Keresés

Részletes keresés

air Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5762
Köszi. :)))
Igen az euroliga álom egyenlőre, de merjünk álmodni. :))))))

Biztosan nem jól adtam elő, de akkor is az a véleményem, hogy egy csapat szempontjából elsődleges dolog egy-két stabil szponzor. Aztán a TV közvetítések, /illetve az ezidőalatt mindenféle mosóport, melegítőt és ki tudja mit eladni akarók pénzei/ számítanak. Az is jó ha sokan mennek ki a csarnokba, de igazából abból tud egy csapat megélni, ha sokan odaülnek a TV elé az emberek megnézni. A nézőszámot ne azonosítsuk azokkal akik jegyet vesznek, ezért akárhogy le akárná valaki írni budapestet nem igazak azok a mondások, hogy itt nincs néző. /sajnos az szövetségben az ostobábbak magukévá tették ezt a nézetet./ Persze helyszini néző is kell meg a mütyürkék sálak trikók.
Az Albakompot ebből a gazdasági szempontból én alkalmasnak látom a továbblépésre.
Az egyszponzoros csapatoknál főleg ha az valami állami nagyvállalat az a gáz, hogy a politika, ha lecseréli a vezetést a csapat tönkremehet. (mint ahogy most már hallottam, hogy az állami vállalatokat a vagyonügynökségen keresztül ösztönzik a sporfinanszírozás csüökkentésére. A postának erre volt ürügy a stadionrongálás) Na de tényleg befejezem talán megbocsátjátok, hogy igyekeztem egy kis háttérbeszélgetést is folytatni, hiszen a legjobb csapatok is pénzből élnek, és nem mindegy hogy lesz meccs vagy nem. Lásd szegény MAFC.

Előzmény: muybien (5736)
ZOLCSI Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5761
Ha lehet akkor...
Debrecen-ASE +1
Dombóvár-Körmend +8
ZTE-Falco +5
Sopron-Szolnok -6
Szeged-Kaposvár -13
Kecskemét-Albacomp -15
Willie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5760
A meccs legutolso informacioim szerint vasarnap 17:30-kor kezdodik es erdemes odamenni legalabb egy oraval elotte, hogy legyen helye az embernek. Ezert erdeklodtem az ifimeccs felol, mivel nincs kedvem ucsorogni az ures csarnokot bamulva.
Willie
Előzmény: LD (5754)
lapip Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5759
nem Elliott jön hanem Clint McDaniel. nem ismerem a játékost de nem hiszem, hogy rosszabb lenne. jó kis csapat lessz csak kell egy kis idő, hogy összeálljunk!
andrej11 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5758
Végre újra bajnokság és tippverseny:

Debrecen-ASE +7

Dombóvár-Körmend +2

ZTE-Falco +11

Sopron-Szolnok -8

Szeged-Kaposvár -12

Kecskemét-Albacomp -5

Hajrá Alba!

Előzmény: LD (5754)
Bocai Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5757
Olaj az Isten, teljesen egyetértek veled. Itt zárjuk le a témát, de Sopronban a szünetben már folytathatjuk. Kíváncsi vagyok hogyan védekezik majd Vaisvila Parkerral szemben? Ki nem ugrál...
Úgy látom Belferának a rengeteg elfoglaltsága mellett maradó szabadidejét a statisztika teljesen ki fogja tölteni. Még csak kedd van de már ömlenek a tippek.
Ja, a Limoges egy hónapra igazolt egy szerb fickót, a francia szövegben Vukit emlegetik mellette. Nos ezek után két eset lehetséges: 1. Vuki megsérült, 2. edzömeccs után megverte a bírót. Az elsö a kevésbé valószínü.
Előzmény: Olaj az Isten (5752)
gringo Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5756
Debrecen-ASE -14
Dombóvár-Körmend -9
ZTE-Falco +5
Sopron-Szolnok -6
Szeged-Kaposvár -15
Kecskemét-Albacomp -17
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5755
Olaj az Isten ha telitalálatod lesz igérem,hogy az Olaj-Kaposvár meccsen a szolnoki B-középben fogok állni piros-feketében és teli torokból ordítom,hogy 'vár-vár-vár b'zi-Kaposvár!

:o)
Seeya!

Let's Go Klíma!

Előzmény: Olaj az Isten (5752)
LD Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5754
Debrecen-ASE -9
Dombóvár-Körmend +8
ZTE-Falco +13
Sopron-Szolnok +4
Szeged-Kaposvár -21
Kecskemét-Albacomp -19

Tudja valaki mikor lesznek a meccsek hétvégén, különös tekintettel a Kecskemét-Albacomp-ra? Mit hallani, mikor érdemes odamenni, hogy legyen helyem?

csics Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5753
Olaj az Isten jól látja a dolgokat, jót kuncogtam a tippelésén:-)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5752
Hello, sziasztok!!!

Szeretnék én is benevezni a tippelős játékba (belfera: lécci, lécci, lécci, lécci…!!!)

Szal’:

Debrecen-ASE –8 ( Davis 17/3, Mészáros 10/3, Geri 19/9, Sitku 14/3, Czigler 6, ill. Lee 28/12, Green 12/6, Bukva 10/3. Kipontozódik: Czigler 34p.,ill. Fodor: 32p., Gémes: 38p., Legtöbb lepattanó : Czigler 11, Bukva 9. Legtöbb assziszt: Mészáros 4, ill. Lee: 4. Legtöbb perc: Geri :33p, ill Lee: 37p.
Davis kétszer fogja befűzni a cipőjét meccs közben, a bemelegítés alatt Czigler 65, Geri 55, Mészáros 68, Davis 48, Sitku 71%-kal fogja a középtávolikat értékesíteni, Fodor kétszer fog időt kérni a meccsen, melyet 1017 néző kísér majd figyelemmel. NA EZ EGY TELITALÁLAT !!!! :-)))

Dombóvár-Körmend –3 (léoé, léoé, léoléoéoé)

ZTE-Falco +4 Cseranics McLendon azé ott van

Sopron-Szolnok –9 Nem is merek másra gondolni!!!

Szeged-Kaposvár –10 Paperform

Kecskemét-Fehérvár –10 Hajjj, bárcsak nem így lenne!!!

BOCAI:

Na de mielőtt teljesen szétfurja a bűntudat az oldalam: Ha ott voltál Debrecenben akkor láthattad, hogy Paja is ott volt mindhárom nap, “apja” lehetne Vaisvilának, mégis vitte a prímet (48óra alatt 3meccs). Valóban jó kosaras, az ajánlólevele sem rossz, de félek attól, hogy beleszürkülve a mezőnybe hosszú meccseken át észre sem vesszük, majd dob 27/6ot egy teljesen egyértelmű meccsen. Mi nem ezért hoztuk ide ezt a fiút. Bedobja a trojkát, ok, üres dobóhelyzetből 2x is betalált, de te meg azt ne felejtsd el hogy Paja nyolcról tesz ugyanezt emberről. Ez nagy különbség. Azt is írtam, hogy ne legyen igazam a litvánt illetően, és a csapatot sem szabad szidni, hiszen ezek a mi fiaink. Egyébként Olajbányász szurkoló vagyok én is lassan 14 éve…Mondjuk visszakeresheted, hogy Pavlovicsot hányszor vettem a számra szitkok és átkok közepette, segítek, sehányszor. És tudod miért nem? Mert ő az a játékos, akire mindig minden körülmények között biztosan lehet számítani, azért nem…

Mindent egybevetve nekem szimpatikus Vasvilla, de ez kevés lesz Tőle szerintem. Ezzel a Vasvilla és Trepák projekt az első öt forduló végéig részemről lezárva!!!

Olaj Az Isten

Előzmény: Bocai (5748)
oilboys Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5751
Üdv!

sporttárs!

Nem akartalak megbántani lefelejtettem a vigyoró jeleket!

Ezer bocs!

A tavalyi évadban nem tippültem, de az összes favorit taktikáját kielemeztem, szóval ha nem gond idén beszállnék. HAJRÁ CSABESZ!!

Debrecen-Ase -10
ZTE-falkó +13
Sopron-OLAJKA -11
Szeged-Kaposvár -14
Köcskemét-alba -18
Dombóvár-MTE -9

Akkor hát éljen éljen éljen, újra it a bajnokság!!!

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

Üdv:csabesz

Avass Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5750
Szia Belfera
Üdvözöllek, mint újból megválasztott DK-statisztikust! Természetesen az a minimum, hogy dupla bért kapsz, mint tavaly (sőt - hogy ne maradj a zérón - én még megfejelem egy általad megnevezett drinkkel a következő topictornán, úgy sem láttam a paksi szaltódat :-)))

Tehát a tippek (figyeljetek, hiszen legendás tippelő vagyok :-))):

Debrecen-ASE -12 (csak a Debrecent láttam, de az nekem elég volt...)
ZTE-Falco +7 (Legalább centerposzton ennyivel erősebbek)
Sopron-Szolnok -8 (Kicsit azért kell erőlködni, főleg, ha nem játszik a Skorpiókirály)
Szeged-Kaposvár -15 (A végén már jöhetnek a csereemberek is...)
Kecskemét-Albacomp -5 (Szorosabb a vártnál - Némó, egyetértek)
Dombóvár-Körmend +3 (Szerencsével - mint Körmenden)

Előzmény: Bocai (5748)
Willie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5749
Na akkor hosszu tavollt utan en is raugrok a tippelesre.

Debrecen-ASE -10
Dombóvár-Körmend -2
ZTE-Falco +21
Sopron-Szolnok -15
Szeged-Kaposvár +2
Kecskemét-Albacomp +1 (ez csak azert, mert kint leszek es utalnek a tippem ellen szurkolni)

Es mindjart egy kerdes a kecskemetiekhez. Van a meccs elott ifimeccs? Mert a hetvegen azt hallottam, hogy telthaz varhato, de nincs kedvem ket oraval a meccs elott odaulni, ha csak az ures csarnokot nezhetem. Ellenben egy kis ifimeccs jot tenne magyar kosarlabdara ehezo lelkemnek.
Willie

Előzmény: Jay-X (5747)
Bocai Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5748
Sziasztok!
Olaj az Isten, különösen üdvözlünk, mi is ott voltunk öten csak a zászlót nem találtuk otthon. A nyomorékok a szerb elsö ligában nyomják ösztöl de ez lehet hogy csak a kettes számú csapatuk volt.
Ezek gyakorló meccsek és azt nem vitathatod el hogy Vaisvila tud kosarazni, tiszta dobóhelyzetben kiválóan dobja a hármasokat is. Azt pedig ne felejtsd el hogy 48 órán belül 3 meccset játszottak, Rasid forgatta a csapatot. Vaisvila Kaposvárott is MVP lett a tornán. Így kell levezetni.
Sopronba igyekszünk vinni zászlót is.
Előzmény: Olaj az Isten (5730)
Jay-X Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5747
Hi!

Lehet csatlakozni a versenybe? Ha igen akkor:

Debrecen-ASE +2
Dombóvár-Körmend -6
ZTE-Falco +11
Sopron-Szolnok -8
Szeged-Kaposvár -10
Kecskemét-Albacomp -12

MTE!!!!!!!!!!

Feribá04 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5746
Azért olyan nagyon ne legyél biztos csapatod vereségében, mert mi sem vagyunk még együtt és Davis nyári műtétje olyan "jól" sikerült, hogy az általános vélemény szerint 1,5-2 hónapig tőle csodát nem várhatunk. Azért remélem már a mai nap rámcáfol.

Hajrá ASE!

Előzmény: csics (5742)
némo Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5745

Sziasztok!

Ha a tavalyi középszakaszt és a rájátszást vesszük figyelembe, akkor mint címvédő nekem is illik beszállnom a tippversenybe!:-)

Tehát:

Debrecen-ASE -14 (Bajnokként kötelező hozni a kötelezőt)
ZTE-Falco +12 (Épülget a Falco, de még így is jobb a ZTE)
Sopron-Szolnok -10 (Nem kell erölködni!)
Szeged-Kaposvár -18 (Az idén (is) jó lesz a Klíma)
Kecskemét-Albacomp -8 (Szorosabb a vártnál)
Dombóvár-Körmend -7 (Minden nehézség ellenére!)

Üdv.
Zotya

Előzmény: _Bazsy_ (5741)
Santoro Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5744
Nos akkor én is beszállnék:

Debrecen-ASE -10
Dombóvár-Körmend +12
ZTE-Falco +8
Sopron-Szolnok -12
Szeged-Kaposvár -8
Kecskemét-Albacomp -18

Előzmény: Isiah Thomas (5740)
csics Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5743
ja, és még egy érdekesség, amit az előbb elfelejtettem. Ha megnézitek a http://www.nba.com/lakers/roster/index.html címet, találhattok egy ismerős nevet, már persze a régi arcokon kívül: igen sporttársaim, dagad a debreceni szívem, G. Rucker két kőkemény debreceni év után a Lakersben levezet...:)
csics Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5742
Sziasztok!
Én is kinn voltam a hétvégén a Pannonpipe-kutyán, mit mondjak, nem volt egy nagy élmény...az még hagyján, hogy a Debrecen gyenge volt, tőlük nem vártam különösebben semmit, ellenben a Szolnok sem vert az eget színvonalban. Jól jellemezte a helyzetet a mögöttünk űlő két atyafi csevegése: "Te, a Szolnokból most mindenki itt van? Ezzel a csapattal indulnak a bajnokságban???...":)Igaza volt nemtudomkinek (bocsánat) a korábbiakban, megint Paja hozta a meccset, ezzel a kupát is az utolsó negyed-beli játékával.
A Debrecenről annyit, hogy a vasárnapi meccsüket együtt néztem Ráthonyi egyik korábbi tanítványával, akit 10-15 éve edzett gyerek-ifi korában. Ez a srác azt mondja, hogy vagy akkor volt nagyon előremutató, amit csináltak, vagy most van elmaradva a kortól a Ráthonyi-munka...A csapat mostani teljesítménye annyival rosszabb az akkori ificsapaténál, hogy akkor az alapmozgásoknak nem volt száma-neve (értsd: figura), mindenki tudta magától, hogy milyen védekezés esetén ki hova mozog. Ebből (és a már korábban leírtakból) következően a pénteki Db-ASE meccs sima zakó, még szerencse, hogy nem tudok kinn lenni, szülői értekezleten leszek...Ja visszatérve a DB-Szolnok-ra, ha azért a meccsért fizetnem kellett volna, nagyon mérges lettem volna, olyan szar meccs volt.
Bocs a hosszú beleszólásért.
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5741
Ahoy divatszurkolók!

Tippjeim:

Debrecen-ASE -7
Dombóvár-Körmend +11
ZTE-Falco +14
Sopron-Szolnok +5
Szeged-Kaposvár -9
Kecskemét-Albacomp -15

Lecsó!Megértelek...
:o)

Előzmény: Isiah Thomas (5740)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5740
Beszálltam:

Debrecen-ASE -13
Dombóvár-Körmend -3
ZTE-Falco +9
Sopron-Szolnok -12
Szeged-Kaposvár -13
Kecskemét-Albacomp -21

vazsi Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5739
Szervusztok kedves topiclakók! Kb. egy éve bigbradát játszottam, és nap mint nap olvastam a fórumot, csak sosem szóltam hozzá. Nos beköltöznék a házba, ha nem gond :) Belfera: Van-e valami feltétele a tippversenyben való részvételnek, mert már tavaly is irigykedve figyeltem mindenkit, aki részt vett benne? Pl. kizáró ok-e, hogy Falco-drukker vagyok? :) és ha úgy döntenétek, hogy bevállaltok, akkor tippelnék is:

Debrecen-ASE -8 (mindig elb...ák az edzőválasztást Debrecenben)
Dombóvár-Körmend +7 (bár szúrkolok a Körmendnek, de még ez is kevés :))
ZTE-Falco -6 (szerintem egyébként kikapunk)
Sopron-Szolnok +2 (Walke Karcsi utolsó mp-ben dobott triplájával)
Szeged-Kaposvár -17 (Sutyi bmeg, minőségi légiósok nélkül nagy bukta lesz)
Kecskemét-Albacomp -13 (nagyon összerakták az albát, mint minden évben)

Előzmény: sarkat5 (5738)
sarkat5 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5738
Szerintem:

Debrecen-ASE -16
Dombóvár-Körmend +12
ZTE-Falco +15
Sopron-Szolnok +4
Szeged-Kaposvár -13
Kecskemét-Albacomp -24

muybien Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5737
egy újabb csavar a MAFC-ügyben... nyílt levél készült... aláírók között: Bujtor István, Szájer József, Prieszol József, Simon János, Jordán Tamás, Kásás Tamás, Steinmetz Barnabás és Patonay Imre
muybien Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5736
Air üdv itt a topicban...:)))

sok jó gondolatod van... egyetértek azzal hogy a sport ugyanolyan üzleti vállalkozás mint bármi más azzal a kiegészítéssel hogy ez egyelőre Mo-n nem működik, de reméljük lassan nem csak Neked jut ez eszedbe hanem a döntési pozícióban lévő sportvezetőknek is. Szerintem sem szabad egy egyesület létét csupán arra építeni hogy majd csak lesz egy érzelmileg kötődő "pénzes" valaki vagy állambácsi aki segít ha baj van. Nem. A gondolkodásmóddal alapvető probléma van. Szerintem az államnak semmi keresnivalója nincsen semmilyen szinten az olyan élsportban mint a többezer nézőt is vonzani képest csapatjátékok. A tömegsportra és az eladhatalan de sikeres sportágakba kell inkább költeni, nem azokra amelyek egy kis odafigyeléssel és üzleti szemlélettel magukat is el tudják adni. Csak valahogy nem jönnek az ötletek nemtom miért. Hogy maradjak a saját portámnál, az Albacompban pl annak idején a 3 arany éve alatt annyi jutott csak eszébe a klubnak hogy eladja a bérletvásárlási jogot 5 évre. De pl szájtot nem épített (most van, de hmmm nemtom minek mert üres lényegében) nem lehetett mezt/polót/bögrét/sálat venni pedig akkor télleg telt ház volt és nagyon sokan keresték... MOst hogy "felkapaszkodtunk" a 6ik helyre :) valamiért már lehet kapni vagy 5féle pólót, táskát stb. De még mindig nem értem miért hívják profi szervezésűnek ezt a klubot, nemtom máshol milyen a helyzet de nekem ami itt folyik az amatőr. Nincs kiszolgálva a közönség és nagyon sok a kézivezérléses akció.

Euroligás csapat Pesten??? Huh. Ez elég durva a az utóbbi olyan 10 év budapesti kosaraséletét figyelve... lassan nincs elég ujjam megszámolni mennyi nagyon jó és komoly utánpótlásbázissal rendelkező női és ffi csapatot öltek meg... Nameg ha megnézzük Budapesten sajnos alig érdekel valakit a kosárlabda... de nemcsak a kosár. Ma alig van csapatsport Bpen, csak a vízilabda és a Ftc kézi. (labdarúgás nálam nem csapatsport...illetve más tészta) FFi kosármeccsen utoljára tán valamikor a 80as években volt kint 300nál több ember Bpen pl egy Mafc-Honvédon a BSben... Jah bocs nem is igaz. 3 éve (vagy 2???) a FTC csarnokban teltház volt a Buducnost Podgorica-Cibona Zagreb meccsen... de magyarok nem sokan voltunk... Persze most is hozzáteszem ne legyen igazam és legyen jó kosráladba Pesten, ha másért nem hát hogy közel is legyen ellenfél:)) de nki szintű csapat nagyon messze van, euroligás még messzebb, de egyelőre A csoportos is évek múlva lesz csak.

Előzmény: air (5710)
saabee Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5735
Jonny boy!

Te esetleg jössz Debrecenbe?Egy kis vonatozás :)

xGabi Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5734
Szevasztok!
Örömmel olvasom,érződik az idénykezdet és megindult a pörgés,valamint a tippelőverseny is.Idén beszállok,de az első kör fixeire még alszom egy pár napot.
Az ellenben nem okozott kitörő pozitív hangulatváltozást a lelkületemben,hogy "jó" szolnoki szokáshoz híven már a bajnokság előtt szidjuk a saját csapatunkat.Talán nem kellene elhamarkodottan ítélni senki felett,mert még egyetlen egy eredménycentrikus meccset sem játszottunk - erre ott lesz a bajnokság.És hogy Vaisvila nem fog nekünk meccseket nyerni...Azért nem haragudtam meg amikor megtudtam,hogy Kaposváron a KK Zagreb ellen 22/3,a Klíma ellen meg 18/6,no meg a Kakasoknak dobott 27/6 ill. 20/12 volt a zárás ; persze ez sem jelent semmit,éles bajnoki meccseken KELL csúcsformában lenni.És azért csak megvertünk mindenkit az első számú centerünk nélkül!
Már csak öt nap,további jó visszaszámlálást mindenkinek!

HAJRÁ OLAJ !!!

saabee Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5733
Akkor had szóljon!

Debrecen-ASE -5 /de csak ha Én is ott leszek :) /
Dombóvár-Körmend -9 /a Körmend még emlékszik a tavalyi formájára/
ZTE-Falco +12 /Jöhet a Manchester! :) /
Sopron-Szolnok -15 /simaliba/
Szeged-Kaposvár -11 /a meglepetés még várat magára Szegeden/
Kecskemét-Fehérvár -20 /osztálykülönbség.../

Hajrá ASE!Mi VAGYUNK!...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!