Mit is mondott Hofi az Ujpest-Fradi (8-3) után? Rendőr még embert így nem vert el.
Ez valahogy most ránk is igaz, de nekem a legjobban az fáj, hogy a csapat nem kizárólag Paksra és az Atomerőmű SE-re, hanem a Magyar kosárlabdára is szégyent hozott.
Egyébként ne is várjon ezek után senki sem klub, sem válogatott szinten kedvező sorsolásokat, mert arra az országra én is csak legyintek akinek a bajnokcsapata egy bár elég erős (de nem elit!!!), ám korántsem verhetetlen (Alba) csapattól 56 pont különbséggel szenved el vereséget.
GR!
Mivel tudom, hogy olvasod a fórumot így üzenem:
Mindkét nyáreleji meglátásod beigazolódni látszik.
Sajnos...
Ha figyelembe veszem, hogy másodállásban végzik ezt a melót, akkor Bazsy én meg reálisan alul vagyok fizetve.:)))Különben jó bírónak (pl. kis Benczúr) akit nem utálnak Zszegtől Nyíregyházáig, biztos megéri.
Ka korrektül fújnának, akkor én még 2X annyit se sajnálnék Tőlük !!! De így...:)
Fera, hogy is van ez a JV képzéssel. Hé, ezek hogy megszedhették magukat tavaly a szerda-szombat időszakban. Mondjuk fújt négyet egy hónapban, az ugye kilóhúsz, meg az 50Ft/km-es utazástérítés. Nem beszélve a felejthetetlen élményről, melyeket a szurkolók nyújtanak (live contact). Na most már értem hogy miért van Szolnokon annyiszor Vígjáték. :))))
Hát igen! Belefutottunk!
Várható volt, hogy nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de azért ekkora különbségre szerintem még a legvérmesebb ellenünk szurkolók se számítottak. Ne tudjátok meg mi folyt le bennünk, amikor megtudtuk az eredményt! Ezt az érzést senkinek nem lehet kívánni. Persze akkor még nem tudtuk a körülményeket, "csak" egy eredményt. A sokk-ot nem lehet elég k-val leírni. Mind1, túl kell lépnünk az árnyékunkon, és most már a becsületünkért kell küzdenünk.
Olaj az Isten (miért ez a hosszú név?:) szerint a centerek nem az igaziak. Ebben annyival értek egyet, hogy Lacika sose volt az a pontkirály, viszont a lepattanókat ugyanúgy kapkodja, ahogy szokta. Viszont az Ernő mintha tényleg kevesebbet mutatna valós tudásából. Saját vélemény még, hogy igazából irányító poszton se nyújtja azt a Zalán, amit tavaly igen. Persze ne értse senki úgy, hogy az Ő nyakukba varrnám akármelyik meccset is. Ez csak egy külső szemlélő megállapítása.
Talán holnap estére többet megtudhatunk, ha egyáltalán kapunk is valami érdemleges választ az ankéton. Asszem Artúr fog egy kis beszámolóval jelentkezni éjszaka, de másnap én is hozzáteszem majd a saját meglátásaimat.
Na Rostás és Sporttárs nem vagytok semmik:-)))
Nyár elején a Vidi UEFA meneteléséről nosztalgiáztatok most meg az Alba meneteléséről...:-)) /De ezt legalább én is átéltem/:-)
Olaj az Isten!
Nálunk lehet hogy több sportág van mint nálatok de ennek az a hátulütője hogy egyszerre nem lehet ott az ember foci és kosármeccsen is így vagy megállapodik csak az egyik mellett vagy felváltva jár meccsekre (ennek nincs sok értelme) vagy eldönti hogy egyik évben csak foci másik évben csak kosár meccsre megy ki (én ezt választottam)
Idén a kosár éve van:-))
Persze ha éppen akkor lesz foci amikor nincs kosár akkor megyek focira is...
bár a szivem a foci felé huz jobban de több ok miatt a kosarat választottam erre az évre...
Na most képzeld el ha nektek is lenne 4-5 első osztályu csapatotok és azok mindig egyidőben játszanának a fene enne meg téged hogy melyikre is menjél ki...
:-)
hejjj (ez egy sóhaj volt). Igazán nincs kedvem újrakezdeni ezt az egészet (és nem is kezdem), de...
...egyetértek a definícióval, ezért senki nem fogja fejedet venni. Úgy érzem, ezzel szeretnéd megmagyarázni az előző, általánosító (memo: "Kecskemétre kirándultak a szónoki hülyegyerekek?") hozzászólásodat, ami ellen elég sokan kikeltek - szerintem jogosan (ha nem így van, javíts ki, én ezt érzem ki belőle). Mert hát mi is a baj ezzel az egy mondattal - megint csak szerintem. Az előbb említettem, hogy általánosít. Jó jó, erre azt lehet mondani, hogy akinek nem inge.... De Te is magadra vetted pl. Olajka91 felszólamlásait, és ez így jó. Végezetül, az a javaslatom, zárjuk le ezt a végeláthatatlan vitát, hisz ilyen egyedek mindenhol vannak, egyik helyen többen egy szurkolótáborban, máshol kevesebben a bérletesek közt, öltönyben, gyerekkel a karjukon (lásd: asszem Némó). És hidd el, vannak olyanok, akik ettől nem csak Fehérváron, de pl. Szolnokon is idegenkednek, és általában ezek az emberkék vannak itt köztünk a topicban. Ez talán nem is egy rosz gondolat zárásképpen.
Huha, visszaolvasva nékem is olybá tűnik! Lehet, hogy ezentúl csak a vendégszektorból tudom nyomon követni a hazai meccseinket, erős rendőri biztosítás mellett?! :-)
Tegnap beszélgettem aktív B-közepes srácokkal, akik meséltek néhány dolgot a szolnoki kulisszatitkokról.
Az az igazság, hogy a B-középből néhánya megpróbálják a többieket is jó irányba terelni, kevés sikerrel. Illusztrálásul egy apró kis párbeszéd egy fehérvári Alba meccs előtti beszélgetésről (honnan máshonnan). Szereplők a B-közép tagjai (a szereplők nem járultak hozzá nevük leírásához, a használt keresztnevek kitaláltak - nem mintha az eredeti keresztnévből felismerhetőek lennének az adott személyek, csak hát olyan jól hangzik)
Zoli: - Figyelj, Gábor, nem kéne most szidni az ellenfelet, meg a bírókat, tényleg minket tartanak már a legtaplóbbnak az országban!
Gábor: - Teljesen igazatok van, persze, ígérem visszafogom magam, nem csinálok hülyeséget."
...ez így folytatódik még egy darabig. Belépve a csarnokba:
Gábor: F***** Albakomp!, B*** Dávid! (+ minden aktív fehérvári játékos / vezető) Köcsög bíró, stb.
Nos, a lila, vagy inkább kék-fehér köd leereszkedett, ekkor már hiába próbálja Őt leállítani bárki, a srácok úgy fogalmaztak: "teljesen kész".
Sporttárs, ha derogál a nickem (pedig tudod mennyit gondolkoztam rajta míg kitaláltam a megfelelőt? Már hogy egyszerre legyen sejtelmes-vagyis ne derüljön ki rögtön a klubhovatartozás, de mégis valahol különb legyen a többitől...-hehehe:))) akkor nyugodtan szólíthatsz(tok) a nevemen. :)
Különben még tudok egy V.I.P. helyet a B-közepes szektorban péntekre, ha esetleg mégis úgy gondolod. Ide (mármint a nyakamhoz) a rozsdás bökőt, hogy ha nyerünk, vagy ha hamarabb eldőlne esetleg a meccs, akkor nem fognak megfeledkezni Rólatok a szolnoki kollégák. Már most mondom, hogy ha ilyet hallasz akkor elismerően kell csettinteni és szervesen be kell épülni a csapatba, különben sosem lesz belőled jó szolnoki B-közepes...És hát neked ecseteljem ennek a megtisztelő pozíciónak az előnyeit? (soron kívüli kiszolgálás a büfében, ha az első sorban tombolsz, és úgy adódik, akkor ki tudsz úgy hányni áthajolva a korláton, hogy nem leszel dzsúzos, féktelenül és magadat vissza nem fogva, élvezve a rendfentartó erők szimpátiáját tudsz mutogatni a fehérváriaknak, hogy gyertek át ha akartok valamit - ugyse jönnek mert nem engedik őket!!! ))) :)))))))))))
Az ASE 2 vereségéről: Bár nem tudom Geri meddig dőlt ki a sorból, de ettől függetlenül egy pillanatra azért megfordult a fejemben, hogy lehetséges ez nem az ASE éve lesz, de erről még annyira korai beszélni. Davis úgyis sokkal jobb lesz, bár az előző két meccsen is jól játszott a dobott pontjaiból kiindulva. Én majd AIR-nőre meg a motivációs problémákkal küszködő Czigl-AIRre leszek kiváncsi, bár azért utóbbi is összekapkodott 12pattanót, szal' ez azért nem kevés. Még az elején vagyunk, de ha a Dombóvár ellen is szivola, akkor...
Okunskij, Sestokas és Slezas is játszott akkor. Jó csapat volt az is és ez is, de elképzelni nem tudom, hogy erősebb lenne a múlt évi Mineral... Vody-nál, ahol Kugyelin mellett Robinson, Zukauskas és további sztárjátékosok egész sora játszott. Összesítésben 5 volt közte a két meccs alapján és akkor is voltak sérültjeink.
Magyarul: A probléma a paksi csapattal van, de felesleges erről elmélkedni hiszen úgyis tudja mindenki miről van szó.
Ja bocs, a Falco - Sopron megjegyzése (a zárójelben) copy by Pepy. Az enyém: otthon sokat szórnak - viszont nem tűnik rossznak az ex-szolnoki :-) Glicsovics. Egyébként azt hiszem rájöttem a tévedés okára: az eurobasketes kollegáknak 1xűen túl egyformák voltak az o betűk. Na ugyi vagyok? :-)
Ja, Artúr Doki, nekem is Te küldted a nagy zakóról szóló SMS-t? Ha igen, akkor rossz hír ellenére is köszi az infót.
Jaj, tippelek, mielőtt lemaradok (így soha nem előzöm meg OlajAzIstent - de ezzel együtt sem valószínű :-). Szóval:
Szolnok-ZTE H5 (ecccerű matematika: semleges pályán 5 a ZTe-nek, +10 az Olajnak, a közönség miatt=...)
Kaposvár-Kecskemét H13 (azé' +25 durva lenne)
Falco-Sopron H9 (otthon sokat szórnak)
Körmend-Debrecen H7 (továbbra sem bízom a Kakasokban - igazából nem is tudom miért?!)
Atom-Dombóvár V4 (itt a meglepetés? - ha bejön ugorhatok előre :-))
Albacomp-Szedeák H9 (csak Sutyi miatt ennyi - nomeg a kecskeméti játékból kiindulva - lehet, hogy ez hiba részemről)
Na jó, befejezem, csak kihasználtam a lehetőséget míg az elején vagyok. Utána már úgyis visszacsúszok, és akkor mondhatjátok majd, hogy mit szövegeltem ennyit...
a Lietuvos szájtján van egy kisebb cikk a meccsről, hát nem magyarul... azér a statot ki lehet belőle vadászni...
ja és kedvenc sorom onnan: Pasak "Atomeromu" trenerio Peterio Fodoro, jo auklėtiniai sužaidė taip, kaip dabar gali.
na a lényeg szerintem, el kell felejteni gyorsan Nektek ezt a meccset, fél csapattal európa egyik legjobbja ellen mentetek... nem kell vele most foglalkozni, túl kell lépni lesz még jobb is, de Nekünk nem a litván bajnokot kell legyőzni (ma se értem annak idején 3 éve az Albának hogy sikerült)
2002-10-01 - Nem sikerült a bravúr az Atomerőműnek a férfi kosárlabda Bajnokok Kupája Északi-főcsoportjának D-csoportjában.
paksiak az 1. fordulóban a litván bajnok Lietuvos Vilnius otthonában szenvedtek 56 pont különbségű, 118:62-es vereséget. Plézer Gábor, az Atomerőmű technikai vezetője a mérkőzés után a WestelPressnek elmondta, hogy igen tartalékosan érkeztek Vilniusba, és bajt tetőzve a mérkőzésen is több magyar kosaras megsérült, így nem meglepő az 56 pontos különbség.
Férfi Bajnokok Kupája D-csoport, első forduló: Lietuvos Rytas - Atomerömü SE 118:62
(Uno.hu)
Remélem nincs akkora gáz,mint amekkorának látszik :((