Sajnos nem elég eltalálni a mérkőzések kimenetelét, az eredményt is minél jobban meg kell tippelni. Hiába sejtetetted meg a ZTE szolnoki győzelmét, a -40-es tippedre 0 pontot kaptál, csakúgy, mint a Paks-Dombóvár +10-es jóslatodra.
Kérlek keresd vissza a játékszabályokat, és esetleg számold ki Te is a pontjaid.
Vmi nem stimmmel. Az első forduló után 19. voltam, aztán a 2. ford. minden meccsét eltaláltam, a két vendéggyőzelmet is (ld. 10. link). Erre visszább estem? Hogy van ez?
Szevasztok!
A pénteki meccs történéseit még mindig nem sikerült megemésztenem teljesen,úgyhogy inkább nem írok semmit (lehet egy - két bennfentest meg tudnék sérteni...).
Heti tippek :
OLAJ - Kecskemét H15
ZTE - Atomerőmű H5
Sopron - Körmend H2
Szeged - Falco V9
Debrecen - Kaposvár V11
Dombóvár - Albacomp V15
Télleg nem rossz ez a Jackson gyerek. Be is tettem az álomcsapatomba Nickel helyett.
Négy személyivel végigjátszani egy meccset nem csak a rutinon múlik. Ott már minden tekintetben Ivkovicsnak kell lenni :)))
Avass előre is mondom,hogy nem akarok bántó lenni és kongatni a vészharangott más csapat szurkolójaként.
Ez a vereség valahogy "benne volt a levegőben".Ha megnézed a Soproni tippemet akkor én már ott hazai győzelmet tippeltem.A második fordulóra igaz,hogy szolnoki győzelmet írtam a hazai pálya és a fanatikus szurkolás miatt de számítottam a Zegi győzelemre.Valahogy az idén nem tűnik a Szolnok olyan "összerakottnak" mint pl.az előző két évben.Azért nem szabad egy meccs alapján temetni a csapatot.Szerintem ha felépül a Vilcinskas [mennyit kell inni egy ekkora embernek,hogy látszódjon rajta... :o)] akkor jobb lesz a játék.
Skacok a két niggánk ha jó napot fog ki akkor nehéz lesz megállítani őket.Szerintem is jól jártunk a Franky Jackson-nal nagyon szép dolgokat mutatott.Ivkovic elnyűhetetlen,4 fault-ja volt a 11.percben,Finánc lehozta majd mikor szorosabb lett kockáztatott és visszacserélte.Négy személyivel végigjátszotta a meccset és dobott 18pontot.Szerintem ez a rutin.Bane néha úgy szórja a lasztit mintha forró lenne,nem jöttek be a triplái-félidő után inkább közelebb hozta és onnan tüzelt elég jól.A többiek is hozták a szokásos jó játékot bár tényleg igaz,hogy hazai pályán egy Madison nélküli Kecskeméttel játszottunk.Nagyon tetszett a centerük asszem Radenkovic játéka!Nagyon képzett,engem Lapovra emlékeztet.Mindig jó helyen állt.
Az tényleg lehet. Bár nekem elsőre egészen vad ötletek jutottak eszembe, miután lefuttattam magamban a volt és jelenlegi szerb légió magyarul elég jól beszélő tagjainak névsorát... Mondjuk abban biztos vagyok, hogy nem Vuki írt Franciaországból... :-)
Hi All!
Végre valami yoo is volt a csapat háza táján hétvégén. Meglepő elánnal jáccottak a fiúk, csak így tovább!!! Amit az első félidőben produkáltak, az valami csodálatos volt szemeimnek. És ezt most ne arra értse senki, hogy "szétszedtük" az ellent, hanem arra a hajtásra védekezésben és támadásban egyaránt, ami a tavalyi eredményekhez vezettek.
A csapat reggel elutazott Kijevbe. Remélem a nemzetközi porondon is visszaszerzünk valamit a yoo hírünkből.
Fish!
Hol voltál szombaton? Csakis értelmes igazolást fogadunk el a hiányzásról:)
Ja, így már fogom. Nem, legalábbis nem tudok róla (egyelőre?), és igen, lehet, hogy már beszéltünk róla, de magamat ismerve nem csodálkozom, hogy már nem emlékszem. Különben örülj, hogy megismerlek, szegény Tazs barátom sem szól azóta egy szót sem, mióta rákérdeztem, hogy ki is Ő. Jól mondja Belfera, lehet, hogy öregszem.
Egyébként engem is aggaszt a Divac1 által is említett térdsérülés, mármint azt én is tudtam, hogy e miatt hagyott ki sokat, és most tessék, ismét rásérült. Igaz, ez még nem tűnik komolynak, de mindenképpen figyelmeztető jel, most már még könnyebben bekövetkezhet egy igen komoly sérülés is és akkor nézhetünk center után.
Állítólag (ismétlem csak állítólag) két csapatától is a pia miatt kellett idő előtt távoznia. De úgy emlékszem nyáron már beszéltünk ezzel kapcsolatban. Mi a helyzet vele? Minden OK?
Szia Divac
Nekem lenne egy tippem a személyedet illetően, bár nem láttam egy régi játékost sem pénteken a csarnok körül (kivéve Tóth Zolit, de Ő nem fizetett érte, hanem neki fizetnek).
Mehet a tipp? (vagy csak magánlevélbe?)