Azért beszéljünk egy kicsit szolnokiként a Sopron-Olajról is! Ha már Bocaival elmentünk!
Már egy hete Debrecenben is látszott, hogy katasztrófális tud lenni a zónánk. Főleg a belső emberek töketelensége miatt. Rossz volt nézni Benőt.
Aztán a második félidőben igen hatásos egycenteres zónára váltottunk, mert szerencsére Orosz Benő kipontozódott. etttől szegány Sopron teljesen megzavarodott, szonte mindig labdát szereztünk és könnyű ziccereket is dobtunk.
Trepi az első félidőben jól lépett be palánk alá és pöttyintette be a kezébe adott labdákat. Ez nem olyan nagy kunszt, de Benő még erre sem volt képes. Erőtlen lepattanózás védekezés. Középtávolról egy kosarat szerzett a tripla meg mák volt, de nagyon kellett! Szidom, de azért érezhető a folyamatos, röretlen fejlődés.
Benő
Szidom, mert érezhető a folyamatos, töretlen visszafejlődés! Nem érzem, hogy tudja a helyét a csapatban, főleg védekezésben.
Vaisvila
A szokásos módon aludt egy félidőt aztán megnyerte a meccset. Hihetetlen dolgokra képes ez az ürge, a védeekezése is rendben van. A második félidőben kapott egy irtózatos satyekot Walkétól, ami talán felbőszítette és onnan a miénk volt a meccs!
Paja
Csak amit rutinból meg kell tenni, semmi plusz. Igen tartalékosan játszott.
Stone
Nem sokan fogják elvenni tőle a labdát, ami irányítóéknál nem baj! A keze nem egy frenetikus (3+1 azért belefért), de nagyon jól mozgatja a csapatot, dobni meg van más, aki dobjon! Nagyon hasznos volt védekezésben, védőlepattanókban.
HA FELÉPÜL VÉGRE ANTANAS, AKKOR JÓK LESZÜNK!!!
U-U-U-U-U-U-U-U
Ui: albamamával meg ne foglalkozzatok, hagy baszogasson minket, úgyis hiányoztak már a hüjjegyerekek a fórumból!!! :(((
"...1989-ben győztünk ott a feljutásért, ami az életem egyik legnagyobb kosaras élménye volt. "
...szintén zenész!!!
"Én úgy látom, hogy a csatlakozásra jelenleg az Albacompnak és a Szolnoknak lehet esélye (csarnok, múlt, jó csapat)."
...kösz az öteletet Belfera, sőt, szerintem fuzionálnia kéne a két klubbnak a siker érdekében :-))))))))))))
...Áááááááá, felriadtam, képzeljétek, olyan szörnyű rémálmom volt...:-))
"Az ULEB illetékesei a minap hivatalosan is bejelentették, hogy a Goodyear-ligát a sajátjuknak tekintik, és szerintük annak színvonala már most olyan szintű, hogy csak az olasz és a spanyol bajnokságé előzi meg. Josip Bilic, a délszláv gárdákat (no meg az izraeli Maccabit) tömörítő versengés igazgatója elmondta, hogy óriási az érdeklődés a csatározás iránt.
"Több országból is jelezték, szívesen játszanának a Goodyear-ligában. Továbbra is mindent megteszünk azért, hogy egy magyar klub elérje a színvonalunkat, és rajthoz álljon, hiszen marketingszempontból ez sokat jelentene számunkra. Remélem, tavasszal már tudni fogjuk, melyik magyar csapat lesz az, amely még egy szerb klub mellett csatlakozik a ligánkhoz. A klubnak megfelelő sportcsarnoka, dicső múltja és sikeres csapata kell hogy legyen tette hozzá a sportvezető."
Én úgy látom, hogy a csatlakozásra jelenleg az Albacompnak és a Szolnoknak lehet esélye (csarnok, múlt, jó csapat).
Na, ezzel most tovább mélyítettem a két klub közötti "barátságot". :-)))
Nemzetközi tippjeim:
Malsena - Zalgiris Kaunas (2002.10.04.) -11
ASVEL Villeurbanne - JL Bourg (2002.10.05.) +17
Krka Novo Mesto - Siroki (2002.10.05.) +12
Benetton Treviso - Scavolini Pesaro (2002.10.06.) +9
Ezúton is jobbulást Chris Clay-nek és Fodor Gerinek!
Ez igen, pedig még csak egy nap telt el az első fordulóból.
És hol van még az Olaj-Alba derby.
Egyébként ha valaki az mondja hogy az Olajosok tényleg csak azért mentek el 150-en Kecskemétre hogy fikázzák az Albát és egy kicsit se szurkoljanak az Univernek, akkor miért nem mennek el Debrecenbe, Szegedre vagy amikor volt Nagykőrösre ill. Pestre. Ezek sincsenek sokkal messzebb.
Nos, azért mert Kecskemét szimpatikusabb.
Két objektív oka van nálam ennek: két szolnoki kosaras játszik ott ill. 1989-ben győztünk ott a feljutásért, ami az életem egyik legnagyobb kosaras élménye volt.
Hello Rostas
Nincs szándékomban előlről kezdeni, sőt nem is akarom megvédeni Olajka91-et. Igazad van, a magyar helyesírás szerint az Albát és az Olajt, valamint minden játékos és bíró nevét (mint minden személynevet) nagy kezdőbetűvel kell írni. Nemecsek Ernő óta erre különösen érzékeny vagyok (egyébként nem vettem észre, mert az ilyen véleményeket csak átfutom, különösebb érdeklődés nélkül). Én azt sem állítottam, hogy ezek az érvek objektívek és ideillőek, de legalább érvek (vagy inkább egy vélemény), míg a hülyegyerekezés végképp nem vezet sehová. Kultúráltabban is földbe lehet döngölni az ellenfelet, ha arra van szükség (de neked magyrázzam?).
Egyébként már megérte, hogy elkezdték a srácok ezt a dolgot, hiszen Tőled még nem hallottam ilyet:
"ünnepélyesen elismerem, hogy az albások nem tudnak szurkolni, kis óvodáscsoport, a szolnokiak viszont mindenhol ott vannak minimum 200-an és fergeteges buzdításukkal megmutatják az outsidereknek, hogy kell ezt csinálni, természetesen a Fair Play szellemében."
...hejj, hányszor tudom még ezt az orrod alá dörgölni ebben a szezonban. :-))))))
Somoska!
Tudod semlegesként ugyan olyan objektiv tudok lenni mint te a kupadöntő után!Az utolsó mondatodat nem értem.Éljen objektiv Ákos+Zolika!Überalles Albacomp!
Igen, én is ezt mondtam. De megfordítom a kérdést. Te hányszor szurkoltál egy hazai meccsen az Olajnak? Azt hiszem tudom a választ. S vélhetőleg nem azért, mert annyira szimpatikus lett volna a szolnoki csapat ellenfele, hanem inkább annyira unszimpatikus Neked az Olaj. Úgyhogy szerintem ezen kár síránkozni, ez így természetes, mármint az, hogy a két tábor soha nem tud semleges lenni a másik csapatával szemben.
Ezt nem jelenteném ki 1 értelműen. Jó, igaz, hogy szurkoltak az alba ellen, de azt ne felejtsd el, hogy Kecsón 2 ex, sajátnevelésű szolnoki is játszik (Takács, Mérész). A szimpátia és a szeretet nekik mindképpen szólt. Amúgy örömünkre szolgál, hogy kelet-mo.-n újabb csapat van, mellesleg elég közel. Szóval szimpatikus csapat a Kecsó. Ha mással játszottak volna akkor is átmentünk volna, hiszen eléggé ki vagyunk már éhezve a meccsekre.
A Kecskemét is dobott 9 db 3pontosat azt lehet a másik játék vezető dobta.Minden Kecskeméti hálás volt a Szolnoki szurkolóknak,azt mondták ,hogy ilyen jó hagulatú mérközésen még nem voltak.Hangulatot nem a 37 Fehérvári csinálta.Még 1x és utoljára ezta meccset a az Alba Váradi hathatós köremüködésével tudta csak megnyerni ,ezen nincs mit szépíteni.
Hajrá Kelet!Hajrá olaj forever!Hajrá Kecskemét!
Én ott voltam.
Hiába nem hiszed, a szolnokiak 99%-ban csak az Albacomp gyalázásával foglalkoztak. Az egy % kivétel a végén volt, amikor belekezdtek egy szép volt fiúkba.
Helló Góóól
Ezt most nem nagyon értem. Mármint azt, hogy miért is akarod Te megmondani másoknak, hogy melyik meccsre menjenek el. Én legalábbis így értelmeztem az Olaj-Alba barátság (bocs, "barátság" kivetítését.
Félre ne érts, én sem értek egyet azzal, ha valaki "semlegesként" elmegy egy mérkőzésre, és gyalázza valamelyik felet Nem voltam az ominózus meccsen, úgyhogy nem tudok véleményt mondani a szurkolásról, de azt nem hiszem, hogy a szolnokiak 100%-ban csak az Albával voltak elfoglalva, inkább azt gondolom, hogy néhány oda nem illő rigmus mellett igenis buzdították a Kecskemétet, vagyis a számukra szimpatikusabb csapatot, ergo a Kecskemétnek szurkoltak.
Tehát, Kecskemétiek!
Higgyétek el, hogy a szolnokiak nektek szurkoltak, hogy verjétek meg az Albát! (így pontos).
Albamama
Úgy látom, Te ezt a "hüjjegyerekk" szót nagyon szereted, hiszen a hozzászólásaid felében (50%) használod (szolnokiakra). Egyébként ezeknek a hozzászólásoknak nem sok értelme volt azon kívül, hogy próbálod vele felszítani az indulatokat. Kérlek szokj le róla, ebben a topicban eddig nem ez volt a jellemző. Inkább vitatkozz Olajka91-el, hozz elő érveket és értelmes gondolatokat, mond el a véleményedet, Ő is ezt tette (mármint, elmondta a véleményét).
köszi...
És nyilván Váradi dobott több, mint 10 hárompontost.
Kecskemétiek!
Nehogy elhiggyétek, hogy a szolnokiak nektek szurkoltak! Ők az Albacomp ellen szurkolni jöttek el. Nagyon nem kéne a jövőben kivetíteni az olaj-alba "barátságot" kivetíteni több csapatra is.
Majd nem annyian voltak minta fehérváriak.....
Fehérvári 37 (tapsika)
Szolnoki 150 (szurkoló) majd nem annyi.MATEMATIKA!!!!!!!!!!!!!!!
Minden kecskeméti megköszönte a támogatást.A bíró támogatás láttán kezdték megérteni miért nem szeretjük az albát.Szereztetek egy újabb helyszínt ahol nem szeretik az albát.Váradi amit müvelt az kritikán aluli volt.Semlegesként látva jobb ha csendben maradtok.Ezt a meccset elcsalták a Fehérvár javára ezen nincs mit szépíteni.A HANGULAT EGYÉBBKÉNT TÉNYLEG FANTASZTIKUS VOLT HÁLA A SOK SZURKOLÓ FEHÉRVÁRINAK.
Kelet Magyarország!
Hajrá olaj forever!Hajrá Kecskemét!