Keresés

Részletes keresés

muybien Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5732
nos én is letippelem a magamét..

Debrecen-ASE -5
Dombóvár-Körmend +5
ZTE-Falco +15
Sopron-Szolnok -4
Szeged-Kaposvár -7
Kecskemét-Alba -10

Előzmény: Tomas79 (5731)
Tomas79 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5731
Hali!
Ismét az élők sorában vagyok,igy most szeretnék én is tippelni...
Debrecen-ASE -15
Dombóvár-Körmend +9
ZTE-Falco -8
Sopron-Szolnok -19
Szeged-Kaposvár +14
Kecskemét-Fehérvár -25
Üdv:
Tomas
u.i.:holnap megyünk Fehérvárra,remélem jó mecs lesz...
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5730
Hello kocsma!

Először is welcome minden Debrecenbe ellátogatott szolnokinak, különösen nekem, mert rajtam kívül még egy srác volt olajos sálban oszt annyi. Csomó benyomásom van, gyorsan leírom, hadd örüljön Avass bátyánk.

Csak a Vadkakasok elleni meccset néztem meg, mivel a Belgrád meg a másik horvát csapat bénák és nyomorékok gyülekezete volt, és nagyon kiváncsi voltam Lee-re mit vetít az új csapatában. Hát, elnézve a tegnapelőtti játékukat, szerintem rajta fog múlni minden, ha neki megy bármi lehet, ha nem akkor hello. Green egy nulla, Bukva már nem leszállóágban van, hanem régen földet ért, Lecsó meg sokszor azt sem tudja merre támad. Legalábbis szombaton nem nagyon volt tisztában Vele. Komoly aggodalmaim vannak viszont a csapatunkat illetően, mert a NS által szépen megénekelt szolnoki csúcsformával még véletlenül sem találkoztam. A szombati játékunkkal simán szívtunk volna legalább 10-zel otthon hazai pályán az Albától kiindulva DUNA TV-s játékukból (kösz sporttárs :))). Persze nem játszott Vilcinskas, aki szerintem képes lenne felvenni a harcot Lapovval és Góbival, már erőnlétileg. Végül is az egész tornát Paja nyerte meg nekünk, pl. a Debrecen ellen az utolsó negyedben beállt, gyorsan termelt 14 pontot, így vittük 8cal. Vaisvila egész meccsen alibi, vasárnap 10et dobott...hááát. Nekünk nem olyan játékos kell, akinek ha a kedve olyan van dob 27 pontot, ha nem akkor meg 10et. Menjen haza! Levezetni vagy egy évet lazítani ne az Olajba jöjjön!!!

Trepák, Trepák, Trepák, Trepák...Nem, nem szidom, nem szabad...nem, igaza van avassnak...:)))

Szasza kellemes volt, leosztotta passzokat Bencének, aki meglátásom szerint megindult a lejtőn felfelé, hullámvölgyből kifelé...Go Benő!!!

Továbbra is állítom, Stone jó igazolásnak tűnik, Vilcinskas is (számomra), de amit Vaisvila meg Zolika csinál. Én nem vártam volna meg míg az ASE vagy a Falco bejelentkezik érte!!! :)))Sajna a litván meg nem fog nekünk meccseket eldönteni. Ne legyen igazam!!!

Hétvégén Sopronba fel!!! Hajrá Olaj! Hajrá Körmend!!

És Pavlovics az Isten (de ezt többször nem írom, kopirájt gabci456)

saabee Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5729
Feribá04!

Küldtem tegnap 1 mailt,de nem nagyon válaszoltál.Megkaptad 1általán?

Tehát: Debrecen?
Mész?/estleg kocsival...?

Válaszolj,amint tudsz!

SZilu Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5728
Csaba.
Mindegy.
Előzmény: lapip (5723)
SZilu Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5727
Itt Pesti csapatnak még csak a Honvédnak fújtak. Maradjunk inkább abban, hogy nem a Honvédnak, hanem a Zsoldos Bandinak...
És akkor ugorjuk át a részleteket, mert el fog szaladni a szám.

Elnézést.

Előzmény: NiNiKe (5708)
SZilu Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5726
Egyetlen mondat a témához:

ezek tényleg mind igaz gondolatok - mind a szurkolók, mind a szponzorok tekintetében. Nyilván nem véletlenül történt, hogy az ügyvezetést megpróbálták komplett módon megváltoztatni.
Mesélhetnék arról is, hogyan lehetett volna egyre több embert bevonni ebbe.

De így már nehéz lesz, B-s csapatra senki nem kíváncsi.:-(

Előzmény: air (5695)
SZilu Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5725
Na igen...
Csak szponzort találni nem túl könnyű manapság (tényleg nem , máshonnan, de van tapasztalatom), másrészt nem árt figyelembe venni azt sem, hogy Pesten nem adott az, ami a legtöbb "A"-s városban megvan - mégpedig az önkormányzati támogatás. (márpedig ha 1 támogató már van, könnyebb a többit begyűjteni, ez is tény... Meghát jobb ajánlatokat lehet tenni.)

Nem tudom ki írta, de azt senki nem állította, hogy a MAFC-ot a Kecskemét fúrta ki. Én azt írtam, hogy valszeg a Kecskemét már hallott egy ilyen "lehetőségről" korábban is, és hogy a Liga szándékai nem voltak egészen tiszták. (Bosszú, alapvető antipátia stb. stb. - ez már nagyon a mély, és nem akarok konkrét személyeket gyanusítgatni. Pedig lenne tippem, ha kellene... :-(

Abban viszont qrvára igaza van air-nek, hogy korábban kellett volna szponzorkeresés-ügyben felébredni. Évekkel korábbal. Nomeg lobby-ügyben is.

A vicc az, hogy az utolsó pillanatban jött volna be egy szponzor. Azon a délelőttön lett konkrét a dolog, amelyik napon az ominózus ligahatározat megszületett...

Airnek továbbá marhára igaza van abban, hogy MINDEN csapatnál jó lenne elkezdeni valami utánpótlásnevelést rendesen...
Jelenleg a "ki a jó edző" kérdés Magyarországon kb. úgy néz ki, hogy ki tud több, már képzett játékost összevásárolni, és kicsit összerakni. Ez így nagyon gyenge.

Na, mindegy, hőzöngés OFF. :-)

Előzmény: air (5688)
Gabci456 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5724
No, akkor!

Debrecen-ASE -14
Dombóvár-Körmend +23
ZTE-Falco +8
Sopron-Szolnok -11
Szeged-Kaposvár -23
Kecskemét-Fehérvár -15

U-U-U-U-U-U-U-U

Előzmény: Lecsó11 (5722)
lapip Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5723
leigazoltuk Horváth Szilárdot, center a MAFC-ból és a szeged tavalyi feka irányítóját Elliot-ot. azt hiszem jó kis csapatunk lessz! reszkess fehérvár!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Kecskemét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lecsó11 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5722
O.k. akkor én is maradok a "jól bevált" tippelés mellett:

Debrecen-ASE -6
Dombóvár-Körmend +8
ZTE-Falco +11
Sopron-Szolnok -14
Szeged-Kaposvár -11
Kecskemét-Fehérvár -13

Előzmény: Fishtax (5720)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5721
Igen én is hallottam már az "Ultra Fanatic of Zselictech" nevű rendbontókról. Ezért is maradok Szegeden és nézem meg a "nyugis" Szeged-Klímát:-)

De ne félj a Taurina KK rajongói is készülnek "Black Terror" nevű visszavágásra!
Meneküljetek:-) !!!
Nem tudok kik vezetik?
Mert nekik meg: Megávunk-megvárunk!

Jó játékot majd!! :-)
Tudod,h nektek szurkolok:-) hihi

Előzmény: _Bazsy_ (5718)
Fishtax Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5720
Meg is nyitnám az első forduló tippversenyét, és a szavazásom egyben jelzi is, milyen "versenyszisztémára" szavazok:

Debrecen-ASE -12
Dombóvár-Körmend +7
ZTE-Falco -3
Sopron-Szolnok -16
Szeged-Kaposvár +5
Kecskemét-Fehérvár -10

...azaz mint látható, szerintem is csak a különbségre kelljen leadni a voksot. Semmi csicsa, annak nagyrésze úgyiscsak lutri.

fish

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5719
Szasz Gabci!

Nagy Debrecen Ultra vagy Te!

:o)

Előzmény: Gabci456 (5717)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5718
Lecsó szombaton a BC Zselictech szurkolói állítólag balhéra készülnek!Mindig balhé van úgyhogy jobb ha nem jössz haza!Két szektor le is lesz zárva!

:o)

Előzmény: Lecsó11 (5712)
Gabci456 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5717
Szerintem arra vár, hogy valaki lenyomja a torkán! :)))

Voltunk sajna Debrecenbn szombaton! Lee-vel is ugyanolyan fos volt a Debrecen, mint korábban Szolnokon. Elég béna meccs volt, de legalább nyertünk.
Ráadásul én vezettem! :(((

Ha valaki látta, akkor írja már le a kedvemért, hogy Rusznék Zsoltinak hogyan sikerült csupán 3 pontot szereznie! A pontok igaz történetére tényleg kíváncsi lennék!

U-U-U-U-U-U-U

Előzmény: _Bazsy_ (5711)
air Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5716
A magam nevében csak annyit mondhatok, hogy amióta az eszemet tudom a körmendnek mindíg is szurkoltam, (még pécsi lakos koromban is, és most is) Az Albacompot is szeretem, és még mondhatnék legalább három csapatot. A többiek ellen sincs semmi kifogásom, ha idegen ellenféllel játszanak szurkolok nekik. Fogalmam sincs miért kell ez a vidék pest anyázás. /Talán ugyanazért amiért a politikában a komcsizás meg a fasisztázás. Az így megosztott közönségben jobban lehet pecsenyét sütögetni bizonyos vezetőknek./
Előzmény: NiNiKe (5714)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5715
Jani0625!

Tényleg nem láttam a azombathelyi tornát és cxsak az itt látottra alapoztam a véleményemet.Nagyon szétesettnek láttam azt az akkori csapatot.Alexét idézem asszem a szolnok elleni meccsről:-"Fuss már vissza védekezni a q' anyádat!" ...ordította Borszéki arcába... egyáltalán nem tűnt CSAPATnak a Falco de örülök,hogy már jobb a helyzet!

Üdv!

Let's Go Klíma!Már csak 5-öt kell aludni!
Mi leszünk...

Előzmény: jani0625 (5648)
NiNiKe Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5714
Érdekes a Körmend után senki nem sírt amikor rosszul ment (anyagilag) nekik. A Kelet-Nyugat (vagy ki tudja idén mi lesz a neve) gálán is látszott, hogy mennyi Pesti szurkoló volt kinnt. Nagyrészt ott is a vidékiek voltak, fölösleges volt Pesten rendezni (most még a csarnok nagyságát sem érdemes mondani). A három bírórol meg az a véleményem, hogy akkor hárman fújnának marhaságokat, a létszámukat csak akkor érdemes növelni, ha képzettebbek lesznek.
Lecsó11 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5713
"Időben" észleltem,hogy kb. 6 beírással alattam volt szó a játékról... :-)

De ahogy látom sehol se tart...
Na mind1! Majd a 2. fordulóban!

Előzmény: Lecsó11 (5712)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5712
Üdv mindekinek!

Ha már így "rátamadott" vki sporttársra,akkor már -idevágva- megkérdezném,hogy idén is annyi kosármeccset (kb.10-et...,vagy annyit se) láthatunk kis országunk tévéiben,mint tavaly??

Sporttárs!
Dunán lesz vmi,vagy annyi mint a múlt szezonban??

A Sport1-en a múltkor a Göcsejről adott tudosítás után "selytelmesen" annyit mondtak,hogy idén tán lesz vmi?

Más.

Idén milyen játék lesz nálunk?
Lehet,hogy már beszéltetek róla,de én lemaradtam az egészről!
valaki írjon vmit hamar,mert én holnap utazok,aztán legközelebb vasárnap netezek, így ha van tippverseny megint lamaradok az elejéről,aztán már "izélhatom" az egész évet...

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5711
Szasztok!

Eszméletlen idegesítő a fehérvári trombitálás!Még tv-n keresztül is!Valaki lőjje le!

air Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5710
És szerintem nem sok város van aki elbír egy euroligás férfi csapatot.

kicsit megmagyaráziom.
A kosárlabda csapat is ugyanolyan mint egy cég amit sikeresen kell vezetni, amelyik erőforrásokat használ, és terméket ad el.
Sajnos a sportvezetés az ötvenes évek szintjén leragadt amikor a politika szponzorálta a sportot, és ott kellett jópofizni a politikusoknak, mindenféle jókat meg lelkesítőket kellett mondani a csapatnak, meg a maguktól is meccsre járó szurkolóknak. Ez kevés. Tudatos vállalkozásmenedzsmentre van szükség hosszútávú stratégiával, mert igencsak sok pénz van a kosárlabdában, csak tudni kell beletenni, ahhoz hogy ez kivehető legyen. Meg kell nézni a Fradit mire jutott azóta, hogy egyszer bekerült a BL-be. Elszórták a suskát. Vezetői hiba.

Előzmény: air (5709)
air Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5709
Hát nem tudom. Amikor a bírók még fújtak a pesti csapatoknak én vidéki voltam, és nagyon nem tetszett.
Miért jó az ha most a vidékieknek fújnak, és a hüje szövetség régen pestnek csalt most vidéknek csal akkor az miért igazságos?
/ami az átigazolásoknál olvasható az eléggé beleillik az én összeesküvés elméletembe. :)))/

Senki ne fújjon sehova. Egyébként három bíróval sokkal kevesebb a vitatott eredmény.
Nem igaz hogy pesten kétszáz kosárlabda szurkoló van. És szerintem nem sok város van aki elbír egy euroligás férfi csapatot.

Előzmény: NiNiKe (5708)
NiNiKe Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5708
air!
Ha megint lenne Pesti csapat akkor a bírók megint fújhatnának neki. Ha bajnok lenne (mint egy száz fős "tömeg" ünnepelte a bajnok Honvédot) sokan örülnének neki. Szolnokon kicsit többen örültek a bajnokságnak tizenkét éve, de említhetnénk a többi csapat ünneplését (Paks, Körmend, Albacomp, Kaposvár). Ennyi embernek kár komoly csapat.

Hajrá Olaj!

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5707
Ez melyik suli?
(ide kellett volna járnom)
Előzmény: Fishtax (5706)
Fishtax Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5706
(beiratkozás, suli, diplomaosztó - és mindezt októberben? Egy hónap alatt? Észkombájn! :-)))

fish)

Előzmény: belfera (5705)
belfera Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5705
A tippverseny lebonyolítását csak akkor vállalom, ha megduplázzák a tavalyi gázsim - ellenkező esetben elszerződőm a Lakershez statisztikusnak. :-)))
A lebonyolítási rendszerről ismét tarthatunk szavazást.

Igencsak rossz kedvem van, ugyanis kezd körvonalazódni az októberi programom, és sajnos úgy tűnik, hogy egyéb elfoglaltságok miatt (beiratkozás, suli, lakásavató, diplomaosztó, stb.) az első hat fordulóból legjobb esetben 2 meccsünket tudom megtekinteni. Fákfákfákfák!!!!!!! :-(((
Most legalább láthatjátok, hogy a körmendi szurkolók is csak a sikeres időszakokban kíváncsiak a csapatukra. :-)))

Hajrá Körmend!

U.I.: Néhány igazolási hír a végére:
Horváth Csaba (MAFC), Madison (Körmend), Elliott (Szeged) - Kecskemét
Horváth Ákos (MAFC) - Soproni Ászok

Előzmény: saabee (5683)
air Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5704
Marha egyszerű képlet, oszt' mégis csak Bp-en kívül vannak az NB I-es csapatok...

Sajnos igazad van. :((

Előzmény: Fishtax (5703)
Fishtax Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5703
Igen, ezt tényleg így kellene csinálni. Marha egyszerű képlet, oszt' mégis csak Bp-en kívül vannak az NB I-es csapatok... De ha csinálsz egy csapatot itt "fent", ahol jó zsíros szponzor is van, akkor szólj, jövök szertárosnak! :-)

font color=blue>fish

Előzmény: air (5702)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!