Keresés

Részletes keresés

NiNiKe Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6506
Hajrá Olaj!
Nem nyert. Nem vagyok lány csak azt a felhasználó nevet amit a kosarlabda.com-on és a sportforumon használtam valaki itt az indexen lefoglalta. A nevem kezdő betűiből adódik a Nini amihez kénytelen voltam egy -ket toldani.
Előzmény: Hajrá Olaj (6503)
olajka91 Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6505
Hello!
Én azért láttam biztató jeleket.
1.Vaisvila az utolsó negyedben 100%-osan dobott, ez nem semmi a mérkőzés hajrájában.
2.Indegenben még veretlenek vagyunk 3 forduló után.
3.Póor Peti megkapta első technikaiját 8 év után.
(lázba volt)
Hajrá olaj forever!
Előzmény: Avass (6488)
oilboys Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6504
Hi!

Remélem tudunk, gondolom itt arra célzol, hogy szinte 100, hogy nem fogunk az alapszakaszban odaérni a dobogóra.
Szerintem addigra kialakul egy normális rendszer, elkapnak a fiúk egy jó sorozatot, és akkor miénk a Kánaán!!!:-))

Nehéz lesz, de bízzunk a CSAPATBAN!!

Üdv:csabesz

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

Előzmény: Hajrá Olaj (6500)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6503
Ninike te lány vagy?
Csak kérdezem, mertz nemtom eldönteni a nevedből! :-))
Előzmény: NiNiKe (6502)
NiNiKe Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6502
Hello!
Sajna Rasid már nem fog megváltozni. Annak idején mikor elösszőr elküldték akkor is az volt a baj, hogy nem volt tekintélye a csapat előtt, bár ebben az akkori vezetés is hibás volt. Akkor pl. az ifj.Knézy nem járt edzésre és Rasid hiába akarta ezt szankcionálni a vezetés ne hagyta. A játékosok pedig szépen megfúrták. Talán még is csak Gellént kellett volna idehozni edzőnek de neki túl nagy a szája amit a vezetés nem díjaz. Sok ember elviselné ez a rosszabb játékot is ha nincs pénz, de akkor tényleg inkább játszanak a fiatalok, plusz engedni kellene a bérlet árából nem pedig azzal érvelni, hogy máshol is ennyi. Azért én még reménykedek. Gabci456 jössz Szegedre a meccsre? Ha igen írjál légyszi, mert gondolom jövő szerdán nem jössz kosarazni.

Hajrá Olaj!

divac1 Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6501
Ide is lehet küldeni hozzászólások, majd valaki elolvas őket!
szolnokiolaj@axelero.hu

"Mindenki az Olajért, az Olaj mindenkiért"
(Olaj az Isten írta)
Üdv:
Vlade Divac

Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6500
Szerinted tudunk idegenbe nyerni???
Ahhoz sokkal több kell, nagyon sokkal!
Előzmény: oilboys (6499)
oilboys Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6499
Isiah Thomas!

Egyetértek veled, csak az a baj hogy egy ember f×××sága miatt a jóindulatú emberek rögtön általánosítanak egy egész szurkolótáborra, városra, megyére,országrészre. engem is ez dühít a legjobban, amikor egyesek itt a fórumon azt akarják elhitetni, hogy pl. fehérváron csak kulturált emberek járnak meccsre, pedig ez nem így van, de jobb érzésű emberek nem mondják azt például ilyen dolgok tapasztalata után ,hogy RÁDIÓ ÚT!! ezt csak a példa kedvéért hoztam fel.

A másik, hogy tavaly is szarul ment sokáig a csapatnak aztán mégis egy fantasztikus kupagyőzelem lett a vége.

Remélem, hogy idén is belejövünk, és úgyis csak a rájátszás számít az egészben. AZTÁN PEDIG IRÁNY A DOBOGÓ FELSŐ FOKA!!!

HAJRÁ OLAJ!

FOREVER OIL BOYS!

Üdv:csabesz

Előzmény: _Bazsy_ (6494)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6498
egy tavalyi tippelö visszatér ;-)))
igaz, kicsit kesön...

Debrecen-Kaposvár V9
ZTE-ASE H5
Sopron-Körmend H4
Szeged-Falco V10
Dombóvár-Albacomp V10

HAJRA KAPOSVŔR!!!!!!!!!!

üdv minden kocsmabútornak és jó szurkolást mindenhova!!

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6497
Olaj az Isten

- Az a nagy lebaszás amiről beszéltél, az kedden volt a Kecskemét elleni meccs előtt!!!
Aztán másnap jött a produkció.

- Megosztanád velem azt a top secret infót? Nem adom tovább senkinek:)))

Előzmény: Olaj az Isten (6490)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6496
Szasz mindenkinek!

Jók a hozzászólások, bár 1-2 dologgal nem értek egyet Olaj az isten!
Miért ne fújojjak a meccs végén, ilyen gyenge produkció után!
Asszem tudod miről beszélek, hiszen együtt vettük a bérletet, és nem ezért fizettem kis a pénzt, hogy agyvérzést kapjak minden meccsen a látottak miatt!
Rasidnak és a Vasvillának mennie kell!!!
Avass: Ott voltunk az összes felkészölési meccsen, Psten is, Debrecenben is, egyszerűen nokedli volt a teljesítményünk és megint csak az mondom, hogy az általam imádott Paja nincs, akkor sehol se lennénk, Debrecenben is azon a "répa" kupán, végig egál volt, nagyon szar meccs volt, de jött az öreg az uccsó negyedben és dobott 14 pontot 8 perc alatt, csak így tudtuk megnyerni a meccset, a Vasvilla akkor is beleszürkült és nem csinált semmit!
Tehát azt mondom, hogy az eddig látott kb. 8 meccs alapján, semmi, de semmi fantáziát nem lehet tapasztalni a játékon,majd lesz valahogy címszó alatt pedig nem tudunk a 4-be kerülni, ez édes kevés az Olaj névhez!
Nem tudom utóljára mikor lehetett látni sorozatos gyenge produkciót, ami most van, de ez tragédia!
Ezt látniuk kell a Nyergeséknek és lépni kell, ha el akarunk valamit érni!!!
Az egyik legjobb megoldást edző ügyben, azt tudom mondani, hogy Paja legyen a játékos edző! Viszont nem tudom,hogy milyen akadályai lehetnek, ma tudom meg, hogy van-e neki edzői képesítése, de szerintem a játékosok felnéznének rá, és értene hozzá!
Valószínű, hogy az lesz, a Rezák visszajön, na ez sem jó megoldás, de jobb mintha a Rasid maradna!!!
Váltani kell!!! Rasid egy nagy nulla, nem ért hozzá! Nincs elképzelés, nincs figura, össz-vissza cserél, nem tudja mikor kell időt kérni, egyszerűen katasztrófa!!!
Muszáj lépni most, mert így kikapunk Szeged is, sőt a legérzékenyebb vereség pedi november 2-án lesz hazai pályán a nagy rivális ellen, és azt nem fogjuk tudni megemészteni egy , ejnye-bejnyével!!!
Hajrá Olaj!!!

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6495
Emberek!

Nem volt "litváncigányozás"!

Egy hülye gyerek kiáltotta el magát amikor csend volt a csarnokban és ezért hallatszódott ki még a gátra is.

A haverjai nevettek egyet rajta, de többen szóltak neki hogy "nemkéne".

Tudom, mert ott voltam nem messze tőle.

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6494
Paja kiváló ellenpélda azoknak akik azt mondják,hogy "öreg játékos"!Olyan nincs csak jó és rossz játékos.
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6493
xGabi

Én nem a csapatot szidom, hiszen a mindenem az OLAJ, hanem egy-két játékos hozzáállásával van problémám ill. azzal a szervezetlenséggel ami a pályán folyik. Ez utóbbi biztos hogy edzői hiányosság, de a játékosok motiváltsága is nagyon függ az edzőtől.

Te meddig adnál időt?
Ha hozzuk a kötelezőt Szegeden és mondjuk kikapunk itthon az Albától, akkor mit mondasz, hogy most már itt az idő a váltásra vagy azt hogy türelmesen kell tovább várni hátha egyszer csak előjön az ami a csapatban rejlik.

Szerintem a Vaisvilla kitűnő játékos, de ne alibizzen a meccsen, akkor inkább játszanak a fiatalok akik "meghalnak" a pályán.

A szurkolói szélsőségeket én sem szeretem,de nem tudok megtapsolni egy olyan produkciót ami a Paks, Kaposvár vagy netán az Alba ellen iszonyú nagy vereséghez vezetne.

Csics
Nov. 20 Mo.-Franciao.
Nov. 23 Letto.-Mo.
Nov. 27 Lengyelo.-Mo.
Jan. 22 Mo.- Fehéroroszo.
Jan. 27 Észto.- Mo.
(a hazai helyszíneket sajnos nem tudom, de mintha Szombathelyet emlegették volna nov. 20-ai meccs kapcsán.)

Lapip
Azért jó páran átjöttetek Kecskemétről. Szerintem semmi olyasmi nem történt ami igazolta volna a félelmét egy-két Univer szurkolónak. Kecskemétet ill. a csapatát sem szidta senki. (Az csak a Fehérváriak kiváltsága.)

Előzmény: xGabi (6479)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6492
Vilcinskas a Camp-en tűnt fel és Rasid is ott szúrta ki. Nem volt egy nagy szám, amolyan megbízható iparos, kellő testi erővel, de nem túl sok ésszel. Sanni hülyét csinált belőle, amikor egymás ellen játszottak (persze ez nem mérvadó).
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6491
Ez a chicagói példa tényleg nem a legjobb, mert ott a világ egyik leginteligensebb játékosa volt együtt a világ legjobb edzőjével. Viszont emlékezhetünk Spreewel-re, aki megfojtogatta saját edzőjét. :)))

Itt még azért szerencsére nem tartunk...

Előzmény: csics (6489)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6490
Nézd Avass, én tényleg nem akarom, hogy ezen most összeakasszuk a baj(ly)uszt, csak egyszerűen vannak megérzéseim, amik egyáltalán nem pozitívak:

1. Hallottam, hogy Nyerges a héten valamelyik nap orbitális leb****ban részesítette az olajos fiúkat, állítólag a „csónakázó tóig” hallatszott mennydörgő hangja. Na most azt nem tudom, hogy ez a Kecsó előtt volt vagy után, de ha előtte volt akkor szerintem nem érte el Vele a megfelelő hatást.

2. Tegnap miután beszéltünk telefonon frankón megörültem az általad elmondottakat hallva, de ugyanakkor ez egyben kurva nagy gáz is, ha tényleg kijár hozzá, mert akkor mégsem ő a megfelelő valahol-mindegy, ezt majd személyesen.

3. Nem tudom, hogy lenne a jó: beszéltünk illetékessel, aki szerint Vasvilla még rendben is lenne, de ilyen elképzelés nélküli, taktika- és ötletmentes játékkal egyszerűen nem tud/lehet mit kezdeni. Erre azt tudom mondani, hogy ugyanezzel az ötlettelen játékkal kell együtt élnie Pajának is (már megint ő, ki más?), ő mégis dob 29 pontot 28 perc alatt, míg Rytis 20(!) játszott perc alatt érte el 2 pontját. Szvsz lehet akármilyen „figuramentes” a játékunk, egy jó játékos (Paja) látod, hogy meg tudja oldani a dolgot és képes eldönteni a meccset. Ismét emlékeztetnélek titeket: Pajának jól ment a 2. félidőben a Kecsó ellen-megnyertük. Pajának jól ment a Debrecen ellen az utolsó negyedben, megnyertük. Pajának nem ment a ZTE ellen-elbuktuk. Na kérdem akkor: és hol vannak a többiek? A légiósaink, akiket meccseket megnyerni hoztunk ide? Nem Pavlovicsnak kellene a meccseket eldöntenie, mégis most nagyon úgy néz ki, hogy a 40 éves játékosunkon múlik minden. Maximális tiszteletem Predrag előtt.

4. A szurkolói hozzáállás: Szerintem Te is, én is kellően régen járunk már meccsre ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani, mikor frankó a játék és mikor nem. Azt nem mondanám, hogy „lélektelenül” játszunk, de szerintem nem érzik a játékosok, hogy tulajdonképpen mekkora felelősség is van rajtuk. Nem csodálkoznék, ha Vilcinskas még mindig nem tudná, hogy melyik városban kosarazik, mert mikor idekerült hetekig fogalma sem volt, hogy milyen bajnokságba csöppent, egyáltalán mi az az Olajbányász, stb. Na ennek regéljetek az Olaj-szívről meg az Alba elleni presztízsmeccsről. Nem tudom vágod-e…

Abban igazad van, hogy semmilyen, de semmilyen körülmények között nem szabad szidni a csapatot, végképp nem ha gödörben vannak, mert ez sokszorosan negatív hatást fejthet ki a játékosokra, hiszen ki tud vagy szeret szitkozódó publikum előtt jól játszani? Biztos, hogy nagyon nehéz helyzetben vannak most a srácok, nekünk a feladatunk az, hogy segítsünk nekik odaadó buzdításunkkal mihamarabb kilábaltatni őket a gödörből. Az pedig egyenesen minden képzeletet felülmúl, hogy litván cigányoznak és köpködnek Vasvilláékra, ezt tényleg felháborít, szegényt már a ZTE elleni meccs után is papírral dobálták, fel se mert nézni. Nagyon sajnáltam. Egy biztos: akármilyen szar is a csapatunk, én soha, de soha nem fújjognék ott a meccsen a játékosra, mert tudom ez hogy esik neki, bár attól a véleményem megvan, amit többek között nektek is elmondok itt. Én szurkoló vagyok, véleményem lehet, legfeljebb vitatkozhatunk Róla, asszem ez így oké. De most őszintén Avass, neked tetszik Vaisvila játéka? Te elégedett vagy az általa nyújtott produktummal? Szerinted ő az a légiós,aki a bajnokságban végig hozza azt, amit egy litván válogatottól várni lehet? Ő fog nekünk meccseket eldönteni?
Tényleg érdekelnek a válaszaid, de annyival ne intézd el, hogy passzkirály…:)

Mindenki az Olajért, az Olaj mindenkiért

Olaj az Isten

Előzmény: Avass (6488)
csics Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6489
Igaza van Avassnak abban, hogy nem egészséges dolog, ha a játékos nem figyel az edzőre, vagy a száját jártatja időkérés közben a többiek háta mögött. Ez a fegyelem hiányára vall. Annak idején (más tészta, persze) a Chicago-nál Jordan mély kussban figyelte, hogy Jackson mit rajzol és magyaráz. Ehhez persze kell egy fegyelmezett csapat, másrészt egy olyan edző, akire felnéznek a játékosok. A "litván cigány"-ozás meg tényleg elég nagy szégyen, ilyenkor szoktam szégyelni, hogy ide születtem. De ebbe a hibába nem csak a szolnokiak esnek néha, mással is megtörténik, ami persze nem csökkenti a dolog súlyát.
Avass Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6488
Sziasztok Kocsmások
Most a szolnokiakhoz szólnék, a csapat gyenge szereplése és a kialakult nézőtéri hangulat apropóján, szándékom szerint utoljára.

Isiah T. & OlajAzIsten
xGabi közben megelőzött, én is valami hasonlókat válaszoltam volna nektek. Valóban, nekem sem tetszik, hogy így szenvedünk, de az még kevésbé tetszik, hogy a közönség is a csapat ellen fordul. A csapatba beletartozik Paja és Szasza is, hiába éltetjük kettejüket, ha fütyülünk és "Litváncigányozunk" (mondtam is Bocainak - ennél mélyebbre már nem süllyedhetünk! :-((() akkor ugyanúgy bántjuk a fentebb említett két embert is. OlajAzIsten, te nem voltál ott a Kecsó ellen, de én megfigyeltem: amikor legjobban fütyült a publikum, Paja többször is mutatta: tapsoljatok! Ő is tudja: ez egy csapatjáték, és hiába hajt, játszik jól, a csapat nélkül nem győzhet, neki is érdeke, hogy a többieknek is menjen a játék, és ezt sokkal nehezebb megvalósítani a közönség támogatása nélkül.
Egyébként szerintem nincs baj a csapategységgel. Direkt figyeltem a fiúkat, az egész meccsen biztatták egymást, amennyire lehetett. Az, hogy Csabi kiabált Szaszával, nem jelent sokat, néha még segít is bizonyos szituációkban. Én inkább a játékosok és az edző között érzek feszültséget, nincs meg az a fegyelem, ha Rasid mond valamit, azt rendszerint kommentálják a játékosok, vitáznak vele, és ez nem jó. Valamiért nincs igazán tekintéje a fiúk előtt. Nem tudom, és nem is érdekel, hogy ez kinek a hibája, de ha ez megváltozik, akkor egyet megint léptünk előre.

Isiah T. említette a lélektelen játékot. Valóban sokszor előfordult, hogy leszedték mellettünk a támadó- és védőlepattanókat, ekkor a "jámbor" Avass ököllel, full erőbedobással a térdét bokszolta, és lila fejjel ugrándozott. Ezt én lélektelen játék helyett inkább helyezkedési hibának és figyelmetlénségnek nevezném. Vajh mé' nem tudunk elélépni a támadó játékosnak és kizárni? Talán azért, amiért egyszerűen nem tudunk felpörögni a meccseken és úgy általában valahogy nem működnek a dolgok. A játékosok egyénileg akarnak, megint csak a megfigyeléseimre tudok hivatkozni. Orosz, Vilcinskas, de még a halvérű Vaisvilla is láthatóan bosszankodott, amikor Rasid lehozta, én láttam rajtuk az akarást.
Egyébként tényleg semmi tűz a Litvánban, de láthatóan Ő ilyen stílusú, legjobban talán Lapovra hasonlít. Emlékezzetek, mi lett a vége, amikor Finánc azt várta el Bojantól, hogy harcoljon?! A helyett, hogy a meccsre koncentrált volna, inkább vitázott a bírókkal - kiállítások tömkelege, meg nem adott faultok, kipontozódás a 27. percben, stb.
Én továbbra is azt mondom, hogy várjunk a tüntetéssel, mert én, mint mezei szurker még arról sem vagyok meggyőződve, hogy annyi pénzből, amennyi most nekünk van, jobb edzőt, vagy játékosokat lehet hozni, főleg most, hogy mindenhol megy már a bajnokság. Pénzügyben a csapat háza tájáról az idény előtt nagy volt a sírás-rívás, lehet, hogy van benne valami...

...a többi csapat szurkolóitól elnézést kérek, ha untattalak Titeket ilyen hosszasan, a saját problémáinkkal én a magam részéről egy ideig befejeztem.
Üdv: én /lásd fent :-)/

Előzmény: NiNiKe (6480)
csics Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6487
Sziasztok!
Ha tudna valaki tájékoztatni a férfi válogatott meccsek időpontjáról és helyéről, roppant hálás lennék érte! Előre is köszönöm.
belfera Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6486
Benetton - Pau Orthez 94-73
Isti 4 perc, 0 pont (0/2 dupla), 1 lepattanó, 1 eladott labda

Siena - Zalgiris 81-74
Dávid 20 pont

G_e_r_y Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6485
Tippeljünk egyet, ha már telitalálattal kezdtük.

Debrecen-Kaposvár +8 (Lendületből!)
Sopron-MTE -4 (Bevesszük belfera várát)
Szeged-Falco -11 (Bosszú tavalyért)
Dombóvár-Albacomp -8 (Vereség, bár szurkolok a Vsútnak!)
ZTE-ASE +4 (Mi vesszük el a kedvüket jővő héten!)

Meglepő hangok Szolnokról, tudjátok nem kellene a csapat ellen fordulni, mint ahogy ezt a dombóvári eset kapcsán is kifejtettem.

Szombaton Körmenden egy hazai vereség után zúgott a Szép volt fiúk!, és ment a taps, ez ad erőt egy gyengébb teljesítmény után is. Reméljük már holnap győzelem után tudunk tapsolni!

Belfera!

Mennek a sálak!!

realfan Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6484
Debrecen-Kaposvár H8
Szeged-Falco H14
Sopron-Körmend V6
ZTE-Atomerőmű H13
Dombóvár-Albacomp V9

HAJRÁ, KÖRMEND!!!

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6483
Akinek pontosan 24 pontja van annak van Predrag Pavlovic!
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6482
Figyelem-figyelem!Közlemény!

A kosarlabda.com-on regisztrált "Bazsy" nem egyezik velem.

lapip Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6481
átmentem néha kiabáltam, de nem sok követőm akadt. :((( Csapat elég gány volt de legalább mentek, küzdöttek és ezt egy igazi szurkoló még a győzelemnél is többre tartja. sajna az igazi szolnoki hangulatot csak a nők meccsén érzékelhettem, de ott is csak pár percig.
ritka szar mérkőzés volt a férfi, még a másodosztályban is kevés ilyen meccset láttam. mindkét csapatnak van mit fejlődni, a légiósok mindkét oldalon felköthetik a gatyát.
ja én voltam az aki ki merte rakni a "Kecsó" sálát, a többiek inkább elvegyültek, még a vendégszektorba sem mertek feljönni!
hajrá Kecskemét!!
mocskos beszari divat szurkolók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NiNiKe Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6480
Hello!
Az én személy szerint azért nem kedvelem (nem is utálom) Rezákot, mert az akkori csapat ő nélküli is nyert volna ( talán még akkor is ha én lennék au edző. Plusz szerintem Mérész Tomiból ő csinált ilyen félénk játékost (annak idején egy rontott dobás után egyből lecserélte), pedig a keze alapján jobbnak kellene lennie. Más, Rasidot én is jó játékosnak tartottam, de edzőnek nem túl jó, nem elég erélyes. Tegnap Paja tényleg minden kosár után kimutatott, hogy most cserélj le, ezt sem szabadna megengedni. Egyébként a csapatszellemmel is baj van. Én még soha nem láttam azt, hogy Mérész Csabi így kiabálna Szarvassal. Vaisvila kicsit hasonló mint Vuki, emlélkezzünk rá tavaly neki is volt ilyen szar meccse utánna meg ő nyert meg nekük meccset bár akkor volt egy Lapovunk is.
Reménykedjünk.
HAJRÁ OLAJ!
xGabi Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6479
A Kecskemét elleni meccset mindenki látta,kár szépíteni és pazarolni a szót,ez valóban harmatgyenge játék volt.
DE!
1.Könyörgöm,ne szidjátok már a csapatot és a játékosokat!Mivel lesz ettől jobb a helyzetünk ?!
2.Lehet,hogy ezzel a véleményemmel egyedül fogok maradni,de vállalom : én megértem azokat az embereket is,akik kifütyülték a csapatot a siralmas produktum láttán.Nekem sem könnyű feldolgoznom,hogy egy elvileg jó felkészülést maga mögött hagyó és ekkor többször is biztatóan játszó csapat hogyan válik ilyen gyengévé egyik napról a másikra.Azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül - és ez is kritika -,hogy egyes fizetésekért (neveket szándékosan nem mondok) a szolnoki szurkolók láttak már magasabb szintű játékot is...DE MÉGSE FORDULJUNK A SAJÁT CSAPATUNK ELLEN !!! Oda ne jussunk már,hogy anyázzuk a játékosainkat!Nemtom már ki volt,de nagyon találóan jegyezte meg,hogy a jelen helyzetben az "ecccerű" divatdrukker is többet tesz a csapatért azzal,hogy nem jön meccsre,mint az aki a csapat ellen fordul.
Bízom a jobb folytatásban,ennek érdekében Szegeden ott leszek!

HAJRÁ OLAJ !!!

Ui.: Nem voltam sohasem igazán bennfentes,így történhettek olyan dolgok amelyekről nem tudok,de áruljátok már el,mitől ez a hatalmas ellenszenv Rezákkal szemben ?

saabee Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6478
Mosttól nem vagyok NET közelben 7főig=>ha szerezel nekem helyet 1 Zeg-re menő paksi autóba,akkor hívj v.sms v. személyesen :)
THX
Előzmény: pepy (6475)
Barca Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6477
Debrecen-Kaposvár H2
ZTE-ASE H7
Sopron-Körmend H8
Szeged-Falco V11
Dombóvár-Albacomp V14
Kék az Isten!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!