Keresés

Részletes keresés

Avass Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5543
Ja! (csak azé', mert innen aztán lehet fejlődni :-)
Uff
Előzmény: saabee (5525)
saabee Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5542
Hogy is van ez?!

"...csapatában ő töltötte pályán a legtöbb időt. A fenti eredményei alapján kétszer is őt választották a legjobb hatodik embernek..."

Ezt nem értem valaki igazán elmagyarázhatná.
Habár elég fura,persze nem lehetetlen.

Előzmény: gyurma__ (5541)
gyurma__ Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5541
Na megszuntettema Klima-vill nickemet:)

Az amerikai Frank Altron Jackson lett Klíma-Vill új játékosa
Pénteken délután érkezik csapatához az új bedobó
A porckorongsérv miatt hazatérő Aaron Rich-et honfitársa a South Florida Bulls együttesétől érkező Frank Altron Jackson váltja.
Az új amerikai kosárlabdázó 198 cm magas, elsősorban hármas poszton vethető be. A floridai Sarasotában született 1980. február 2-án. A középiskola elvégzése után a South Florida egyetem gárdájában játszott. Utolsó évében csapata legeredményesebbje volt mégpedig 18.9 pontos átlaggal. Mezőnyből 42.5, a triplavonal mögül 35.6 százalék pontossággal értékesítette helyzeteit. Büntetői 71.3 százalékát váltotta pontra. Meccsenként 6.4 lepattanót szedett, és 2.6 gólpasszt adott társainak. Ezen kívül találkozónként volt két szerzett labdája; csapatában ő töltötte pályán a legtöbb időt. A fenti eredményei alapján kétszer is őt választották a legjobb hatodik embernek. Egy alkalommal (1999) meghívást kapott az Egyesült Államok nemzeti válogatottjába is. Az idén draftolta USBL ligában szereplő Florida Sea Dragons csapata és részt vett az NBA bostoni nyári táborában is. Az őt kiszemelő San Antonio Spurs azonban nem tartott rá igényt. Frank Altron Jackson a zalaegerszegi Göcsej kupán a szombati, MC MAFC elleni összecsapáson mutatkozik be.

Ez nem tűnik rossznak de hiszem ha latom...

belfera Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5540
Néhány magyar vonatkozású hír az Eurobasket-ről:

A Dombóvár a sérült Sean Riley helyettesítésére leigazolta a szintén ex-körmendi Jeremy Eaton-t.

A Kaposvárnál Frank Altron Jackson (South Florida Bulls)foglalhatja el Aaron Rich helyét.

Az egykori SMAFC-os Vladimir Rasic a svájci első osztály újoncához, a Pully Basket-hez szerződött.

ttamás_ Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5539
Hűha...

Most olvastam csak végig a hozzászólásokat.
Na akkor felsorolom, ha valaki kimaradt volna, vagy nem kapta volna meg a képeket, az szóljon, és megpróbálkozunk vele mégegyszer!

Tehát küldtem képeket:

boran
belfera
saabee
gabci456
avass
csabi

Remélem mindenki megkapta őket!

Üdv.: ttamás

Előzmény: ttamás_ (5538)
ttamás_ Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5538
saabee!

Bocsi, dolgoztam!
De pótolom a hiányosságomat, most küldöm a képeket!

:-)))

Üdv.: ttamás

Előzmény: saabee (5528)
Feribá04 Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5537
Nem csak ez a gond, hanem szerintem az is, hogy nem megfelelően alakítják a keretet. Miért?
- Cserepaduk nincs.
- Centereik nehézkesek, mindkettő elsősorban pozíciójátékra van beállva és ezt láthattuk, hogy sem védekezésben sem támadásban nem szerencsés magyar bajnokikon. Az Ivkovics-Bukva kettős is sok előnye mellett emiatt volt sokkal sebezhetőbb, mint pl. az Ivkovics-Filipovics. Emellet bizony Sejo papa már nem is a frissességéről és fittségéről híres.
- Marci szerintem nem ilyen csapatba való. Tehetségesnek tehetséges ezzel nincs gond, de elképzelni nem tudom, hogy egy Green, Lee, Bukva hármasnak ő olyan irányítója legyen akire mindegyik játékos gondolkodás nélkül hallgat. Egy rutinosabb, tapasztaltabb, dörzsöltebb játékmester szerencsésebb lett volna, bár az igaz, hogy Fodor a jövő embere.
Előzmény: csics (5535)
Bocai Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5536
Avass, ha az 5381-es hozzászólásodban D.A-re utaltál akkor a 4. részre vev? lennék. Szombaton meg keresünk egy kocsmát a világ végén és megünnepeljük a sikerünket.
csics, gyanítom Halm lehetett hangadó tavaly és Nagy Zolit is megfúrták bár sok élvonalbeli edzöi tapasztalata neki sincs. Tavaly ennek ellenére nem sokon múlott ez elödöntö.
Előzmény: csics (5535)
csics Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5535
Az előbb valaki szóba hozta a vadkakasokat, mint akik minden évben csalódást okoznak. Szerintem ebben az évben is így lesz, mert hiába nyomják a pénzt, valamivel mindig elbaltázzák. Pl. az előző két szezonban az edzővel (lásd Nagy Zoli), és attól tartok, az idén sem lesz ez másként, mert valljuk be, Ráthonyi Tamás szerintem nem egy NBI-es szintű edző, korábban a játékosai egyszerűen hülyére vették, annyira nem volt tekintélye.
saabee Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5534
Köccsögöm széken
Előzmény: Törölt nick (5530)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5533

Avass, mi ez a negatív hozzzáállás? Csak nem gondolod, hogy nem lesz szórakoztató a játék? Főleg ha játszik Stone!? Tényleg örülök, hogy van négerünk, remélem látunk tőle szép dolgokat! Tessék jönni, szurkolni, figyeld Bubut én mellette leszek, gyere majd oda!!! Hajrá Olaj!!!
Előzmény: Avass (5522)
csaby1 Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5532
Nekem is kellene minden kép, ammi fellelhető.

Címem: Csaba.konya@elcoteq.com

Hadd mazsolázzunk ezerrel. Előre is köszike...

Előzmény: saabee (5528)
Willie Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5529
sosem! na mindegy azert mindig tanul az ember ujakat.
Willie
Előzmény: muybien (5527)
saabee Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5528
Ttamas!

Nem tudok aludni!

Képeket,képeket! :)))

muybien Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5527
aka=also known as... aszittem hosszú ámerikai tartózkodás alatt találkoztál ezzel a kifejezéssel...
Előzmény: Willie (5526)
Willie Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5526
Nem nyert! Miota hazajottem osszesen 1 napot toltottem Szolnokon es meglehetosen hezagos ismeretekkel rendelkezem az A csoprt csapatairol ahhoz, hogy joslasokba merjek bocsatkozni. Mondjuk egy Olaj-Debrecen dontonek orulnek, de meginkabb egy Olaj-Szeged dontonek, mivel idom nagy reszet Szegeden toltom.

Bodirogaval kapcsolatban pedig annyit, hogy azert neki szerintem meg fel kene szedni egy pr kilot az enbijehez, de jatektudasa alapjan mar ott lehetne. Persze kerdes, hogy az izomerosites, hogyan hatna a mozgasara.

Ha minden igaz van ra nem 0 esely, hogy szombaton ismet eljutok Szolnokra es akkor megtekintem a CSAPATOT.

PS.: egyebkent mit jelent az a.k.a?

Előzmény: muybien (5514)
saabee Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5525
Avass!

T1án kisebbségérzésed van?Vagy csak még nem jöttél bele?Ennek a beírásnak a hosszúsága negatív csúcs Nálad. /Habár az igaz,hogy nem hitelesitettem,de gondolom dobogós helyen szerepel a legrövidebb beírásaid közt/ :o)

Előzmény: Avass (5521)
saabee Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5524
"Nekem is most digitalizálódik egy anyag."

Amint elkészült szeretném átnézni./Értsd:küggyed el a ímél címemre ha kész/

Kösz

Előzmény: Gabci456 (5501)
saabee Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5523
Hi!

Ha már úgy is mindenki a felkészülési programok menetrendjére áhítozik Én is csatlakozom :)

Bazsy,vagy Ádám!Esetleg nem tudnád prezentálni a Göcsej-kupa programját paksi szempontból /ugye az ASE is ott lesz/?/,a múltkor még legalábbis azt írta a www.ferfikosar.hu/

Akkor sem sértődöm meg,ha más teszi közkincsé :)

Avass Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5522
Szerintem nem annyira gáz, hogy nincsennek világverő csapatok - kivéve talán a Vadkakasokat, de mint tudjuk, Ők mindíg úgy indulnak neki a bajnokságnak, hogy most aztán!!! aztán pedig???, ...csalódás.
Szóval az eredeti vezérfonal. Nyilván, nem túl jó nagyon gyenge ellenfél ellen játszani, másrészről viszont - mivel a gyengébbek ellen könnyebb - bátrabban lehet kisérletezni mint összeállításügyileg, mint figcsiket és védekezési módozatokat gyakorlandó - és ha eredményesebben mennek a variációk, akkor hamarabb rázódik össze a csapat. Vagy csak egyszerűen arról van szó, hogy így tudunk szervezni...:-(
Persze a másik oldalra tartozik, hogy mennyire lesz mindez szórakoztató a nézőtérről?!
Előzmény: Olaj az Isten (5517)
Avass Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5521
Szasz Ttamas!
Ha már úgyis benne vagy a képszétküldözgetésekbe, akkor nekem is léccci egy adagotide avass1@freemail.hu

nagyonsokköszidetényleg (bocsiaSHIFT-etakupáratartogatom) :-)))

Feribá04 Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5520
Bocs! Nem láttam a másodikat. :-))
Előzmény: Olaj az Isten (5518)
Feribá04 Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5519
02?????

De hisz idén mi nyertünk????? :-))))

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5518
Illetve Olajka91,03 - írok már hülyeségeket. Megyek is haza, úgy látszik a túlzott munkavégzés tényleg komoly veszélyt jelent az egészségi állapotomra. Csak igaza van Ájzéjönek...:)))

Na csumicsá!!!

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5517
Én se értettem, hogy miért nem lehetett komolyabb csapatokat meghívni, de a Debrecen elleni meccsért szerintem már önmagában is megéri. Olajka91 köszi a programot. Remélem egy év múlva már Olajka91,02 néven fogsz szerepelni...

Olaj az Isten

Előzmény: olaj1 (5516)
olaj1 Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5516
Olajosok!

Szerintetek is nálunk lesz az ősz leggyengébb színvonalú tornája??????

És mennyi lesz a beugró?

Hajrá Olaj!

olaj1 Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5515
Olajka91-nek!
Tyubinnal beszéltél??????
muybien Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5514
Balogh úr a.k.a Willie??
Előzmény: olajka91 (5512)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5513
A Kaposvár Göcsej-kupa programja:

Szeptember 12. csütörtök 19.45h
Spartak Subotica(YUG) - Kaposvár

Szeptember 13. péntek 19.45h
Kaposvár - BC Marc-Körmend

Szeptember 14. szombat 16.00h
MC MAFC - Kaposvár

Szeptember 15. vasárnap
10.45h Bronzmeccs
14.15h Döntő (Kaposvár részvételével)

olajka91 Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5512
Sziasztok!
Gösser kupa programja olaj szemszögből.
Péntek 20.00 Olaj-Szeged
szombat 20.00 Olaj-Kecskemét
Vasárnap 15.00 Olaj-Debrecen

Tegnap Szolnokon beszélgettem egy amerikából hazatért emberrel(nem árulom el ,hogy ki) ő azt mondta Olaj -Debrecen keleti döntő lesz.Na ki volt az?
Hajrá olaj forever!

Előzmény: Olaj az Isten (5506)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!