Kaposvár-Kecskemét +14 (reálisan nézve)
Szolnok-ZTE +8 (azért nem lesz könnyű!)
Falco-Sopron +10 (A végére kienged a Falco)
Körmend-Debrecen +9 (csakazértismegmutatjuk!)
ASE-Dombóvár +7 (tavaly is nyögvenyelős volt)
Albacomp-Szeged +21 (az első negyedben eldől)
Most látom! Ez mind hazai győzelem!
Jó szurkolást mindenkinek és győzzön a jobb! De legalább a Körmend!!!
Édes jó drága barátaim,két megtanulás céljából bolygónkra helezett könyv között leadom becses tippjeimet,főként azért,mert még soha a büdös életbe nem álltam ily' jól a tippversenyben (21.hely...)!
Klíma-Univer H16 (Ez van.)
Olaj-ZTE H7 (hát nem?)
Falco-Sopron H8 (nem lesz könnyű)
Körmend-Debrecen H4 (ez még inkább...)
Atom-Dombóvár V3 (egyszer élünk...akarom mondani tippelünk)
Albacomp-Szedeák H14 (azért hajrá Sutyi!)
Norris!
Mi van a "franciágy" zászlónkkal?
Ugye +van a meccsre???
Bazsy,ttamás!
Megyünk holnap ifire is???
Menjünk,mert akkor lefoglaljuk a helyeket.
Mert,ha megint odaülnek a menő rokkerkiscsávók,akkor dühbe gurulok.
Bazsy, neked is Kösz, jó hogy említed a könyvet, mert még nem is láttam azóta, valakinél elakadt, elkezdek nyomozni (mielőtt teljesen szétesik, szeretném átlapozni).
OAzIs, bocsi, hogy így eltűntem, de sírva rohantam el, amikor elolvastam a fehérvári józanéletű kolléga panaszait az átmulatott éjszakáinak unalmáról! :-)) Tényleg csak sajnálni tudlak a sivár bajnoki címmekkel terhelt esztendőkért, kedves Isz-akos. :-)))
Sporttars, OAzIs, kicsit pontosítok: a szünetben az ÚJ büfében leszek megtalálható, ha kedvetek van dumálni, gyertek oda. Én megismerlek benneteket, lévén OlajAzIstennel már találkoztam, és ha Veled nem is Sporttars, a bátyussal(?) már váltottam pár szót a kupadöntő előtt, tehát fel foglak ismerni (ja, meg már téged is láttalak Pakson, fel is volam háborodva, hogy nem ismersz meg, aztán felhomályosítottál, hogy az Te voltál, és nem a tesó, akivel már találkoztam, de Veled még nem,... na, kellőképpen belezavarodtam, mindegy, ez már így marad, a lényeget meg úgyis értitek)
Szal én vagyok a hunyó? Érdekes, de erre nem emléxem:) Egyébként utálom, ha gyanusítgatnak, gyere csak ki a hóra, beszéjjük is ezt +!!! Ja hogy nem szabad bántani családfenntartókat? Akkor sörivásban döntsük el. Lehet tenni a téteket a győztesre:)
Szolnok-ZTE h2 (amilyen eszesen Benö bír játszani...)
Kaposvár-Kecskemét h15
Falco-Sopron h11
Körmend-Debrecen v8 (ide süss csics, ha Degenfeld eszembe jut, még több is)
Atom-Dombóvár h12
Albacomp-Szedeák h17
Kéretik egy nagy fergeteg holnap estére, villával szórjuk majd a hármasokat! Avass, ti maradtok a szokott helyen? Nézöcsúcsot szeretnék holnapra, teszek is róla! Ki nem ugrál...
Elhiszed, hogy ez engem nem nyugtat meg?
Úgy tűnik öregszem, mert sajnos nem emléxem erre a "Mennyi? Harminc!"-as meccsetekre.
Meglep különben, mert rá egy évvel a Saportában Pakson nagyon eltángáltuk őket. Gulyás Robi agyonszivatta Maroney-t, de sajnos a bajnoki elődöntőben ezt már nem tudta ugyanúgy megismételni.
Szal csarnokügyileg amit tudok: a mai napon a helyi rádióban nyilatkozta egy sportvezető, hogy nem tudja ki terjesztette a városban el, hogy nem lehet jáccani szombaton. A szavaiból kivéve nincs csarnokhelyzet.
Szummaszummárum: lesz szombaton Atom-Dombóvár mérkőzés a szokott csarnokban.
Belfera: azt hittem akkor ugrik meg a körmendi taplóegyüttható, ha a falco-val játszik a körmend, mert ugyi a vendégszektor haggyám, hogy sárga de még sűrű is :) Egyébként, a Falco-nak is volt egy felejtős Koracs kupa szereplése: egy görög elitalakulattal (Olimpiakosz tán) szemben szaladtunk bele egy 101-49-be asszem. És a görögök még dícsértek is minket. Szerintem csak nem volt szerencsénk, vagy a Szabó IV. elfújta :)
Sziasztok!
Ha már itt vagyok, akkor én is csatlakozom a paksi sporttársakat vigasztalókhoz.:-)Pár éve annak, hogy a (ha jól emlékszem) Stevan Tot által edzett Tegáz Debrecen egy macedón csapattal játszott nemtom melyik kupában. Itthon sem voltak valami acélosak, de kint kb. 50 ponttal sikerült kikapni úgy, hogy éppen megütötték a negyvenet. Úgy látszik minden csapatnak vannak a múltjában ilyen árnyékos szakaszok...:-)
A tippelésről annyit, hogy változatlanul örömmel látom a Debrecen "szárnyalását", mindenki tízen belüli Körmend-sikert jósol, Gabcit kivéve (köszönöm, köszönöm:-)), szerintem tízen belül már bármi elképzelhető, mondjuk egy utolsó mp-es Lee-triplával 1 pont ide...:-)
Itt van a beszámoló a megyei napilapból az ASE keddi mérkőzéséről. Sok újdonság nincs már benne, legfeljebb a kép, és egy URL, ami viszont a Bajnokok Kupája északi régiójának honlapját takarja!
éppenséggel a harmadik bajnoki és második kupagyözelmünk megünneplésén sajnos nem vehettem részt személyesen mivel eléggé sablonosnak és unalmasnak tünt 3 egymást követő évben minidg ünnepelni meg hajnalig bulizni...
Hát erre vágyik szerinted egy ember? Hogy minden évben a csapata legyen a legjobb? Szerinted az élet csupa szórakozás és kacagás??
:-)))
Huhu, ha esetleg megvan a harmadik is, akkor azt semmiképpen ne add oda sporttársnak!!! :)
Szolnoki extrém vadállatok: akkor fogtok jól szurkolni, ha szombat reggel arra keltek, hogy beszélnétek, csak senki sem hallja.
Sporttárs, most akkor mi van? Összefutunk? Ha igen akkor itt a mobilom:
06-90-69-69-69 (kedvezményes hívás: 69+ 6,9%ÁFA)
Na de most komolyan! Avass nagyon hallgatsz, neked se pálya fehérváriakkal komázni, mi? Sporttárs, nincs véletlen körmendi kötődésed? :)))Ez mind vicc, mind vicc, még ha gyenge is...
Mondjuk a terepet ismerheti,mert tavaly az összes meccsen itt ette a fene...végülis összetartó brigádot alkotnak az amcsik .
Volt egy Atomic Boys buli az egyik meccs után a Micusnál( aki volt Topic-gálán tudja miről hablatyolok...igaz fiúk?...főleg tanult soproni-körmendi kollégánk,Belfera!),és Terry is hivatalos volt,egyszer csak megjelent Kevin Shand meg Ronnie "evribáriindáháuz"Mcmahan és nekiálltak jóétvággyal falatozni meg viszkit hörpölni...csak lestünk.Én már azt vártam mikor ballag hátra a toalett irányába...:)))
Engem nem zavar,ha felszippant egy-két csíkot,az se érdekel,ha az összes útjába akadó nőt eldönti,csak szórjon 20-30 pontot...ha már itt van(lesz).
Viszont annak nem örülnék,ha demoralizálólag hatna a csapat tagjaira...főleg Terry-re.
Ma 16-órakor szurkálói ankét a Bongo-ban...kiváncsi vagyok a feelingre.
Majd tudósítok este...
HAJRÁ ASE!!!!!!!!!
Imént beszéltem Avass kollégával, hogy vajon mi, a Szélsőséges ANtifehérvár KOmmandó (szanko)oszlopos tagjai megengedhetjük e, hogy lepaktálva az ősellenséggel egyeztető tárgyalásokat kezdeményezzünk...de asszem belefér...:)
Szünetben akkor összefuthatunk, valamelyik BÜFÉ előtt.
Jelszó: Olaj-Alba barátság :))) Egyedül még azt kell kitalálnom mit hazudok a srácoknak akikkel megyek, mert ha kiderül a meztelen igazság, én az életben nem mehetek be a körcsarnokba...:))
Végül is engem nem zavarna hogy McMahan drogozik, ha dobna 20-30 pontot meccsenként, de "bizonyította" ő már Fehérváron meg máshol is, hogy alaposan meg kell fontolni a leszerződtetését. Na persze ideiglenes megoldásnak megfelelhet, gondolom úgyis csere lesz ha Geri felépül!!!
Avass, holnap már nem leszek (szabi...mi miatt is? Hmm, elfelejtettem...ja, haveromat kell kivinni olajmeccsre, aztán húzok onnan-ugyse érdekel ez az idétlen sportág) de pontosan mikor kezdődik a mets? 15.30 vagy 18.00? No, majd Avass majd szünetben konzultálunk!!! DE HA NEM LESZEL KINN...
Tudjátok mi jutott eszembe? Mikor még 91-ben (akkor pályafeltörlő voltam 13 évesen az Olajnál) jöttek ZTE drukkerek, aztán ott ordítozták, hogy HERAKLITH vagy mi! Azóta se nagyon jöttek, kiváncsi leszek holnap mi lesz!
Saabee, Fera, köszi az érdeklődést. Nos, Avass Junior, (vagy Juniorova) tiszteletére (majd átadom Neki az üdvözleteteket) karácsonykor kell berúgni, elképzelem /:-))/ szenteste hogy fog Belfera kinézni a családi körben (csak nehogy befeküdj a halacska mellé a sütőbe melegedni :-), Egyszőval a dátum: dec. 24.!
Egyébként Ferának megint igaza van (meglepő? :-), valóban Gery beírására próbáltam utalni, úgy látszik kevés sikerrel (bocsi Némó, de legalább így Te is biztosíthattál a balszárnyon - mármint, hogy egyet értettél - na azé'!).
Paksiak! Ne legyetek úgy elkeseredve. Pár éve volt egy Koracs meccs, Olaj-KK Zagreb, odakint (ez volt a visszavágó) 101-30-ra kapott ki az Olaj. Stole igaz nem léphetett be Horvátországba, akkor még macerás volt a dolog szerbek számára. Na de ott volt Alexe aki legjobb Olaj dobóként 9 ponttal szépen kozmetikázta az eredményt. Ja, az els? meccs 61-61 lett, szóval 10-15 ponttal simán nyertek a visszavágón, fel a fejjel.:)