Pedro merem megkockáztatni, hogy csukott szemmel is felismerlek,de legrosszabb esetben felhívlak és amelyik pasi a telefonjához kap az leszel Te :))
Egyenlőre nem tudom mennyire vagyunk mobilak, gyerköc már nem ovis, suliból meg ne apuci-anyuci miatt hiányozzon, mert eljárnak az ország másik végébe bulizni, de azért 1-2 'graphyt szerintem bevállalunk, főleg ha megint lesz The Lovecats lovecatnek ;) . Tatabánya kilőve egyenlőre, sajnos. Max vmelyik BP és alszunk Watersnél ;)
Ja igen, a koncertek. Az elsőt már alant láthatjátok, a pesti első pedig március elején lesz, asszem harmadikán, a gyárban. De ez még nem ofisöl. De gyertek mindenképp a tatabányaira is, nincs messze, meg az lesz a kambekk, és ha kevesen lesztek, sírunk és kirúgjuk egymást.
Reménykedtem, hogy azért nem felejtettetek el, meg egyébként soha nem nehezteltem, hogy nem szoktatok át a red:30-ra, nincs igazán átfedés a Cure-ral, meg úgy istenigazából sosem agitáltam senkit a koncertekre - de ezért voltam büszke, hogy mégis teltházakat produkált, úgyhogy az is hamarosan össze fog majd állni, igaz, kétszer annyi szintivel, és feleannyi dobbal...
lovecat, remélem még bírjátok a trippeket keresztül az országon! Vagy már a lurkó vezet? :)
Hajszálpontosan ugyanazon felállás, Szilárdítóval együtt. Szent béke, újabb dalok. De csak gyakorlatban, nem időben.
Tudom, azóta is tartozom a vhs-ekkel...:) Most már van TV-kártyám, akár be is grabbelhetném. A weboldalon látható at night videórészlet (szigorúan 1024x768!) egyébként a zenekar második voodoo-s koncertjéből származik (2001. 12. 22.) képielg némileg szándékosan patinásítva. :)
Én hiába vagyok még fiatal, nem bántam meg, hogy ezt engedtem, mert nagyon pici koromtól bennem van az érdeklődés az élet sötétebb oldala után. Sőt, bátran állíthatom, hogy jobban érzem magam, mint 6 évvel ezelőtt, mert nem szorongok ha szóba kerül pl. a halál, vagy hogy mi van utána, vagy más "tabutémák", és ki merem mondani, amit gondolok. És ez szerintem tök jó. És ami érdekes, hogy nem közösítenek ki a szakközépben, pedig nem gothokkal vagyok körülvéve, általánosban kimondottan utáltak (kivéve 4 ember, azokkal mindmáig nagyon jóban vagyok).
látszik, hogy mennyire felületesen ismersz és néhány beírás alapján ítélkeztél rólam... Azért a barátaim remélem nyerítve röhögnek fel a sápadtarcú és a humortalan jelzőn !! köztök vagyok én is :))
további szép napot, ha hozzá fűzni valód van , használjuk a mail-t vagy egyéb rendszereket, MSN-en és iwiw-en is megtalálsz. Ez a topic maradjon az aminek sok éve indult: THE CURE fórum . Köszönöm
Bár ezzel is lehet vitatkozni, de valószínűleg elmondhatjuk, hogy aki hosszabb ideje kedveli pl. a Cure zenéjét, nem ritkán tapasztalhat szomorúságot, fájdalmas sóvárgást, nosztalgiát stb., legalábbis intenzívebben éli át, néha akár tudatosan keresi is ezeket a hangulatokat. Mielőtt leegyszerűsített hülyeségnek neveznétek ezt a megállapítást, jelzem: valóban az. :) Tiszta sor, hogy erről hosszú, árnyalt tanulmányokat is lehet írni, csupán egy alapgondolatnak szántam, ami remélem, érthető... Szóval az érdekelne, hogy megfordult-e már a fejetekben, hogy egyrészt nyilván sokkal gazdagabb lett az életetek a Cure zenéje révén, másrészt a zenehallgatás miatt (IS) kötődni kezdtetek az élet sötétebb oldalához, ami nem mindig jó érzés. Bántátok-e valaha, hogy engedtétek kialakulni ezt a tendenciát/"szabad utat" adtatok neki? (Egyáltalán, gondolt-e valaki erre közületek?)
köszi, hogy előszedted! látom valami B oldalas válogatást is kerítettek :-))) De hogy ennyire figyelmetlenek legyenek, hogy 3x teszik rá a Pictures Of You-t... :-)