Keresés

Részletes keresés

Classic Girl Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2537
Sziasztok!

Köszi az eddigi tanácsokat.

Egy kérés..kérdés.

Tudna valaki mesélni valamit Atlantáról?

Milyen ott az élet?

Mumu Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2536
Koszonom Csillanak es Bitangnak hogy tamogatjak az ideat.Jelentkeztek masok is sot belinkeltek meg egy par dokut.Amenyoben ez segit.Nezzel oda kedves simine.
rice Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2535
sajnos nem értek Veled 1-et. nem CSAK a fegyverkezést tartja életben. a minden évben megrendezésre kerülő oscar ceremónia is igen fontos. hónapokkal előtte már azon gondolkodnak, ki vezesse, több ember is dolgozik a nagyon mélyen kivágot ruhákon, amiből nagyon jól látszik a nagyon megcsinált szilikonnal dúsított két helyes gömböcske. és elkezdődik az én is ott akarok lenni a gálán harc is, mert ezt a cirkusz több millióa nézik világszerte.

rizsa

Előzmény: DRT (2533)
Iwo Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2534
Amerika nem is létezik. Te jártál már ott? Na ugye. Ez az egész egy nagy globális átverés, amelyet Kolombusz kezdett el azzal, hogy nem merte bevallani otthon Portugáliában, hogy a Santa Maria-n és az óceánon kívül nem találkozott más objektummal.

Amerika nincs is.

DRT Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2533
Hihetetlenül fel vagyok töltve új gondolatokkal, úgyhogy lassan el is kezdem zúdítani :)

Tibor Arato, igen itthon ebben a bürokratikus szemétben a cégek többsége engedi, de legalább is szemet húny az interhasználat felett, sőt egyre többünknek kell a munkájához......
A múltról meg annyit, hogy amíg nagyapámék házát szovjet tankok lőtték 56-ban, addig a baráti "nyugat" Szuezben érvényesítette gazdasági érdekeit és tett magasról a kommunizmus elleni harcra....Ja, 76-ban születtem, ezért tartok minden, a velem kapcsolatban emlegetett kommunizmust agyrémnek.

kdezsoe, sörözni bárhol, bármikor.... :)

Murdock, én szégyelleném magam a helyedben: "De abban azért egyet kéne értenünk, hogy Amerika jobb, mint Magyarország." Ezt te írtad, lelked rajta, de akkor még mit keresel itt??? Vérlázító, ha ilyeneket kell olvasnom.

És akkor hétindító felvetésem: az Egyesült Államok kormánya, élén a friss elnökkel rakétavédelmi-rendszert építtet ki. Igaz, hogy majd 30 éve aláírtak egy megállapodást/nemzetközi egyezményt, igaz, hogy általános a fegyverkezési verseny mérséklése, de Amerika ismét a világ pofájába köphet, senki nem fogja rajta számonkérni. Azt csak érdekességként vetném közbe, hogy minek ez a rendszer? Szerintük lehet bárki olyan hülye, hogy bevegye a védelem szót. Ki ellen? .... Csak nem igazam van és Amerikát a fegyverkezés tartja életben? Csak de. Ez identitásuk alapja. A fegyverkezés és az agresszió.

Leples Bitang Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2532
Azt hiszem en is atnezek abba a masik topicba egy-ket tanacsert, mert akadtak gondjaink.

Simine! Sok boldogsagot kivanok a babanak, es persze nektek. Vigyazzatok ra. Nekem sokan mondjak, hogy "tullihegem" az aggodast, de egy baba miatt nem lehet "tulsagosan" aggodni.

Orulok, hogy a topic hangnemet valtott. Jot tett neki az ellenvelemeny. Orulok, hogy sikerult magatokat tavoltartani a szemelyeskedestol. Sokakban kellemesen csalodtam.

CsilladaKilla Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2531
Kedves Simine, Beszallok en is a Mumu altal nyitott uj topikba, es majd naponta megnezegetem hogy mi van rajta, tehat csak kerdezz nyugodtan. Elso gyereknel friss anyukakent teljesen termeszetes hogy aggodsz. Raadasul ennek meg bizonyos hormonalis okai is vannak, es lesznek is par hetig. Itt es most roviden csak annyit hogy a gyereket leginkabb szeretni es elvezni kell. Ha ez megvan nem nagyon tudsz neki sokat artani. :-)
Előzmény: simine (2529)
Mumu Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2530
Hat persze hogy termeszetes ,szerintem osi felelme a mamanak a gyermeke vedelmere.
Kerlek ha erdekel csak jelentkezz a topicba be ,hogy ne egy oreg bacsi legyen ott hozzaszolasaval egyedul (nevetseges lenne).Persze csak ha elfogadnad a segitseget..
Előzmény: simine (2529)
simine Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2529
Mar korabban emlitettem, hogy 3 magyar csalad van itt egyszerre es jo viszonyban vagyunk egymassal. Az egyik csaladban van mar 2 gyerek, csak Ok most eppen hazalatogattak. Persze jonnek vissza hamarosan. A masikban meg nincs baba de febr. 10-re varjak es ott ki tud jonni az anyuka segiteni. Gondolom hozza is fordulhatok majd. Szoval a feljanlott segitseget koszonom es nem biztos, hogy nem fogok vele elni. Az aggodalom ennyi lehetseges segitseg ellenere is fennal. Nem tudom megmagyarazni miert de szerintem ez termeszetes is. Vagy remelem, hogy az.
simine
Előzmény: Mumu (2525)
Mumu Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2528
Kedves simine,talan Te nem tetted volna de miutan en nem tudok segiteni direkt, most nyitottam miattad es a Te apropodbol egy topicot a Torzsasztalon "Tanacs helye kezdo anyukaknak ".Ha vannak praktikus ,problemaid a babyvel, probald ki,ird oda,biztos vagyok benne jelentkezik majd egy tapasztaltabb anyuka.
Kihasznaljuk a nett lehetosegeit ,hatha bevallik.
Vigyazz magatokra,kezedet csokolom.
Előzmény: simine (2524)
Mumu Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2527
Eredmeny ? Rovid beszamolo ? Megsem lathattam mert elaludtam..ahogy illik a koromba..
Előzmény: Y3K (2526)
Y3K Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2526
Giants lost. :(
Előzmény: Mumu (2523)
Mumu Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2525
Nincs a kozeledbe egy tapasztalt jo ismeros asszony ? Esetleg egy tobbgyermekes szomszedno ?
Gondolom ha problemad lenne,bar ez nem eppen a tema de szolidaritasunk nevebben kerdezhetnel Csillatol (ket gyerek) vagy Pesti utcatol (egesszegugyben dolgozik ) ha eppen technikai dolgokrol lenne szo.
Megnezzem hogy tudnek maskep is segitenni...
Előzmény: simine (2524)
simine Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2524
Itthon vagyunk es koszonjuk szepen jol vagyunk. Igaz nagyon aggodom az elkovetkezo napok, hetek, honapok miatt foleg ilyen tavol anyukamtol de bizom benne hogy megoldunk minden problemat. A 20:39 az Coloradoi ido.
simine
Mumu Creative Commons License 2001.01.28 0 0 2523
Ma nalunk is kozvetitik a dontot.Az amerikai lapok nem varnak nagy jatekot,mind ket csapat defensiven (vedekezon)jatszik,allitolag.Az nem biztos hogy ma is igy lesz.
Errol is akartam mar egyszer irni.Az ataramlott informaciokkal atjott az amerikai football bemutatasa is.Eloszor nehezkesnek es unalmasnak tunt az itteni focihoz kepest.Aztan legtobbunk megismerte a szabalyokat es ra jott hogy ez a terulet lefoglalasaval eloretoro csapatjatek,a gyors meglepetesszeru rajtautesel az eletet ,az elet strategiajat jol imitalo sport ,ahol kitartas es ero,gyorsassag es egy kis furfang is kell.Igy no az amerikai football baratainak kore.
Előzmény: Y3K (2521)
Tibor Arato Creative Commons License 2001.01.28 0 0 2522
En is gratulalok ujszulot kislanyodnak es gyors felepulest kivanok neked simine.
Tetszik a baba neve, Emese Hailey, jol hangzik.

Előzmény: simine (2511)
Y3K Creative Commons License 2001.01.28 0 0 2521
GO Giants!

:)

Tibor Arato Creative Commons License 2001.01.28 0 0 2520
Bocs. hogy felhoztam a multat kdezsoe; De a mai fiatalok akik nem tudjak, hogy mi a haboru es szenvedes, ill. nem eltek at szemelyesen. Ok a legnagyob kritikusai egy beke szereto orszagnak.
Egy orszag sem tokeletes, de ez az orszag kozeleb van hozza.

Emlekszem az e-mail-edre, tetszet az irasod.
A fajdalmat azomban nehez elfelejteni mint amin az en csaladom is keresztul ment.
Mindig mondjak, hogy az ido sebet gyogyit, de az agyban orokre otmarad a szomoru mult.
Hat ebbol ennyi eleg.

Előzmény: kdezsoe (2508)
Mumu Creative Commons License 2001.01.28 0 0 2519
Teljes szivbol gratulalok.Isten hozta Emeset.Te meg epulj fel mindhamarabb.
Ilyenkor szoktam szimbolikusan (most virtualisan) kezetcsokolni az Asszonynak,aki boldogan valal ilyen fajdalmas de szep aldozatot egy uj elet szuleteseert...
Mumu Creative Commons License 2001.01.28 0 0 2518
Nem tortent semmi.Akit erdekel ugyis meg erti...
Előzmény: archer1 (2517)
archer1 Creative Commons License 2001.01.28 0 0 2517
Hűha!
Én itt rúgtam egy nagyot a levegőbe:o))
Csak az elküldés után vettem észre, hogy időben növekvő volt a topic, tehát a kezdő megnyilvánulások váltották ki a hozzászólási ingerenciám:o))
Bocsi :o))
A.
archer1 Creative Commons License 2001.01.28 0 0 2516
Sziasztok!
Jó volna végre tudomásul venni, hogy az USA cca 10 évvel ezelőtt megnyert egy (hideg)világháborút,
és ennek törvényszerű következményei vannak, ránk (vesztesekre!) nézve is! És az sem véletlen, hogy az USA és az általa képviselt modell lett a nyerő, a szovjet modell pedig ( a többi hagymázas lázálom sorsára jutva) elbukott. Véleményem szerint létezik egy fejlődési törvényszerűség, ami meghatározza a folyamatokat, és az egyik modell, ill. az azt követő állam(nemzet) zöld utat kap, sőt "még az isten is őt segiti(!)" a másik pedig küszködik, háború esetén pedig elbukik. Többek közt nyilvánvaló, hogy az a modell az életképesebb, amelyikben jobban benne van a fejlődés lehetősége. És nem véletlen, hogy az USA csillaga olyan meredeken ivelt felfelé, más ( nem is oly régen még nála nagyobb, gazdagabb, erősebb ) birodalmakkal ellentétben!
Sokkal nagyobb potenciális fejlődés és erő lakozott az USA alkotmánya által is fémjelzett eszmei, morális, stb.modellben, mint pl. a (fél?)feudális, bizantin Orosz cári és az arra mentálisan ráépülő, folytonos szovjet-vagy bármely más, európai vagy nem európai- társadalom modellben! Lehet prüszkölni, emócióktól vezérelve gyűlölni az USA-t, de ez a tényeken nem változtat!
Valóban ( zömmel) az európai bevándoroltak tették naggyá az USA-t,de 1-azok, akik innen ELMENEKÜLTEK(!),ebből a gúzsbakötő, agyonbürokratizált, történelmi és egyéb komplexusokkal átitatott, minden individumot el és megfojtó "európából",
2-a leszármazottaik, akik már abban a szellemiségben nőttek fel, és maximálisan ki tudták bontakoztatni képességüket.( legalábbis zömmel sokkal jobban, mint bárhol másutt a világon) Egyébként sok topicban és sok helyütt erősen jelen van egyfajta "EU provincializmus"
és annak béka perspektívái ( a még szükebbről nem is beszélve:o)) ) Ideje lenne már észrevenni, hogy európán kívül is van világ(OV után szabadon, de más értelmezésben:o)) ), SŐT!!! Szerintem nekünk nem csak (nyugat) európára kéne meredni csőlátással, hanem ARRA AMIT ŐK IS KÖVETNEK, az USA-ra! Vigyázó szemetek Párizson túlra (az USA-ra) vessétek! :o))
A.
szappan Creative Commons License 2001.01.28 0 0 2515
Miszter Paloc:)Hat ha Te Magyarorszag kartevojenek hiszed Ot,nincs mit tenni ez a velemenyed,viszont ha most en megneveznek kartevoket,mindjart megkapnam a minositest,pedig dehogy vagyok az.Udv szappan aki nem mososzer
Előzmény: Törölt nick (2499)
CsilladaKilla Creative Commons License 2001.01.28 0 0 2514
Kedves Simine, Gratulalok es nagyon sok oromet es boldogsagot az immar kibovult csaladnak!
break2 Creative Commons License 2001.01.27 0 0 2513
es presze

Gratulálunk!

break2 Creative Commons License 2001.01.27 0 0 2512

ugye mindketten jol vagytok?
es a 20:39 az nem magyarorszagi ido szerint? :-)
simine Creative Commons License 2001.01.27 0 0 2511
Udvozlet mindenkinek!

Jan. 24-en 20:39-kor megszuletett Emese Hailey.
3900 g, 55 cm
Nekem sajnos tul nagy ahhoz, hogy termeszetes uton megszulessen. 24 ora probalkozas utan csaszarmetsessel segitettek a vilagra. Meg holnapig korhazban vagyunk, majd otthonrol jelentkezunk.

simine

Mumu Creative Commons License 2001.01.27 0 0 2510
Orulok a velemenyednek.
Előzmény: kdezsoe (2504)
Mumu Creative Commons License 2001.01.27 0 0 2509
Kedvs Murdock,Isten hozott.Ifju szived lelkesedese meghat.
Ha lesz majd idod olvasd el a topicot.Persze figyelmeztetlek hogy nagyon sok felekepen ertjuk Amerikat,mindegyik igaz lehet a szemlelo szempontjabbol de ugyanugy megtortenhet hogy csak szemelyes accidentalis (veletlen) esemenyeibol probal altalanositani.Biztosan Te is kapsz majd egy -ket kritikat vagy helyesbitest,ne vegye el a kedvedet.
Előzmény: Törölt nick (2506)
kdezsoe Creative Commons License 2001.01.27 0 0 2508
Kedves Tibor!

Mar irtam neked e-mailben: a mi iskolank tetejere kikotoztek egy embert es alulrol celbalottek ra.
Komcsi volt... Fegyverrel torvenykeztek felette valakik. Szerinted ez igazsagszolgaltatas?
Ezt akarod? 44 ev utan?
En nem akarok torvenykezni de sok millioan igy vannak rajtam kivul!
En csak egyet szeretnek: azok az emberek akiknek a kezehez ver tapad azokat en nem engednem kozel a politikahoz...
Barmelyik oldalon alltak is...

Ezt a vitat nem folytatnam mert nem errol szol a topic, nem akarok OFF lenni!

Előzmény: Tibor Arato (2507)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!