Keresés

Részletes keresés

pepy Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6475
Hi Gabby!
Busszal kapcsolatban annyit tok mondani, szerintem nem megy, mert ha a Micus vagy én nem szervezzük meg, akkor más nem igen szokta. Mivel mi nem tudunk menni meló elfoglaltság miatt, így asszem egyénileg kell megoldanotok az utazást. Annyit hallottam emberkéktől, hogy akkor kocsikkal indulnak, de h melyikben van hely, azt nemtom. Lehet azért sikerül nekem is kiküzdenem, hogy elinduljak, de az akkor késői indulás és seholmegnemállásos akció lesz.
Ha tudok helyet kocsiban, akkor szólok.
Előzmény: Törölt nick (6474)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6473
Jól mondja Isiah ! Ha szarul szerepelünk jön a lebaszás! ha szarul végzem a munkám (pl. internetezek) akkor jön a főnököm és seggbe rúg. Ilyen egyszerű! Azt nem mondom, hogy az Olaj szar, csak egyelőre még szenvedünk, és én nem látom a fényt az alagút végén.

Szurkolás ha nem megy a csapatnak: Barcelona, Louis Van Gaal, pár éve!! 45 ezer fehér zsebkendő a meccseken !!! Ugye nem kell magyaráznom??

Avass, a szurkoló sajna vagy nem sajna így működik.

Bocai, nem a pévécések, hanem a maradék három BIG egyikét erősítem. Na most már tényleg húzok!!

HAJRÁ OLAJ!!! HAJRÁ RASID!!! HAJRÁ VAISVILA!!!!

A kurva életbe :)))Picsku materi

Előzmény: Olaj az Isten (6472)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6472
Avass, a francba rosszul írtam: Azt akartam, hogy Litvánia, Litvánia !!! :))))

De figyi, azért mindenáron nem szabad a mindenki Rasidért és a csapatért szlogent szajkózni !!! Ha gyenge akkor gyenge! Mondhatsz divatszurkolónak, de véleményemet akkor is megtartom!! Szaszát meg PAját imádom, ezt NEM MA IRTAM LE először. Akkor inkább így módosítok:

Paja: 29/6 no comment
Vaisvila: 2 no comment

Különben meg nem vagyunk mi máltai szeretetszolgálat, hogy az idők (de legalább a bajnokság) végezetéig védjük Vaisvilát. Én lennék a legboldogabb ha jól menne neki a játék, de nem megy, és tartok Tőle holnap sem fog, és nov. 2-án és utána sem fog. Pedig akkor nem kaphatunk ki !!!
Abszolút megértem amit értésemre akarsz hozni, lehet,hogy túlságosan eredményszemléletű vagyok, de ezt a játékot győztes és vesztes meccsekben, sikeres és kihagyott dobásokban lehet csak mérni, a szimpátia, meg jó kosaras egyébként duma nekem nem jelent megoldást. NÉZZ A CSAPATUNKRA !!! Az öreg nyeri meg a meccseket, Vasvilla ló**** sem csinál, azt meg végképp nem ami a dolga lenne...

Nem, ebben nem értünk egyet ne haragudj. TEgnap is megvolt a lehetősége jól szerepelni, nem tette meg. Speciel nekem személy szerint fogytán a türelmem Vele kapcsolatban, lehet az öt fordulót se éri meg a fogadalmam....már nem érte meg :((((

Bocs és HAJRÁ OLAJ !!!!

Előzmény: Avass (6453)
saabee Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6471
Rájöttem!Teljesen magamtól :)
Van egy "Szövetség csapata",ami nem a Tied,és van egy Szövetség Csapata,az viszont a Tied.

saabee,The Serlokkholmsz :)

Előzmény: saabee (6470)
saabee Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6470
Mi van?Most már nem értem /csak Én vagyok ilyen hüje(gyerek)?/
Sz'al.Mi a csapatod neve?
Előzmény: Törölt nick (6468)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6469
Hello Avass,

A lélektelen játék: A Kecskemétnél nem volt center, mégis a lepattanózásban szinte egálban voltunk. (31-27). Minden labdáért kúsztak-másztak. Mi nem. (kivétel Szasza és Paja)
Jellegzetes momentum volt amikor három szolnoki közül hozta el az egy kecsói játékos. (emlékszel amikor Trepi vagy Orosz rosszul passzolt a saját térfélen és a helyett hogy mentek volna a szabad labdára, mindegyikük a másikra várt.)

- A Falconak tényleg bejött a Zsoldos-csere, (alapszakaszbeli vergődés és a végén bronzérem)

- De tavaly a Nyíregyháza is jól cserélt csak későn az alapszakasz végén (az egyik oroszt Halimicsre). Ha előbb teszik meg benn maradnak. (talán emlékszel még az utolsó fordulókra pl. amikor még minket is megvertek Halimiccsal)

Vaisvilla azalatt húsz perc alatt amig játszott, mindössze 5-ször dobott kosárra!!!

Előzmény: Avass (6463)
csics Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6467
"...Volt egy defektünk az ötösön, a négyes út meg... Szerintem dr. Paskaiból is kihozná az állatot. Bocs:) )"

Addig ne szidd a 4-est, amíg nem használtad H. szoboszló után...ha Debrecent elhagyod, nem hiszed el, hogy ez egy EU-ba igyekvő ország elsőrendű (egyszámjegyű) főútja...Szolnok előtt szinte nyugati az útminőség.

Előzmény: Törölt nick (6440)
Gabci456 Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6466
SKACOK!

Leszögezem, hogy nem láttam a tegnapi meccset (szóval, Divatszurkoló=Gabci), de én továbbra sem temetném a légiósainkat. Szerintem legfeljebb RA-val lehetne valamit csinálni, de még ez is ráér.
Szvsz a lágiósok még összeszedhetik magukat, még Vasvillában is benne van az, hogy a döntőbe vezeti a csapatot. OPTIMIZMUS!

Szép Volt Lányok!

U-U-U-U-U-U
Gina, Goddess of a Sad Man

Avass Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6465
Ebben teljesen egyetértünk, csakhogy most az a helyzet, hogy Vilcinskast nem Lapov mellé, hanem HELYETTE szerződtedték, és ez gáz! Így utólag sokkal jobban jártunk volna, az Eurobasketes-ek nem keverik el, és valóban Szolnokra kerül Nikola Glisovics (nézd meg az álomcsapatomat :-))
Előzmény: _Bazsy_ (6464)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6464
Avass az lenne durva és jó megoldás ha a Vilcinskas pl.egy Lapov mellett játszhatna!Nekem erről a két évvel ezelőtti Ivkovic-Filipovic páros jut az eszembe.Gordan se pont az a kapomalasztitésbefordulokháromsarkazással játékos de egy képzett center mellett tökéletesen illett a játékba.
Előzmény: Avass (6453)
Avass Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6463
Szia IT(I)
A végén van a lényeg, mármint, mi van akkor ha ugyanolyanok jönnek? Vagy esetleg nem is tudunk prostikat cserélni, ugyanis ha nem fizetünk, akkor akkor numera sincs! Sportárs mondta meg a frankót - ha valakivel szerződést kötünk, és felmondjuk, vagyis kirúgjuk, akkor annak biz. végkielégülést kell fizetni. Ez már el lett b***, amikor szerződést kötöttünk, most már együk meg amit főztünk, meggyőződésem, hogy ebből az állományból is lehet(ne) egy masszív kis csapatot csinálni, olyan Falco-szerűt.

Nem tudom, én nem láttam a lélektelen játékot. Vaisvillának valóban más a stílusa, és ez nem igazán illik a mai játékunkhoz, Ő próbálkozna is többet, de egyenlőre nem akaródzik neki, de továbbra is azt mondom; nincs annál rosszabb érzés, ha már a hazai közönésg is tüntet valaki ellen, attól lehet igazán görcsössé válni.

Előzmény: Isiah Thomas (6458)
Gabci456 Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6462
Gabci456: U-U-U-U-U-U
Előzmény: saabee (6420)
saabee Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6461
Muszáj volt megtörnöm az Olajos hegemóniát.Ma nagyon "feltört az olaj" /figyelitek milyen szemléletes :) / itt a DK-ban /vagyis az olajfórumon/ :)))
Előzmény: saabee (6460)
saabee Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6460
Bazzz,tényleg (6278)
Bocs,mester :)
Előzmény: Avass (6442)
saabee Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6459
Akkor szép kis summa van kilátásban,ugyanis van ilyen csapat.Bocs,hogy a Te nevedhez kötöttem,de hát az idők folyamán ez a gondolat összeolvadt a Te személyeddel :))))))))
Előzmény: Törölt nick (6441)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6458
A tegnapi meccsről:

- Azt hittem hogy a ZTE elleni produkciót nem lehet alulmúlni. Tévedtem.

- Vaisvilla szerintem nagyon jó játékos, csak szólni kéne neki hogy, honnan és miért is kapja a nem kevés fizetését.
Vukival összehasonlítva, Vuki legalább pörgött,hajtott akkor is ha nem ment neki a játék, de ez a halvérű inkább gyorsan tovább passzolja a lasztit ha nála van.

- A közönségről: Szerintem ha valaki rosszul végzi a munkáját vagy úgy áll a munkához, hogy más is odaférjen akkor lebaszást kap(jobb esetben).
Sajnos most pár játékos így játszik. Ne haragudjatok, de én a lélektelen játékot, nem tudom megtapsolni.
Ti is tudjátok hogy nem egyszer tapsoltuk meg itthon, vesztes meccs után a csapatot.
Mert ha küzdenek, harcolnak,de veszítenek ... az benne van a játékban. De ezek a legutóbbi produkciók nem erről szóltak.

Itt lassan fejeknek kell hullani, mert ez nem a Real Madrid hogyha van egy sz**abb idényünk akkor majd jövőre javítunk. Itt minden évben meg kell küzdeni a szponzorokért, mert ha nincs akkor évekre eltűnhetünk.

Ismeritek a mondást: Ha a bordélyház nem megy akkor nem a bútort kell le cserélni. (Csak akkor van baj ha ugyanolyan kurvák jönnek.)

Fishtax Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6457
Egy kicsivel részletesebb beszámoló a Tolnai Népújságban az ASE kijevi meccséről.

fish

Bocai Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6455
A tegnap esti Olaj-Kecsóról két ember szurkolását szeretném kiemelni: MSZF és Avass, ök igazán imádják az Olajt, biznak ebben a csapatban és mellettük állnak folyamatosan. Volt olyan hogy a fütyülés mellett csak MSZF öblös hangját hallottam amint orditja: HAJRÁ OLAJ! Avass nemkülönben! Ti is Olaj szivvel vagytok megáldva! S ami legelborzasztóbb volt, és ebben Avassal is kiegyeztünk: "litván cigány" is felhangzott a szemközti lelátóról, nem a kecsófalvi szurkolók voltak. Egyébként gratula a kecsófalvi szurkolóknak, sokan voltak és jól szurkoltak.
OazIs: csak nem pévécés vagy Te is? nekem itt az agyamra mennek:)
Előzmény: Mol Szolnok Fun (6448)
oilboys Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6454
engem lehagytál

A csapatom neve: "Táncojjköcsög"

Tuti nyerő leszek

csabesz

Avass Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6453
Ne csináld, mert berágok!
"Paja 29/6 NO COMMENT!! Vasvilla szégyelld magad te szemétláda!! Litvánok haza, litvánok haza !!!"

Az eleje rendben van, de a kis litvánon most nyoma sem volt a nagyképűsködésnek, az elején elrontott dobásai miatt később már a gyűrűre sem igen mert nézni, tehát próbálkozott Ő, de a padról azért nem olyan könnyű!
Vilcinskas is rendben volt akaratilag, a játéktudás és a súlypontemelkedés már más kérdés (a súlypont még javulhat).

Így láttatlanban is Tigressel és Mol Szolnok Funnal csengett össze a mondandóm, tehát, kedves OAzIs, ne legyél DIVATSZURKOLÓ, inkább hajrá Olaj, így, a CSAPAT, nem Paja, + Szasza, a többi takarodjon edzőstül, hanem az OLAJ Rasid Abeljanov vezetőedzővel (akinek elkezdték átformálni a szemléletét).
A HOTHOTHOT infókat nem szívesen írnám meg, mert tényleg annyira bizalmas, hogy még magamnak sem merem elmondani, inkább hívjuk egymást (majd csörgök).

Előzmény: Olaj az Isten (6450)
Avass Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6452
Na, úgy látom történnek itt a dolgok, miközben én írok. Csak beleolvastam, de jövök is vissza rögtön az "új hozzászólás"-hoz, mert még van egy téma, amiről szeretnék pár szóban megemlékezni.

"Szurkolás" a tegnapi meccsen:
A divatszurkoló fogalomkörét bővteném egy kicsit. Az aki képes a csapata ellen szurkolni, kifütyülni a szenvedő, vergődő gárdát, mintegy még egyet belerugva a haldokló oroszlánba, az a szememben egy fokkal rosszabb a divatszurkolónál, mert a dsz. (télleg fárasztó állandóan leírni :-))
legalább ilyenkor ki sem jön meccsre, nem csinálja a negatív hangulatot. Tudom, hogy elkeserítő dolog, hogy így szenvedünk, de azért beleérzek a játékosok helyzetébe is, nincs annál szörnyűbb, amikor még a közönség is ellenük van hazai pályán, nem respektálják a küzdeni akarásukat (az legalább most volt). Ez eléggé elkeserítő, most egyáltalán nem vagyok büszke a szolnoki publikumra!
Az igazat megvallva én is szégyellem magam, itt a DK-ban, az első hazai meccs után írottakkal kapcsolatban, bár igyekeztem nem bántóan fogalmazni, ezt sem kívánom folytatni, és, mint látható, nem is foly(j)tattam.

Hajrá OLAJ!!! (most legalább triplán, mint eddig!!!)

Avass Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6451
Szasz Sporttárs
Az a szerencse, hogy van egy közös ismerősünk, MSzF , mert különben soha az életbe nem találkoztunk volna. Mindenesetre örülök, hogy megismerkedtünk. Én téged be tudtalak azonosítani, tekintve, hogy Rostas már (jujj, majdnem azt írtam, hogy "megvolt", sicc), szóval már találkoztam vele, és közös ismerősünk azt mondta, hogy ezek után téged is megismerlek, sőt lehet, hogy nem is tudom meg, hogy megint nem Rostással találkoztam. :-)) A jámorságról + csak annyit: nem láttál még engem a meccsen, magamból kikelve ordítani a bírósporival, vagy Orosz Benő gyermeteg hibáit és egykezes, röplabdás lecsapásokra emléketető lepattanőzásait kommentálva (Gabci, Bocai, tudnátok mesélni!).
Írtál az Allessandra (Albamama, bocs az x-ért :-)) Perovics jv-k trió ténykedéséről. Szerintem csak részben van igazad. Szerintem Perovics többnyire szabályosan védekezett a brazil "kislányon", feltűnt, ha vert helyzetbe került, már nem igyekezett megakadályozni a kosárra dobást (ez nem mindenkiről mondható el, Lásd Farmer, vagy Hibbert, de Ők általában meg is kapták érte a faultot). Perovic mezőnyben, labda nélkül, valóban erőszakosan játszott, nem engedte pozíciót fogni a fekete gyöngyszemet, de éppen Farkas Sanyi mondta tavaly, hogy ma már a női kosárlabda is van annyira kemény, mint a ffi. Ezt lehet nem szeretni, de tény, a bírók engedik, most is engedték, mindkét(!) oldalon.

Kicsit más. A már sokat emlegetett MSzF (na jó, szval Mol Szolnok Fun) hívta fel a fugyelmemet a tényre: Taki tegnap életében először játszott az Olaj ellen tétmeccsen. Hát, mit mondjak, nagyon furcsa volt látni, ráadásul csapata legjobbja volt, 19/9-ig jutott, bátran tüzelt kintről, betört, és ha ráváltottak, akkor ment a passz az üres embernek. Lényegében egyszerű, de eredményes játékot játszott az Univer, tényleg szerencsénk volt, hogy Nickel sérült. Ha nem vétenek viszonyleg sűrűn felesleges, rutintalan faultokat, akkor még szorosabb lehetett volna.

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6450
MSZF, Avass !!!

Mától kezdve nem beszélhettek fehérváriakkal, megtiltom !!! Azt, hogy sporttárssal társalogjatok meg pláne nem engedélyezem!! Hát ezeket utálni, gyűlölni kell, nem tudjátok??? :))))

Az én javaslatom:
Paja: játékosedző
Szasza: fix 1es
Kip, Vasvilla, Vilcinskas, Rasid VISZLÁT!!
Nagyon kemény bedobó gyerek Paja mellé, plusz fasza center ill. egy gyengébb irányító Szasza mögé. Igy még menthető !!! És még mindig tudnánk hozni légióst ha kell !!! Na mit szóltok?

Szurkolás: hányok ha csak akkor szurkolnak ha pörög a játék. ÉPPEN AKKOR KELL Aa CSAPAT MELLÉ ÁLLNI BIRKÁK MIKOR NEM MEGY !!!! TEHÁT MOST !!!!

Olaj olé, Olaj olé

PS: Avass küggyed má a pletyit lécci!
Paja 29/6 NO COMMENT!! Vasvilla szégyelld magad te szemétláda!! Litvánok haza, litvánok haza !!!

Picsku materi (ezt rendszeresítem)

Előzmény: Mol Szolnok Fun (6449)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6449
Most olvasom, hogy más is egyetért a DIVATSZURKOLÓ definíciómmal (Tigres).

A fehérvári kapcsolatot azért vettem fel, mert nem ellenük játszottunk, és legalább 4 éve nem beszéltünk egymással! Attól még osztom nekik az észt, ne aggódj!:))))))))))

Előzmény: Olaj az Isten (6445)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6448
Szia Sporttárs!

Tényleg ne haragudj Olajka91-re. Szerintem sokkal szolidabb mint volt. Ennyi szélsőség még elfér a fórumon, színesebbé teszi azt. Lehet, hogy amit ír, azt nem gondolja komolyan, csak jó poen-nak szánja...:))

Kedves Szolnokiak! Kurva szarul esett tegnap, hogy a győzelem ellenére is kifütyültétek a csapatot. Szerintetek aki gödörben van, abba még jobban bele kell rúgni? Akkor kimászik ugye? Ja és csak akkor kell biztatni a csapatot ha k. jól megy és legalább 10. ponttal vezetünk? Valamit sokan összekevernek.... "Igazán csak a bajban látszik meg ki az igazi barát!" Aki tegnap kifütyülte a csapatot az DIVATSZURKOLÓ, mert csak a teljes, totális sikerből akar részesülni. Aki igazi szurkoló az a bajban is a csapata mellett van!

Hajrá Olaj!

Olaj az Isten! Tegnap az öreg Pedrag vitte hátán a csapatot, és tényleg minden kosaránál cserét kért! Nagyon jó érzés, hogy neki legalább van Olaj szive, nem úgy azoknak akik tegnap kifütyülték a csapatot..

olaj1 Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6447
Tigress!

Azért nem lesz idén csapat Szolnokon, mert a játékosok tudása hiányzik hozzá! Sajnos!!!!
Csak Paja tud valamit ebből a játékból, ő meg kevés egymagában!

Egyébként nem divatszurkolók voltak kint tegnap a meccsen, csak szeretnénk már végre egy jól és eredményesen játszó csapatot látni! Ne felejtsd el, hogy a bérletekért kiadtunk 15-20e ft-ot! És mit kapunk ezért, csak bosszúságot és bénáskodást!

Belegondoltál már mi lesz ha összeakadunk egy normális csapattal? Legalább egy 20-30 pontos zakó....

Olaj az Isten!

Az lenne csak az igazi tragédia ha Rezák lenne az edzőnk! De már azt sem értettem a nyáron, hogy egy évekkel ezelőtt Szolnokon már megbukott edzőt (Rasidot), minek kellett visszahozni?

Egyébként Paja tegnap tényleg kimutatott és magyarázott a kispad felé a pontjai után!

Hajrá Olaj!

Tigress Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6446
Sziasztok!
Megejtem a félévente esedékes hozzászólásomat:
Divatszurkoló: Aki csak akkor áll a csapat mellett, amikor annak jól megy, ha nem megy a szekér akkor szidja a saját csapatát.
Ergo: Szolnokon tegnap csak divatszurkolók voltak a meccsen :-(((

Egyetlen egy pozitívum: Nem szólt kórusban a f** Albacomp. Végre!

Remélem hamarosan összeáll valami Csapat Szolnokon és nem csak szenvedést fogunk látni a pályán.
Hajrá Rasid! Hajrá Kip! Hajrá Drago! Hajrá Rytys! Hajrá Paja! Hajrá Benő! Hajrá Trepi! Hajrá Csaba! Hajrá Szasza! Hajrá Cica!
HAJRÁ OLAJ!!!!!

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6445
Hello!

Azt hallottam, Paja kajak berágott, és minden sikeres tempója után mutatta RAsidnak hogy cserélj le a picsku máteridat...:)) Ez ez igaz ez??

Avass, csak nem T.L-lel beszéltél? Ide nekem az infóidat akarom őket, azonnal, nagyon !!! A freemail jó lesz!

Egyébként várható, hogy Rezák visszatér, de én meg abban a szent minutumban fogom visszaadni a bérletem, vagy majd itt aukció keretében meghirdetem mondjuk 2000 Ft-os kikiáltási áron. Persze én fizetek, csak vigyétek!

Azé ez durva MSZF egy kicsit MSZF, hogy titokban fehérvári kapcsolatokat ápolsz !!! Tegnap azért hallotam, hogy Paját folyamatosan éltettétek Bubuval!! PAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! Király az öreg!!

Olaj az Isten

Picsku materi !

Előzmény: Avass (6442)
gringo Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6444
Én is kimaradtam:

Gringo KC

Avass Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6442
Akkor most a fiúkról. Ha olvastátok (és miért ne olvastátok volna - talán csak Saabee nem :-))), egyszóval az előző, Máv Coop-ról szóló felszólamlásomat 180 fokkal elfordítva minden stimmel. Elkapkodott támadások, sokszor helyzet nélkül szórtuk el a lasztikat (persze általában nulla eredménnyel). A védekezésnél pedig feltűnő volt, hogy mennyire nem tudjuk kizárni a pirosakat a palánkunk alatt, megint feltűnően sok támadólepattanót szedett az ellen.
A légiósainkról:
Vilcinskas jó kiegészítő ember lehetne, de első számú centernek nem elég képzett és fifikás. Ebben a mezőnyben nem lehet mindent erőből megoldani, ez tegnap is bebizonyosodott (pedig nem is egy Lapov, vagy Czigler állt szemben a skorpiókirállyal).
Vaisvilla. 2 ponttal zárt, ez mindent elmond. A 11-es számú mez és az első negyedben eldobott öt tempója/triplája láttán Vuki-szindróma tüneteit diagnoztizáltam magamon. Az első negyedben mutatott, vállalkozószellemű, de felettébb eredménytelen játéka valahogy görcsössé tette (nem is értem :-)) ezután szinte végigülte a meccset, amikor bent volt, akkor sem villogott ezek után. Sporttárssal (megkezdtük a békéltető tárgyalásokat Olaj-Alba ügyben :-)) és Mol Szolnok Funnal beszélgetve a meccs előtt egyetértettünk abban, hogy Ő valszeg kiegészítő ember lehetett az előző csapatában, ahol csak arra volt szükség, hogy asszisztok tömkelegével szolgálja ki a társait, akik azután megoldották a dolgot. Nos ebben a mai Olajban kicsit többet kéne csinálnia, mert a gyönyörű passzok most is megvannak - teljesen feleslegesen - ezek a fiúk általában nem számítanak rá és kipottyantják a bogyót kicsiny kacsóikból.
Most Stone is szürke volt, Takács Attila az elején egyszerűen levette a pályáról. Rasid nagyon hamar, kb 3 perc multán (helyesen) le is ültette, Szasza, a helyettese pedig most nagyot játszott, és még jobb is lehetett volna, ha Raska nem "játszatja túl" (ez idézet egy szakembertől), hanem néha leülteti egy kis időre, aztán vissza, mert tényleg ment neki.
Rasiddal nem szeretnék foglalkozni, volt szerencsém meccs után egy olyan emberrel beszélni, akinek nagyon sokat adok a véleményére (RA is). Sok dolog szóba került köztünk, amiről azt mondta az imént említett szakember, hogy maradjon köztünk, úgyhogy így is lesz, abban azonban megegyeztünk, hogy egyrészt mindketten sajnáljuk a szimpatikus Raskát, másrészt sajnos nem valószínű, hogy lesz annyi türelem Szolnokon, hogy kikecmeregjen a gödörből a csapat, akkor pedig tudjuk, hogy mi fog következni. /Rezák, aminek én egyáltalán nem örülök, egy cseppet sem lesz jobb :-((/
Még egy gondolat: szerintem (és nem csak szerintem) Paja a helyzet kulcsa. Jó versenyző típus, mindíg győzni akar, ha Ő valóban vezetné a csapatot... Többet nem írhatok, van rá esély, hogy imám meghallagatásra talál. :-)))) OAzIs, szaftos pletyó érd.?!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!