Keresés

Részletes keresés

pepy Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5840
Ha akartok ilyen mindenféle nemzetközi kupákra tippelni, lécci vki szedje mán össze, hogy mégis milyen csapatokban jáccanak olyan magyarok, akiket bevegyünk a tipplibe. Meg nem ártana tudni a sorsolásukat sem:)

Saabee!
Ne reménykedj, semmi esélyed arra, hogy egy szál Magadban ugrálhass pénteken Debrecenben a vendégszektorban:) Mi tuti megyünk, saját kezemmel vezetem a közlekedési alkalmatosságot. Télleg: Veled mi lesz meccs után? Hova akarsz utazni?
Egyébként az ESZI csarnok nem felel meg a körülményeknek, ezért maradt két lehetőség? Szexárd, vagy pályaválasztó jog felcserélése. De nagyon haladunk afelé, hogy az első hazai meccsünk nem a szokott helyen lesz, vagyis a csarnok addigra nem lesz kész.

Előzmény: saabee (5821)
belfera Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5839
Vagy tippelhetnénk esetleg az NBA összes meccsére. :-))
Szívesen vállalom a nemzetközi tippek összesítését is, de ahhoz már szükségem lenne két dúskeblű asszisztensre is. :-))))
Előzmény: G_e_r_y (5829)
belfera Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5838
Megemlítendő a Limoges jugoszláv triójának remek játéka.
Előzmény: Gabci456 (5832)
Fishtax Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5837
Interjú Fodor Petivel a Tolnai Népújságban (csapategységről, ellenfelekről, motivációkról...)

fish

Santoro Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5836
Biztos jó a csapategység:)))))
Előzmény: albamama (5835)
albamama Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5835
williams és vukicevic 1 csapatban? :-)
Előzmény: Gabci456 (5832)
boran Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5834
Na sziasztok Kocsmások!

Most, hogy elindul a szezon végre én is jelentkezem. Nagyon kiváncsi vagyok erre az idényre, mert megint egy jó kis sorozatnak nézünk elébe. Az előzetes esélylatolgatásra nem vállalkoznék, várjunk még néhány hetet vele, mert szerintem az előkészületi meccsekből nem szabad túl sok következtetést levonni, amúgy meg még messze van a vége! :))

Remélem azok a rémhírek ami szeretett csapatom házatájáról érkeznek, nem olyan vészesek, és a bajnokságban már kicsit jobb teljesítményt nyújtanak a fiúk. Bár az megcáfolhatatlan, hogy nagyon meggyengültünk! Azt is belátom, hogy reális esélyünk nincs az idén is döntőt játszani, de majd a nyári DK-tornán ismét elkenjük a bajnokok száját!!! :))) Hajrá Zsebe-Egyetem!!!! De! Előre a hétvégi meccsekre, mindenkinek jó szurkolást, és a'la Némo: Győzzön a jobb, de legalább a Körmend!

A tippeket majdnem elfelejtettem:
Debrecen-ASE -4
Dombóvár-MTE -2
ZTE-Falco +12
Sopron-Olaj +4
Szeged-Kaposvár -13
Kecskemét-Albacomp -10

Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! Hej! Hej!

oilboys Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5833
Debrecenbe kéne enni...
Előzmény: Gabci456 (5831)
Gabci456 Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5832
Csak az érdekesség kedvéért!

Score : Limoges CSP 81 – Saint-Quentin BB 64

A noter la trčs bonne partie du trio yougoslave du CSP LISICA, OBRADOVIC et VUKICEVIC.

Les points : WILLIAMS (20) – PHELPS (3) – TOURE (4) - VUKICEVIC (12) – METHELIE (11) – OBRADOVIC (13) – LISICA (5) – NELCHA (9) - SYLVAIN (4)

Mi van a jugoszláv trióval?

Gabci456 Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5831
:)))

Aztán meg jól meg akarjátok verni őket! :)))
U-U-U-U-U

Előzmény: csics (5828)
vazsi Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5830
Jani0625: miután pesten dolgozom max. egy-két hazai meccsen tudok csak ott lenni. főleg igy hogy elég sok pénteken lesz. Vidékiek közül a Fehérvári, paksi sanszos. szóval a tudósítás rád marad. A MAFC-ot nem lehet valahogy visszakönyörögni az A csoportba? Mi volt tegnap az edzőmeccsen?
Előzmény: jani0625 (5807)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5829
Hosszú szünet után újra itt vagyok.

Jöjjenek a tippek

Debrecen-ASE +5 (Idén újra nagy álmokkal...)
Dombóvár-MTE -6 (Örök optimistaként, bár kevés a realitása)
ZTE-Falco +16 (Erösek a zalaiak!)
Sopron-Olaj -15 (Kötelezö egy éremesélyestöl)
Szeged-Kaposvár -9 (Mint elöbb...)
Kecskemét-Albacomp -7 (Egy Nickel(még McDaniellel együtt se) csinál nyarat...)

Egy apró ötlet a tippversenyhez:

Mit szólnátok, ha tippelnénk a szerencsére egyre több magyar légiós bajnoki és Euroligás meccseire? (Benetton,ASVEL,Krka,Zalgiris) Vagy akár az egész Euroligára...

csics Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5828
Sziasztok, csatlakozom Bocai hozzászólásához, ami a debreceni csarnokot illeti, tényleg jól néz ki, legalábbis kivülről, mert persze belülről még nem láttam, csak az ablakon keresztül. Persze ahhoz, hogy átkerüljön a társaság oda, egy kicsit többet kellene nyújtani, mondjuk 4-5-ször egymás után bajnoknak lenni itthon, meg jelentősebb nemzetközi sikereket elérni, mert szerintem e nélkül itt nem lesz nagyobb a közönség. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy itt akkor is ugyanannyian vannak, amikor majdnem kiesik a csapat, mint amikor a Körmend ellen játszottunk a négy közé jutásért...legfeljebb a Szolnok elleni meccseken vannak többen, de csak azért, mert az közel van, és átcsődülnek a nagyhangúak acsarkodni...:-)
Bocai Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5827
Sziasztok,
rutinosan kivárva az infókat és megcélozva az alsó fertályt:
Debrecen-ASE +6 (jövöre Lecsó lesz a rookie a kakasoktól, a B-csoportban, de ennek ellenére)
Dombóvár-Körmend +12 (Bódi Feri rulez)
ZTE-Falco -5 (Eaker és Alexe nagyon jók)
Sopron-Szolnok -5 (Walke Karcsi utolsó mp-ben dobott triplájával)
Szeged-Kaposvár -10
Kecskemét-Albacomp -8
Debrecenben egyébként lassan elkészül egy tényleg euroligás csapat otthonának is beillö csarnok, ahol kosármeccsen több mint 7000 nézö fér(ne) el. Valóban impozáns, de nem Romboló fogja ott megtölteni a lelátókat az biztos. De valahol el kell kezdeniük, és akármilyen töketlenek voltak a Kakasok eddig, most megmutatják mit is tudnak.
Avass Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5826
Szia Sporttárs
Naaa, ebbe is beleszólok má' egy kicsinyt.
Szval, azt írtad Davisről:
"egy ideig próbálkozott, mire megy jelenleg, aztán valahogy nem érdekelte a dolog. Ezzel együtt Fodor sokáig játszatta - ez viszont kétséges eredményű húzás szerintem. ... Én mindenesetre hamarabb lehoztam volna tegnap, de nem vagyok edző,..."

...nos én sem, és semmivel nem értek jobban hozzá, mint te, sőt nem is láttam a meccset, sőtsőt az idei szezonban még egyik csapatot sem láttam játszani, de azé' megmondom a frankót :-)))

Szerintem azért nem hozta le Fodor hamarább, mert:
1. Davis most épülget fel a sérüléséből, látni akarta meddig bírja erővel, másrészt pszihésen azt, hogy nem úgy megy neki, mint egészségesen.

2. Mindenkivel kicsit másképp kell bánni. Valakinek arra van szüksége (szerintem ez a többség - és úgy látszik Moseley is beletartozik), hogy pár percre leültessék, ha nem jönnek be a dolgai, egy másik típusnak pedig arra, hogy tovább élvezhesse a "bizalmat", Ő a játék közben, önmagától tud átlendülni a holtponton.

...majd jövök vissza okoskodni!
Hajrá OLAJ!

Előzmény: Törölt nick (5814)
Avass Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5825
Az a helyzet, hogy nem poén, bár végül is annak sem rossz. Egész egyszerűen arról van szó, hogy keverem (quite-quiet), de ennek a kiejtése is ua. Mondjuk Mol Szolnok Fun-nál lehet, hogy pojjjén, hiszen egészen mókás gyerek. Tehát köszi a helyreigazítást, máskor majd szurkolót írok inkább és nem fitogtatom a német /:-)/ tudásomat.
Előzmény: muybien (5824)
muybien Creative Commons License 2002.09.26 0 0 5824
nem akarok kötekedni de már többször is előjött hogy fan helyett fun-t írtok... most ez direkt valami poén és lemaradtam ennek kialakulásáról vagy csak elírás?

Előzmény: Avass (5799)
xGabi Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5823
Sajnos könnyen előfordulhat,hogy jármű hiányában elmarad a szombati utazásom Sopronba - ma tudtam meg,hogy munka miatt a leendő sofőrünk sztornózta az utat :-( Úgyhogy ha esetleg van valakinél egy szabad hely,szívesen beszállnék!
Más : Vilcinskas hétvégi pályára lépése továbbra is kérdésés,az utóbbi egy héten csak könnyített edzésmunkát végezhetett - reméljük a bajnokira azért összeszedik.

HAJRÁ OLAJ !!!

saabee Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5822
szezonnyitó 1be,bocs
Előzmény: saabee (5821)
saabee Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5821
Az ESZI-ben biztos hatalmas feeling lenne a szezon nyitón ;-)

pepy!
Valaki csak lesz rajtam kívül Debrecenben,ugye?/Mármint a kosármeccsen pénteken :) /

Előzmény: pepy (5820)
pepy Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5820
A templomról annyit: télleg beázik, télleg lehet jáccani vizilabdameccset. Az is igaz, hogy elkezdték a javítást, és az is hogy a legnagyobb esőben:) A lényeg, ha nem végeznek időre (jövő hétvégén fogadnánk a Dombóvárt), akkor két eset lehetséges: vagy máshol jáccunk (ki tudja, tán ESZI-csarnok, esetleg Szexárd), vagy felcseréljük a pályaválasztó jogát.
Ennyit tudtam+.
Előzmény: Feribá04 (5818)
pepy Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5819
Hi Mindenkinek!
Újra itt a pálya közelében:) Mire elkezdődik, én is netközelbe jutok. Persze most már sokkal komolyabban fogok harcolni, hogy a kedves kocsmatársakat lássam, hogyan tengetik kosárlabdás hétköznapjaikat:)
Elég sok hozzászólást kellett (szerencsére:) elolvasnom, ami sok témát is dobott fel. Így utólag könnyebb tisztán gondolkodni, ezért nem kívánok kommentárokat hozzáfűzni egyik témához sem, csak majd tippülök:)

Saabee és a többiek a pénteki meccset illetően:
Azért jáccunk pénteken Debrecenben, mert kedden már Vilniusban kell helytállni a csapatnak, ami annyit jelent vasárnap hajnalban indulnak a srácok Litvániába.
Azt nemtom ki tud Lmenni pénteken délben melóból, de ha igen akkor lesz dob is. Ne félj, felépültem vmennyire:)
Szal az én tipptyeim:
Debrecen-Atom V13
Dombóvár-Körmend H13
ZTE-Falco H13
Sopron-Szolnok V13
Szeged-Kaposvár V13
Kecskemét-Fehérvár V13

Ollan szép szám ez a 13:)))

Pá, oszt hajrá kosárlabda! Hajrá Atom

Feribá04 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5818
Paksiak!

Mi hír arról, hogy úgy beázott a "templomunk", hogy jövő héten max. vizilabdameccset rendezhetünk?

Ez azért elég égő lenne...

Feribá04 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5815
A csapategység szót nem jól használtam.
Mondjuk úgy, hogy a játékban nem érezni azt, hogy itt egy elvileg összeszokott csapatról van szó. Te hogy láttad? Én sajna nem voltam Fehérváron, de elég sok paksi igen.
Nem mondom hogy rosszul fogunk szerepelni csak mindössze annyit, megvan rá az esély, hogy rosszul kezdjük az idényt. A harmadik idegenlégiós helye valóban ott van (bár szerintem Jurgilas-é is), de majdnem biztos vagyok benne, hogy nem fogják kihasználni. A múlt idényben is sejtettem, hogy így lesz (veled ellentétben) és lám...:-)))
Ezzel nincs is probléma én szeretek "magyarok"-ozni :))), de most sajnos nagyon kellene valaki.
Mi vagyunk a bajnokok! (ezt jó leírni)
A felkészülés alatt 4 magyar csapatból 3 elvert minket (ezt viszont már nem).
Viktort én is kedvelem és jó lenne ha összejönne neki és valszeg látni is fogod, hogy amit Peti mondott az egyáltalán nem vicc.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Törölt nick (5814)
Feribá04 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5813
Kedves Sporttárs!

Veled ellentétben én sajnos nem csodálkoznék, ha Feri pénteken Debrecenben is alibizne, mint ahogy ezt jópár hozzászólással ezelőtt kifejtettem.
A nyáron megműtette a térdét és nem tud egyszerűen önmaga lenni. Mint tudjuk játéka a sok futáson, irányváltáson és nagyszerű rugóin alapul és pont ezek látták kárát az orvosi beavatkozásnak.
Csak egy példa: Jólértesültek szerint legalább 15 cm-el kisebbet emelkedik, mint a bajnokság befejezésekor és alig bír zsákolni

Félek, hogy komoly hátrányba kerülhetünk az elején emiatt is és azért is, mert a csapategység + cserepad=0.
Bár reméljük Lőrinc Viktor hozza a meccseket...:-)))

Hajrá ASE!!!

Előzmény: Törölt nick (5812)
Gabci456 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5811
Bezzeg, ha elindultunk volna Avassal! :)))
Előzmény: Fishtax (5805)
SZilu Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5810
"Budapesten mindenki cigány" című B közép versünket:)."

;-)
Hm. Mindig elgondolkoztat a B-Közép versek mérhetetlen változatossága... Nekem mindig úgy tanították, hogy az Szolnokon van, ahol mindenki... Meg persze mindenütt máshol, akik éppen nem MI vagyunk.:-)
:-D

Előzmény: Mol Szolnok Fun (5809)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5809
Sziasztok!

Bevallom őszintén nekem nagyon fog hiányozni a MAFC. Nem csak azért mert így nem tudjuk kiabálni idézem:"Budapesten mindenki cigány" című B közép versünket:). A másik ok, hogy a MAFC csarnoka volt számomra a legközelebbi vidéki helyszín, hiszen 500 méterrel arrébb dolgozok...:) Ahogy elnézem már mindenki várja a bajnokságot, így én is. Ezért a fórum történetében először leadom szubjektív tippjeimet:

Debrecen-ASE -15
Dombóvár-Körmend +6
ZTE-Falco +17
Sopron-Szolnok -4
Szeged-Kaposvár -18
Kecskemét-Fehérvár -15

Azért ne gondoljátok, hogy elvesztem, minden áldott nap olvasom a hozzászólásokat!

Hajrá Olaj!!!!!!!!!!

andrej11 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5808
Nem ismerem a körülményeket de a kérdésfelvetésed nagyon jó. A pályán kialakult eredménynek kell mérvadónak lenni.
Előzmény: Avass (5804)
jani0625 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5807
Vazsi!
örülök hogy van végre valaki és nem csak egyedül kell tudósítani a meccsekrő, hírekről!Jössz Zegre?Remélem nyerünk igaz nem mi vagyunk az esélyesek.
Üdv!

Amúgy nyugotdtan tippelj.Én is mindjárt leírom a tippjeimet.Amúgy ma játsszuk utolsó felkészülési meccsünket!HAJRÁ FALCO!!!!!

Zeg- FALCO -4 (CSAK AZÉRT IS !)
Domvóvár-Körmend +5
Debrecen-Ase +8
Sopron-Szolnok -14
Szeged-Kaposvár -11
Kecskemét-Alba -17

HAJRÁ FALCO!!!

Előzmény: vazsi (5739)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!