Akkora itt a forgalom, nem bírom elolvasni sem a hozzászólásokat, nem még írni is valamit. De csak így tovább srácok!
A tippek:
Szolnok - Kecskemét +6
ZTE - ASE +5
Sopron - Körmend -4
Szedeák - Falco -10
Vadkakasok - Kaposvár +6
Dombóvár - Albacomp -5
A DIVATSZURKOLÓ: MÁSODOSZTÁLYBAN NEM JÖN MECCSRE AZ ELSŐ OSZTÁLYBAN MEG VERI MAGÁT AZ ELSŐ SORBAN ÉS NYILATKOZIK A TV-BEN, HOGY Ő MINDIG IS A CSAPATTAL VOLT!!!!!!!!!!!!!!
Aki nem divatszurkoló Kecskeméten és nem beszari, az megjelenik holnap a Szolnokon!
"én ott leszek igen ott leszek és engem néznek majd az emberek"
A divatszurkoló azért jár meccsre, mert a főnöke ott van, így kötelező a megjelenés.
A divatszurkoló azért jár meccsre, hogy megmutassa új ruháját, ékszereit, kocsiját, frizuráját esetleg barátját.
A divatszurkoló csak a nagy csapatok ellen jön ki a meccsre.
A divatszurkoló külföldi csapat elleni találkozót nem néz meg.
Én is divatszurkoló vagyok mert büszke vagyok a csapatomra a bajnokság megnyerése után! Hogy mennyi divatszurkoló lehetett Szolnokon '91-ben! :-))))))))
A divatszurkoló megpróbál a felezővonalhoz minél közelebb ülni,mert onnan többet lát.
A divatszurkoló még soha nem látta csapatát melegíteni.
A divatszurkoló csak akkor rázza az öklét felugorva mikor kedvenc játékosa a levegőben úszva zsákolja be a lasztit.
A divatszurkoló szerint akkor játszik jól a csapat ha minél többet zsákolnak a játékosok.
A divatszurkoló számára rossz meccsállásnál csak ül csendben,néha laza mozdulattal legyint.
Általában ha pozitív hatás éri akkor rövid időközönként ismétlődve két kezét összeütve zajt hoz létre amivel tetszését fejezi ki.
A divatszurkoló büszke csapatára a bajnokság megnyerése után.
A divatszurkoló ha a csarnok karakterisztikája engedi akkor mindig a "Hangoskodó és trágár" szurkolóktól távolabb foglal helyet mert zavarja a dobolás zaja.
Ha az akire én gondolok akkor magyar, bár nem itt született. Nem tudom, talán...
Ez a szóhasználat nagyon ismerős és egyedi, bár lehet csak én gondolom így.
Ha akarod elküldöm mélben, hogy ki a tippem.
...de azért: "a férfi meccs ELSŐ negyedét is megvárjuk a stábbal." Jó duma... :-))))
Le vagy buktatva testületileg, Viszek Neked Olaj-sálat, a fiú meccs előtt 1/4 órával az új büfénél? :-)))
OlajAzIsten, Te meg nyomjad ide drótpostábá infót gyorsan (Ajaj, kezdem elkapni Vlade-tól)
Divac1
Erről jut eszembe, Te eléggé mesebeli figura vagy! Nem voltál Olaj játékos, nem vagy szolnoki és mégis az Olajt szereted? Bevalom, ilyenről még nem hallottam, Te nagyon messzi földről érkezhettél, de biztosan nem vagy néger, vagy csak nem szereted a banánt?! :-))))
borost: tavaly a Falco játékosok elég öncélúan játszottak akkor mert még a Szekulovics volt az edző. Most - remélem - fegyelem van és mindenki kiveszi a szerepét a csapatjétékból. + tavaly egy kicsivel jobb volt a Szeged kerete. Szóval nyerünk, remélem:
Álomcsapatozók a "Bazsy" néven futó csapattól messze elhatárolom magam-nem én vagyok.
Csapatom a "Serbian Roulette" nevet viseli és tele van csetnyikkee'!