Keresés

Részletes keresés

lapip Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5667
erre csak azt tudom mondani, hogy aki nem felel meg az előírásoknak az nem indulhat. ha a mi vezetésünk közrejátszott volna, a mafc visszaminősítésében akkor nem ilyen lenne a keretünk. mert ha őszinték vagyunk magunkhoz akkor kiderül itt igazán csak Tanács és Madison üti meg azt a szintet, hogy kezdő lehessen egy a-csoportos csapatban. Taki és Mérész már nem fiatalok igazán csak két negyedet bírnak fizikailag(szerintem). Radenkovics meg egy hihetetlen jó kezű center és öreg róka(30 éves) de alacsony! nekem akkor is ez a világ legjobb csapata és akár a Lakers is jöhetne ha nem lennék benne biztos, hogy nyerünk akkor ki se mennék!
Hajrá Kecskemét!!!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (5647)
némo Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5666

Sziasztok!

Ismét itt vagyok, remélem már senki nem kapja a fertőzést!!!

Elolvastam Avass érték és negatív elemzését és nagyjából egyet is értek vele. Mivel azonban a hozzászólók 90%-a a saját csapatával van elfoglalva, természetesen én is körmendi szemüvegen keresztül nézem a dolgokat. Tudom - hiszen már páran leírták a "Körmenddel midíg számolni kell" szöveget - de higyjétek el a jelenlegi felállásában a körmendi csapatnak igenis a 8-ba kerülésért kell küzdenie. Sőt, ahogyan olvassa az ember az ellenfelek játékoskeretét.......... még a 8-hoz is szerencse kell. Nem szeretném, ha bárki is azt gondolná, hogy persze ez megint a szokásos sírós duma.
Volt "szerencsém" látni a csapat felkészülési meccseinek a 80%-át, így azt gondolom, hogy jogosan formálok véleményt. Kiváncsi leszek pl. arra, hogy az első fordulóra leadott tippeknél ki mit fog írni a Dombóvár-Körmend derbyre. (Tényleg lesz az idén is tippverseny?) Már csak azért is, mert a Göcsej kupán ugye találkozott a két csapat, (ráadásul Körmenden) és a Vasút (ha szerencsével is), de nyert. És, ha ehhez hozzáveszem, hogy a Körmend a teljes csapatával állt ki, a Dombóváriaknál pedig csak 2 légiós (az ami és Halimics) játszott,- tehát Eatonnak még megvan a hely -, akkor még sötétebb a kép.
Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy egyénileg milyen játékosok alkotnak egy csapatot. És akkor csak a kezdő 5-öt vizsgáljuk egy picit.

Denis Toroman: Már tavaly is és azóta is "nagyon tehetséges játékos", de sajnos semmi több. Ráadásul neki kényszerből 1-est kell játszania (pedig 2-es) és egy irányítónak azért illik felvinni a labdát az ellen térfelére.........
Chrys Clay: A csapat húzóemberének kellene lennie. Az eddig látottak alapján szó szerint kellene...... A védekezése nagyon jó, de támadásban nem a régi (pl. távolról alig mer dobni), de ha már így van legalább a betöréseket eröltethetné (ami szintén erőssége lehet).
Trummer Rudi: Nagyobb szerep hárul rá, hiszen Isti távozásával rá fog épülni a legtöbb figura. Csak bírja erővel és ne csak 20-22 percet tudjon játszani (Kipontozódás!).
Muki: Csak jöjjenek be a kinti dobásai, ugyanis palán alatt nem fog sok babér teremni neki. A védekezésben jó lehet, de ezt kevésnek érzem.
Grebi: Árnyéka önmagának és ha így folytatja inkább azt mondjuk, hogy az a pár meccses kiugrása volt meglepetés. Vajon meddig bírja a 2.félidőt az elsőben összeszedett 4 faultjával?

És, akkor +1 adalék. A felkészülési meccseink során a MAFC kivételével, szinte minden csapat 90-100 pontot dobott nekünk. Tehát a védekezésünk nem az igazi. Nem úgy mint tavaly. A recept ugye egyszerű lehet,: Ha nem megy a védekezés akkor dobjál több pontot az ellenfélnél!
A költő kérdése csak az: KIVEL?

Mindezek ellenére továbbra is 100%-al:
HAJRÁ KÖRMEND!!!

Üdv.
Zotya

Előzmény: Avass (5661)
Avass Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5665
Hello Sporttárs
Igen, a tavalyi szezonból, - Sterbenz mester tevékenykedéséből - kiindulva próbáltam tippelni erre az évadra, mert szerintem a sok erős játékosállományú csapat miatt tovább nőtt az edzők szerepe. A csapatod esetén, bevallom nem nagy sikerrel jártam, a múlt év alapján engem nem győzött meg coach Sterbenz. Ezért a kérdőjel.

Sanniról csak annyit, azért nektek el tudta adni magát, és ez viszont nem az Ő hibája :-)

Előzmény: Törölt nick (5664)
Avass Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5663
...igaz, de ebből akár lehetett volna 1. hely is. Szerintem az első, fehérvári meccset elszúrta, taktikai hibákat követett el. Utánna már az Albának állt a zászló, hosszú távon felőröltek bennünket. Abban az évben egyébként a kezdő ötös nagyon jó összeállítású volt, bár egy kicsit öregecske, és éppen ezért ezek a rutinos rókák gyönyörűséges 5-10 perceket tudtak produkálni. Amikor azonban egy csereember is bekerült a pályára, az minden esetben úgy működött, mint három kg homok a gépezetben. Persze nem akarok Zokihoz igazságtalan lenni, Ő olyan edző, mint játékos volt: megbízható iparos, semmi extrával.
Egyébként igazad van, az eredmények beszélnek, és abban az évben az Alba mindent összevetve jobb volt (az már má kéréds, hogy szerintem megvolt a sanszunk a meglepetésre).

Köszi a helyreigazítást, valóban elfelejtettem ezt az ezüstöt (bagatell :-)))

Előzmény: Santoro (5662)
Santoro Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5662
"szerintem még nem bizonyított (Szolnokon idény közben lapát..."

ja meg egy 2. hely, csak a teljesség kedvéért

Előzmény: Avass (5661)
Avass Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5661
Feribá, köszi, a megerősítést (valóban: "legjobb FÉRFIEDZŐ" a pontos kifejezés.)

Most látom csak, olajAzIsten nem érti, ott a hátsó padsorokban. Akit még felhomályosíthatok, az tegye fel a kezét! Szval a soksok +?- gyel az én (Avass) egyéni véleményét jelzi, az edzőkről. Amikor többet látsz ezekből, az általában időrendi sorrendet jelent, az utolsó jelölés jelenti az idei évet. (pl.: Alba -?: Tavaly Sterbenz betli, tehát minusz, ezek után kiváncsian várom és megjósolni sem tudom, hogy a viszonylag jó játékosállomány után mire lesz képes egy erősebbel, tehát kérdőjel) Remélem, jól összezavartalak, azért próbálom jobban megmagyarázni a jeleket a szövegben...

...akkor még gyorsan lezavarom a végét, aztán mehetek dolgozni.

Körmend ???
Legalább annyi kérdőjel, mint a Szolnoknál, hiszen Baba maesztró tényleg újonc - látszólag. Hiszen sok edzőnél behatóbban ismeri a hazai viszonyokat, nem is szólva a körmendi kapcsolatrendszereknél, szokásoknál. Én azt sem mondanám, hogy edzőként tapasztalatlan, szerintem a Körmend csapatépítgetős időszakaiban sokat segített a mindenkori vezetőedzőnek (és iskolaigazgatónak).

Szeged ++
A kedvenceim. Sutyi nagyon gyors, hajtós és erőszakos játékot játszat a (szinte csak) magyar fiatalokból álló játékoskerettel. Földi Sanyit nagyon jó szakembernek és szimpatikus embernek tartom egyébként. A múltja miatt van ott az első plussz, a második pedig az idei szezon miatt, már most látszik a csapaton a munkája. Ha rajta kívül álló okok nem szólnak közbe, /kis pénz – kis kosárlabda, semmi pénz – semmi profi sport .-(/ akkor van benne fantázia – olyan Dombovár-szerű meglepetéscsapatot szimatolok.

Debrecen ?
A Civis városban minden évben nagy a felbuzdulás, hogy aztán idén megmutatjuk, aztán valami miatt mégsem sikerül. Nem lesz ez másképp idén sem. A tavalyi csapathoz képest főleg légiós és edzőcserét húztak, váltakozó sikerrel. Lee mindenképpen erősítést jelent, Bukva is talán jobb lesz Rucker-nél (bár Szolnokon pl. utóbbi is csinált szép dolgokat) azonban a Ridl-Green csere szerintem totál mellényúlás (az már más kérdés, lehet, hogy kényszerű csere volt). A tréner személyében is változás történt, sajnos még nem sikerült megjegyeznem a mester nevét, és lehet, hogy nem is nagyon érdemes. A csapatban, bár van fantázia, mégsem sikerült még megtalálni a játékosok helyét, és ha valaki egy edzőmeccsen csak a bírókkal foglalkozik (hozzáteszem, volt amikor jogosan reklamált) miközben a csapata betlizik, az nem sok sót fog megenni Debrecenben, ahol gyorsan eljár a vezetők keze a felmondási papíron (lásd: Nagy Zoli-eset tavaly).

Kecskemét ?
Sorry, nem láttam Őket, pedig már Szolnokon is jártak idén, mint friss NB I. A-s alakulat. Mondjuk azóta is elég sok változás történt a keretben (lásd lentebb a kecskeméti kollega hozzászólását). Az edzőről meg végképp nem tudok semmit, mindenestre a játékosállomány alapján vigyázni kell majd velük is, főleg hazai környezetben lehetnek veszélyesek.

Sopron - +?
Az edző személye ellentmondásos. Egyrészt az B csoportban rendre jól teljesít (Tiszaújváros, Sopron), az A csoportban szerintem még nem bizonyított (Szolnokon idény közben lapát, a Sopront sem sikerült bent tartani). Mindenesetre Zorán kapott még egy lehetőséget, kíváncsian várom az erőnléti edző menetelését a „legnagyobbak” közt. (Érdekesség: az a Parker szerződött Sopronba (több magyar csapat ajánlatát visszautasítva), aki annak idején azt mondta: „azért megyek el, mert nem akarok atléta lenni, Zorán olyan kemény edzéseket tart, hogy inkább odébb állok”.)

Dombóvár ++
Tavaly tetszettek, és idén van lehetőség a továbblépésre. Ugyan elvesztették Lee-t, de pótlására érkezett srác (ejnye, megint kiment a fejemből a neve) tán van olyan jó, mint a mini-torpedó, Halimics pedig egyértelmű erősítést jelent tavalyhoz képest úgy, hogy a csapat szerkezete nem változik jelentős mértékben. Az edző (rám jellemző módon elfelejtettem a nevét, asszem valami Cavington – bocs :-)) a z elmúlt idényben jól vizsgázott, hajtós kis csapat volt a Vasút, akik bizony okoztak meglepetéseket, idén is, Ámen

Mindenkitől elnézést az összeállítás esetleges tárgyi tévedéseiért, kérem a helyreigazításokat.

10, 9, 8…

Előzmény: Avass (5651)
oilboys Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5660
ja még valami...

a micimackós slágerünket hogyan fogjuk énekelni az idén?????

Előzmény: Olaj az Isten (5656)
oilboys Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5659
én is ott leszek...

HALLELUJA! HALLELUJA!

üdv:csabesz

Bocai Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5658
Ott leszünk, szurkolunk...
Avass, DRT?
csics Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5657
Ismét visszatérek a debrecen nevű csonthoz, és rágok rajta még egyet, csak hogy dícsérhessem a jó öreg Zvone Ridl-t. Egyetértek Avassal az ide vonatkozó megállapításában, és még azt is hozzá kell tennem, hogy Ridl teljesítményét csak úgy értékelhetjük igazán, ha tudjuk, hogy szezon közben elveszítette a kisfiát, és emiatt is csak egy meccset hagyott ki...
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5656

Lehet, hogy nem rossz pályát választottam, mikor közgazdász lettem, de egyszerűen nem értem a kérdőjel-pluszjel-mínuszjel halmazáradat értelmezési lehetőségeit...Szorri :))))

Aki nem jön Sopronba nem szolnoki hej, hej...

Fishtax Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5655
Emir hármasai és Eaton lepattanói a Dombóvár edzőmeccsén.

fish

Feribá04 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5654
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Mindenben egyetértek.
Feribá04 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5653
Én nagyon szurkolok a Gábornak, hogy jőjjön össze neki ez az évad, mert egyrészt nagyon szimpatikus, másrészt pedig meggyőződésem, hogy + 10 kilóval ő lehet a jövő válogatott bedobója. Csak tőle függ minden, hiszen a legjobb magyar férfiedző keze alatt dolgozhat.
Előzmény: jani0625 (5648)
Avass Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5652
Hello
Igazad van, én sem cseréltem volna el Ridl-el, sőt a horvát kifejezetten tetszett (szerintem tavaly a legjobb légiósok közt volt kis hazánkban).
Sajnos más irányú elfoglaltság miatt /meghivó lakodalomba, eszem-iszom mulatozás - lehet sajnálni :-)/ nem tudok megjelenni szombaton, Gabcival ás Bocaival viszont van esélyed találkozni.
Előzmény: csics (5650)
Avass Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5651
Ja, megtaláltam a dombóvári feka nvét: Jermaine Spiveyvel, ráadásul ott van az isteni (by Bazsy, és szinte minden kaposvári) Emir is.

...tehát igéret szerint a folytatás.
A sűrűbb mezőnyben előtérbe kerül az edzők szerepe. Ha végigveszem a csapatokat, vegyes a kép, vegyük csak szép sorjában. (A csapatnév után a +- és ? jelek az edzőre vonatkoznak - kizárólag szubjektíven!)

ASE ++
Szinte változatlan csapattal egy 2. hely és egy bajnoki cím. Mit mondjak, Fodor Peti jól összerakta a gárdát, ez mindenképpen mellettük szól, a változatlanság (és ezért talán a kiszámíthatóság) szerintem viszont inkább ellenük. Azért inkább, mert nagy előnye van azért ennek is (fél mozdulatokból megértik egymást).

Alba -?
Sterbenz a tavalyira kapta nálam a minuszt, az idei szezonja ezek után egy nagy ? Az idény eleji betlijei a légiósok terén, bár azt nem tudom, mennyire múlt rajta a dolog - mindenesetre érdekes pl. Sanni esete. Év közben csak szenvedett, sőt néha még a kispadra sem ülhetett le, a nyári Camp-on pedig megtáltosodott (by Sporttárs). Lehet, hogy nem csak benne volt a hiba?
Ráadásul visszagondolva, egy leszálló ágban lévő, és széteső Szolnokon túl kellett volna tudni lépni, ami sikerülhetett is volna, ha kezelni tudja a Williams-problémát, mint pszichológus és mint edző is.

ZTE ??
Azt már tudjuk, sz***-ból nem tud várat építeni Lazics mester, viszont most nem sz*** áll rendelkezésre építőanyagként. Délvidéki edző, és játékmester (+ egy kellemes jugó center). Tippelhettek a stílust illetően.

Kaposvár + - ?
Ha a Zeg-nél a stílust emlegettem, akkor ez mégjobban igaz a Kaposvárra és Miljkovicsra, aki már egyszer (de szigorúan csak egyszer) Lazics-al ellentétben "csodát tett" Szolnokon anno. Ez mondjuk már nem jött össze neki Sopronban, szinte változatlan :-( játékosállománnyal (kaposváriak, ne feledjétek, Sztole is ott volt - egy darabig), és nekem a tavalyi idénye is csalódás, éppen ezért van a végén a kérdőjel.

Falco +++
(Megintcsak szerintem) a legjobb M.O.-i edzővel rendelkező szombathelyiek megintcsak előkelő helyen végezhetnek. Amikor Zsoldos mester oda szerződött, tudni lehetett, hogy kirángatja a statisztikából (bocs slamasztikából-köszönöm Hofi)
a csapatot. Egyedüli veszélyt a keményfejű (Lacika, Alexe) húzóemberek lázongása jelentette volna, de Zsoldos kezelni tudta a helyzetet (nem úgy, mint a MAFC-nál, ahol bizony a játékosok "győztek"). Ha nem változik a játékos-edző viszony - és már miért is változna? - akkor ütős kis csapat lesz a Falco.

Szolnok ???
Az első blokk végén rólunk. Az az igazság, hogy én játékosként is és emberként is nagyon szeretem, tisztelem Rasidot. Edzőként viszont még nem mutatkozott be. Mindenesetre a játékosállománnyal és a csapatszellemmel nincs baj nálunk, most már csak két aprócska dolognak, a védekezésnek és a támadásnak kell összeállni ahhoz, hogy ott legyünk, addig is: hajrá OLAJ!

folyt. köv. (igen, még mindíg)

Előzmény: Avass (5649)
csics Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5650
Sziasztok!
Majd meglátjuk a hétvégén, Avass, hogy mire megyünk az egyszem Lee-vel, mert a többi új debrecenitől nem biztos, hogy hanyatt kell esnünk (nekem leginkább Green nem tetszik közöttük).
Gondolom ott lesztek a Pp-kupán, utána kicserélhetjük az észrevételeket. Én is ott leszek, ha máskor nem, a szombati meccseken biztosan.
Avass Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5649
Sziasztok
Ha visszagondolok az elmúlt idény hasonló (bajnokság előtti) időszakára, akkor azt kell megállapítanom, hogy sűrűsödött a mezőny. Tavaly világos választóvonal volt az első és az utolsó 6 között, de inkább 4 társulat emelkedett ki a mezőnyből (ASE, Körmend, Kaposvár, Szolnok). Az első hatos végén a Falco és az Alba állt, a többiek alkották a mezőny második felét. Ha megnézzük a bajnokság végeredményét, olyan nagy meglepetések nem történtek, egyedül a Falco "cserélt helyet" a Klímával (tényleg, most már nem Klíma???).
Idén is ketté lehet osztani a mezőnyt, de egyáltalán nem olyan egyértelműen. Már az első négy helyre is legalább hat jelentkező van (ASE, Alba, ZTE, Kaposvár, Falco, Szolnok) Nagy kérdés a Körmend, akiket - mint asszem OlajAzIsten is említette, sohasem lehet leírni - szóval szerintem legalábbis szorosan követi az első hatot (négyet?), simán maga mögé utasíthat egy-két gárdát a fentebb felsoroltak közül.
Azután következik a "futottak még" kategória, csak az a probléma, hogy ez a kifejezés egyáltalán nem illik rá ezekre a gárdákra. Tudom, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de minden csapatnak megvan legalább a gólgyárosa, és ezek a nevek (általában) igen jól csengenek M.O.-on.
Szeged (no, itt éppen nincs :-), de még lehet, hiszen egyszem légióssal rendelkeznek, és remélem idény közben sem merülnek fel financiális gondok, sőt egy esetleges jó szereplés esetén?... hiszen a Gösser Kupán mutatottak nekem igen kellemes meglepetést jelentettek, egyértelműen számolni kell velük!)
Debrecen (Lee)
Kecskemét (Madison)
Sopron (Parker)
Dombóvár (mostígyhirtelen nem to'm a nevét, de állítólag legalább Lee-szintű feka).

folyt. köv.

Előzmény: _Bazsy_ (5643)
jani0625 Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5648
Hadd vitatkozzak egy kicsit kaposvári polgártársammal!
Bazsy! Lehethogy láttad a Kaposvári tornát, de nem a szombathelyit!Ég és föld!!!!
Biztosa igaz , az is hogy számít a hazai pálya , meg hogy haza beszélek, de nem oktalanul.Ha nem ment a csapatnak én nem hitegettem magam.És hidd el , hogy „Kopaszodó Mágusunk” 1-2 hét alatt is nagy dolgokra képes.A szombathelyi tornán tapasztaltakat nehéz leírni!Mintha az életükért hajtottak volna, védekeztek, szórtak keményen.Heinlének nagyon jó keze van ügyes és gyors is és jó csapatjátékos.Az új sráccal nagyon jól megvannak és ha itt marad talán a magyar bajnokság egyik legjobb center párosa lehet.meglátjuk
A magyar játékosokról pedig: Lacika nagyon jól érzi magát az új rendszerben és majdnem mindig követi Zsoldos utasításait!Nála ez már nagy eredmény.Pankár Tibi tudom nem biztos hogy válogatott szintű de most ebben az új rendszerben jól megy neki és talán újra a fiatal Pankár lesz.Borszéki és Sallay, szerintem két nagyon jó cserecenter lehet idén.Gráczer jó cseréje Lacikának és elég kemény fából faragták.És végül ,de nem utolsó sorban DÉNES Gábor aki a horvát 3. kk Zagreb ellen 17/9el zárt, ami nem rossz és idén akár ki is szoríthatja Pankár a kezdőből, persze ha ezt meg meri lépni a Zsoldos.Persz nem végig ő játszana, talán fifty-fifty lenne a legjobb és akkor a Tibinek is jobban menne.Még van sok tehetséges fiatal, de róluk még korai beszélni.Amúgy Eakert 2éve állítolag a Szolnok tesztelte le is akarta igazolni csak nem tudtak megegyezni.

Na de majd sept. 28án minden kiderül!!!!!

lapip Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5646
na üdv! alkul Kecskeméten a játékoskeret. várható kezdő ötösünk Takács,Madison,Mérész,Tanács,Radenkovics. nem lessz ez olyan gyenge mint amire számítottam, és még egy idegenlégiós helyünk van. az lehet a gyengénk, hogy a két center 206 és 208 magas és nics a padon egy tartalék magasemberünk. most ugyan folyank a tárgyalások a mafc egyik centerével, de még nem tudok semmit.
hajrá Kecskemét!!!
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5645
Lecsó keresd vissza sporttárs írását!Én is ezt kérdeztem tőle!
Előzmény: Lecsó11 (5644)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5644
Apropó új légiósok!
Látta valaki az új niggánkat a Göcsej-kupán?
Jó,hogy ennyit dobott,de egyébként milyen?
És most nem arra gondolok,h mennyire sötét! :-)
1ébként a De Gray meg olyan,mint aki úgy barnult le,hogy közben végig rajta volt a napszemüveg. Höhö.

Jól van.
Hajrá Klíma!

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5643
Szasz Feribá!

Tavaly tényleg dobott itt annyit-ezzel együtt "indult a buszuk"! :o)
Nem tavalyról hanem a köv. idényről írtam,hogy szerintem(!) nem jelentenek majd veszélyt.
Kálmánt azért emeltem ki mert a magyarjaikról írtam,hogy nem veszélyesek de a Laci nem tartozik közéjük viszont az "idén" gyengébbet várok tőle a más játékrendszer miatt.

Üdv!

Előzmény: Feribá04 (5640)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5642
Szerintem tuti,hogy SEHOL nem lehet bizosra menni. Eddig max. a MAFC-ot mondtam volna,de most helyette jött a Kecskemét,aki szerintem jobb...
Szeged?
Nem tudom. Wiley,Nunnery,Jovanovics-ot mondják... Deák jó,jobb lehet. Nekem Nyilas nagy kedvenc!
Szerintem nem rosszak! De tán most már a leggyengébbnek tűnnek!
Előzmény: Olaj az Isten (5641)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5641

Ha az amcsi gyerek tényleg olyan mint amilyennek mondják, akkor a Falco sokkal jobb kilátásokkal bír majd, vagyis még egy nehéz ellenféllel kell megbirkóznunk. Hol lesznek a gyenge csapatok, ahova tuti győzni megyünk? Szeged? Mert Kecskemétre se pofavizitre fogunk jelentkezni úgy néz ki...:(((
Előzmény: Feribá04 (5640)
Feribá04 Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5640
"a meglévő magyarjaik pedig nem jelentenek veszélyt"
Nem is tudom hol dobott Lacika ötven fölött a múlt idényben. :-))

"Kálmánnak mennyire nem fekszik az az új játékrendszer"
Nem Kálmánnak kell, hogy feküdjön, hanem a csapatnak. Ha a csapat eredményessége szempontjából az lenne a legideálisabb, hogy a támadások rendszerint a nyolcasnál végződjenek, akkor Ansrás vélhetőleg úgy építené a taktikát.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: _Bazsy_ (5638)
Avass Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5639
Sporttárs: "A Falco, immár teljes kerettel, tényleg erős csapat lesz, feltéve persze, hogy Zsoldos jól összerakja őket, amire most nincs sok idő."
...ja, úgy mint tavaly ?! :-)

10, 9...

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5638
Ahoy!

Én azért nem jósolnám a Falco-t az első 4-be mert szerintem más is hozott jó légiósokat,a meglévő magyarjaik pedig nem jelentenek veszélyt-szerintem.Láttam itt Kaposváron a Falcot és feltűnő volt az is,hogy a Kálmánnak mennyire nem fekszik az az új játékrendszer amiben nem dobál6ja el a labdákat és nem mindig rá épül minden támadás.
De van egy srác akinek a játéka már pár éve feltűnt csak eddig nem kapott több lehetőséget de ha szerintem kapna több játékidőt akkor akár Ő is lehetne a jövő egyik jó centere.Sallay Gábornak hívják.

Pacsi

Let's Go Klíma!

Előzmény: DRT (5637)
DRT Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5637
Nálam eddig (már előre) a Falco lesz a szezon pozitív meglepetése.
Előzmény: jani0625 (5627)
Fishtax Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5636
Igen, bocsánat, eltévesztettem!

fish

Előzmény: sarkat5 (5635)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!