Keresés

Részletes keresés

Avass Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6282
Közben én is rájöttem.
Szóval szerdán játszunk itthon a Kecsóval, nehogy lemaradjatok a tippeléssel!

Szolnok-Univer: +12

timsó Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6281
Egy két tgnapi eredmény, hátha valaki nem tudja még:
Benetton-Scavolini 107-88
Csicsa játszott ugyan valamennyit de pontot nem dobott.
Siauliai- Zalgiris Kaunas 81-88
A Kaunasban Stombergas volt a legjobb dobó 23 ponttal őt Kornél követte 18 ponttal és 9 lepattanóval
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6280
utólsó........senki:)))
Előzmény: albamama (6278)
Avass Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6279
Álomcsapat: Szolnoki Baglyok SE (SZBSE)

Gabci, valahonnan nem ismerős? :-))

albamama Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6278
Belfera!

Hol vannak az eredmények?
Első vagyok vagy második?

Előzmény: Gabci456 (6277)
Gabci456 Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6277
:)))))))))))
Előzmény: Feribá04 (6272)
muybien Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6276
na jó segítek, keresztnév: Sándor! :DDD
Előzmény: muybien (6274)
LD Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6275
Szolnok - Kecskemét +17
ZTE - ASE +3
Sopron - Körmend +7
Szedeák - Falco -11
Vadkakasok - Kaposvár -7
Dombóvár - Albacomp -3
muybien Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6274
na tippelj még egyet nem olyan nehéz az... :)))
Előzmény: némo (6273)
némo Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6273

Szia Muybien!

Én kitaláltam, hogy ki az FS a csapatod neve előtt és ezáltal a csapatodat is tudom! Csak az a baj(ly?), hogy ezen csapatnév mellé 3 csapatnyi játékost is összegyüjtöttem.

1. Földi Sándor All Stars

2. Farkas Sándor All Stars

3. Fodor Sándor All Stars

Na, most melllik?:-)))))))

Üdv.
Zotya

Előzmény: muybien (6251)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6272
Gabci!

Bízom benne, hogy a szmájlikat csak lefelejtetted.

Előzmény: Gabci456 (6271)
Gabci456 Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6271
Tegnap exkluzív interjút készítettel a beszédes nevű Kalapács Józseffel a Kalapács zenekar frontemberével! Sok kérdés közül csak a fórumba leginkább passzolót írnám le!

...
G456: "Józsi, mi ihlette a Gyilkológép című számotokat?"
K. Józsi: "Tavasszal koncertkörúton jártunk és a szolnoki koncert előtt a managereink szereztek nekünk néhány jegyet egy kosármeccsre. Ingyé volt, meg sört is adtak a büfében, oszt elmentünk. Aztán a büfébe be sem tudtunk menni, mert egy olyan csodálatos embert láttunk, aki azonnal megindította művész lelkemet, már a meccsen megfogant bennem a szám, aminek a címe csak a GYILKOLÓGÉP lehetett! Vukicevicnek hívták a srácot! Ja meg volt ott valami Damon gyerek ois. Azóta a managerek azt szervezik, hogy Limoges-ban tudjunk játszani néhány hétvégén."
G456: "Csak a rend kedvéért, Franciaországban Józsiék előzenekara a Slayer lenne!"

Gabci456 Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6270
Szasztok.

Tényleg elég gáz volt a péntek este, de Avass pesszimizmusa talán túlzott. Vígasztaljon mindenkit, hogy innen már csak fölfelé vezethet az út! (Remélem)

Vasvillát meg jól meg kéne verni minden meccs előtt! Akkor lehet, hogy tüzesebben játszana. Állítólag Vuki minden meccs előtt leharapta egy élő csirke fejét, majd megverekedett a helyi sportiskola karatésaival, miután kétszer átúszta a Tiszát. :)))

OLAJ-Kecsófalva +22

U-U-U-U-U-U-U-U

Avass Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6269
Szasz Mol Szolnok Fun
Hát megtörtént végre a nagy lelepleződés! Mostmá' akkor nem kell titkolózni többé?!
Előzmény: Mol Szolnok Fun (6268)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6268
Hali Sporttárs!

Nem akarom ezzel untatni kocsmázókat. Kérlek küld el a privát postafiók címedet a csenyij@freemail.hu-ra, aztán dumcsizunk.

Skodában szállni élvezet.....

Előzmény: Törölt nick (6265)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6267
Sziasztok!

Mivel nagyon érdekel, hogy mi az oka csapatom eddigi ámokfutásának, így vettem a fáradságot és kilátogattam szombaton a meccsre. A sör ugyan még mindig langyos és híg, de mégsem bántam meg, mert az ASE jól kosárlabdázott.

Na ez jó volt bevezetésnek...:))

A remek játék ellenére is úgy érzem az 56 pont sajnos könnyen összejöhetett, mivel Litvániában főleg a pad játszott (Geri kint sem volt) és ez szánalmas. Természetesen Érsek Sztivit leszámítva. :))

Tényleg nagyon jók voltak a fiúk és ez a szellemes ötletes játék nagyon szórakoztatta a közönséget. Ha egy kicsit jobban koncentrálunk és Davis-ék nem ülnek ennyit simán összejön 45-50 difi is. Talán ez tud minket kihozni a gödörből (mert még abban vagyunk).
Olyan régen értékeltem, így most megteszem:

Zalán: Nulla, katasztrófa. Egy dobáskisérlete volt egész meccsen, de az is csak azért, mert lejárt volna a támadóidő. Mintha meccs elején megfogadta volna, hogy ma ha lehet nem dobok rá. Jó példa erre, hogy amikor teljsen üresen be tudott törni 100 százalékos ziccerből is kipasszolta Gerinek (igaz ő bevarta). Ha itt lenne Marci, akkor nálam Zalán a következő meccset már a padon kezdené.
Geri: Egyszerűen szuper volt! Sérülten is tanári kosarakat szerzett. Csak így tovább + még egypár hármast is.
Bacsi: Eléggé csikorog a gépezet még nála, de nem lesz itt gond, mert a lelkesedése a régi. Viszont nem értem azokat a híreket, amelyek a kisebb súlypontemelkedéséről szólnak. Az első félideji falrengető zsákja ugyanis nem erre enged következtetni.
Béci: Mint legeredményesebb róla nem lehet rosszat írni, de azt hozzá kell tenni, hogy pontjai nagyrésze Csaplár-Nagy, Vavra és Eaton jellemezhetetlen védekezésbeli képzetlenségének volt köszönhető.
Lacika: Na ez nem volt semmi! Én nem tudom mi volt vele, de egyszerűen nem bírt magával. Ha valamire azt lehet mondani, hogy hajtás, akkor az ő teljesítménye az volt (+ dobása sem igen maradt ki). Ezzel a szokatlan Czigler-mentalitással a bajnokságban bárkinek ellenfelei tudunk lenni. Ez volt a hétvége legnagyobb pozitívuma.
Viktor: Nagyon kevés még ő. Sokkal határozottabnak kellene lennie.
Szabolcs: Egyetlen A-s csapatban nem lenne helye megítélésem szerint.
Kompi: Valahogy úgy érzem kezd eljárni felette az idő.
ÉRSEK ISTVÁN: Igen így nagybetűvel. Öreg exkörmendi (szombathelyi) harcosunk ki tudja hanyadik virágzását élte szombat este. Csak így tovább! Bár felmerül a kérdés, hogy ez esetben mi szükség lenne az ugyanezen poszton szereplő idegenlégióshelyet betöltő Jurgilasra.

Kábé ennyi...
Kedden valszeg ismét zakó, de szeretném, ha legalább a becsületünket igyekeznénk megvédeni. Aztán ki tudja...A remény hal meg utoljára.

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

Bocai Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6266
Sziasztok!
Ne legyünk úgy elkeseredve! Az új játékosaink közül igazán csak Vaisvilával volt gond. Ö ugye egy Euroligás egylettöl érkezett kis kitérövel. Egyetértek Avassal, ott tényleg sztárok között játszott és gondolom kiegészítö szerepe lehetett. Mentálisan kell változnia, ha úgy gondolta hogy kiteszi a cipöjét a parkettra és az is elég, nagyon tévedett. A centerünk nagyon akart, télleg zavarta a sérülés. Stone lelkes volt, ha dobni is tudna nem itt játszana. Paja maga alatt volt, ha tudásához mérten dob, nyerünk. És hát Cseranics sem villogott annyira a 2. félidöben amikor Vilcinskas fogta. Amit nem értettem: Ben? fogta a 2. félidöben Kámánt aki minden pontját ebben a szakaszban szerezte.
Visszatérve a légióskérdésre: tavaly októberben Szombathelyen játszottunk, Vuki kemény 3 pontot szerzett, nem is volt érdemes játszatni annyira gynege volt. Ehhez képest Vuki nevét skandálta a közönség egy része a meccs után. Jól ráéreztek arra
amit Avass hiányolt. De dobni nem tanult meg Vuki sem, küzdeni el lehet kezdeni már szerdán.
Előzmény: Avass (6263)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6264
Hi Kocsma Népe!

Nekem nem csak az fájt, hogy kikaptunk, hanem az hogy hogyan. 54 pontot dobni!? Tragégédia!!!! Vasvilla nem mert a gyűrűre nézni. Paja kapkodott, rosszul dobott. Rasid pedig csak szurkolt a kispadon. Unalmas, borzasztó hibákkal teletűzdelt mérkőzés volt. A meccs végén tudtam meg, hogy 33(!) eladott labda volt melynek közel 2/3-át az Olaj oldalán jegyzik. Nagyon rossz Zetétől kapott ki a siralmas Olajka.

Na de fel a fejjel! Kecskemétben szerdán nem játszik Madison, úgyhogy van esélyünk javítani...:)

Ja! Ahogy elnézem a végén még kiderül, hogy Sopronban győzni erény volt. Nem lehet biztos győzelmi esélyekkel odaindulni!!!

Sporttárs! Én mutattam neked az eredményjelzőt. Tiszta röhej volt: Albacom-Nyíregyháza (sic!)

Na csá! Hajrá Olaj! Mindörökké!

albamama! Csak nem te vagy a fórum moderátora? Mert ha nem akkor kímélj minket lécci lécci lécci!

Előzmény: Avass (6257)
Avass Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6263
Szia Rostas
Bármennyire is furcsa, én sem szeretem ezeket a hangokat, talán nem is jellemző rám, bár most talán én is ebbe a hibába estem. Ha elolvasod a légiósokról szóló véleményemet, azért nem annyira, egyáltalán nem arról van szó, hogy rögtön hazaküldeném Őket. Raskáról sem akartam rosszakat mondani, de annyi helyről, és ami egy kissé meglepett, többek közt a csapathoz igen közeli körökből is hallottam furcsa dolgokat, hogy önkéntelenül is nekikeseredtem. Voltak és vannak annak jelei, amik továbbra is táplálják bennem ezt az érzést. Mindenesetre én azt szeretném a legjobban, ha ezekkel az emberekkel (játékosok, edzők) fejeznénk be a bajnokságot.
De igazad van, ezért akasztottam egy kicsit össze a bajuszt OAzIs-el, meg kell Őt követnem, hiszen én is elkezdtem a negatív kampányomat, nem kellett volna, és ígérem ezentúl igyekszem higgadtabb maradni.

tiszta szívből: Hajrá OLAJ!!!

Előzmény: Törölt nick (6260)
Jay-X Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6262
Sziasztok!

Nos... a meccs elején parádéztak a srácok, állvahagytuk a Debrecent. Aztán 22-8 után valami történt... Tényleg nem lehet a bírókra fogni mindent hiszen a végjátékban még szándékost is fújtak a Kakasok ellen de amit a második negyedben műveltek az SZÉGYENLETES volt!!! Ennek ellenére nyerhettünk volna,kicsit hiányzott talán a rutin. Toro, Sola, Rudi előtt le a kalappal, a vállukon vitték a csapatot, buzdították a közönséget. Rafi sem volt rossz, Lee szerintem élete legnagyobb sapkáját kapta tőle... :) Kutasi gyenge, Bacsa Peti sajnos nagyon passzív, nem dob kosárra igaz nem is kap sok labdát. A centerduónk pedig egyenesen szörnyű volt, az elején még csak-csak szedtek pattanót, a végén viszont a pici Lee a sajátját is leszedhette...
Remélem Sopronban javítunk.

MTE!!!

Avass Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6261
Szia Isz-akos

"Szolnok - Kecskemét -2"

Én úgy tudom, hogy idegenben játszunk?! Vagy változott valami???

Előzmény: isz-akos (6252)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6259
Két meccs alapján nem lehet korrekt következtetéseket tenni, de ami eddig volt az szánalmas és ha nem változtatnak a hozzáállásukon akkor itt még a 8 közé kerülésért is gond lehet.

Dezsavüm (jaj hogy kell írni albamama) volt, a néhány évvel korábbi Rasid érából.
Rasid már akkor sem szeretett időt kérni.
Hát most ugyanaz.

Ja és Vaisvilla-t rég lecseréltem volna akár Cicára akár Szaszára.
Olyan helyzetekben nem dobta el a labdát, ahonnan már a 14 éves gyerekeknek is azt tanítják, hogy "suttty".

Avass Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6258
Megint egy kis korrekció. Szval e helyett:
"mindannyian ismerjük azt a frázist, hogy ha valaki jó játékos, akkor jó edző is lesz."
azt akartam írni, hogy nem biztos, hogy jó edző lesz egy jó játékosból.

bocsesz.

Előzmény: Avass (6257)
Avass Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6257
Hello Sporttárs, Rostas
Köszönöm a vígasztaló szavakat, nagyon meghatódtam. HÜP, HÜP... :-)
Valóban, elvoltam, és vagyok keseredve, ezért írtam azt amit írtam, a KKL ellenére. A Paks esetében kissé más a helyzet, tavaly óta nem felejtettek el kosarazni, az edző, aki a bajnokcsapatot rakta össze a játékosokból, nos Ő is Pakson dolgozik továbbra is (mint ahogy Te is írod), úgyhogy borítékloni lehetett a javulást.
Nálunk azonban egy kicsit más a helyzet. A meghatározó játékosaink (Paján kívül) mind elmentek, edzőstül (azért Miljkovics szakértelmét már tapasztalhattuk), a többi lutri. Hiszen Raskában csak bízhattunk, játékosként és emberként ismertük eddig csak meg, mindannyian ismerjük azt a frázist, hogy ha valaki jó játékos, akkor jó edző is lesz.
Szóval úgy néz ki, a lutriban a "NEM NYERT" szelvényt húztuk, csak annyit szeretnék, hogy legalább KÜZDJÜNK! Ha ez így történt volna pénteken is, a vereség ellenére sem temetném a csapatot.
Végezetül: A Rostas által említett edző-, vagy játékoscserének nem vagyok túlzottan nagy híve, egyrészt mindenkinek időt kell hagyni, másrészt nagyon kapkodás íze van a dolognak, harmadsorban pedig pl. egy edzőcsere esetében milyen szakmai munkát tud végezni egy, a bajnokság közepén odaültetett szakember? A szezon elején elmaradt csapatépítést, vagy erőnléti hiányosságokat már nem lehet pótolni.
Egy esetben lehet csak megoldás a szezon közbeni edzőcsere. Ha a játékosok és a tréner között annyira elmérgesedik a viszony, annyira nem tartják a másik felet tiszteletben, hogy az már a csapatmunka rovására megy.
Úgy néz ki, mindenképpen rosszul járunk. :-(
Előzmény: Törölt nick (6242)
be-st Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6256
Üdv!
Csak hogy kötözködjek:
báj, fáj, háj, máj, táj
éj, héj, kéj
Üdv
Pistike
Előzmény: albamama (6247)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6255
Az eszem áll meg !!!

Lyól megondoltad mijen tzél vezérelt mikó ide gyötté? Könyörgöm menj innen. Add meg a számlaszámod, gyűjtést rendezünk majd neked itt a fórumon de TÉRDEN ÁLLVA ESEDEZEM NE íRJ IDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(((((((((((((((((((((((((

Előzmény: albamama (6247)
Avass Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6254
Hagyd, csak Saabee, nem érdemes, nem fogja az adást a srác.
Előzmény: saabee (6248)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6253
Hello all!

Tegnap kb írtam 2 oldalnyi elemzést, de mivel gőzöm sincs hova tettem a lemezt, így megosztani sem tudom Veletek, úgyhogy nagyon úgy néz ki megússzátok a dolgot.

Nagyon elkeserített ez a pénteki vereség...

Hartyányi előtt le a kalappal. Ilyen korrekt bíráskodást nem is tudom mikor láttam Tőle utoljára. Tényleg rendben volt. A gyengén játszó ZTE teljesen megérdemelte a sikert, mi meg csak szenvedtünk,szégyellhetjük magunkat.

isz-akos Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6252
Szolnok - Kecskemét -2
ZTE - ASE +5
Sopron - Körmend +2
Szedeák - Falco +5
Vadkakasok - Kaposvár +10
Dombóvár - Albacomp -25
muybien Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6251
segítek hogy sűrűbb legyen a lista, én lennék a GM a következő álomcsapatoknál: Mákosguba, FS All Stars, Tirland KC

az összeállításokat nem árulom el, amúgy is mindenki megnézhei majd a másikét, persze nem az aktuális fordulóban hanem minden lezárt fordulót utólag... de a második csapatom tagjait könnyen ki lehet találni ha sikerült a rövidítést megfejteni... nincs ugyanis már túl sok olyan játékos (ill épp hogy van 10db) aki összefüggésbe hozható FS-sel...

Előzmény: saabee (6246)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!