Jópár éve láttam valamelyik tévében egy filmet, ami egy majdnem teljesen bénult, pontosabban kényszermozgásos lányról szólt. Csak az ápolónője tudott vele kommunikálni, de neki sem akarta elhinni senki, hogy a lány nem szellemi fogyatékos. Úgy kommunikáltak, hogy fogták egymás kezét és egészen apró rezdüléseket érzett meg az ápoló. Megtörtént eset volt.
Tudnátok segíteni, hogy mi ez a film? Se cím, se szereplő, se rendező nem jut eszembe.
Aszusz: (már letettem rola, hogy valaki válaszol) szóval, azért én megnéznék 1-2 részt. A lista elég nagy ü nam meg nem is ide való. Hova küldjem?
Amúgy Perry Mason-ről itt egy kis magyar honlapocska: http://www.freeweb.hu/bumika/gardner.php (az ott lévő 1945 előtti boritók képei az én gyüjteményemről készültek)
Az alábbi filmeket keresem szinkronosan, bármilyen formátumban: Az elefántember (1980) Pannónia Filmstúdiós szinkronnal Aki király akart lenni (1975) Pajzs a résen, avagy a Kanadai Sonka Hadművelet (1995) Minden segítséget köszönök!
tavalyi Titanikon ment egy majdnem azonos ötletű film, a japán Nightmare Detective, ott is más álmába küldenek egy detektivet, hogy kapja el az álomban gyilkolót, stb.
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, melyik az a film, ahol a trafikosról kiderül, hogy évek óta minden délben készít egy fényképet a trafik előtti utcasarokról, és a főhős ezekből a fényképekből tud meg valamit a nemrég elhunyt feleségéről? Kösz!
Sziasztok! Kérlek ha tudtok segítsetek nekem. Örömet szeretnék szerezni egy nagyon kedves Barátomnak, és ehhez kellene A Rózsaszín Párduc film (Peter Sellers, Szinkron: Márkus László). Fontos lenne! Köszönettel: Bader
sziasztok, néhány éve a tévében ment egy film, a címével ha valaki kisegítene...:
egy németországi gazdag família feketebárány fia egy elmegyógyintézetben dolgozik mint ápoló, megmenti egy öngyilkolni készülő enyhén lökött lány életét akivel megszöknek és elindulnak a jófiú báty esküvőjére. ott hatalmas botrányt kavarnak, később a lányt visszaviszik az elmegyógyintézetbe és a srác kitart melette megpróbálja kihozni és együtt élni vele.
Régóta gondolkozom egy film címén, minimum 15 éve mehetett a tévében. Egy srácról szólt, aki be tudott lépni mások álmába. Valami cégnek dolgozott, akik úgy kezelték a páciensek rémálmait, hogy ilyen álomba belépni tudó emberkékkel hozták össze őket, akik beléptek a rémálomba, és ott legyőzték a szörnyet. De ez a srác rájött, hogy a módszerrel vissza akarnak élni, és az álomban meg akarnak ölni valami fejest, mert akkor az meghal a valóságban is (szívinfarktust kap vagy valami hasonlót). Na most az álomba belépő emberkéket általában drótokkal kötötték össze a pácienssel , hogy létrejöjjön a kapcsolat, de ez a srác anélkül is képes volt rá, ha elég közel volt (pl szomszéd szobában). Aztán ő is belépett a fejes álmába és megmentette a másik (gonosz) álomba-járó emberkétől, aki ezáltal meg is halt. Végül még a főnököt is megölte álmában. Volt egy barátnője is, azzal végül összejött... A címben tuti benne volt az "álom" szó, de már nem emlékszem, hogy mi volt... esetleg emlékszik valaki arra, hogy mi volt a címe? Előre is köszi...
Én imádom a Perry Mason könyveket, de a film nem tetszett. Elkezdtem felvenni, de azán letöröltem őket. Nem tudom, láttál-e már filmet, de PM egy ősz hajú, megtermett fickó, Della szintén egy korosabb hölgyike. Paul fiatalabb valamivel, de nem sokkal... Nekem nagyon illúzióromboló volt. Ezért aztán egyet sem néztem végig...
Viszont tudnál címeket írni, hgy milyen könyek vannak meg neked? Én már megvettem az összes, antikváriumban fellelhető PM könyvet, de hátha van olyan, ami még nincs meg... akár felvehetek neked egy-két filmet is, csak most a DVD íróm távirányítója szaraxik :(
Helló! Egy amerikai film címét keresem,kb.10 évvel ezelőtti.Két-három barátot elrabolnak a földönkívüliek,és súlyos traumaként élik meg,egyikük talán meg is hal.
nekem az ida regénye kéne (1934). bár ahogy olvasom az ajánlót, van benne eltérő rész, de azért kíváncsi vagyok, mit hoztak ki a legjobb magyar szerelmi történetből!
Keresem a Cisco c. filmet. (Lehet, hogy nem pontos a cím, az USA eg. biztosításáról szól) Ki tudja, le lehet-e tölteni valahonnan, vagy esetleg DVD-én hol lehet megszerezni? Vagy hol vetítik mostanában?