Keresés

Részletes keresés

saabee Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5774
Tippbajnokok!

A kosarlabda.com-on újra lesz ÁLOMCSAPAT játék!
Az ám az igazi megmérettetés :)

Persze a hagyományokat nem szabad feladni.Itt is folytatódjék tovább a tippverseny.Különben belfera pajtásnak még a végén lenne ideje elmenni WC-re :)))

saabee Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5773
Ha már itt vagyok meg is válaszolom magamnak :)

Bajnokot vert az Albacomp

2002-09-24 - Felkészülési mérkőzésen kapott ki a bajnok Paks férfi kosárlabdacsapata az Albacomp otthonában.

Az Atomerőmű az Albacomp otthonában szenvedett 95-82-es vereséget, így nem túl jó előjellel várja a vasárnap kezdődő bajnokságot. A mérkőzés után Fodor Péter, a paksiak vezetőedzője a WestelPressnek elmondta, hogy elsősorban a figurákat és a védekezést szerették volna gyakorolni, ez azonban nem sikerült nekik. Sterbenz László, a székesfehérváriak mestere elégedettebben nyilatkozott, szerinte mezőnyben már jól játszott a csapata, de védekezésben még az Albacompnak is van javítani valója.
forrás:www.kosarlabda.com

Azért persze leírhatnátok részletesebben is!

Előzmény: saabee (5772)
saabee Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5772
Jut eszembe!
Ma volt Alba-ASE!!!!
Részleteket,eredményt,sz'al mindent! :)
saabee Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5771
Feribá!Igazatt szóltál. UFF!

A debreceni "kollégákhoz" lenne néhány kérdésem
/Ugye jól sejtem vannak itt debreceniek? :) /
Pénteken hánykor játszák az ifi /bocs,junior/ meccset?A felnőtt meccs előtt?
Különben miért pénteken játszák a Kakasok-ASE meccset?/Talán a LOKI-meccs miatt?/

Hajrá ASE!

lapip Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5770
ez érdekes. én azt hittem ennél többen járnak ki Pakson meccsre. Kecskeméten NB1/b-ben volt kint 1000 ember egy mérkőzésen. ha készen lesznek a palánk mögötti lelátók akkor még 200 ember befér és én biztos vagyok benne, hogy még a lelátók között is állni fognak az emberek.
Hajrá Kecskemét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Feribá04 (5764)
némo Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5769

Sziasztok!

Szasz Feribá!

Jók a gondolataid, maximálisan egyetértek vele! Talán csak annyival egészíteném ki, hogy ha egy többszörös bajnokcsapat egy 2 milliós városban - legyen az akármilyen sportág (Kosárlabda, Rögbi, dominó, fedettpályás véraláfutás stb...) - nem tud talponmaradni és ezt gazdasági okokra vezetik vissza, akkor ott a VEZETÉS a hibás. Még akkor is, ha 50-100 néző elött játszik! Gondolj bele, ma Magyarországon 1-2 kivételtől eltekintve, az összes multinak Bp-en van a központja. És ezek közül gyakorlatilag elég 1-et (az az egyet) megszerezni és máris minőségi kosárlabdát tudsz csinálni. Erre van példa nem kevés, én is tudok egyet a Duna mellett fekszik kb. 100km-re BP-től!:-))

Más!

Ma délután a körmendi klubirodában volt szerencsém 2 órán át beszélgetni Fodor Sanyival. Mit mondjak!? Ez a bajnokság nem rólunk fog szólni! Tisztában van azzal is, hogy a pénteki szurkolói ankéton valszeg kikezdik páran, de azt mondta, amit vállalt megcsinálja és nem hagy cserben senkit. Bizik a Benetton féle kapcsolatban (csak az a baj, hogy az Olaszok nem mozdulnak), bízik a szurkolókban, a csapatban és az edzőben is.
Szóval, nem lesz leányálom ez a bajnoki évad és már most borítékolom, ha esetleg kikapnánk Dombóváron, majd itthon a Debrecentől (és valjuk be mind2 benne van a pakliban) akkor lesz csak forradalom Körmenden. És félek tőle, hogy az 1-2 embert elsöpör majd!:-((
Pedig most kellene türelmesnek lenni és akkor a következő szezonra tiszta lappal indulhatnánk, nem lenne kötve mindenki keze, hogy csak 2000,-USD-s játékosokat vehetünk, talán akkor már szóba jöhetne a 3800-4000 USD-s is. Nem is lenne probléma mindez, ha nem úgy hívnák a várost, hogy Körmend! És ez egyrészről jó, másrészről viszont iszonyú teher.

Minden nehézség ellenére továbbra is :

HAJRÁ KÖRMEND!!!
Üdv.
Zotya

Előzmény: Feribá04 (5764)
Cho8 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5768
Tippek:

Debrecen-ASE -13
Dombóvár-Körmend -5
ZTE-Falco +8
Sopron-Szolnok -7
Szeged-Kaposvár -12
Kecskemét-Albacomp -11

NiNiKe Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5767
Teljesen egyetértek Feribá04-el a Pesti kosárlabdáról alkotott véleményével. A TV-ben leadott reklámokból befolyt pénzt meg nem a csapatok kapják, így ebből a szempontból lényegtelen mennyien nézik.
Tipp:
Debrecen-ASE -20
Dombóvár-Körmend +1
ZTE-Falco +15
Sopron-Szolnok -15
Szeged-Kaposvár -5
Kecskemét-Albacomp -20

A hétvégén együtt láttuk Gabci456-al és Bocaival a Debrecent, Lee jól látszott, de egyedül nem tud megnyerni egy meccset.

Hajrá Olaj!

xGabi Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5766
No akkor tippülés!
Kakasok - Atomerőmű V9 (Lee majd megdobja a magáét,de a csapategység dönt)
Dombóvár - Körmend V5 (Bár nem a centerjáték fog dominálni)
ZTE - Falco H7 (Otthon nagyon jó lesz a Zeg)
Szeged - Kaposvár V15 (Rutin kontra fiatalok,a légiósok nagyobb tudása azért majd kijön)
Kecskemét - Albacomp V17 (Kecskeméten is idő kell a csapatépítéshez)
Soproni Ászok - OLAJ V10 (Ha Vilcinskas játszik szvsz több is lehet ; a mezőnysorunk ettől függetlenül is erősebbnek tűnik)

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Olaj az Isten (5752)
norris21 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5765
Beszállnék:

Vadkakasok-Paks +3
Kecskemét-Alba -12
Szeged-KAPOSVÁR -10
Sopron-Olaj -13
Zte-Falco +11
Vasút-Kmd +8

FOREVER KAPOSVAR!

Feribá04 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5764
Akkor én is mondok valamit ami esetleg neked nem fog tetszeni.
A fővárosi KOSÁRLABDASZERETŐ emberek nagy része leszarja a MAGYAR kosárlabdát!

A fővárosnak igenis megvolt a lehetősége arra, hogy olyan csapata legyen amilyenről Te is álmodsz magyar klasszisok, külföldi "sztárok" (Kuzmin, Adderley) és fiatal magyar tehetségek személyében. Megvolt a csapat és nyerte a bajnokságokat. Tudom most mindenki azzal jön, hogy játékvezetés, de nézzünk egy kicsit magunkba vidéki szurkolótársaim :-)) és ismerjük be: az a csapat tudott játszani.
De!!!!
A kutyát sem izgatta! Akárhogy nyomta Béci magába a pudingot a Danone reklámban senki nem volt hajlandó úgy csapatot szponzorálni, hogy a családtagokon kívül gyakorlatilag alig járnak meccsre.
Szilárd meggyőződésem, hogy ha csak annyi nézőt sikerült volna fixen kicsalogatni, mint amennyit Szombathelyen vagy nálunk Pakson (1000-1200), akkor a fővárosban ma is minőségi kosárlabdát láthatnánk.
De mivel nem sikerült, ezért a dolgoknak így kellett történnie.
A lehetősége megvolt Budapestnek!

Előzmény: air (5763)
air Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5763
Csak hogy kimondjam azt ami esetleg sokaknak nem fog tetszeni.
Budapesten a 2 millió emberből egy jó csapat esetén több százezret lehet a képernyő elé ültetni, és a zokniárusnak, a mosóporosnak, az üdítőgyártónak, a banknak ez számít. És ezek adhatnak stabil zsét.
Előzmény: air (5762)
air Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5762
Köszi. :)))
Igen az euroliga álom egyenlőre, de merjünk álmodni. :))))))

Biztosan nem jól adtam elő, de akkor is az a véleményem, hogy egy csapat szempontjából elsődleges dolog egy-két stabil szponzor. Aztán a TV közvetítések, /illetve az ezidőalatt mindenféle mosóport, melegítőt és ki tudja mit eladni akarók pénzei/ számítanak. Az is jó ha sokan mennek ki a csarnokba, de igazából abból tud egy csapat megélni, ha sokan odaülnek a TV elé az emberek megnézni. A nézőszámot ne azonosítsuk azokkal akik jegyet vesznek, ezért akárhogy le akárná valaki írni budapestet nem igazak azok a mondások, hogy itt nincs néző. /sajnos az szövetségben az ostobábbak magukévá tették ezt a nézetet./ Persze helyszini néző is kell meg a mütyürkék sálak trikók.
Az Albakompot ebből a gazdasági szempontból én alkalmasnak látom a továbblépésre.
Az egyszponzoros csapatoknál főleg ha az valami állami nagyvállalat az a gáz, hogy a politika, ha lecseréli a vezetést a csapat tönkremehet. (mint ahogy most már hallottam, hogy az állami vállalatokat a vagyonügynökségen keresztül ösztönzik a sporfinanszírozás csüökkentésére. A postának erre volt ürügy a stadionrongálás) Na de tényleg befejezem talán megbocsátjátok, hogy igyekeztem egy kis háttérbeszélgetést is folytatni, hiszen a legjobb csapatok is pénzből élnek, és nem mindegy hogy lesz meccs vagy nem. Lásd szegény MAFC.

Előzmény: muybien (5736)
ZOLCSI Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5761
Ha lehet akkor...
Debrecen-ASE +1
Dombóvár-Körmend +8
ZTE-Falco +5
Sopron-Szolnok -6
Szeged-Kaposvár -13
Kecskemét-Albacomp -15
Willie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5760
A meccs legutolso informacioim szerint vasarnap 17:30-kor kezdodik es erdemes odamenni legalabb egy oraval elotte, hogy legyen helye az embernek. Ezert erdeklodtem az ifimeccs felol, mivel nincs kedvem ucsorogni az ures csarnokot bamulva.
Willie
Előzmény: LD (5754)
lapip Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5759
nem Elliott jön hanem Clint McDaniel. nem ismerem a játékost de nem hiszem, hogy rosszabb lenne. jó kis csapat lessz csak kell egy kis idő, hogy összeálljunk!
andrej11 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5758
Végre újra bajnokság és tippverseny:

Debrecen-ASE +7

Dombóvár-Körmend +2

ZTE-Falco +11

Sopron-Szolnok -8

Szeged-Kaposvár -12

Kecskemét-Albacomp -5

Hajrá Alba!

Előzmény: LD (5754)
Bocai Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5757
Olaj az Isten, teljesen egyetértek veled. Itt zárjuk le a témát, de Sopronban a szünetben már folytathatjuk. Kíváncsi vagyok hogyan védekezik majd Vaisvila Parkerral szemben? Ki nem ugrál...
Úgy látom Belferának a rengeteg elfoglaltsága mellett maradó szabadidejét a statisztika teljesen ki fogja tölteni. Még csak kedd van de már ömlenek a tippek.
Ja, a Limoges egy hónapra igazolt egy szerb fickót, a francia szövegben Vukit emlegetik mellette. Nos ezek után két eset lehetséges: 1. Vuki megsérült, 2. edzömeccs után megverte a bírót. Az elsö a kevésbé valószínü.
gringo Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5756
Debrecen-ASE -14
Dombóvár-Körmend -9
ZTE-Falco +5
Sopron-Szolnok -6
Szeged-Kaposvár -15
Kecskemét-Albacomp -17
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5755
Olaj az Isten ha telitalálatod lesz igérem,hogy az Olaj-Kaposvár meccsen a szolnoki B-középben fogok állni piros-feketében és teli torokból ordítom,hogy 'vár-vár-vár b'zi-Kaposvár!

:o)
Seeya!

Let's Go Klíma!

LD Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5754
Debrecen-ASE -9
Dombóvár-Körmend +8
ZTE-Falco +13
Sopron-Szolnok +4
Szeged-Kaposvár -21
Kecskemét-Albacomp -19

Tudja valaki mikor lesznek a meccsek hétvégén, különös tekintettel a Kecskemét-Albacomp-ra? Mit hallani, mikor érdemes odamenni, hogy legyen helyem?

csics Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5753
Olaj az Isten jól látja a dolgokat, jót kuncogtam a tippelésén:-)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5752
Hello, sziasztok!!!

Szeretnék én is benevezni a tippelős játékba (belfera: lécci, lécci, lécci, lécci…!!!)

Szal’:

Debrecen-ASE –8 ( Davis 17/3, Mészáros 10/3, Geri 19/9, Sitku 14/3, Czigler 6, ill. Lee 28/12, Green 12/6, Bukva 10/3. Kipontozódik: Czigler 34p.,ill. Fodor: 32p., Gémes: 38p., Legtöbb lepattanó : Czigler 11, Bukva 9. Legtöbb assziszt: Mészáros 4, ill. Lee: 4. Legtöbb perc: Geri :33p, ill Lee: 37p.
Davis kétszer fogja befűzni a cipőjét meccs közben, a bemelegítés alatt Czigler 65, Geri 55, Mészáros 68, Davis 48, Sitku 71%-kal fogja a középtávolikat értékesíteni, Fodor kétszer fog időt kérni a meccsen, melyet 1017 néző kísér majd figyelemmel. NA EZ EGY TELITALÁLAT !!!! :-)))

Dombóvár-Körmend –3 (léoé, léoé, léoléoéoé)

ZTE-Falco +4 Cseranics McLendon azé ott van

Sopron-Szolnok –9 Nem is merek másra gondolni!!!

Szeged-Kaposvár –10 Paperform

Kecskemét-Fehérvár –10 Hajjj, bárcsak nem így lenne!!!

BOCAI:

Na de mielőtt teljesen szétfurja a bűntudat az oldalam: Ha ott voltál Debrecenben akkor láthattad, hogy Paja is ott volt mindhárom nap, “apja” lehetne Vaisvilának, mégis vitte a prímet (48óra alatt 3meccs). Valóban jó kosaras, az ajánlólevele sem rossz, de félek attól, hogy beleszürkülve a mezőnybe hosszú meccseken át észre sem vesszük, majd dob 27/6ot egy teljesen egyértelmű meccsen. Mi nem ezért hoztuk ide ezt a fiút. Bedobja a trojkát, ok, üres dobóhelyzetből 2x is betalált, de te meg azt ne felejtsd el hogy Paja nyolcról tesz ugyanezt emberről. Ez nagy különbség. Azt is írtam, hogy ne legyen igazam a litvánt illetően, és a csapatot sem szabad szidni, hiszen ezek a mi fiaink. Egyébként Olajbányász szurkoló vagyok én is lassan 14 éve…Mondjuk visszakeresheted, hogy Pavlovicsot hányszor vettem a számra szitkok és átkok közepette, segítek, sehányszor. És tudod miért nem? Mert ő az a játékos, akire mindig minden körülmények között biztosan lehet számítani, azért nem…

Mindent egybevetve nekem szimpatikus Vasvilla, de ez kevés lesz Tőle szerintem. Ezzel a Vasvilla és Trepák projekt az első öt forduló végéig részemről lezárva!!!

Olaj Az Isten

Előzmény: Bocai (5748)
oilboys Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5751
Üdv!

sporttárs!

Nem akartalak megbántani lefelejtettem a vigyoró jeleket!

Ezer bocs!

A tavalyi évadban nem tippültem, de az összes favorit taktikáját kielemeztem, szóval ha nem gond idén beszállnék. HAJRÁ CSABESZ!!

Debrecen-Ase -10
ZTE-falkó +13
Sopron-OLAJKA -11
Szeged-Kaposvár -14
Köcskemét-alba -18
Dombóvár-MTE -9

Akkor hát éljen éljen éljen, újra it a bajnokság!!!

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

Üdv:csabesz

Avass Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5750
Szia Belfera
Üdvözöllek, mint újból megválasztott DK-statisztikust! Természetesen az a minimum, hogy dupla bért kapsz, mint tavaly (sőt - hogy ne maradj a zérón - én még megfejelem egy általad megnevezett drinkkel a következő topictornán, úgy sem láttam a paksi szaltódat :-)))

Tehát a tippek (figyeljetek, hiszen legendás tippelő vagyok :-))):

Debrecen-ASE -12 (csak a Debrecent láttam, de az nekem elég volt...)
ZTE-Falco +7 (Legalább centerposzton ennyivel erősebbek)
Sopron-Szolnok -8 (Kicsit azért kell erőlködni, főleg, ha nem játszik a Skorpiókirály)
Szeged-Kaposvár -15 (A végén már jöhetnek a csereemberek is...)
Kecskemét-Albacomp -5 (Szorosabb a vártnál - Némó, egyetértek)
Dombóvár-Körmend +3 (Szerencsével - mint Körmenden)

Előzmény: Bocai (5748)
Willie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5749
Na akkor hosszu tavollt utan en is raugrok a tippelesre.

Debrecen-ASE -10
Dombóvár-Körmend -2
ZTE-Falco +21
Sopron-Szolnok -15
Szeged-Kaposvár +2
Kecskemét-Albacomp +1 (ez csak azert, mert kint leszek es utalnek a tippem ellen szurkolni)

Es mindjart egy kerdes a kecskemetiekhez. Van a meccs elott ifimeccs? Mert a hetvegen azt hallottam, hogy telthaz varhato, de nincs kedvem ket oraval a meccs elott odaulni, ha csak az ures csarnokot nezhetem. Ellenben egy kis ifimeccs jot tenne magyar kosarlabdara ehezo lelkemnek.
Willie

Előzmény: Jay-X (5747)
Bocai Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5748
Sziasztok!
Olaj az Isten, különösen üdvözlünk, mi is ott voltunk öten csak a zászlót nem találtuk otthon. A nyomorékok a szerb elsö ligában nyomják ösztöl de ez lehet hogy csak a kettes számú csapatuk volt.
Ezek gyakorló meccsek és azt nem vitathatod el hogy Vaisvila tud kosarazni, tiszta dobóhelyzetben kiválóan dobja a hármasokat is. Azt pedig ne felejtsd el hogy 48 órán belül 3 meccset játszottak, Rasid forgatta a csapatot. Vaisvila Kaposvárott is MVP lett a tornán. Így kell levezetni.
Sopronba igyekszünk vinni zászlót is.
Előzmény: Olaj az Isten (5730)
Jay-X Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5747
Hi!

Lehet csatlakozni a versenybe? Ha igen akkor:

Debrecen-ASE +2
Dombóvár-Körmend -6
ZTE-Falco +11
Sopron-Szolnok -8
Szeged-Kaposvár -10
Kecskemét-Albacomp -12

MTE!!!!!!!!!!

Feribá04 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5746
Azért olyan nagyon ne legyél biztos csapatod vereségében, mert mi sem vagyunk még együtt és Davis nyári műtétje olyan "jól" sikerült, hogy az általános vélemény szerint 1,5-2 hónapig tőle csodát nem várhatunk. Azért remélem már a mai nap rámcáfol.

Hajrá ASE!

Előzmény: csics (5742)
némo Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5745

Sziasztok!

Ha a tavalyi középszakaszt és a rájátszást vesszük figyelembe, akkor mint címvédő nekem is illik beszállnom a tippversenybe!:-)

Tehát:

Debrecen-ASE -14 (Bajnokként kötelező hozni a kötelezőt)
ZTE-Falco +12 (Épülget a Falco, de még így is jobb a ZTE)
Sopron-Szolnok -10 (Nem kell erölködni!)
Szeged-Kaposvár -18 (Az idén (is) jó lesz a Klíma)
Kecskemét-Albacomp -8 (Szorosabb a vártnál)
Dombóvár-Körmend -7 (Minden nehézség ellenére!)

Üdv.
Zotya

Előzmény: _Bazsy_ (5741)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!