a DK-sok tettek szerintem, csak ámultam-bámultam az NS cikktől is...így tovább...Vannak még híreim de most megyek jegelni az ujjaimat...

Olaj az Isten

Előzmény: Olaj az Isten (5320)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5321
Az Arad elleni meccsről:

Vilcinskas-ban kellemesen csalódtam, azt vártam hogy nem tud majd futni, ehelyett simán bírta az iramot és korlátlan úr volt a palánk alatt (persze ehhez hozzátartozik, hogy a román csapatban nem volt épkézláb center)
Vaisvila-nak (akinek nincs épp egy kosaras alkata) viszont nagyon jó csuklója van, rendkívül jó dob és tömte a társakat asszisztal.
Egyedül Kip Stone az aki nem mutatott valami sokat, de aki látta már előtte játszani azok mondták,hogy ennél sokkal többet tud.

De a legfontosabb, hogy nagyon együtt van a CSAPAT. Szerintem ez lesz az egyik legfőbb erősége a gárdának.

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5320
Sziasztok kocsmások!

Három hét "kényszerszabadság" után újra köztetek, szerencsére a meló még nem pörög (legalábbis nem úgy mint az Olaj) úgyhogy le tudom írni a szombati edzőmeccsen ill. az elmúlt két hét edzésein tapasztaltakat, mert hogy jártam azokra is szorgalmasan hű divatszurkoló módjára.

Szóval Rasid ugyanolyan szimpi számomra mint 12 éve, bár én akkor is szerettem, amikor Szizovval és Trusinnal munkálkodott többek között az Olaj dolgát megnehezítendő. Edzőkomámmal párban látogattuk az edzéseket így nagyfokú szakmai dilettantizmusomat némiképp kompenzálta az ő élesszemű kritikája. No röviden: Délelőtt futkároztak a fiúk, ám mindenféle alapvető edzői elvvel konfrontálódva dolgoztatta őket Rasid, értem ezalatt, hogy futottak hosszú távot, aztán rögtön sprintet, szegények soxor kifulladásig voltak terhelve, de nem hiszem, hogy ez baj lenne, nagy szükség lesz az állóképességre idén. Itt jegyezném meg, hogy az általatok nyugdíjasnak titulált Pavlovicsot futásban egy ízben (asszem az éppen Cooper teszt volt) egyedül a 23 éves Cziczás tudta lehagyni, az összes többi fiatal nem...Úgy néz ki, Pajában még mindig ég a tettvágy...Ez se baj.

Délután következtek a labdás edzések, erre azért már jobban jöttek az emberkék, talán ötvenen is voltunk néha, persze általában csak páran figyeltük a fiúkat. A szombati mérkőzés tudatában sok mindent átértékeltem magamban azzal együtt nem felejtem el, hogy csak edzőmeccsről volt, messzemenő következtetéseket nem célszerű levonni.

Szóval edzésen Stone (zöld szemű négert láttatok már?) remekül mozog, jó helyen van a kezében a labda, sokat dolgozik, fut, képzett játékosról van szó, de amikor dobásra emelte a labdát, csak meghűlve néztem. Valami elképesztő, ahogy dob. Nem hátrafele pörög a laszti, hanem tesz bele egy egészséges csavart, ezáltal mint a búgócsiga forog össze-vissza, de ami a nagyobbik baj, hogy egyáltalán nem lesz gól belőle, sőt, nem ritka hogy a játékszer csak éppen érintkezik a gyűrűvel. Egyszerűen rossz %-kal dob, de Maljkoics után bárki előrelépést jelent. A kis litván gyerek ígérem jó lesz, laza csukló, és vele született adottság, min. 15öt dobni fog meccsenként...Paja a játékot nagyon élvezi, hajtott az edzésen is, Oroszt hagyjuk, három év alatt nem sikerült megszeretnem az ex-honvédost, (Szolnokon építkezik éppen, biztos ez fogja le az összes energiáját. Megnéztük a készülő kecót, hát nem gyenge, mit mondjak), hozzáállásával alapvető problémák vannak. A litván center (Vilcinkus asszem, pedig már tanulom a nevét...) az edzéseken nem csinált semmit, barátommal hüledezve szemléltük enervált mozgását, nem sokat mutatott, így kellően körültekintőek voltak a vezetők mikor csal előszerződést kötöttek vele.

Rögtön jövök a meccsel...

sarkat5 Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5318
Baglyok voltak, vagy majd csak jövőre? :-)
Előzmény: oilboys (5317)
oilboys Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5317
Üdv!

Bár tudom, hogy az Arad nem egy világrengető alakulat, de remélem hogy az idei évben végre bajnoki címet ünnepelhetünk!

Igaz hogy a 10 éves jubileum nem jött össze, de a 11 is jól mutatna...

Plusz még valami!

Ha az alba felkészülési meccsén 1200-an voltak, a Videoton NB I.-es bajnokin 1500 néző, akkor talán az illetékeseknek is le kellene vonni a tanulságot, nemcsak fehérváron.....

HAJRÁ OLAJ!FOREVER OIL BOYS!

csabesz

andrej11 Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5316
Ahogy hallom vegyes a kép...
Előzmény: Törölt nick (5313)
jani0625 Creative Commons License 2002.08.24 0 0 5315
Hi Mindenki!
Adam!
Most leírom a véleményem: 1 negyedben lehetett azt látni, amit a Zsoldos tanított a srácoknak és amit kellet volna hogy az egész meccsen keresztül vigyenek.De hát két fiatal centerrel(Borszéki félidőben megsérült) elég nehéz volt.Nem volt lepattanó és a pontok is hiányoztak.A meccs után mindenki negatív érzéseit fejezte ki egymásnak, de szerencse hogy ez csak az első edzőmeccs.Lacika próbálta menteni a szekeret, ezért sokat önzőzött, Pankár 00,Gráczer egy napja edzett és ezt pankrációs mutatványaival ellensúlyozta,Henrik+Dénes+Borszéki: voltak szép villanások de több nem,Sallay:csak a labdát tuná elkapni! onnét már okés lenne,amerikai gyerek napjai meg meg vannak számlálva nálunk.Felesleges már ilyenkor a bírókat emlegetni, de említésre méltóan szarul fúlytak ide is oda is.Most dühemben csak ennyi.Később talán többet.De még hiányzik 2 center+1 jó bedobó!Amúgy zte jó volt, kezdenek alakulni.Azért a bajnoki nyitányon remélem más lesz!

HAJRÁ FALCO!!!
Adam--14 Creative Commons License 2002.08.24 0 0 5314
2002. augusztus 24. 11.00 Szombathely, 800 néző
Falco KC – ZTE KK 75-93

!!! Részletes beszámoló a http://freeportal.hu/ztekk/ címen !!!

(Kiváncsi vagyok Jani véleményére is mindkét fronton)

Előzmény: Törölt nick (5313)
jani0625 Creative Commons License 2002.08.23 0 0 5312
Adam!
Mi ott leszünk!Van 3.légiósotok?
Adam--14 Creative Commons License 2002.08.22 0 0 5311
Jani!

Ha minden igaz én megyek Falco-ZTE-re. Kérlek írj be a fórumba, ha megtudsz valami infót a meccsel kapcsolatba - ha pl. elmaradna, Zeg-en is hiába vártunk az Ulmra. Kösz.

Előzmény: jani0625 (5310)
jani0625 Creative Commons License 2002.08.22 0 0 5310
Sziasztok Srácok!

Sajna a tegnapi edzőmeccsünk ellenfél hiányában elmaradt és a csapat 5-5 ellen játszott.Amúgy szombaton a ZTEvel játszunk de 11hkor.Zegiek ha érdekel jöjjetek el!És remélem hogy ti ott lesztek, nem úgy mint az Ulmiak.
A korábbi üznetemben nem azt akartam írni hogy nekünk lesz a legjobb légiósunk, csak hogy tehetséges fiatal és itt nálunk jó lehet, ámbár még az igazolása is kérdéses.Ja és bocs ha tulzásokba estem, de nekem nagyon tetszik az alapján amit láttom és olvastam róla.Csak az a nagy bibi lehet, mint tavaly Stephens-sel aki „elsorvadt” Lacika árnyékában.Ahogy Zsoldos mondta: még meg kell találnia az egyensúlyt a pontszerzés és társai kiszolgálásá között
A két légiósról: ugyan sokat nem lehet levonni de jól mozgott a srác.
A másik légiós Jadranko S…..(nem emlékszem :( ). 206cm center, 33 éves és nagyon tapasztalt és sokat látott játékos.Nem igazi center játékot játszik, de kívülről jól dob.Tegnap 7/6tripla, de mégegyszer mondom csak saját csapattársai ellen.Mujke típus.Ja és jól ismerik egymást Mujkéval mert „meccs” előtt lecsókolták egymást és kedélyesen elbeszélgettek.Na mára ennyi

Még várunk egy amerikai centert, aki ugyan még nem biztos hogy ide jön.

A másik játékos Smojver, asszem csak nem vagyok benne biztos.Lehethogy

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.22 0 0 5309
Szasztok!

Egy kis beszámoló...
Kedden Dombóváron lépett pályára a Klíma-Vill Kaposvár második előkészületi mérkőzésén és 86:96-os végeredmény született a keménység miatt nem éppen előkészületi mérkőzéshez hasonlító találkozón.Minden új és "régi" légiós pályára lépett kivéve a Dombóvár új amerikai játékosát akit Patrick Lee helyére igazoltak.
Inkább a légiósokról írnék: Riley szerintem hozta a szokásos formáját,de sajnos egy rossz mozdulat után fájdalmas arccal feküdt a földön-megsérült a bokája-amíg pályán volt több esélye volt a Vasútnak.
Emir... hmm... ő is hozta a szokásost... :o)
ha jól emlékszem 36/18 pont-ha Ő nincs akkor nem lett volna ember aki pontokat dobjon.Úgy tűnik,hogy Ő lesz a húzóember a csapatuknál de ez nem meglepetés.

Nálunk az új légiósok igazi húzóemberek lehetnek!!!
Aaron Rich észrevehetően sok labdát szerez mezőnyben és támadáskor bátran lép be a palánk alá.Egy-egyben nagyon jó!Gyakran feltette Riley mellett-ha nem ment be neki akkor dobhatta a büntetőket! Ja... Itt felhívom a tv-sek figyelmét,hogy két büntetője közé befér egy rövidebb reklám is-nagyon koncentrál dobás közben! :o)
Sajnos gyakran vétett lépéshibát-de ez nem meglepő,náluk más felfogásban ítélik meg ezeket-majd megszokja.
Ronnie De Gray... szinte mindent bedobott,teljes magabiztossággal behintett egy triplát is,nagyon jó keze van és nagyon jól védekezik,nem önző,szóval pont ilyen ember kell az Ivkó mellé!

Nagyon bizakodóak vagyunk és már jöhetne az alapszakasz!

Pacsi-jók legyetek

Let's Go Klíma!!!

csaby1 Creative Commons License 2002.08.22 0 0 5308
Paksiak!!!

Lesz valamikor ASE edzőmeccs, vagy majd csak a válogatott összetartás után?

Sajnos semmit nem hallok.

Előzmény: Santoro (5307)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!