Csak úgy, mi lenne ha belehajítanék a gépbe egy espace automata váltót? Ami abban van, az az aw 50-55 japán váltó. Az van a volvoban, nissanban, meg egy pár ámerikai verdában. Tehát 2 tonna körüli autókat is mozgat. A vezérlőelektronika bekötése okozhat egy pici bajt :-)
Na nekem pont vauxhall vivarom van! Na most az ahelyett hogy a váltó meg működik de most lett benne olaj cserélve és igen sok femreszecske volt benne kb egy kiskanalnyi ami azért nem jó jel . Ebből következik hogy előbb utobb cserélni kell és azért kérdeztem mert Renault alkatrész tudok jóval olcsóbban venni tehát azt tennék rá .
A következő kérdésem hogy érdemes e 6 sebesseges váltót rá tenni vagy jobb az 5 sebesseges.
Olyanba kérnem a segítségeteket hogy a vivaro 5 sebesseges váltó megegyezik e a trafic 5 ős valtojaval ?
A másik kérdésem hogy a vivaro ra fel lehet e tenni a 6 sebesseges váltót ( Renault trafic )?
köszönöm de csak a Ferryker turbóit teszem fel nekem ők a minőség és meggyőztek .Mint írtam nem magam miatt írtam csak a minőségtelen turbókat szeretném ha nem én nevesíteném nehogy részre hajlással vádoljon senki
Turboból az új az jó. A felújított meg, hááát ....
szoptam már turbóval eleget. Tán a csepel művek területén volt, hogy tisztességesen megcsinálták. De a volvo szerelőmnek van jó turbósa, ha érdekes...
Kb ennyi nálunk is a Zsolti azért irta mert én egyszer felöltöztettem magam olyan 300.000 körül és még vonyit is,de ez hosszu történet Viszont még mindig keresek bontott vagy felujitott blokkot? Mennyi körül lehet az nálatok? Irhatsz privibe is.