Sziasztok!
Ha már itt vagyok, akkor én is csatlakozom a paksi sporttársakat vigasztalókhoz.:-)Pár éve annak, hogy a (ha jól emlékszem) Stevan Tot által edzett Tegáz Debrecen egy macedón csapattal játszott nemtom melyik kupában. Itthon sem voltak valami acélosak, de kint kb. 50 ponttal sikerült kikapni úgy, hogy éppen megütötték a negyvenet. Úgy látszik minden csapatnak vannak a múltjában ilyen árnyékos szakaszok...:-)
A tippelésről annyit, hogy változatlanul örömmel látom a Debrecen "szárnyalását", mindenki tízen belüli Körmend-sikert jósol, Gabcit kivéve (köszönöm, köszönöm:-)), szerintem tízen belül már bármi elképzelhető, mondjuk egy utolsó mp-es Lee-triplával 1 pont ide...:-)
Itt van a beszámoló a megyei napilapból az ASE keddi mérkőzéséről. Sok újdonság nincs már benne, legfeljebb a kép, és egy URL, ami viszont a Bajnokok Kupája északi régiójának honlapját takarja!
éppenséggel a harmadik bajnoki és második kupagyözelmünk megünneplésén sajnos nem vehettem részt személyesen mivel eléggé sablonosnak és unalmasnak tünt 3 egymást követő évben minidg ünnepelni meg hajnalig bulizni...
Hát erre vágyik szerinted egy ember? Hogy minden évben a csapata legyen a legjobb? Szerinted az élet csupa szórakozás és kacagás??
:-)))
Huhu, ha esetleg megvan a harmadik is, akkor azt semmiképpen ne add oda sporttársnak!!! :)
Szolnoki extrém vadállatok: akkor fogtok jól szurkolni, ha szombat reggel arra keltek, hogy beszélnétek, csak senki sem hallja.
Sporttárs, most akkor mi van? Összefutunk? Ha igen akkor itt a mobilom:
06-90-69-69-69 (kedvezményes hívás: 69+ 6,9%ÁFA)
Na de most komolyan! Avass nagyon hallgatsz, neked se pálya fehérváriakkal komázni, mi? Sporttárs, nincs véletlen körmendi kötődésed? :)))Ez mind vicc, mind vicc, még ha gyenge is...
Mondjuk a terepet ismerheti,mert tavaly az összes meccsen itt ette a fene...végülis összetartó brigádot alkotnak az amcsik .
Volt egy Atomic Boys buli az egyik meccs után a Micusnál( aki volt Topic-gálán tudja miről hablatyolok...igaz fiúk?...főleg tanult soproni-körmendi kollégánk,Belfera!),és Terry is hivatalos volt,egyszer csak megjelent Kevin Shand meg Ronnie "evribáriindáháuz"Mcmahan és nekiálltak jóétvággyal falatozni meg viszkit hörpölni...csak lestünk.Én már azt vártam mikor ballag hátra a toalett irányába...:)))
Engem nem zavar,ha felszippant egy-két csíkot,az se érdekel,ha az összes útjába akadó nőt eldönti,csak szórjon 20-30 pontot...ha már itt van(lesz).
Viszont annak nem örülnék,ha demoralizálólag hatna a csapat tagjaira...főleg Terry-re.
Ma 16-órakor szurkálói ankét a Bongo-ban...kiváncsi vagyok a feelingre.
Majd tudósítok este...
HAJRÁ ASE!!!!!!!!!
Imént beszéltem Avass kollégával, hogy vajon mi, a Szélsőséges ANtifehérvár KOmmandó (szanko)oszlopos tagjai megengedhetjük e, hogy lepaktálva az ősellenséggel egyeztető tárgyalásokat kezdeményezzünk...de asszem belefér...:)
Szünetben akkor összefuthatunk, valamelyik BÜFÉ előtt.
Jelszó: Olaj-Alba barátság :))) Egyedül még azt kell kitalálnom mit hazudok a srácoknak akikkel megyek, mert ha kiderül a meztelen igazság, én az életben nem mehetek be a körcsarnokba...:))
Végül is engem nem zavarna hogy McMahan drogozik, ha dobna 20-30 pontot meccsenként, de "bizonyította" ő már Fehérváron meg máshol is, hogy alaposan meg kell fontolni a leszerződtetését. Na persze ideiglenes megoldásnak megfelelhet, gondolom úgyis csere lesz ha Geri felépül!!!
Avass, holnap már nem leszek (szabi...mi miatt is? Hmm, elfelejtettem...ja, haveromat kell kivinni olajmeccsre, aztán húzok onnan-ugyse érdekel ez az idétlen sportág) de pontosan mikor kezdődik a mets? 15.30 vagy 18.00? No, majd Avass majd szünetben konzultálunk!!! DE HA NEM LESZEL KINN...
Tudjátok mi jutott eszembe? Mikor még 91-ben (akkor pályafeltörlő voltam 13 évesen az Olajnál) jöttek ZTE drukkerek, aztán ott ordítozták, hogy HERAKLITH vagy mi! Azóta se nagyon jöttek, kiváncsi leszek holnap mi lesz!
Saabee, Fera, köszi az érdeklődést. Nos, Avass Junior, (vagy Juniorova) tiszteletére (majd átadom Neki az üdvözleteteket) karácsonykor kell berúgni, elképzelem /:-))/ szenteste hogy fog Belfera kinézni a családi körben (csak nehogy befeküdj a halacska mellé a sütőbe melegedni :-), Egyszőval a dátum: dec. 24.!
Egyébként Ferának megint igaza van (meglepő? :-), valóban Gery beírására próbáltam utalni, úgy látszik kevés sikerrel (bocsi Némó, de legalább így Te is biztosíthattál a balszárnyon - mármint, hogy egyet értettél - na azé'!).
Paksiak! Ne legyetek úgy elkeseredve. Pár éve volt egy Koracs meccs, Olaj-KK Zagreb, odakint (ez volt a visszavágó) 101-30-ra kapott ki az Olaj. Stole igaz nem léphetett be Horvátországba, akkor még macerás volt a dolog szerbek számára. Na de ott volt Alexe aki legjobb Olaj dobóként 9 ponttal szépen kozmetikázta az eredményt. Ja, az els? meccs 61-61 lett, szóval 10-15 ponttal simán nyertek a visszavágón, fel a fejjel.:)
Teljesen igazad van abban, hogy Körmenden több a tapló kosármeccsen, mint Szombathelyen. Dehát ez 2-3x több szurkoló esetén teljesen természetes - színtiszta statisztika. :-))))
Egy bombahír /vagy ez csak nekem új?/ a későn fekvőknek,illetve a korán kelőknek!
Könnyen lehet, hogy az amerikai McMahan segít az Atomerőműn
Újabb légiós érkezik Paksra
S. T. R. NS, 2002-10-03
"A győzelmünk kulcsa a jó védekezés volt. Ugyanakkor a támadójátékunkat is csak dicsérhetem, megvoltak a dobóhelyzeteink, és szerencsére fantasztikusan céloztak a fiúk.”
Jonas Kazlauskas szavai ezek, egy boldog edző vallomása. Odaát ugyanakkor más hangulat uralkodott. Szó, mi szó, az Atomerőmű pocsék rajtott vett az Európai Bajnokok Kupájában, s a 118–62-es kiütésre még akkor is nehéz jelzőket találni, ha biztosak lehetünk benne, a litván bajnok Lietuvos Rytas egyetlen csoportellenfelének sem kegyelmez majd hazai környezetben. "Számtalan tanulsága van számunkra a meccsnek” – jegyezte meg a K. O. után Fodor Péter, a paksiak szakvezetője, s lőn, egy nappal a derbi után már fontos hír érkezett az ASE háza tájáról. Nagyon úgy tűnik, megbontják a régóta megszokott kétlégiós rendszert, azaz napokon belül harmadik külföldi kosaras érkezése várható. Mint ismert, Fodor Gergely, a csapat hátvédje orrsérülést szenvedett az első bajnoki összecsapáson, s Terrence Davis műtött térde sem az igazi még. Éppen ezért mezőnyembert keres az ASE, információink szerint nem elképzelhetetlen, hogy a hazánkban már több helyütt megfordult Ronnie McMahan száll be a paksiakhoz. "Egyértelmű, hogy csökkenteni kell Davis terhelését, nem titok, az újabb külföldi igazolása ideiglenes megoldás lenne – mondta a Vilniusból való hazaérkezést követően Tóth János szakosztályelnök. – Ugyanakkor, ha az újonc beválik, lehet, hogy hosszabb távon számítunk rá.”
Ha valóban így van,akkor a kopóknak is érdemes lesz odafigyelni,ti. lehet,hogy fellendül felénk a drogpiac :(
szerintem ezek a pénzek (18e meg 30e) nagyon kevés... jut eszembe, ha mégis elvégzitek a Bp-i Szövetség JV-képzőjét akkor szépen lehet vele keresni, de hétvége ugrik... vannak meccsek ahol 2-3ezret is le lehet akasztani és egy hétvégére lehet kapni 3-4 küldést is... lehet számolni... szóval egy bajnokiért 18ezer, még a színvonal ellenére is keveslem, több okból is. Egyrészt így sohasem alaulhat ki egy profi JV-kar (már úgy profi hogy hivatásos) mert alig vannak meccsek, az okos liga meg ugye leszavazta a középszakaszt... másrészt ha "csak" 18e a lé, akkor arra könnyű ígérni... nem feltétlen kell itt arra gondolni hogy a meccs előtt lapátolják a pénzt a JV zsákjába, de úgymond "ajándékokról" már hallottunk... ha most kapna egy JV pl 100ropit egy meccsért akkor lehet nem kockáztatna annyit... szerintem mindnkinek megérné... olyan JVk lennének akik csak ezzel fogalakoznak nem a munkából kell 200zal vezetve rohanni a meccsre és nem lenne annyi megkenés...
Ákos, egy dolgot kihagytál, volt egy FARKAS SANYInk is... mert ugye Lapov (aki tavaly élete formájában játszott talán és reméljük idén még felülmúlja magát), Halm most is van, hmm Chad igaz nincs, nem is pótolja őt senki, de Moseley elvileg nki szinten jobb mint Shannon mégsem hiszem hogy akár 20 belül tudnánk lenni ellenük..igaz nekünk nem is őket kell megszorongatni hanem majd a Würzburgot okt30án...
már nemtom melyikőtök közvetített de a Maciajuskas-t igen szépen kicikizted... :)))
Nos,a félreértések elkerülése végett szeretném közölni,hogy nem én voltam a Gábor :-)))
A B - közép "békítésén" egyes vezérszurkolók már régóta fáradoznak,de sajnos olyanok is aktív tagjai a tábornak,akik mindezt semmibe veszik (sajnos).A témával kapcsolatban az a véleményem,hogy egy idősebb és tapasztalatabb szurkolónak (akit egyaránt elismernek a "csikók",valamint a hozzám hasonló 18-20 évesek és a kicsivel idősebbek is) tettekkel is az élre kellene állnia,és ugyanúgy gardíroznia a tábort,mint pl. annak idején Tojás és társai tették.Ha valaki ezt a vezető szerepet bevállalná,szerintem sikerre jutnák azzal együtt is,hogy egy B - középből nem kell és nem is szabad elsőéves ministránsokat faragni.