Keresés

Részletes keresés

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6152
Fera ez eddig eszembe se jutott...
Előzmény: belfera (6150)
belfera Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6151
Félreértések elkerülése végett:
- a Clay-Toroman-Mujanovics trió kerül 10.000 dollárba a vezetőség elmondása szerint
- a 4. légiósra a Marc ad valamiféle külön támogatást
- úgy tűnik, hogy az Iraklisz sincs a topon, ugyanis össz-vissz 2 légióssal rendelkeznek, és hét 23 éven aluli játékos van a 12-es keretükben
- Bodiroga járt Körmenden, de mivel ez Grebi és Rudi idénye lesz, ezért 1 évre kölcsönadtuk a Barcelonának - had erősödjön kicsit a srác :-)))))

Hajrá Körmend!
Jövőre összevásárolunk mindenkit ! :-))

Előzmény: Törölt nick (6146)
belfera Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6150
Az, hogy kaposvári vagy! :-)))))
Előzmény: _Bazsy_ (6149)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6149
Skacok regisztráltam az "álomcsapatra" meg is kaptam a mail-t rá is kattintottam de nem enged be.Mi a gond?
csaby1 Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6148
Az a tuti, hogy mire Clay felépül a Mujke echte magyar lesz, és a skac meg maradhat itt, mint "4." légiós. És a 4 légiós 10000 dolcsiba kerül. Ez igen, szép munka volt a menedzserektől.
Előzmény: Törölt nick (6146)
csaby1 Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6147
Én is beszálltam DreamAtom névvel.
Nem is olyan könnyű 250 millából bajnokcsapatot csinálni. De azért sikerült.
A cserelehetőségek kicsit nekem furcsák, azért élőben nem vinném be Viktort Lacika helyére.
Előzmény: saabee (6139)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6145
Tippelek mér mielött lemaradok, sikerült elsö nekifutásra az élbolyba kerülni azzal, hogy a többség ellenére Körmend és Debrecen győzelmet tippeltem, már csak meg kellene ragadni.

Olaj-ZTE +11 (Megérzés, de lehet fordítva is)
Kaposvár-Kecskemét +18 (Simának kell lennie)
Falco-Sopron +19 (Mégsimább....)
MTE-Debrecen +7(Folytatnám a fokozást, de sajna nem lehet, ez borzasztó nehéz lesz)
ASE-Dombóvár +13 (Azért ettől a Dombóvártól nem kell tartani!)
Albacomp-Szeged +22 (Nagyon erősek a fehérváriak)

Egyébként idén új rekordot állítunk fel, minden fordulóban új idegenlégióst hozunk...

Ja és a szerény Az Örök Győztesek néven fut a csapatom a kosárlabda.com-on

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6144
Lecsó!

Fél-4 után tudok menni de megszeretném nézni az ifit is.Még hazaugrok a dudáért de sietek.FOGLAjj HELYET! ttamás asszem nem jön mert dolgozik.
Szerintem Norris hozza a kétfranciaágynagyságúelba'ottfestésűzászlónkat kijavítva.

Szasztok divatszurkolók!
Örömmel olvastam a mai meccs beherangozóját mert azt írták,hogy NINCS SÉRÜLTÜNK!Kis túlzással ezer éve nem olvastam ilyent.
Jut eszembe már régóta megszerettem volna kérdezni főleg a szolnokiaktól:Mit szóltok ahhoz,hogy két amerikai ráadásul két feka gyerek is van a csapatban annak ellenére,hogy a Miljkovicról azt hallottam előzetesen,hogy nem kedveli őket.

Előzmény: Lecsó11 (6131)
be-st Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6143
Üdv!
7végére tippek:
Szolnok-ZTE -7
Kaposvár-Kecskemét +7
Falco-Sopron +23
Körmend-Debrecen -8
Paks-Dombóvár -5
Albacomp-Szedeák +31
Ezekkel a tippekkel jól elhúzok, ha bejönnek, ha meg nem, hát előny a többieknek. Ha jól emléxem, tavasszal megnyertem valamelyik szakaszt. Nem?
Üdv
Pistike
gyurma__ Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6142
Nekem mindig azt irja ki, hogy nem egyezik a a 2 jelszó, ami meg egyszer elofordulhatna velem na de 11-szer nem valoszinu. Mi lehet a problema?
Köszi előre is.
Hajra Kaposvar
Előzmény: belfera (6140)
saabee Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6141
Tudsz élni! :)
Előzmény: belfera (6140)
belfera Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6140
Saabee!

Remek a vaslogikád! :-)
A Fera-Egyetem mellett másod- és harmadállásban gardírozom a BC Marc-Körmend és a Legeslegnagyobbak csapatát.

Egyébként hatalmas az érdeklődés az álomcsapat iránt - eddig összesen 138 csapat nevezett, és hol van még a jövő hétvégi kezdés?

Előzmény: saabee (6139)
saabee Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6139
Hi all!

Unalmamban nem tudom micsináljak így szigorlat után :)))

Azt akarom ezért kérdezni,hogy a DK-sok közül ki/kik neveztek az Álomcsapat játékra,és mi a csapatuk neve.Már csak azért is,mert még nem kezdődött el a bajnokság és így még nem gáz bejelenteni,hogy melyik tímhez melyik kócs tartozik.

A beérkezett "bejelentéseket" a játék kezdete előtt összesítve felteszem,hogy a bajnokság végén lehessen "mazsolázni",hogy ki mennyire jó szakember.

Szóval.
Én neveztem,a csapatom neve:
Ablak-Zsziráf /A-Zs/

Van még 1 olyan tippem,hogy belfera kartárs is nevezett,az Ő csapata megérzésem szerint a :
Fera-egyetem
/Jó a vaslogika?/

Másra is van tippem,de azokban nem vagyok biztos,így inkább nem irom be.Gondolom az illető más is kiváncsi,hogy ki melyik csapatnak a "gazdája".

Hajrá A-Zs&ATOM! :)

belfera Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6138
A Marc-Körmend csapata leigazolta a 23 éves, horvát-kanadai kettős állampolgárságú, 201 cm magas Andry Sola-t, aki idén végzett a Drake egyetemen.

Career:
Born in Oakville, Ont.
1998-1999: George Washington (NCAA)
1999-2000: Drake (NCAA)
2000-2001: Drake (NCAA): 11.8ppg, 6rpg, 1.3apg
2001-2002: Drake (NCAA): 28 games: 13.6 ppg, 5.2 rpg, 1.8 apg
-------------------------------------------------------------------------------
Awards/Achievements:
MVC All-Newcomer Team -01

Reszkess Debrecen! :-)

belfera Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6137
Jaj, szegény Falco, jaj szegény!! :-))
Előzmény: belfera (6136)
belfera Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6136
Ha Montecuccoli hadvezér ma élne, s történetesen kosárlabda-menedzserkesésre adná fejét, vélhetően e tekintetben is úgy vélné, pénz, pénz és még egyszer pénz kell egy sikeres háború, esetünkben egy hosszú bajnokság sikeres megvívásához. Annak jártunk utána van-e mit tejbe aprítani csapatunknak.

– Ami az anyagiakat illeti, csak abban vagyok biztos, hogy a Szegednél jobban állunk – tárta szét a karját a Falco KC Szombathelyt működtető gazdasági társaság ügyvezetője Gráczer György, aki amondó, a riválisok általában több pénzből gazdálkodhatnak, mint a sárga-feketék.

A csapat két főtulajdonosa a Falco Forgácslapgyártó Rt.és a szombathelyi önkormányzat. Előbbi is jelentősen a zsebébe nyúlt – alaptámogatás és iparűzési adó – s utóbbi is nagyon kitett magáért. Szombathely megyei jogú város képviselőtestülete csütörtöki közgyűlésén a költségvetés módosítási csomag részeként erre a fél évre 25 millió forintot szavazott meg az együttesnek. A tavalyi idényben összesen 40 milliót fordított a város a csapatra, idén, ha tavasszal is megszavazzák a 25 milliót, ez 50 millió forint lehet.

– A város nagyon komolyan mellénk állt, de azt hiszem a gárda tavalyi bravúros eredményével maximálisan rászolgált a bizalomra. Lehetőségeinkhez mérten ebben a szezonban sem szeretnénk lejjebb adni, bár azt reálisan látni kell, hogy a költségvetésünk nem predesztinál bennünket a dobogóra. Az első hatban lenni is szép eredmény lenne, de az igazi az volna, ha meg tudnánk ismételni a tavalyi évet. Hatodik emberünk, lelkes közönségünk segítségével ez idén is sikerülhet _ mondta Gráczer György, aki végezetül elárulta, a Falco éves költségvetése hozzávetőleg 130-140 millió forint körül van. Ezen összeghez a két főtulajdonos mellett számtalan “apróbb” mecénás járul hozzá.

lapip Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6135
mikor nállunk játszott Ronnie akkor épülgetett sérüléséből és a kinti dobások nem mentek neki igazán(fél év kihagyás) de betörésekkel 20-22 potot összehozott. ha azóta nem sérült és fizikailag rendben van akkor nyertek vele.
Kecson a "Prezibe" várják vissza.(itt mindennap megtalálhatóak voltak Kevinnel)
saabee Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6134
Szal én vagyok a hunyó? Érdekes, de erre nem emléxem:)

De Én igen :))

Előzmény: pepy (6128)
némo Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6133

Sziasztok!

Tippülök!

Kaposvár-Kecskemét +14 (reálisan nézve)
Szolnok-ZTE +8 (azért nem lesz könnyű!)
Falco-Sopron +10 (A végére kienged a Falco)
Körmend-Debrecen +9 (csakazértismegmutatjuk!)
ASE-Dombóvár +7 (tavaly is nyögvenyelős volt)
Albacomp-Szeged +21 (az első negyedben eldől)

Most látom! Ez mind hazai győzelem!

Jó szurkolást mindenkinek és győzzön a jobb! De legalább a Körmend!!!

Hajrá Körmend!!!
Üdv.
Zotya

Előzmény: Lecsó11 (6131)
boran Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6132
Sziasztok!

A tippek a következő fordulóra:
MOL Szolnok-ZTE KK +9
Kaposvári Klíma-Vill-Univer KSE +15
Falco KC-Szombathely-Soproni Ászok +5
Marc-Körmend-Debreceni Vadkakasok +5
Atomerőmű SE-DVMSE -5
Albacomp-Sole-Szedeák +19

Belfera, Némo a szünetben a szokott helyen?

Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! Hejj! Hejj!

Lecsó11 Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6131
Édes jó drága barátaim,két megtanulás céljából bolygónkra helezett könyv között leadom becses tippjeimet,főként azért,mert még soha a büdös életbe nem álltam ily' jól a tippversenyben (21.hely...)!

Klíma-Univer H16 (Ez van.)
Olaj-ZTE H7 (hát nem?)
Falco-Sopron H8 (nem lesz könnyű)
Körmend-Debrecen H4 (ez még inkább...)
Atom-Dombóvár V3 (egyszer élünk...akarom mondani tippelünk)
Albacomp-Szedeák H14 (azért hajrá Sutyi!)

Norris!

Mi van a "franciágy" zászlónkkal?
Ugye +van a meccsre???

Bazsy,ttamás!

Megyünk holnap ifire is???
Menjünk,mert akkor lefoglaljuk a helyeket.
Mert,ha megint odaülnek a menő rokkerkiscsávók,akkor dühbe gurulok.

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6130

ok
Előzmény: Avass (6129)
Avass Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6129
Bazsy, neked is Kösz, jó hogy említed a könyvet, mert még nem is láttam azóta, valakinél elakadt, elkezdek nyomozni (mielőtt teljesen szétesik, szeretném átlapozni).

OAzIs, bocsi, hogy így eltűntem, de sírva rohantam el, amikor elolvastam a fehérvári józanéletű kolléga panaszait az átmulatott éjszakáinak unalmáról! :-)) Tényleg csak sajnálni tudlak a sivár bajnoki címmekkel terhelt esztendőkért, kedves Isz-akos. :-)))

Sporttars, OAzIs, kicsit pontosítok: a szünetben az ÚJ büfében leszek megtalálható, ha kedvetek van dumálni, gyertek oda. Én megismerlek benneteket, lévén OlajAzIstennel már találkoztam, és ha Veled nem is Sporttars, a bátyussal(?) már váltottam pár szót a kupadöntő előtt, tehát fel foglak ismerni (ja, meg már téged is láttalak Pakson, fel is volam háborodva, hogy nem ismersz meg, aztán felhomályosítottál, hogy az Te voltál, és nem a tesó, akivel már találkoztam, de Veled még nem,... na, kellőképpen belezavarodtam, mindegy, ez már így marad, a lényeget meg úgyis értitek)

pá...

Előzmény: Olaj az Isten (6116)
pepy Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6128
Szal én vagyok a hunyó? Érdekes, de erre nem emléxem:) Egyébként utálom, ha gyanusítgatnak, gyere csak ki a hóra, beszéjjük is ezt +!!! Ja hogy nem szabad bántani családfenntartókat? Akkor sörivásban döntsük el. Lehet tenni a téteket a győztesre:)
Előzmény: Avass (6126)
Bocai Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6127
Szolnok-ZTE h2 (amilyen eszesen Benö bír játszani...)
Kaposvár-Kecskemét h15
Falco-Sopron h11
Körmend-Debrecen v8 (ide süss csics, ha Degenfeld eszembe jut, még több is)
Atom-Dombóvár h12
Albacomp-Szedeák h17
Kéretik egy nagy fergeteg holnap estére, villával szórjuk majd a hármasokat! Avass, ti maradtok a szokott helyen? Nézöcsúcsot szeretnék holnapra, teszek is róla! Ki nem ugrál...
Előzmény: csics (6121)
Avass Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6126
...én tudom: az interneten terjedt a rémhír, bizonyos Pepy tollából! :-)))
Előzmény: pepy (6124)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6125
Kedves Bocai!

Elhiszed, hogy ez engem nem nyugtat meg?
Úgy tűnik öregszem, mert sajnos nem emléxem erre a "Mennyi? Harminc!"-as meccsetekre.
Meglep különben, mert rá egy évvel a Saportában Pakson nagyon eltángáltuk őket. Gulyás Robi agyonszivatta Maroney-t, de sajnos a bajnoki elődöntőben ezt már nem tudta ugyanúgy megismételni.

Előzmény: Bocai (6103)
pepy Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6124
Szal csarnokügyileg amit tudok: a mai napon a helyi rádióban nyilatkozta egy sportvezető, hogy nem tudja ki terjesztette a városban el, hogy nem lehet jáccani szombaton. A szavaiból kivéve nincs csarnokhelyzet.
Szummaszummárum: lesz szombaton Atom-Dombóvár mérkőzés a szokott csarnokban.
Előzmény: saabee (6122)
vazsi Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6123
Belfera: azt hittem akkor ugrik meg a körmendi taplóegyüttható, ha a falco-val játszik a körmend, mert ugyi a vendégszektor haggyám, hogy sárga de még sűrű is :) Egyébként, a Falco-nak is volt egy felejtős Koracs kupa szereplése: egy görög elitalakulattal (Olimpiakosz tán) szemben szaladtunk bele egy 101-49-be asszem. És a görögök még dícsértek is minket. Szerintem csak nem volt szerencsénk, vagy a Szabó IV. elfújta :)
Előzmény: Bocai (6103)
saabee Creative Commons License 2002.10.03 0 0 6122
Hi!

Dombóvári "ígéretek" szerint 50-60 fő érkezése várható a szombati meccsen Paksra.
Majdnem magyar lett.Mindegy szóval értitek :)

Várom az infókat az ankétról.

u.i.:Csarnokügyileg mi a helyzet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!