Keresés

Részletes keresés

.Guriga. Creative Commons License 2015.01.26 0 0 514

akkor a sértett kardoskodjon és ne falka mögötte, mert abból megint homokozói durcásság lesz és bandázás ! Guriga meg tegnap pont az ellenkezőjével példállózott,hogy nézzem meg magam, hogy hányan szólnak a vitához.  akkor most mi van? 

Ezeket írtam:

Észrevetted, hogy most csak páran folytak ebbe bele? Miért? Mert azóta sokan, nagyon sokan megtanulták amit akkor nem. Az ignorálást és a rendes fórumozást.

---

Egy maroknyi ember zizeg még mindig körbe-körbe ugyanazon téma körül.

--

Mi a gond, vagy az ellentmondás? Sokan rájöttek, hogy vagy nincs értelme a témának, vagy nem is érinti őket a dolog. A többiek maradtak a megfogyatkozó longigyülölő falkában. Emlékeztek annó exinek is volt ilyen időszaka, sőt akkor a moderáció még azt sem engedte, hogy saját maga nyisson egy őt utáló topikot! Mikor volt? Régen! Tehát nem újdonság a személyes gyűlölködés visszaszorítása a topikokban.

Előzmény: nzsolt18 (488)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 513

Joe téged a jó szándék vezérelt ( és most nem nyalizok) de sajna nem vagy teljesen tisztában a harcolók több éves múltú  adokkapokjával és emiatt fel sem tűnhet a néha sorok közötti piszkálódás, és ebben Longi nagy ász. 

Előzmény: SzótlanJoe (508)
janek666 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 512

Dugovich? Dugovics? .....

Na mindent én sem tudhatok.:-)))

Előzmény: janek666 (510)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.26 -1 0 511

Erre próbáltam utalni,a másikakat nehezebb lesz visszakeresni.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=133015105&t=9215894

Előzmény: SzótlanJoe (496)
janek666 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 510

Emberek! Tisztes fórumozók! Modik!

Ki kellene egyezni egy értelmes vita lezárással. Jövőbe nézés lenne fontosabb!

Ami két vitézünket érint azt sajnálom, hogy a gaz török magával rántotta mint Dugonich uramat.

DE tanuljunk a múlt hibáiból!

janek666 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 509

Szvsz kamu vagy! Ha a valódi, akkor: mivel hiresült(él) el??

Előzmény: indafapuska (507)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 508

"..és aki betér és kritizál azt te nem is minősítheted -  az felhívás volt keringőre. pl ez az egyik ok. "

Éles látásod lehetne példa a többieknek.

Sajnos valóban ez is közrejátszott, amiben nem letagadhatóan van némi szerepem..

Én írtam a paktumot..

Mentségre legyen mondva jobban számítottam a harcoló felek  fórumozók józan ítélő képességére.

Előzmény: nzsolt18 (504)
indafapuska Creative Commons License 2015.01.26 0 0 507

Köszönöm a válaszod!

Mindent megértettem!

Várom jelentkezésed - ha majd aktuális lesz a tárgyalásom.

Még annyi...a gázosban nem szeretnék többé fórumozni csak a légfegyveresben, de csak a Longi topikjában a jövőben!

Köszönöm válaszod!

Előzmény: SzótlanJoe (505)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 506

Joe ez elkerülte a figyelmedet? (488 hsz)

Előzmény: nzsolt18 (488)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 505

Ehhez a témához nem csatlakozhatsz, mert tiltott troll a jelenlegi státuszod!

Ha kérhetném a te témádat ne most tárgyaljuk!

Egyébként a te témádban nem másokat kell majd bevonni a megbeszélésbe, mint a gázos topiklakókat. 

Neked más megítélésed van mint Longinak a légfegyveresben.

Nemsokára visszatérünk erre.

Előzmény: indafapuska (500)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 504

ok bocs csak magamra vettem. félre értettem.

Miért mentek be nickek kötekedni longihoz? Miért nem ignorálta, akinek nem volt szimpi?

Szerintem a paktum szövegében az ( most nem pontosan idézek) és aki betér és kritizál azt te nem is minősítheted -  az felhívás volt keringőre. pl ez az egyik ok. 

Előzmény: SzótlanJoe (499)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 503

"Kérlek,ennek érdekében a változásokat,(időnként) vezessétek fel a tacepaók és egyéb szabályközlő oldalakra!"

Úgy volt gondolható, hogy a fórumon és a moderációs topikokban tett beírások, főleg a terjedelmes Longi paktum elég egyértelmű útmutatás volt a változásokról. De ezentúl jobban ügyelünk a bővebb tájékoztatásra!

Előzmény: nedolaci (498)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 502

"no meg valótlanságot is állított azokról (Nedo, Zsolt),-akikkel harcban állt régebben!"

És ehhez neked mi a közöd?

Pláne ha itt azt bizonygatjátok, hogy nincs is falka??

Előzmény: python 357 (495)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 501

én nem álltam régen vele harcban párszor próbált bele kavarni engem is. amit én ugrottam. 1x a magyar légesben ahova nem jártam és járok már betalált a nepper vagyok dologgal, azt  teljesen véletlenül vettem észre amikor unatkoztam és vissza olvastam több olyan topickot amit nem olvasok. ott volt 1 adok kapok amikor szóvá tettem, aztán kihátrált hogy nem rám gondolt. és jött a tegnapi attrakciója.  

Előzmény: python 357 (495)
indafapuska Creative Commons License 2015.01.26 0 0 500

Szia Joe!

Megengeded csatlakozhatok a témához (egy meghallgatást én is megérdemlek) nem vagyok újonc még ha babakocsis is a nickem. - kérlek ne tilts azonnal.- nem rosszindulattal vagyok itt!

Kérdésem lenne az újonnan induló (3 hónap  múlva) Longi rehabilitációs topikban lehetne legális státuszom helyem?? És csak abban a többibe be sem rakom a lábam. Szeretnék legálisan normálisan fórumozni! Egy esély??

Előzmény: SzótlanJoe (496)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 499

" miért lennek emiatt fórmozni képtelen fórumozó? "

Nem látom ott a nevedet! Nem te vagy a vihar a biliben! Pont nálad borult ki, vagyis törlődött a paktum.

Gondolom látszik, hogy most GLOBÁLISAN próbálunk beszélni erről a helyzetről!

pl. még mindig nem kaptam választ hogy

Miért mentek be nickek kötekedni longihoz? Miért nem ignorálta, akinek nem volt szimpi?

Az hogy ő ezt nem tudta kezelni az nyilvánvaló és vitathatatlan! Nem kérdéses a bűnössége, de akkor sincs még válasz a kérdésekre!

Előzmény: nzsolt18 (494)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.26 -1 0 498

T.Joe! Feltételezem,hogy van itt (rajtam kívül is)olyan felhasználó,aki szereti azt,ha tiszták a játékszabályok és nem változnak egy-egy játszma közben.

Kérlek,ennek érdekében a változásokat,(időnként) vezessétek fel a tacepaók és egyéb szabályközlő oldalakra!Értelemszerűen,a már nem kívántakat töröljétek,ne azok mentén próbáljon valaki(mondjuk én,a kis oktondi ;-D )el botorkálni!Hidd el,jobb,könnyebb úgy játszani!! ;-)

python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 497

Köszönöm az intézkedést!!!!!.....

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 496

"Mikor egyik esetben az arcodba hazudik valaki a modis oldalakon,és azt írod,hogy erre aludnod kell egyet,a másik embert egy qva visszakérdezésért kivégzel(szabifiú,azóta megtudtam ki Ő ;-)  ) Ugye,nem egyforma itélet? ;-)"

- Ezt kérlek fogalmazd meg megint, úgy, hogy az én egyszerű felfogó képességem is megértse.  A smájlikat nyugodtan elhagyhatod, mert nekem pl azt jelenti, hogy hülyének néz, aki velem társalog. Köszi!

"Visszajött,mintegy ezer név,elszabadult az adásvétel,mindenki,gyeplő (szinte )nélkül oda és azt írt(írtam),amit akart."

- Kérlek ezt is fordítsd le érthetően számomra. Köszi!

Előzmény: nedolaci (492)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 495

Megadtad a linkjét egy hsz.nek a hatástalanított fegyveres topicban!!... Azt én nem látogatom!!!....

Én csak a kuckós topicjára gondoltam!!!

Ott gyakran visszatért a sérelmeire,-no meg valótlanságot is állított azokról (Nedo, Zsolt),-akikkel harcban állt régebben!

Ha ezt nem tette volna akkor nem mérgesedik el a dolog!

De az ellentábor is felelős valamilyen szinten,- ebben egyetérek veled!!!....

Előzmény: SzótlanJoe (490)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 494

a bilit én borítottam, én jeleztem a sérelmemet. úgy ahogy szabályos,

ignoráltam, de mégis betalálált. 

nem írtam se neki, se róla, a zen be nem provokáltam se nyíltan se burkoltan, max a modisban jeleztem ha az egyezség megsértését láttam.

miért lennek emiatt fórmozni képtelen fórumozó? 

Előzmény: SzótlanJoe (490)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 493

Úgy vélem nem vagy nyugodt fórumozó aki okosat szólhatna a témához

Előzmény: Gépház (13613)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.26 -1 0 492

Én értem,értettem,azt amit mondasz,mondtál,csak azt nem ,hogy miért!

Erre mondom én,hogy" lenyomtátok a torkomon"!

Kérlek,ne várj tőlem ilyen informatikai felkészültséget!Inkább elnyökögném!!

Mikor egyik esetben az arcodba hazudik valaki a modis oldalakon,és azt írod,hogy erre aludnod kell egyet,a másik embert egy qva visszakérdezésért kivégzel(szabifiú,azóta megtudtam ki Ő ;-)  ) Ugye,nem egyforma itélet? ;-)

Talán,az előző szitu, pont megfelelő válasz erre is

Visszajött,mintegy ezer név,elszabadult az adásvétel,mindenki,gyeplő (szinte )nélkül oda és azt írt(írtam),amit akart.

Előzmény: SzótlanJoe (483)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 491

-------------------------------------------------!!!!...:)))))))

Előzmény: bad to the bon (486)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 490

"Én bejártam a kuckóba beszélgetni hozzá Joe!!!Aztán egyszer tiltva lett,-ezt szóvá tettem kritikussan,-ezen megsértődőtt,-és ádáz ellenséggé nyilvánított!...."

- Elfelejted, hogy könnyű mindennek utánajárni a fórumon, sőt mi még a törölt hozzászólásokat is látjuk

Szóval ne nézz kérlek hülyének!

"Azt nyilván belátod,-hogy szinte minden hozzászólásában volt a régi sérelmekre egy utalás, egy kis szurka-piszka, egy odacsípés!"

- Nem, nem látom be, mert én elfogulásmentesen olvasom a dolgokat!

http://forum.index.hu/Search/showArticleResult?o=2&aq_text=&aq_cre=&user_id=1491142&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=1

Még átnéztem a törlésben lévőket és nem találtam a " szinte minden hozzászólásában", amit állítasz!

Jó lenne ha te is rászoknál a nem közhelyekban való bizonygatásra!

"ezen borult ki a bili,-de a biliben gyúlékony anyag volt, -és lángrakapott az avar,-aztán a fák, -végűl az erdő!!...."

- A bili azon borúlt ki, hogy elég volt pár fórumozó, ki képtelen túllépni személyes és nem ide való gyűlöleten, valamint képtelen úgy fórumozni mint a többi 99,99%.

Előzmény: python 357 (480)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 489

..de ismered azt az almás sztorit a "paradisumbú"?

A hasadon kell "járnod" és a port nyelned-mert nem hittél..

Előzmény: bad to the bon (486)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 488

akkor a sértett kardoskodjon és ne falka mögötte, mert abból megint homokozói durcásság lesz és bandázás !

Guriga meg tegnap pont az ellenkezőjével példállózott,hogy nézzem meg magam, hogy hányan szólnak a vitához.

akkor most mi van? 

Előzmény: SzótlanJoe (479)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 487

:)))))))))).....Bocs,-de most a Joeval vagyok vonalban,addig kapj be egy nyugtatót,-rádfér!!!::-D :-D :-D

Előzmény: bad to the bon (484)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 486

Elismerem,hogy  a legjobb,lepgpreckóbb,legfinomabb-én is nagyon szerettem!!Messze veri a D-75-öt-abból is volt két db-om,az egyik a T-01

a másik Tán "S"-es?

!De Te is egunozol-látod,hogy mik az árak "odaát"

Eljárt felettük az idő,mint a "Two Stroke" motorok felett.Ahogy a jelen a négyütem a motorsportban,a légfegyvereknél meg a jelen már a sűritett levegőé-akkor is ,ha te félsz tőle!Eljártak az évek feletted is...

valójában méltó vagy (személyiségileg is)a nickedhez.

Előzmény: python 357 (485)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 485

Ne bohóckódjál már Inda,-csak égeted magad!!!!....

A Bau 300S-as az egyik  legjobb valaha volt oldalsókaros rugós versenylégpuska!!!!..... 

Előzmény: bad to the bon (475)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!