Keresés

Részletes keresés

isz-akos Creative Commons License 2002.10.01 0 0 5993
MOL Szolnok-ZTE KK -3
Kaposvári Klíma-Vill-Univer KSE +8
Falco KC-Szombathely-Soproni Ászok +7
Marc-Körmend-Debreceni Vadkakasok +6
Atomerőmű SE-DVMSE +14
Albacomp-Sole-Szedeák +35
Artúr Doki Creative Commons License 2002.10.01 0 0 5992
Volt ma egy szurkolói összejövetel megelőzve a csütörtöki hivatalos szurkálói ankétot.
Érdekes kérdések jöttek össze,kiváncsian várom majd a válaszokat,bár nincsenek illúzióim.
Bár ha ma esetleg( neadjisten) csúnyán megfáznánk Litvánföldön,akkor nem lesz egy hepibörzdéj-hangulat csütörtökön...
Mondjuk én bízom a fiúkban...
HAJRÁ ATOMVÁROS!
Előzmény: Artúr Doki (5991)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.10.01 0 0 5991
A dombóvári oldalak szerint valami verekedés volt edző-szurkoló viszonylatban.
Mind2 félhez közeleállók megerősítették a dolgot,csak a bunyót kezdeményező személye volt más-más...
Basszus,már egy meccs után így elfajultak a dolgok?
Mi lesz,ha véletlenül nem jutnak 8 közé? Tarkólövés?Karóbahúzás?gázkamra?
Előzmény: belfera (5988)
muybien Creative Commons License 2002.10.01 0 0 5990
Szolnok-ZTE -2
Kaposvár-Univer +16
Falco-Sopron +19
Körmend-Debrecen -9
ASE-DVMSE +21
Albacomp-Szedeák +28
muybien Creative Commons License 2002.10.01 0 0 5989
nekem volt szerencsém jópár évvel ezelőtt részt venni ebben a képzésben...

annak idején nem volt túl szemléltető jellegű az okítás, egy régebbi JV vezette, aki mesélt a régi körmendi élményeiről, amikor egy MTE-MAFC meccsen (!) elgáncsolták a nézők... akkor még a kastélyban voltak a derbik... nah ezeken a sztorikon kívül sima önkínzás az egész, a kolléga felolvassa (szó szerint) a szabálykönyvet, majd saját szavaival újból elmondja az épp ismertetett paragrafust... nekünk egyszer volt videozás, akkor is egy jó 10 éves felvételt nézegettünk, az hasznos lett volna, csak nem egy 37cm-s tv-n kellett volna 30 embernek kukkolnia...

ettől függetlenül megéri a pénzét a dolog, a szabályokat nem az előadások alatt lehet megtanulni, ott csupán egy szemléletmódot kapsz (ez sokat segít a helyzetek objektívebb (??) megítélésben...) de lehet majd ilyen vicces kérdésekre számítani hogy "mi a 4mp-es szabály?" (ez mehet is e heti feladványunknak...)

ami miatt még érdemes: testközelből lehet látni JV "nagyságokat" mint pl a kisebbik Benczur (Wiley még emléxik rá..) aki annak idején benne volt az oktatási bizottságban, vagy már az élvonaltól visszavonult de amatőr bajnokságokban ma is aktív sporikat

ami miatt nem érdemes: olyan az egész mint egy kis régi kommunista párt, van egy vezér (Cziffra Misi bácsi) aki minden felett rendelkezik... nem nagyon lehet előrejutni, eléggé begyöpösödött szervezet, ha kitalálják hogy nem vagy szimpi akkor örökre eléstad magadat, és vannak egyesek akik úgy gondolják hogy ők fingták tele az összes labdát a világon levegővel és ezt minden egyes alkalommal az orrod alá is dörgölik... jah és néha felmerült hogy "vidéken is van kosárlabda??"

Előzmény: belfera (5968)
belfera Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5988
Mi is várjuk a híreket. A körmendi vendégkönyvben annyi látott napvilágot, hogy "edzésen volt egy horvát gyerek (a Toromanon kívül), és holnap jön egy másik...és majd eldöntik, hogy ki marad...1 hónapig."

Előzmény: Törölt nick (5987)
NiNiKe Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5986
Ja! A kosarlabda.com-on egész jó az élje újra, érdemes megnézni, kár hogy nem mindegyik meccsről van.
NiNiKe Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5985
Sziasztok!
Tipp:
MOL Szolnok-ZTE KK +10 (center nékül nehézt lesz)
Kaposvári Klíma-Vill-Univer KSE +6
Falco KC-Szombathely-Soproni Ászok +8(szivem szerint a Sopronra tennék)
Marc-Körmend-Debreceni Vadkakasok -2
Atomerőmű SE-DVMSE +5
Albacomp-Sole-Szedeák +10

Hajrá Olaj!

gyurma__ Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5984
Tazs + 6- ot mondasz a Kecskemet ellen?:-)))Hat igy nem leszel sikeres a tipp versenyben. Tessek batrabb lenni.Hajrá Kaposvar
Előzmény: Tazs0516 (5952)
jani0625 Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5983
A FALCO-ról le lehet szállni!Én se szidtam a te csapatod!Nem kéne lerontani ezt a kultúrált hangnemet!
Előzmény: SZilu (5961)
xGabi Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5982
Belfera!
Köszi a gyors összesítést,már nyomom is a következő adagot,ismételten azzal a nemes céllal,hogy javítsak a tippelőjáték szolnoki illetőségű résztvevőinek átlaghelyezésén!
Tehát :
OLAJ - ZTE H7 (Antanas még mindig kérdőjel,de miért ne bíznék a csapatban ?!)
Kaposvár - Kecskemét H17 (Stojannal könnyebb lesz)
Falco - Sopron H14 (Eaker majd belelendül,+Szhelyen Kálmán is jól szokott szórni)
Körmend - Debrecen V2 (Valamennyire "mumus" a vendég,ráadásul ott van Lee,a hazaiakból pedig elég sokat kivehetett a hosszú meccs)
Atomerőmű - Dombóvár H10 (Idény eleji forma)
Albacomp - Szeged H15 (Legalábbis a papírforma ez lenne)

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Olaj az Isten (5964)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5981
bocs, a második mondat után lemaradt a :)))!
Előzmény: Mol Szolnok Fun (5980)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5980
Látod sporttárs, ez a Váradi telhetetlen! Tőletek pénzt és ékszert kap, tőlünk meg mikrobuszt!

Legközelebb tán fagyasztott vadkakast..........?:)

Előzmény: Törölt nick (5977)
Avass Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5979
Szasz Sporttárs
Gondolom már észrevetted, de lemaradtál a javáról. No sebaj, lesz még rá lehetőség!

"Komolyra fordítva meg: sajnálom, hogy nem írtam le, pedig akartam a forduló előtt,"
...nos, erre való a tippelés. Még mindíg nem, és ha nem, akkor miért nem?

Előzmény: Törölt nick (5977)
Avass Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5978
Sorrrrí, sejtettem én, hogy valami nincs rendben velem. A múltkor is azt kérdeztem magamtól: "ki ez a szőrös egyén, itt a fürdőszobámban?" de kiderült, hogy csak a tükörbe néztem. Mentségemre szolgáljon (és, hogy magamat is megnyugtassam, nem hüjjjültem még el teljesen) szóval az első hozzászólásodat olvasva valahogy Kaposvár ugrott be elsőre. Mindent egybevetve: üdv körünkben.
Előzmény: Tazs0516 (5967)
LD Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5976
Szolnok-Zalaegerszeg +7
Kaposvári-Kecskemét +21
Falco-Sopron +17
Körmend-Debrecen +3
Atomerőmű-DVMSE +7
Alba - Szeged +27

Sokat már nem csúszhatok lejjebb...

saabee Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5975
:)

Hajrá Sexkárd! /bocs fish ;-) ezt nem hagyhattam ki/

ui.:Megoldódni látszik a csarnok kérdés Pakson.Állítólag 3-ára kész lesz.

Előzmény: belfera (5973)
saabee Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5974
Bocs Feribá 2x küldtem el 1 sms-t!A 2.-at nem Neked szántam.
belfera Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5973
Szabó IV már a szombati Dombóvár-Körmend meccsen is eléggé ottvolt a szeren Faidt sporival egyetemben - a végén a rendezők alig tudták kimenekíteni a csarnokból a helyi kemények elől.
Áldásos tevékenységéhez elég annyi, hogy a 2. hosszabbításban a higgadtságáról ismert Némó azt fontolgatta, hogy körmendi vereség esetén bemegy a pályára, és letépi Gyuri bácsi bajuszát. :-))
Előzmény: Törölt nick (5971)
belfera Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5972
Kösz az infot - gondoltam, hogy a fehérvári vezetés nem követne el akkora hibát, hogy egy eltiltott játékost szerepeltet a csapatban.
Előzmény: Törölt nick (5970)
saabee Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5969
He-he!

Én ott leszek :) Legalább is az első alkalommal...
Lehet fikázni! :))

ui.:Nekünk azt mondták,hogy szept.20-áig lehet jelentkezni.

Előzmény: belfera (5968)
belfera Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5968
A Budapesti Kosárlabdázók Szövetségének szervezésében önköltséges Játékvezető képző tanfolyam indul.

A tanfolyam október 7-én kezdődik. Az első előadás a BME központi épületének II/12-es előadójában lesz, 18 órai kezdettel. A tanfolyam vizsgával zárul, sikeres vizsga esetén a jelölt a BKSZ szervezésében zajló bajnokságokban működhet játékvezetőként.

A tanfolyam költsége 10 000 Ft, amely összeg tartalmazza a vizsgadíjakat, egy szabálykönyv és egy játékvezetői számlatömb költségét is.

Akik kedvet éreznek a játékvezetéshez, azok jelentkezhetnek személyesen a BKSZ-ben (1053 Curia u. 1-3.) hétfőnként 17 és 19 óra között, levélben (Budapesti Kosárlabdázók Szövetsége, 1053 Curia u. 1-3.), e-mailben (bksz@freemail.hu), illetve az első előadás előtt a helyszínen.

Nosza rajta, elkelne egy kis vérfrissítés a sporiknál!

Tazs0516 Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5967
Avass azt hittem azért mélyebb benyomást tettem rád!!! Tazs-zsal sajnos itt nem szerepelhetek csak tudjam meg hogy ki az a ....:)
Köszi Belfera mindent előre is!
Sarkat isteni a mez már voltam benne előkészületi mérközésen. Nagy volt az arcom, a haveromnak meg van a Varga meze. A lelátón ült az aranycsapat.:)))
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5966
Bocsi, most már tudom!

Húúú vazzmeg... elég érdekes.

Ui: Titinek átadom!

Előzmény: Olaj az Isten (5964)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5965

Az iméljeidre nagyfater!!! :)))
Előzmény: Isiah Thomas (5963)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5964
Hé, a tippjeim:

Olaj-ZTE +6 (Nem fogok sírni ha plusz tizenhat lesz!!!)
Klima-Kecsó +16
Falco-Aszok +12
Körmendolé-Wildcocks +4
ASE-Vasút +7
Alba-Szeged +17

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5963
Pontosan mire gondolsz?
Előzmény: Olaj az Isten (5962)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5962

Inkább nézd meg a postaládádat nagyfiú

Sz***k én a dzsidipíre bá" !!!

Előzmény: Isiah Thomas (5959)
SZilu Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5961
OFF
Az nagyon félkegyelmű dolog, ha nem értem, mit lehet ennyit anyázni egymással szemben?
Különösen azért nem értem, mert minden csapat évente lecserélődik, a tavaly "hazai" játékosok idénre épp az "ellenséghez" mennek, edzők detto, a kezdő ötösökben a legritkább esetben fordulnak elő saját nevelésű játékosok, stb.
Szóval, értem én a klubkötődést, nyilván ki hol született, hova kötődnek emlékei, de az, hogy egy másik csapatot miért kell rühellni, az nekem magas.
Mondjuk azt még megértem, hogy egyes személyeket miért lehet utálni...:-)))
Ja, erről jut eszembe LE A FALCOVAL!!!:-))))
ON

Szolnok-Zalaegerszeg +12
Kaposvári - Kecskemét +14
Falco -Sopron -4 (HAJRÁ SOPRON! - wazzeg, a Falco miatt fogom bukni a tippversenyt.:-)
Körmend-Debrecen +8 (HAJRÁ KÖRMEND!)
Atomerőmű -DVMSE +15
Alba - Szeged +16

Tomas79 Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5960
Hi Fera!
Sajnos kikell ábránditanalak,mert 2 honapja egy korty alkoholt sem ihatok:((((
A kosártopic után 1 hettél megmutötték a lábamat,és sajnos még mindig nem gyogyult meg,és k... erős gyuladáscsökentöt kell szednem..
De ez van,azért ne aggodj,ha megyünk majd Körmendre,akkor azért remélem,hogy elmegyünk inni egy Storh80-at...:)))))))))
Üdv:
Tomas
Hajrá ASE!Hajrá Magyar Kosárlabda!
Előzmény: belfera (5945)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!