Készen van az én csapatom is! A neve stílusosan csak Némo KC!:-) Furcsára sikeredett az összeállítás, hiszen a 8. játékos "megvásárlása" után még volt 43 millám! Így sikerült a cserepadra is "húzós" játékosokat venni!
Különben, ahoz képest, hogy még nem volt forduló, már viszonylag sokan cseréltek csapaton belül. Van aki kihasználta mind3 lehetőségét. Persze lehet, hogy náluk Fodor Geri is és Crys is a kezdőben volt, így indokolt lehetett a csere. Mindenesetre nagyszerűnek igérkezik a verseny, hiszen már most 160 a nevezők száma!
Jó játékot mindenkinek, mára és holnapra pedig jó szurkolást. Jobb dolgom nem lévén, ma kimegyek a helyi "sportkatlanba:-)" és megnézem a következő fordulós ellenfelünket! (Sopron):-))
Még 1x én:)
Lenne egy kérdésem a jelenlevőkhöz.
Átnéztem a csodacsapat játékosnévsorát és találtam egy-két érdekességet. A posztok eldöntésébe nem akarok beleszólni, de a hazai avagy légiós kérdésbe igen.
Vannak olyan emberek (Dzunics, Pavlovics, Filipovics, Theisz), akikről ugye tudjuk, hogy magyar állampolgársággal rendelkeznek. De - és itt jön a kérdés - az következőkben felsorolt játékosokhoz is az van írva mai állás szerint, hogy hazai:
Ronald DeGray, Sean Riley, Chris Clay, Alexandr Radenkovics, Milan Scsekics. Lemaradtam valamiről, vagy ők télleg nem "hazaiak"? Akkor viszont ez jelezni kellene a rendezőség felé. Csak azért kérdem, mert lehet ha így maradnak, akkor bekerülne valamelyik magyarként a csapatomba :)))
Szal nem akarod, hogy Rólad másoljak? Mivel is mész legközelebb idegenbe?:)))
Egyébként hogyan lehet megnézni, hogy milyen csapatok neveztek be egyáltalán?
Én is beneveztem a "dreamteam"-be, de elég nehéz összeilleszteni egy yoo csapatot ennyi léből. Stílusosan a csapatom neve csak annyiban különbözik a sajátomtól, hogy megkapta régi becenevem: Don Peppy :)
Van egyébként olyan bátor vállalkozó, aki le is meri írni a saját csapat összeállítását? Vagy maradjon minden meglepi?
Nos, Kincheon a Bundásligából érkezett Debrecenbe. A DSF rendszeresen közvetített német bajnoki meccseket, ott Kincheon elég jól pengetett, ha jól emlékszem a Bamberg alkalmazásában állt. De nem volt fiatal, meg is sérült és elküldték a Hajdúságból. Hárslevelü rulez:) Tokajival ünnepeljük ma Rusznák elsö bajnoki pontjait:)
Ja, de azt azért szeretném hozzátenni a dologhoz, hogy Ridl 7000-ért jobban teljesített (szerintem), mint Vuki az ő havi 8000-éért...:-)Legalábbis verekedni egyszer sem láttam...:-)
Sziasztok!
Ha igaz, amit a körmendi szurkoló kollégák állítottak a légiósaik áráról (márpedig miért ne lenne igaz), akkor az árakhoz képest nem voltak rosszak azok a fiúk...Debrecenben a tavalyiak egy kicsit jobban kerestek, a két ami 4500-at kapott per kopf, Ridl már kicsit drágább volt, 7000 USD volt az ára havonként. Azt hiszem, a Debrecen egy kicsit mindig befürdik a légiósokkal, ha másért nem, hát az áruk miatt, de egyébként is sorolhatnánk a külföldieket, akikre senki sem emlékszik a NS-ból...pl. Sylvester Kincheon, Doug Ross, vagy Rod Murray (na ugye, hogy senki sem emlékszik rájuk?!):-)Éljen a Tokaji Borok Fesztiválja e hét végén:-)
Minket meg kizavart ez edzésröl, nehogy má kilessük a figurákat és kijátsszuk azokat Sporttárséknak dedikált Alba sálért cserébe. Meg hogy belefütyülünk a tréningbe oszt Vuki odafordítja fejét s a végén nem oda köp ahová kéne (ahol Víg kitölti a teret):)
Szolnokon is sokszor megállította az edzéseket.
Volt hogy amikor két csapat játszott megállította a játékot és Taki fejét 30 fokkal elfordította hogy abban a szituban a védőnek arra kell néznie.
Azt nem tudom, hogy muszály-e feltölteni a keretet, de az biztos, hogy célszerű, mert a cserejátékosok után is kapsz pontot. Asszem az adott napon szerzett IBM pontjainak a felét. Legalábbis régen így volt. Most nem olvastam a szabályokat, csak úgy durrbele. Érdekesség, hogy simán megengedte, hogy 3 amcsi spílerem legyen, nem kellett egy "csetniket" se vennem.
Naszóval:
Szolnok-ZTE +3 (a Zetének jobb a kezdőcsapata, de ez egyelőre még kevés lesz)
Kaposvár-Kecskemét +11 (nem lesz sima)
Falco-Sopron +16 (ez valamennyire azé' igen)
Körmend-Debrecen +7 (csak könnyedén - a hatodik hosszbbításban összezuhan a Debrecen:))
Paks-Dombóvár +8 (a Szpájvi meg a Halimics ellnünk is keménykedett, a Paks meg mostanában nem éppen izé...)
Albacomp-Szedeák +20 (sima)
Majd jönnek a külföldi csapatok is, ha kivadászom valahonnan a meccseket, bár a litván ellenfelek nevét valami randomgenerátorral is meg lehetne csinálni :))
Avass azért csodálkoztam én is.
Mikor a Ronnie De Gray-t hozták akkor a stat'ból vágni lehetett,hogy jól is fog védekezni ráadásul a Finánc választotta.Aaron Rich fehér.Csak akkor kezdett el érdekelni,hogy mi is van mikor az új gyerek is színesbőrű lett.Rá is kérdeztem a vezetés tagjainál,hogy ugye a Miljkovic választotta?A válasz igen volt.
Különben itthon úgy látom,hogy mindenki nagyon bízik a Miljkovicban-szurkoló és vezető.Szerintem is jól összerakta a csapatot és ha elkerülnek minket a komolyabb sérülések akkor az első 4-ben ott a helyünk,ott meg már akármi lehet.
Állítólag marha "unalmasak" az edzések mert mindig megállítja és mindent addig magyaráz amíg nem sikerül teljesen megoldani.
Azt mondta nagyon könnyű dolga van mert nagyon jó társaság gyűlt össze.
Ahoy Isiah Thomas!
Sajnos eddig még zárt palánkokat döngetek! :o)
Az én csapatom neve ráadásul BC Desperados Kaposvár...ebból egyből vágták,hogy "mi van-mi van".
Egyébként ebben a játékban Mirko Bazsic-nak neveztem el magam.Ebből is kitűnik,hogy teljes mell és vállszélességben kitartok a zerbzstíluzs mellett.De hogy hogy kell játszani azt nemtom.
:o)
Én éppen most csináltam meg a csapatomat. Az érdekes "űűű le te..." névre hallgat. Nemsokára jönnek a tippek is, csak éppen valami nagy vírussal kardozok.
Engem sem enged be az álomcsapat játékba, pedig én is megkaptam az e-mailt tőlük. (pedig én szolnoki vagyok:))))
Neked sikerült valahogy megoldani?
Még arra gondoltam hogy az MKOSZ csinálja ezt a játékot és talán azt hiszi hogy Mafc-osak vagyunk ezért minden szabályosság ellenére nem enged játszani minket.
Szasz Bazsy
Én is úgy tudom, hogy nincs oda a fekákért, nem mintha rasszista lenne (bár ez sem lepne meg :-)), hanem inkább azért, mert neki elsődleges, hogy egy játékos tudjon védekezni, a csapattal EGYÜTT, tehát ne csak egyéni játékot játszon, hanem együtt éljen a társakkal védekezésben (és támadásban is jobban előtérbe tolja Miljkovics a csapatjátékot).
Nos kis országunkban játszó fekák többségéről előbbiek nem mondhatók el, ezért tekint el Finánc általában a színes bőrű varázslóktól. A két nigrótokat nem láttam játszani, de szerintem legalább az egyik (aki először jött) ilyen stílusú kosaras. Úgy tudom, aki megsérült és hazarepült, annak is inkább a védekezés volt az erőssége (+tán nem is volt feka), az új fiú pedig nem tudom mennyire tetszik majd Fináncnak, de itt már belépett egy másik tényező is, az időhiány.
Ha már szó esett itten az álomcsapatról, felmerült bennem egy kérdés.
Azt tudni kell, hogy én még nem játszottam, és az is lehet, hogy valahol ez le van írva, de én nem találtam, szóval:
- Egy csapatnak (kezdő/csere) muszály 10 emberből állnia, vagy lehetőség van arra is, hogy mondjuk a csere csak 4 játékos legyen (nyilván a kezdőnél ez nem szerencsés).
Bocs, ha untattam valakit, de hátha tudjátok a választ, mint régi álomcsapatmotorosok.
Szerintem Körmenden nem sűrűn fordultak meg az ideieknél sokkal drágább légiósok - két 3500 USD-s és egy 3000 USD-s.
Ne tessék fehérvári, paksi, kaposvári vagy szolnoki léptékben gondolkodni. :-)
Mennyit költöttetek az álomcsapatotokra? Én elköltöttem mind a 250 millát. De utolsóra már csak a 7 millás Viktort tudtam csak megvenni. Vagy inkább mondom azt, hogy én odafigyelek a saját nevelésre is.