Sziasztok van valakinél használatban, vagy valaki üzemelt már be ilyet? Mik a tapasztalatok hatásfokra, fogyasztásra és milyen fűtésrendszerhez alkalmazzátok?
Tisztelt Fórumosok!
Engedjék meg, hogy megdöbbenésem után, tudassam Önökkel: Én soha ez idáig nem regisztráltam ezen a fórumon. Ezen kívül el kell, hogy mondjam életemben eddig még soha nem publikáltam álnéven, sem pedig névtelenül. A véleményemet mindig is vállaltam, őszintén. Nem értem, hogy no comment milyen meggondolásból rakta ki a az én nevemet a KOPI név alatt író személy nevéből, azért sem, mert engem SZAKONYI ISTVÁNNAK hívnak. Ezen kívül bátran meg lehet kérdezni a fent említett miskolci, pásztói ügyek tulajdonosait, hogy felkérésük ellenére sem vállaltam azt, hogy véleményezzem más munkáját!!! Amit a fent említett munkákkal kapcsolatban tettem az volt, hogy az ATMOS cég gépkönyvébe berajzoltam azt a bekötési formát, amit az ATMOS egyébként 1932 óta javasol. Egyéb iránt tudnám javasolni némely fórumozónak, próbáljon magába szállni és eldönteni: az, amit a Szakszerrel cselekedett, az etikus volt e? Ezek után személyesen fogok reagálni a fórumban felmerült kérdésekre, hogy ne tévesszenek össze más személlyel. Különös tekintettel a tényre, hogy szakszer néven az én tudomásom és engedélyemmel ez idáig senki nem regisztrált! Ezt a feltételezést kategorikusan visszautasítom!
Tisztelettel: Szakonyi István, a Szakszer Kft. ügyvezetője.
Hány szivattyú is van egy rendszerben? Melyik helyre melyik szivattyú kell? (Alpha2, Magna) Mennyibe kerül a hagyományos, és mennyibe az Alpha2, illetve Magna? KL
Szerintem aki még nem követett el hibát a szakmájában az nem is ember. Ennek a topiknak szerintem nem erről kellene szólni, hanem arról, hogy a tapasztalatokkal segítsük egymást, és az egymás ócsárolása nem erről szól. Az én rendszerem tökéletesen működik és azt, hogy egyáltalán faelgázosítós rendszerem lett ennek a topiknak köszönhetem leginkább. Kár lenne ha megszünne, mert szerintem még sok ember találna itt segítséget.Molnár Zsolt
Lehet, hogy itt az ideje törölni ezt a topikot? Pedig sok-sok jó ötlet és tanács van benne, de az önreklám és mások szaktudásának lebecsmérlése túlmegy minden határon. Tisztelt "rendszergazda", lenne arra lehetőség - talán nem kis munkával -, hogy a reklámokat, becsmérléseket tartalmazó hozzászólásokat töröljétek? Katona Lajos
NEM AZ A LÉNYEG,HOGY KI CSINÁLTA HANEM AZ HOGY CSINÁLTA.NEM A SARAT KELL DOBÁLNI.ÉS AKINEK JÓL MÜKÖDIK A RENSZER ÉS VAN BENNE EGYKIS JÓSZÁNDÉK MIÉRTIS NE SEGITSEN A MÁSIKNAK ÉN IGY TESZEK.FENYVES ATTILÁNAK IGAZA VAN.MINDENKI HIBÁZHAT,HA MEGNÉZITEK A HONLAPJÁT RÁJÖTÖK,HOGY Ő A LEGOLCSOBB ES A REFERENCIÁIT IS BISZTOSAN MEGLEHET KÉRDEZNI,MERT A NEVÉT ADTA.NEM VÉDEM,KÜLÖNBEN AZ ÉN RENDSZEREMET A SZAKSZER KÉSZITETE JÓL.DE A MÜKÖTETÉSÉNÉL ÉN IS MEGFIZETEM A TANULÓPÉNZT,ÉS HA NEM JÓL CSINÁLTAM VALAMIT, AKKOR NEM A FENYVES,VAGY A SZAKSZER A HIBÁS,MERT NEM ÜLHETNEK MELLETÜNK NAP MINT NAP.ÜDV J.IMRE
A 75 fokos pufferrel is még tudsz fűteni. Én akkor gyújtok be a kazánba, amikor már a puffer is 40 fok alá megy. Du. 4-5 körül begyújtunk, egy adag 9-10-ig leég, fűti a házat, meg a puffert (80 fokra). Másnap 4-5 körül gyújtunk be újra.
Gondolj bele! Egy ideig semmi, aztán egyszer csak egyszerre őket istenítik, mindenki más kókány. Amikor a rendszeremet akartam csinálni, akkor kb 300 ezerrel került volna többe náluk mint Szlovákiában. Szerelést nem vállaltak, de átveszik, lepecsételik, ha megcsináltatom mással... Nem tudom, hogy mire alapozzák a hozzászólók ezt a fényezést. Láthattuk néhány hozzászólásban, hogy az üzembehelyezéskor az emberük olyan beállításokkal hagyta ott a vevőt, amivel nem működött jól a rendszere...
Alig használt ATMOS DC22S faelgázosító kazánomat a komlett rendszerrel együtt eladom. Érdeklődni a 70/384-17-32 telefonon vagy a Hammangzs@kesz.hu email címen lehet
Valóban olcsóbb. kb. 4-5 ezer forinttal. De ha beleszámolod az utat is .........hát. Valamint a forint /korona árfolyam is változik. Ez úgy néz ki, hogy a forint romlik a korona javára. Egyébként én jódarabig hordtam Benattól a kazánokat, de egyszer sem fogadott el forintot, csak koronát. Valszeg ott is tombol a recesszió.